Survivor 14 Mayıs 2013 Salı 27. bölüm Fatmagül elendi! Fatmagül Fakı kimdir?



Survivor'da son haftalarda atağa geçen gönüllüler takımı bu hafta Dokunulmazlık oyununu kaybetti.
  Dağhan'ın Gönüllüler takımına geçmesi ile büyük bir heyecan yaşanan Dokunulmazlık yarışını 10-9 Ünlüler takımı kazandı.   Dokunulmazlık yarışı sonucunda eleme heyecanı ise Gönüllüler takımında Murat ve Fatmagül arasında yaşandı.Gönüllüler takımı konseyde Murat ile Fatmagül'ün adını
yazdılar. Yapılan SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim Fatmagül oldu.   SURVIVOR FATMAGÜL KİMDİR? Survivor Fatma Gül Fakı 3 Şubat 1990 doğumlu. Aslen Konya'da doğsa da küçük yaştan itibaren Hatay'da büyüdü. Ardından ailesi ile İstanbul'a yerleşti.   Uzun yıllar hosteslik yaptı, daha sonra kısa bir dönem televizyonda sunuculuk denedi. Gerçek mesleği ise grafik tasarımcılığı. 2010 yılında Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Ancak ona ilk kısa süreli küçük şöhretini getiren şey Fenerbahçe'den İngiltere'ye transfer olan ünlü futbolcu Tuncay Şanlı ile yaşadığı aşk dedikodusu oldu. Transfer sonrası ilişkilerinin de bittiği söyleniyor.   Survivorda artık finale doğru yaklaşıyoruz. Adaların birleşmesi yerine son 1 kişi kalıncaya kadar takım oyunlarına devam edilecek olan Survivorda bu hafta ilk defa takım sayıları eşitlendi ama bu durum uzun sürmedi.

Hayatı Survivor 2013 yarışmasına katılınca değişti. Şimdi Türkiye onu yerli Adriana Lima olarak tanıyor. Survivor Fatma Gül henüz 23 yaşında. Boyu 1.63 santim.

Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan'ın sunumuyla Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Fatmagül Fakı kimdir? Heyecan her bölümde artmaya devam ediyor. Ünlülerin ve Gönüllülerin ter attığı yarışlarda başa baş mücadele ettiği yarışmada eleme heyecanı da yaşandı. Yerli Adriana Lima kimdir? Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler ada konseyinde halk oylamasına Fatmagül ve Murat'ı çıkarmıştı. Elenen isim zayıf halka Fatmagül oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More