2013 Sefa Merve Şal modelleri



Son yılların tesettür giyimde yükselen ismi olan Sefa Merve kalite ile uygun fiyatı bir arada buluşturarak online satış imkanı sunuyor.  2013 ilkbahar yaz şal modellerini yayınlayan Sefa Merve oldukça şık ve zarif modellerle karşımıza çıkıyor. Özellikle de ipek kategorisindeki şal modelleri bayanların sık tercih ettiği şallar arasında.

2013 SEFA MERVE İLKBAHAR YAZ ŞAL KATALOĞU

Zarafetle kaliteyi birleştiren Sefa Merve şal desenlerinde daha çok sade fakat iddialı modellere yer vermiş. Özellikle de yaz modası şallarda yanar dönerli şalları bu yıl sıkça göreceğiz.
İki rengi bir arada buluşturan yanar dönerli şallar kesinlikle bambaşka bir havaya sahip olurken renk kombini konusunda da bu tip şallarda sıkıntı çekmeyeceksiniz. Bunun yanında düz renk kıyafetinizi hareketlendirmek için de bu tip şalları kullanabilirsiniz.
Bu yılın bir diğer şal modası ise kareli  desene sahip şallar. Bu tip şalları hem spor hem de klasik kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz. Ayrıca ucu püsküllü olan şallar da bu yılın şal modası arasında yerini alıyor.
Tesettür giyimde bildiğiniz üzere artık eşarptan çok şal kullanılıyor ve şal kullanımı yaygınlaşıyor. Bunun sebebi şüphesiz ki hem farklı bir havası olması hem de çok daha rahat bir kullanımı olmasıdır. Yukarıda Sefa Merve 2013 İlkbahar yaz şal koleksiyonunu görüyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More