Ev Dekorasyonuyla İlgili İlginç Fikirler



Ev dekorasyonunda en önemli şey kullanılabilirlik ve şıklıktır. Hem şık bir evim olsun hem de pratik minimal çizgiler taşısın diyorsanız, işte size bir kaç ipucu!
- Duvar Kağıdı
Duvar kağıdını seçerken boyanabilir alın. Evinizi tekrar dekore ederken aklinizda bulunmasi gereken şeylerden bir tanesi de pratik bir değişiklik olan duvar kağıdını boyamak olsun.


- Eski Eşyaları Değerlendirin
Eski eşyalarını atmadan önce bir kere daha düşünün. Ahşap çerçeveler, şekilli cam şişeler boyandıklarında dekorasyonunuzu tamamlayan vintage görünümlü aksesuarlara dönüşebilirler.
- Mutfakta Minimalizm
Mutfakta minimalliği ön planda tutun. Bu görünüm mutfağınızın temiz görünümünü daha da arttırır. Örneğin; buzdolabının ön kapağına hic bir obje yapistirmayin. Bunun için yan taraflarını kullanin. Ya da pano mu koymak istiyorsunuz, o halde dolap içlerine mantar pano monte ederek sadelikten odün vermemis olursunuz.
-Yatıya Misafir
Sadece misafirlerini için bir yatak dolabı hazırlayın. İçine koyduğunuz yastık, çarşaf, yorgan, pijama gibi şeyleri mis kokulu deterjanlarla yikadiktan sonra o dolaba koyun ve bunların hepsini beyaz olmasına özen gösterin. Bu sizin misafirinizin üstüne ne kadar titizlendiğinizin kanıtıdır.
-Kayan Sinir Bozucu Halılar
Halınız her üzerinden geçtiğinizde kayıyor mu? O halde bir silikon tabanca yardımıyla halının altina şeritler çizin. Kuruyunca serin. Boylece asla kaymayacaktir.
- Mutfakta Düzen
Marketten aldığınız kuru baklagilleri, makarnaları, baharatları vs can kavanozlara yerleştirin. Böylesi daha sağlıklı, düzenli ve dekoratif olacaktır.



















0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More