Galatasaray Kupa Töreni (Video)



galatasaray kupa töreni

Galatasaray Kupa Töreni


Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Şampiyon Galatasaray bu unvanını 19. kez gururla kazandı.

Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçında Sivasspor ile karşılaşan Galatasaray bu maçta rakibini
Türk Telekom Arena'da konuk etmiş ve aldığı 4-2'lik galibiyet sonrasında ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta derbi maçta Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray 10 puan farkla çıktığı maçta 2-1 mağlup olarak bu puan durumunu 7'ye düşürmüştü. Bu mağlubiyet Galatasaray futbolcularını ve taraftarlarını çok üzmez iken, futbolcular maç sonrasında Kadıköy'de şampiyonluk kutlaması yapmışlardı.Fakat asıl kupa töreni bugün oynanan Trabzonspor maçının ardından yapılacak.

gs kupa töreni


Galatasaray kupa töreni ile 2012-2013 sezonu şampiyonu olarak onurlandırılacağı kupayı kaldıracak. Ligi bitimine henüz iki hafta varken şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, taraftarına şampiyonluk mutluluğunu erken hediye etmişti. Bugün yapılacak kupa töreni ile de Galatasaray kupasına kavuşacak.Ancak sezon sonu yani bugün yapılması planlanan Galatasaray şampiyonluk kutlaması son günlerde yaşanan Reyhanlı olayı ve Burak Yıldırım'ın futbol terörüne kurban gitmesinin ardından önümüzdeki sezon açılışına ertelendi.






0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More