Xbox 360 Resmen Türkiye’de! İşte Fiyatı




Xbox Türkiye’ye Geldi!

Her yıl ha geldi ha gelecek diye beklenen Xbox 360 oyun konsolu en sonunda resmen Türkiye’ye geldi. Microsoft tarafından Türkiye lansmanı yapılan Xbox’un fiyatı da belli oldu.Türkiye pazarına resmen çıkan Xbox 360 bilindiği üzere 2006 yılında ilk defa ortaya çıkmıştı.7 yıl sonra Türkiye’ye geldi.


Sadece Xbox 360 oyun konsolu değil aynı zamanda Xbox 360 cihazıyla beraber Türkçe Xbox menüsü, Xbox Live‘da Türkiye seçeneği de  Türkiye’de olacak. Microsoft’un bundan böyle çıkaracağı yeni konsollarda hemen Türkjiye’de satışa çıkacağını da söyleyelim.

Türkiye’ye Gelen Microsoft Hizmetleri

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen tarafından yapılan açıklamada Xbox ile birlikte Windows 8, Windows Phone 8 ve Xbox içerisinde yer alan Xbox Music hizmeti ile binlerce hatta milyonlarca şarkıyı dinlemek mümkün olacağı söylendi Lansmanda Tamer Özmen, Türkçe parçalar konusunda anlaşmaların yapıldığını, 1-2 aya kadar hizmetin Türkiye’de tüm dünya şarkılarına ek olarak Türkçe müziklerle birlikte hizmete açılacağını söyledi.

Bir önemli gelişme de oyunların Türkçeleştirilmesi konusu. Önümüzdeki dönemde satılacak bazı oyunların (ki duyumlarımıza göre Hitman Absolution bunlardan biri) Türkçe altyazı ile birlikte satılacağını belirtelim. Bu seneye yetişmese de önümüzdeki sene Türkçe konuşan oyunlar görebileceğiz. Bu arada Live’dan da Türk kredi kartlarıyla alışveriş yapmak artık mümkün.
Xbox 360 Türkiye Fiyatı ve Oyunlar

Xbox 360, 19 Kasım’da İstiklal Caddesinde bulunan Teknosamağazasında satışa sunulacak. 250 GB, 4 GB gibi paketlerin yanı sıraKinect bulunan ve bulunmayan, ayrıca Halo 4 gibi Limited Editionpaketler de bulunacak. Bu paketlere bağlı olarak konsolun fiyatı da değişkenlik gösterecek.

Şu an için Teknosa’nın internet sitesinden Halo 4 Limited Editionkonsoluna erişmek mümkün. Konsol, 320 GB kapasiteye, Halo 4 tasarımına, 2 gamepad’e ve Halo 4, Halo Reach, Halo 3 ve Halo ODSToyunlarına sahip. Fiyatı ise 999 TL. Daha düşük paketler ile fiyatın da daha düşük olacağını söyleyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More