Kasım Ayı Memur Alımları 8.234 Kadro

Kasım Ayı Memur Alım Kılavuzu 8.243 Kadro Branş Sayıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kasım Ayı içerisinde 8243 memur alımı.

Merak Ettiniz Mi? Dünyada Kaçıncı Kişiniz?

Bilmem hiç merak edeniniz oldu mu? Ben doğduğumda dünyadaki kaçıncı kişi idim.Ya da benden önce kaç kişi dünyaya geldi. Bir başka soru ise ortalama kaç yaşında öleceğim?

En Güncel Memur Maaşları

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 2012 Memur Maaşları ve İmkanları

Türkiye ve Dünya Haritası 3 Boyutlu

Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme ve Dünyanın tüm ülkelerinin 3 Boyutlu Görüntülerine Hayran Olacaksınız

SEO Yarışması

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık kelimesinde Googlede ilk sırada çıkan kişi yarışmayı kazanacak

ÖSYM 2012 Sınav Takvimini Açıkladı

ÖSYM’nin açıkaldığı sınav takviminde 28 sınav yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav takviminin güncel gelişmelere göre değişebileceği

Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

22011 yılının 5. ve son ehliyet sınavı 10 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacak. Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı

Sümela' nın Şifresi İzle

Filmde, “halk kahramanı” Temel, az bilinen bir sır olan Sümela’nın sırrını çözmeye çalışacak.İşte Detaylar

2011-2012 Eğitim Yılında Burs Veren Kurumlar

2011-2012'de üniversite öğrencilerine burs verecek kurumlar. 2011-2012 Burs başvuruları. 2011-2012 Özel burslar ve iletişim.

Window 7, XP'nin Gerisinde Kaldı

Windows 7'nin satışa sunulmasının ardından geçen 18 ayda Microsoft, 350 milyon adet lisanslı Windows 7 satmayı başardı.

Nüfus Cüzdanı Yerine Akıllı kimlik kartları geliyor


2008 yılının eylül ayında Bolu'da pilot uygulaması başlatılan akıllı kimlik kartları pasaport gibi kullanılacak. Yılın ikinci yarısında uygulamaya girecek akıllı kimlik kartları ile Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkelere pasaportsuz girilebilecek. Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Aslan,''Akıllı kimlik kartları sayesinde vizesiz gidilen bir ülkeye geçmek istediğimiz zaman pasaport çıkartmak zorunda kalmayacağız" dedi.
Evden eve abonelik!
1 Kasım 2011'de tamamlanan pilot uygulamada il genelinde 220 bin akıllı kimlik kartı dağıtıldığını dile getiren Aslan, akıllı kimlik kartlarının Türkiye'de 2013'ün 2. yarısında uygulanmaya başlanacağını kaydetti. Uygulamanın çok sayıda avantajının bulunduğunu vurgulayan Aslan şöyle konuştu: "Kartların üzerinde güvenlik duvarları var. İçinde bir yonga var, güvenlik şifreleri mevcut. Vatandaşlarımız şuan bu kartın içinde banka hesap numaraları, ehliyet bilgileri, sağlık ve maaş bilgileri olacak sanıyor ama bunlar olmayacak. Bunlar yapılamaz olarak algılanmasın, tabii ki yapılabilir ama buna gerek yok. Üzerinde 1 GB'ye kadar veri depolayabilen yonga var. Bu da demek oluyor ki, A4 kâğıdı boyutunda 900 bin sayfa bilgiyi depolayabilirsiniz ama bunun çeşitli sakıncaları olabilir. Tek kartta bu bilgileri taşımak vatandaşımıza kolaylık gibi gelebilir ama her kurumun her bilgiyi görmesine gerek yok.''
'26 MADDELİK YASA ÇIKARTILACAK'
Kimlik kartının verilmesi ile ilgili yani bu kartın üzerinde hangi bilgilerin olması gerektiğiyle ilgili yasanın henüz çıkmadığına dikkat çeken Aslan "26 maddelik yasa çıkarılacak, içeriği ve üzerinde hangi bilginin bulunması konusunda olacak bu yasalar. Genel müdürlüğümüzden aldığımız bilgiye göre uygulama 15 ilde başlatılacak ve buralarda test aşaması gibi devam edecek. Daha sonra diğer illere de hızlı şekilde dağıtımı sağlanacak. Test çalışması yapılacak 15 il seçildi. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'dan iller var. Ankara, İzmir, İstanbul gibi iller de var.''

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

Gribe karşı bal ve limon


Uzmanlar gereksiz ilaç kullanımının tehlikeli sonuçlar doğuracağını ifade ederek işin kolay tarafını ve püf noktasını açıkladı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Mediko Sosyal İç Hastalıkları Bölümü'nden Uzm. Dr. Berna Gürsel, gereksiz ilaç kullanımının tehlikeli sonuçlar doğuracağını, kolay atlatılabilecek hastalıkları dinlenerek ve doğal yiyeceklerle geçirmenin mümkün olduğunu belirtti.


Uzm. Dr. Gürsel, grip ve soğuk algınlığı için bir limonun suyuyla bir tatlı kaşığı balı bir bardak ılık suyla karıştırıp içmeyi tavsiye etti. Gürsel, "Turunçgiller ailesine mensup limon, iyi bir C vitamini deposudur. Bunun yanında A, B1, B2 ve B3 vitaminlerini de bol miktarda barındırır. Ayrıca damar sertliği ve enfeksiyonlarına karşı koruyucudur. Kan dolaşımını da düzenler. Sabahları aç karına yarım bardak suyla karıştırılarak içilen limon suyu, aşırı asitlerin tahriş ettiği mide mukozasını yatıştırır. Tuzlu suyla karıştırılıp içilirse karaciğeri, sindirimi ve kalp atışlarını düzenler. Yüksek tansiyon hastaları için sakıncalı olabileceğinden kullanmamaları uygun olur." dedi.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

iPhone 5 mi alayım Galaxy S3 mü? Sorusunun cevabı

Yeni bir telefon bakıyorsunuz ve kafanız oldukça karışmış görünüyorsa, bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Yılın en rekabetli iki ürününün artı ve eksilerini burada incelemeye çalışacağız. İki üründe bu zamana kadar satış rekorları kıran modeller çıkardılar ve bu ürünleri kullananlar genelde kullandıkları markaların yeni modellerini tercih ediyorlar. Bu belkide iOS ve Andoid’in verdiği alışkanlıktan kaynaklıdır. Gelelim asıl konumuza, işte en dikkat çeken farklar, kararı siz verin.

Iphone 5 ve Samsung Galaxy S3 Kamera Farkı
İki telefonda 8 mp kameraya ve flash desteğine sahip, yine iki telefonun yüz tanıma özelliği mevcut, bu kısımda galaxy s3′ün bir dezavantajı bulunmakta, ürün harici kamera tuşu bulundurmamakta, bu kullanıcıları zorladığı için pek sevilen bir özellik değildir.
 İki Telefonun Boyut Farkları
Eğer tek elle telefon kullanmak size göre ise kesinlikle Galaxy S3 almamanızı tavsiye ederim, çünkü telefonı tek elle kullanmak gerçekten oldukça zor, iPhone 5 önceki modellerine göre aynı gneişlikte ancak telefonda bariz bir uzama var, bu telefonu tek elle kullanmak için oldukça ideal bir boyut. Gelelim iki telefonun teknik özelliklerine: iPhone 5 4 inç’lik bir ekrana sahip 112 gram ağırlığında, kalındığı ise 7.6 mm. Samsung Galaxy S3 ise: 4.8 inç’lik dev bir ekrana sahip telefon, ağırlığı 133 gram kalındığı ise 8.6 mm.
  Galaxy S3 iPhone 5 Ekran Farkları
Galaxy S3 Super Amoled ekrana sahip, bu ekran tipi diğerlerine nazaran daha canlı ve hoş bir görüntü verir. Güneşli havalarda bile ekranı net olarak görebilirsiniz. iPhone 5 Lcd Ekran kullanıyor, S3′e göre daha yüksek pixele sahip.  Galaxy S3 306 PPI, iPhone 5 326 PPI pixel yoğunluğuna sahip, bu durumda iPhone daha keskin görüntüler sunabilir.
Bağlantı Farkları
Hıza çok önem veriyorsanız eğer iPhone 5 size daha iyi bir olanak sağlayabilir. İndirme hızlarına bakacak olursak Galaxy S3 saniyede 3.0 Mb veriye ulaşabilirken iPhone 5 5.76 Mb veriye ulaşıyor. Bu da oldukça bariz bir fark demektir.
Diğer bazı özellik farklarını ise şöyle sıralayalım, iPhone 5 ön kamerası sayesinde görüntülü sohbet yapabilirsiniz, Galaxy S3 modelinde hafıza genişletilebilir ancak iPhone 5 alırken aldığınız hafızayı genişletemiyorsunuz, telefonu alırken hafıza seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Tüm bu özelliklere bakarak, ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir seçim yapabilirsiniz.

Diğer bir kıyaslama sitesindeki yazıda şu şekilde sizlerle paylaşmak istiyorum.

Diğer bir haberimizde var orayada bakabilirsiniz.:

iPhone 5 ve Galaxy S3 karşılaştırması: Hangisi daha iyi?



Tasarım
İki cihaz arasında ciddi boyut farkı olduğu kesin. Samsung Galaxy S3, 131 gram ağırlığında ve 136,6 x 70,6 x 8,6 mm boyutlarına sahip. iPhone 5 ise 112 gram ağırlık ve 123,8 x 58,6 x 7,6 mm ile hem daha hafif, hem daha küçük hem de daha ince. 4.8-inçlik Galaxy S3 mü yoksa 4-inçlik iPhone 5′i mi tercih edersiniz? Eğer elleriniz küçükse Apple’ın telefonu size daha uygun demektir.
Apple iPhone 5 tamamen metal ve camdan üretilmiş ve özellikle siyah modelini seçtiğinizde kolayca aşındığını ve çizikler oluştuğunu görüyorsunuz. Cihazın tasarımının üst seviyede olduğu kesin ama eğer sürekli telefonunun ekranını parlatan mükemmeliyetçi biriyseniz siyah model sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Cihazı bir iki ay cebinizde taşıdıktan sonra aşınmalar göreceksiniz. Bu durumda beyaz modelini seçmek daha mantıklı olabilir.
Samsung Galaxy S3′ün de mükemmel olduğu söylenemez. Aşınma ve çizikleri belki çok net belli etmez ama o da çok narin bir yapıya sahip. Bunun çözümü de arka kapağı çıkartıp yerine daha sağlam bir şey takmak olabilir.
iPhone 5 küçük olduğu için cepte daha az hissediliyor ama genelde ikisi arasında bir fark hissedilmiyor. İki cihaz da size Nokia Lumia kadar renk seçeneği sunamaz ama Galaxy S3′ün sadece siyah ve beyaz modelleri olan rakibine göre daha fazla renk seçeneğiyle satıldığını söyleyelim.

Ekran

Samsung Galaxy S3, 4,8-inç HD Süper AMOLED Plus ekrana sahip. 1280 x 720 piksel çözünürlükle desteklenen ekran zengin ve canlı renklerin yanı sıra bolca detay sunuyor. iPhone 5′in ekranıysa 4-inçle çok daha ince, belirgin derecede daha küçük ama 1139 x 640 piksel çözünürlüğü 326ppi ile yüksek bir piksel yoğunluğuna yol açıyor. Galaxy S3′ün piksel yoğunluğu ise 305ppi.
Galaxy S3′ü ilk açtığınızda parlaklığı ve canlılığı gözlerinizi kamaştırabilir. Ancak bir video oynattığınızda, fotoğraf veya herhangi kırmızı şey görüntülediğinizde Samsung’un klasik mavi tonu nedeniyle ekranın doğru olmadığını görüyorsunuz. Aynı resmi bilgisayarınıza yüklediğinizde belirgin bir fark olduğunu anlıyorsunuz. Bu tarzda bir problem iPhone 5′te yok.
Galaxy S3′ün ekranı yukarıda da bahsettiğimiz gibi ekranı rakibine göre çok daha geniş ve bunun avantajını kullanıyor. iPhone 5′in ekranı önceki modellere göre büyütülmüş olsa da bunun çok fazla bir şey kattığını söyleyemiyoruz. Galaxy S3′ün geniş ekranı sayesinde daha büyük bir web deneyimi yaşanabiliyor ama bu defa da tek el ile kontrol etmek zor. Oyun severler de Galaxy S3′ün geniş ekranını iPhone 5′in zengin renk detaylarına tercih edebilirler. Ekranı daha küçük olsa da, örneğin bir Angry Birds oyununun iPhone 5′te çok daha güzel göründüğünü söylemek zorundayız. Direk güneş altında da iPhone 5′in LCD ekranı, Galaxy S3′ün AMOLED teknolojisinden daha iyi iş çıkarıyor.

Çağrı Kalitesi

Performans açısından iPhone 5′in daha iyi olduğu görülüyor. Daha fazla mikrofona sahip ve daha iyi bir çağrı netliği sunuyor. Galaxy S3′ün ise aksine hoparlörleri çok güçlü, dolayısıyla eller serbest telefon görüşmeleri yapanlar için ideal. Galaxy S3′de rehberinizdeki kişiyi aramak için cihazı kulağınıza götürmeniz yeterli. Bu oldukça şık bir özellik ama bolca batarya harcıyor. Ayrıca birinin ismini yazmaya başladığınızda size kişi bilgilerini getiriyor. Bu özellik de iPhone 5′te bulunmuyor. Özetle iPhone 5′in ses kalitesi daha iyiyken, Galaxy S3 ile kişi oluşturmak, bulmak ve aramak çok daha hızlı.

Yazılım ve Arayüz

iPhone 5, Apple’ın en yeni işletim sistemi olan iOS 6 ile çalışıyor. Bu platformun rakibi Android’e göre çok daha basit ve kolay bir deneyim sunduğunu belirtelim. Siri ses asistanı, birleşik bildirimler paneli ve açık uygulamalar arasında hızlı geçişler yapma olanakları sayesinde modern bir platformdan bekleneni veriyor ve birçok kişi için işini sorunsuz yapıyor. Ancak platform, Android 4,1 ve 4,2 Jelly Bean’de olduğu gibi derin düzeyde bir kişiselleştirme olanağına ve üretkenlik yönüne sahip değil. Genel olarak, pek çok karmaşık özelliği nedeniyle tecrübeli mobil kullanıcılar için Android işletim sisteminin çok daha fazlasını sunduğunu söyleyebiliriz.
İki platformunda sunduğu düzenleyici uygulamalarından memnun olduğumuzu ve Android’in yeni sürümlerinde Siri ile benzer işlevlere sahip Google Now özelliğinin geldiğini de söyleyelim.
İki cihaz da e-posta konusunda işini iyi yapıyor. Aradaki küçük farklar kullandıkları yazılımlardan kaynaklanıyor. Galaxy S3′te özellikle Gmail kullanırsanız, çok daha iyi bir e-posta deneyimi yaşayabilirsiniz. iPhone için de Gmail yüklemek mümkün ama varsayılan e-posta istemcisi yapamıyorsunuz.
İki cihazın yazı yazma deneyimi farklı. iPhone’un tek klavyesi var ama hızlı ve hassas. Ekran küçük olduğu için büyük elleri olan kullanıcılar sıkıntı yaşayabilir. Android işletim sistemi kullanan Galaxy S3′te ise varsayılan klavyeden başka SwiftKey ve Swype gibi farklı klavyeler kullanmak mümkün. Pek çok kullanıcı standart klavyenin değiştirilebilmesini olumlu karşılıyor ve yazmayı hızlandırdığını ifade ediyor. Yazı yazmak, e-posta göndermek sizin için çok önemliyse ve elleriniz yeterince çevik değilse Galaxy S3 tercih etmelisiniz.

Kamera

Hem Samsung Galaxy S3′te hem de iPhone 5′te 8 mega piksellik kamera bulunması iki cihazın da aynı fotoğraf çekme deneyimine sahip olduğu veya eşit kalitede fotoğraflar çekebildiği anlamına gelmiyor. Apple her zamanki gibi kamera konusunda panorama modu gibi özellikler hariç her şeyi basit tutmuş. iPhone’un kamerasına işlevsellik erişebildiği bolca uygulamadan geliyor. Galaxy S3′ün asıl kamerası ise daha esnek. Çözünürlüğü, ISO ve beyaz dengesini ve çekim modlarını ayarlayabiliyorsunuz. Uygulamaları bir kenara bırakırsak, iPhone 5′in daha iyi fotoğraflar çektiğini ve fotoğraf kalitesinin üst düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.

Mültimedya

Hangi cihazın daha iyi bir video izleme deneyimi sunduğunu söylemek zor, zira Galaxy S3′ün ekranı daha büyük ama iPhone 5′in ekranı daha iyi gösteriyor. Sonuç olarak ikisi de seçilebilir. Mültimedya konusunda asıl farkı sanıyoruz ki içeriği nereden temin ettiğiniz yaratıyor. Bugün itibariyle Apple iTunes Stora artık Türkiye’de ve bolca film ve müzik sunuyor. Android içinse Google Play Stora var. Film departmanında iTunes’un daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca iTunes, Samsung’un Kies’inden daha iyi bir eşleme olanağı sunuyor. Desteklenen video formatlarına baktığımızda ise Galaxy S3 galip geliyor. Eğer önceden dev bir film arşiviniz varsa, Galaxy S3 daha iyi bir seçim olabilir. iPhone iTunes sayesinde daha geniş film içeriğine erişiyor olabilir ancak microSD kart desteğinin Galaxy S3′te bulunduğunu ve eğer bolca filminiz varsa yükleyip telefonunuzda izleyebileceğinizi hatırlatalım.

Web ve Sosyal Ağlar

iPhone 5′in varsayılan tarayıcısı Safari iken Galaxy S3′te Samsung’un tarayıcısı kullanılıyor. Muhtemelen Galaxy S3 kullanan pek çok kişi hemen Chrome tarayıcısını indiriyordur. Bu üç tarayıcınında yakınlaştırma, çift tıklama gibi fonksiyonları var. Aynı tarayıcıyı kullanmak koşuluyla hem Safari hem de Chrome tarama geçmişini diğer cihazlarla veya bilgisayarla senkronize edebiliyor. Chrome hariç, diğer iki tarayıcı da çevrim dışı okuma özelliğine sahip. Galaxy S3′te bir yere kadar Flash destekleniyor ama Android işletim sisteminin resmi desteğini kestiğini hatırlatalım. iPhone’ların Flash desteği bulunmuyor.
Paylaşım konusunda Android işletim sistemini daha donanımlı görüyoruz. Neredeyse her uygulama içinde paylaş seçeneği var ve tek dokunuşla ulaşılabiliyor. İster bir resmi, isterseniz bir parça yazıyı herhangi bir sosyal ağla veya yüklediğiniz üçüncü parti servisle paylaşabiliyorsunuz. Apple ise bu konuda daha basit ve seçici davranıyor. Bir paylaş butonu var ama göndermek için sadece Facebook ve Twitter’a bakıyorsunuz.
İki cihaz da Instagram ve Facebook’un kendi uygulaması da dahil bazı büyük sosyal medya kamera uygulamalarından faydalanıyor. Bir fotoğraf çekip hemen paylaşabilirsiniz. Google+ kullanıcıları ise Galaxy S3 ile daha iyi bir deneyim yaşayabilirler. Eğer Facebook ve Twitter yanında başka tonla sosyal ağa üyeyseniz, sizi Galaxy S3′ün daha çok mutlu edeceğini söyleyebiliriz.

Batarya

Yoldayken şarjınızın bitmesi gerçekten çok kötü bir durum. Neyse ki iki cihaz da tam günü çıkartacak bataryalara sahip. Elbette bu birazda cihazı nasıl kullandığınıza bağlı. Örneğin, eğer tüm Android bildirimleriniz açıksa, Galaxy S3′ün 2100 mah kapasitesindeki bataryasını hızlıca tüketebilirsiniz. Ayrıca büyük ekran ve dört çekirdekli işlemci de sorun olabilir. Ancak makul bir ölçüde kullanırsanız tam günü çıkartabilirsiniz. Cihazın bataryasının çıkartılabilir olması ise bir avantaj, yanınızda yedek batarya bulundurabilirsiniz.
Aynı uyarılar iPhone 5 için de geçerli. Özellikle e-postanın tüm gün açık tutulması batarya ömrünü hızlıca tüketebilir. Sadece gerektiğinde açarsanız, batarya tam günü çıkartabilir.

Uygulamalar

İki platformun da uygulamalar konusunda cihazları daha iyi hale getirmek için arayı kapattıklarını görüyoruz. Eğer kullanım kolaylığı ve uyumluluk yönünden bakarsak, iPhone’un daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. iPad’e özel uygulamalar hariç, Apple’ın uygulama mağazasındaki tüm uygulamalar cihazda sorunsuz çalışır. Android işletim sisteminde ise durum biraz farklı. Her uygulama her telefonda çalışmıyor.
Uygulamaları yönetmeye gelince, Android birçok yönden daha iyi. Örneğin, çoklu görevler iOS’taki gibi home butonuna iki defa dokunmak yerine basit bir menüyle yapılabiliyor. Çalışan uygulamayı durdurmak ve uygulamaları sıralamak da Android’le daha kolay. Ayrıca pek çok uygulama Galaxy S3′ün ana ekranına ekstra işlevsellik getirmek için widget’a sahip.
Hangi uygulamalara ihtiyacınız olduğunu ve hangilerini gerçekten istediğinizi iyi düşünmeniz, ayrıca hangilerinin iOS veya Android platformunda çalıştığını bilmeniz gerekiyor.

Sonuç

Hem Apple iPhone 5 hem de Samsung Galaxy S3 üst seviye de telefonlar ve size tam bir akıllı telefon deneyimi yaşatabilir. Peki, seçimi nasıl yapacaksınız? Buna yaşantınıza bakarak ve alacağınız telefonu nasıl kullanacağınızı düşünerek karar verebilirsiniz.
Örneğin tasarımı ele alacak olursak; telefonunuzun malzemesi metal mi plastik mi olsun istersiniz? Eğer zarif hatlar ve sade bir görünüşse istediğiniz, iPhone 5 size daha uygun demektir.
İşletim sistemi de önemli bir faktör. iOS 6 basit, hızlı ve kullanımı kolayken yeterince esnekliğe sahip değil. Android ise çok daha esnek ve telefonu istediğiniz şekilde özelleştirmenize olanak tanır. Yani kendinize özel, sizi yansıtan bir Galaxy S3 oluşturabilirsiniz.
Diğer bir faktör de iTunes Stora. Ülkemizde henüz faaliyet göstermeye başladı ancak adını önümüzdeki günlerde sıkça duyacağımızı sanıyoruz. iTunes sayesinde ihtiyacınız olan her türlü filme ve yeni albüme kolayca erişebilirsiniz. Dolayısıyla film ve müzik gibi çoklu ortam içeriği sizin için önemliyse iPhone 5′in daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Elbette iTunes ücretli bir servis ama hakkını veriyor.
İki cihaz arasında önemli bir fiyat farkı var. Bütçe kaygısı olanlar için bunun önemli bir faktör olduğu ortada. iPhone 5 rakibine göre daha pahalı. Çok iyi bir akıllı telefon isteyen ama bütçesi küçük olan bir kişi düşük dahili hafızaya sahip bir Galaxy S3 satın alıp, hafızasını da microSD kart ile arttırarak bir hayli tasarruf edebilir.
 

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

2013 Otomobil Kredileri En Uygun Hangi Bankada?

2013’ün en uygun otomobil kredileri. Kredilerde faiz oranlarının düşmesinin ardından otomobil sahibi olmak isteyenlerin eline büyük fırsat geçti. Her cebe uygun taşıt kredilerine haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.
2013 Otomobil Kredileri En Uygun Hangi Bankada?
Türkiye İş Bankası
0 KM. Binek – Hafif Ticari Taşıt Kredisi % 0,86 3 ay 60 ay
2. El binek – Hafif Ticari Taşıt Kredisi %1,50 3 ay 60 ay
ING Bank
Yeni Taşıt Kampanyası % 0,87 3 ay 48 ay
Yapı Kredi
Yapı Kredi Taşıt Kredisi %0,88 3 ay 48 ay
Vakıfbank
Vakıf Bank Taşıt Kredisi – Masrafsız % 0,92 3 ay 60 ay
Akbank
Kaskolu Taşıt Kredisi %0,92 1 ay 60 ay
HSBC
HSBC taşıt kredisi % 1,34  3 ay 48 ay
Garanti Bankası
Garanti Bankası oto kredisi %1,44  3 ay 60 ay

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

Bakanlık Ücretsiz Navigasyon Programı İndir


Ulaştırma Bakanlığı vatandaşlara bedava navigasyon, yani uydu üzerinden yol ve yer bulmada yardımcı olan sistem başlattı.
Ücretsiz navigasyon uygulaması sayesinde, gidilecek güzergah üzerindeki benzin istasyonları, restaurant, eczaneler, dinlenme tesisleri, tarihi yerler daha rahat bulunacak. Polis ve Jandarma gibi
güvenlik birimleri de, bunun için Ulaştırma Bakanlığının www.ulasim.gov.tr internet sayfası devrede. 
Hayata geçirilen ulaştırma portalı gidilebilecek yerle ilgili alternatiflik güzergah seçeneği sunuyor. Ayrıca bu uygulama dört dilde yol tarifi de yapıyor. Uygulamanın teknik altyapısı Turksat tarafından hazırlandı ve yaklaşık bir ay önce devreye girdi.
Hizmetin en güzel özelliklerinden biride günlük hayatta vazgeçemediğimiz elimizden düşüremediğimiz akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebilmesi. Akıllı telefonlarda yol tarifi yazılı yapılıyor. Ama uygulamada sadece yol değil hava durumu hakkında bilgilendirmede var.  
Bakanlık Ücretsiz Navigasyon Programı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.    

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

Yeni Key Listesi Sorgulama|Öğrenme

Yeni KEY listesi 28 Ocak 2013 Pazartesi günü Resmi Gazetede yayınlandı. Listeye yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.


Konut Edindirme Yardımı (KEY) yeni hak sahipleri listesi, 28 Ocak 2013 pazartesi Resmi Gazetede yer aldı. Hak sahipleri ödemelerde T.C. kimlik numaralarını göstermeleri zorunludur.  
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi’nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com adresinden T.C. Kimlik Numaranız ile Sosyal Güvenlik Numaranızı girerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Belirtilen adresten İptal Listesine de ulaşabilirsiniz.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

Tozlu Yollar Dizisi İzle

Ekranlara yepyeni bir dizi geliyor. “Tozlu Yollar”
adlı yeni dizi yakında ekranlarda ki yerini alacak. Tozlu Yolların yeni bölüm
ve fragmanlarını aşağıda belirtilen adresten izleyebilirsiniz.


Başrollerini Nihat Altınkaya, Burcu Kara, Selda
Alkor, Yücel Erten gibi usta isimlerin oynadığı yeni dizi yakında ATV
ekranlarında. 1967 yılında geçen dönem dizisinin çekimleri Trakya, Uşak,
Ayvalık ve Belgrad ormanı’ndaki Bilezikçi Çiftliği’nde çekiliyor.



Tozlu Yollar Dizisi Konusu

İki Büyük ailenin hikayesinin anlatıldığı dizide,
Yetimhanede büyüyen Fikret ayrı kaldığı abisinin intikamını almak için Trakyalı
ünlü yağ fabrikasının sahibi Hünkar Gündoğan’ın kızı olan Feride’ye intikam
almak için yakınlaşmak ister, ama intikam duygusu zamanla aşka dönüşür.
Tozlu Yolların müziğini ise Kıraç yapıyor.

ATV Tozlu Yollar İzle Yeni bölümleri, son bölüme ve fragmanlara buradan ulaşabilirsiniz.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

Survivor Yarışmacı Başvuru Formu 2013


Acun Medya’nın sevilen yarışması Survivor 2013 için, yarışmacı başvuru formunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Star TV ekranlarında başlayacak olan 2013 Survior ilginç ve renkli yarışmacılarıyla yine heycanla izlenecek.
Peki Survior 2013 ünlüleri kimler olacak, hangi isimler yarışacak?
Edindiğimiz bilgilere göre Ümit Karan, Barış Manço’nın oğlu Doğukan Manço ve Dağhan Külegeç.
Eğer sizde 500 bin TL’lik ödülü kazanmak istiyorsanız 2013 Survivor
yarışmasına müracaat edip ilgili Başvuru formuna alttaki linkten kayıt yaptırabilirsiniz.
2013 Survivor Yarışmacı Başvuru Formu
http://www.acunn.com/survivor-basvuru

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

PTTcell hizmete girdi

Mobil iletişim hizmeti sunmaya bugün başlayan PTT, PTTcell ile ilk yıl 1.5 milyon, ikinci yılın sonunda ise toplam 5 milyon aboneye  ulaşmayı hedefliyor.   PTTcell tanıtım toplantısında konuşan PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural, "PTT'nin eksik olan ikinci T'si telefonu tekrar kazanmak amacındayız. Bu yıl 1.5 milyon kullanıcıya, ikinci yıl ise toplamda 5 milyon kullanıcıya ulaşacağız" dedi.
    AVEA CEO'su Erkan Akdemir, teknik altyapısına destek verdikleri
PTTcell'e güvendiklerini söyleyerek, "GSM şirketleri  arasındaki bu rekabetten çekinmeyen PTT'yi aramızdan görmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımda toplantıda yaptığı konuşmada,iletişimin gelişmişlik göstergesi olduğunu belirterek, "Kapsama alanını genişletmek için altyapı kurarak bunu yüzde 100'e çıkarmayı amaçlıyoruz.
Bunun için çalışma başlattık. Para kazandıran bir proje değil, bir anlamda kamu hizmetidir. Bunu Evrensel Hizmet Fonunu kullanarak başlattık" dedi.
    Yıldırım, PTTcell'in 1.5-2 yıl içinde Türkiye'nin kırsal alanlarını da kapsamına alacağını bildirdi. Karayollarında uygulanmaya başlanan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) konusunda "kesinlikle süre uzatma yapılmayacağını" ifade eden Yıldırım, "HGS'de 1.6 milyon aboneye ulaştık. 1 Şubat'tan itibaren KGS kullanılamayacak, gişeler kaldırılacak...
Kartlarında kontörü olanlar ise 1 yıl içinde değiştirebilecekler" dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, PTT şubelerinde Pttcel hizmetinin verileceğini duyurdu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada: “Memleketin her yerindeki 4 bin 507 PTT iş yerinde Pttcell hizmeti sunulacak” dedi.

Pttcell mobil iletişim sektöründe 2 yıl içerisinde kullanıcı kapasitesini 5 milyona çıkartmayı hedefliyor.

Bakan Yıldırım yaptığı bir diğer açıklamada ise: PTT’nin yeni bir işe girdiği belirtilerek, amaçlarının milletin birbiriyle buluşması, erişebilir b,r ülke hedefini gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Pttcell’in 2 yıl içinde Türkiye’nin kırsal alanlarını da kapsama altına alacağı belirtildi.

Peki Pttcell’in tarifeleri nasıl olacak?  

  • Her yöne 5 dakikası 30 kuruş
  • Pttcell'liler ile ayda 3000 dakika hediye 
  • Her yöne 600 dakika hediye

Nasıl Pttcell'li Olurum?

Pttcell’li olun; Pttcell’lilerle bedava, her yöne hesaplı konuşun!

Pttcell’lilerle 3000 dakika
Yurt içi her yöne 5 dakikası 30 Kuruş
SMS 30 Kuruş/Adet (Hesaplı SMS Paketi için tıklayınız.)
Standart İnternet 0,50 TL/100 kb (Hesaplı İnternet Paketi için tıklayınız.)

Ücretlendirme :
Aylık tek seferde en az 20 TL yükleme ile yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.

Pttcell hattınıza TL yüklemelerinizi tüm PTT iş yerlerinden ve Pttmatik’lerden yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile 7/24 TL yüklemek için tıklayınız veya Pttcell hattınızdan 788’i, diğer hatlardan ise 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’ni arayınız.

Detaylı bilgi için www.pttcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More