Conakers Ayakkabı Modelleri 2013



Son zamanların ayakkabı modasında aniden bir sıçrayış yaşayıp  çok beğenilen ayakkabılar arasında yerini alan Conakers ayakkabılar oldukça farklı bir tasarıma sahip. Yalnızca bayan ayakkabısı olarak üretilen Conakers platform topuğuyla dikkati çekiyor.
2013 CONAKERS AYAKKABI MODELLERİ


Conakers ilk zamanlarda sadece yurt dışından satışı yapılan bir üründü ve oldukça da yüksek fiyatlı bir maliyete sahipti. İnternet üzerinden diğer ülkelerden getirilen Conakers ayakkabıları ülkemizde de olukça talep görünce satışı Türkiye’de de yapılmaya başlandı.
Conakers Ayakkabı Nasıl Kombinlenir?
Conakers ayakkabılar platform topuklu olmakla birlikte gördüğünüz üzere hem bağcıklı hem de spor bir tarzla klasik tarzın karışımı bir türe sahip olduğu için biraz dikkatli kombinlenmesi gereken bir ürün.
Conakers ayakkabıları mini etek ve şortla kombinleyebileceğiniz gibi bol kot veya kumaş pantolonlarla da kombinlemek doğru bir tercih olacaktır.
Eğer ayakkabının hakkını vermek ve tamamen ortaya çıkarmak istiyorsanız ise kesinlikle şort veya etek kullanmanızı tavsiye ederim.
Her ne kadar Conakers ayakkabılar her tarza uygun olmasa da bu yaz oldukça sık karşımıza çıkacağa benziyor. Ülkemizde satışı başladığından beri oldukça uygun fiyatlara bulabileceğiniz Conakers ayakkabıları artık rahatlıkla bulabilir internet üzerinde de sipariş verebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More