Seo Çalışmalarına Yardımcı Araçlar




Bağlantılardan, anahtar kelimelere, meta’lardan site içi optimizasyona kadar pek çok konuda analiz yapmamıza imkan veren seo analiz araçları gözünüzden kaçabilecek ufak detayları düzeltmenize yardımcı olacaklardır. Her seo aracının bir diğerine göre farkldıkları ve üstün yanları bulunabileceğinden, sitenize dair kontrolleri tek bir seo aracı yerine birkaç tane araç ile yapmanızı ve her birinden elde edeceğiniz sonuçlan ayrı ayrı değerlendirmenizi öneririm.
Woorank ile sitenizin 100 üzerinden değerlendirmesini yapabilir ve sayfa başlıklarından, site haritası bilgilerine kadar pek çok öğeyi madde madde inceleyebilir ve eksik ya da hatalı olan kısımları düzeltebilirsiniz. Pineberry, sitenize ait her hangi bir sayfa için tek bir anahtar kelimeye göre analiz yapan başarılı bir seo aracıdır. Seo Doctor Firefox eklentisi ile sayfanızın incelemesini yapabilir sonuçları csv dosyası olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Firefox eklentisi olarak kullanabileceğiniz ile arama sonuçlarınıza anlık analizleri görebilir ve incelemek istedğiniz sayfa için de anahtar kelimelerden linklere kadar detaylı analizlere ulaşabilirsiniz. Arama sonuçlarının altında Seo Quake eklentisi ile anlık olarak görebileceğiniz PR, index’ lenen sayfa sayısı, Alexa değeri, link özellikleri, robots gibi sayfa detaylarını gösteren örneği bulabilirsiniz.
Özellikle siemizin sayfaları için anahtar kelime ve rakip site araştırmalarımızı yaparken rakiplerimizin konumu hakkında hızlı ve özet bilgi vermesi açısından faydalı buluyorum. Arama sayfamızın üst kısmında bulunan Seo Quake’ e ait bölümdeki “save to file” butonu ile arama sonuçlarımızın analizini csv dosyası olarak bilgisayarımıza kaydetmemiz mümkündür.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More