2013 Yılının En İyi Antivirüs Programları Sıralaması



Hangi Antivirüs Programı Daha İyi?

Antivirüs programı kullanırken hep en iyisini tercih etmeye çalışırız.Fakat üç aşağı beş yukarı da olsa herkes doğru seçim yapamıyor.”Herkes bir şey söylüyor nerden bilelim en iyisi hangisi” diyorsanız size hak vermem gerekiyor.Ancak bu haberi okuduktan sonra fikriniz biraz olsun değişecektir.



 
AV-Test tarafından Eylül ve Ekim 2012′deki araştırma ile 24 antivirüs programı test edildi ve 3 kategoride test edilen yazılımlar aldıkları puanlara göre sıralandılar. Testte antivirüs programları zararlı algılama, kaldırma ve performans bakımından puanlandı.Alman bağımsız test laboratuvarı bütün bu testleri Service Pack yüklü 32-bit Windows 7 platformunu üzerinde gerçekleştirdi.
İlk üç sırayı Bitdefender Internet Security 2013 , F-Secure Internet Security 2012/2013, Norton Internet Security 2013 ve Kaspersky Internet Security 2013 programları paylaşıyor.

İşte En İyi Antivirüs Sıralaması Microsoft’un bedava antivirüsü testte sadece 10.5 puanalarak sonuncu oldu. Av-Test’in düşük puan rekorunu kıranyazılım, Windows 8′deki Windows Defender için kötü bir izlenim bırakabilir. Listedeki en iyi ücretsiz antivirüsler ise 5. sıradaki ZoneAlarm ile 8. sıradaki Avast.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More