BP’den 250 TL’lik akaryakıt alanlara 20 TL’lik yakıt hediye!



BP’den 250 TL’lik akaryakıt ve otogaz alan Turkcell’lilere tam 20 TL’lik yakıt hediye!

2012 yılında Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan BP ile Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Nisan ayında başlayan stratejik işbirlikleri çerçevesinde ve tüketicilerden gelen yoğun istek üzerine,
BP ve Turkcell “hediye yakıt” kampanyasını bir kez daha tekrarlıyorlar. BP Club Kartları ile 1 Aralık – 16 Aralık 2012 tarihleri arasında toplam 250 TL’lik akaryakıt ve otogaz alan Turkcell’liler 20 TL değerinde BP Club puanı kazanacaklar.

Kampanya çerçevesinde 1 Aralık – 16 Aralık tarihleri arasında, BP Clup kart üyesi istasyonlardan BP Club kartı ile toplamda 250 TL’lik akaryakıt ve otogaz alımı yapan Turkcell’liler 20 TL’lik hediye yakıt kazanacak.

Kampanyadan faydalanmak için “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak BP Club Card numarasını 2425’e SMS ile göndermek yeterli olacak. Turkcell’lilerin BP Club Card ile kampanyaya katılan BP Club üyesi BP istasyonlarından kampanya süresince yapacakları akaryakıt ve otogaz alımlarının toplam tutarı 250TL’ye ulaştığında, ilgili BP Club Kartlarına 20 TL değerinde BP Club puan otomatik olarak yüklenecek ve puan harcamalarında bu kampanyaya ait puanlar otomatik olarak önceliklendirilecek. Kampanyadan kazanılan BP Club puanlar en geç 25 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More