Kasım Ayı Memur Alımları 8.234 Kadro

Kasım Ayı Memur Alım Kılavuzu 8.243 Kadro Branş Sayıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kasım Ayı içerisinde 8243 memur alımı.

Merak Ettiniz Mi? Dünyada Kaçıncı Kişiniz?

Bilmem hiç merak edeniniz oldu mu? Ben doğduğumda dünyadaki kaçıncı kişi idim.Ya da benden önce kaç kişi dünyaya geldi. Bir başka soru ise ortalama kaç yaşında öleceğim?

En Güncel Memur Maaşları

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 2012 Memur Maaşları ve İmkanları

Türkiye ve Dünya Haritası 3 Boyutlu

Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme ve Dünyanın tüm ülkelerinin 3 Boyutlu Görüntülerine Hayran Olacaksınız

SEO Yarışması

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık kelimesinde Googlede ilk sırada çıkan kişi yarışmayı kazanacak

ÖSYM 2012 Sınav Takvimini Açıkladı

ÖSYM’nin açıkaldığı sınav takviminde 28 sınav yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav takviminin güncel gelişmelere göre değişebileceği

Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

22011 yılının 5. ve son ehliyet sınavı 10 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacak. Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı

Sümela' nın Şifresi İzle

Filmde, “halk kahramanı” Temel, az bilinen bir sır olan Sümela’nın sırrını çözmeye çalışacak.İşte Detaylar

2011-2012 Eğitim Yılında Burs Veren Kurumlar

2011-2012'de üniversite öğrencilerine burs verecek kurumlar. 2011-2012 Burs başvuruları. 2011-2012 Özel burslar ve iletişim.

Window 7, XP'nin Gerisinde Kaldı

Windows 7'nin satışa sunulmasının ardından geçen 18 ayda Microsoft, 350 milyon adet lisanslı Windows 7 satmayı başardı.

Güney Kore 2020′de 5G’ye hazır

Güney Kore’de 2020 itibariyle 5G kullanımı mümkün hale gelecek: Bir saniye içerisinde 800 MB‘lık film indirmek mümkün hale gelecek.

 Ülkemizde 3. nesil mobil iletişim altyapılarını ifade eden 3G teknolojileri kullanılırken, başta ABD, Güney Kore, Japonya ve Avrupa olmak üzere pek çok ülke 4G altyapılarına geçiş yapmış durumda. Ancak şimdiden 5G çalışmalarına da hız verildi.

İngiltere’nin 5G projeleri için bütçe ayırdığı haberinden sonra Güney Kore’nin de 5G altyapı inşaası için çalışmalar yaptığı bilgisi geldi.
Güney Kore’nin 5G çalışmalarını Samsung, LG, Korea Telecom ve SK Telecom gibi iletişim devlerinin kurduğu konsorsiyum yürütecek. Çalışmalara ayrılan bütçe ise 1.4 milyar dolar seviyesinde olacak.
Güney Kore çalışmaların ilk testlerini 2017 yılında yapmayı planlarken, 2020 yılında ise 5G hizmetini son kullanıcıya sunmaya başlayacak. Aynı dönemlerde Çin ve Japonya da 5G altyapısına geçiş yapmayı planlıyor.
5. nesil iletişim teknolojileri ile hücresel ağlardan erişilen indirme hızları 1Gbps seviyesine kadar çıkabilecek. Böylece 800MB boyutunda bir film teorik olarak 1 saniyede indirilebilecek. Yapılan geliştirmelerle hız seviyesinin şu anki 4G LTE hızlarını 1000′e katlayacağı ifade ediliyor. Güney Kore bilindiği gibi LTE-A altyapısını ilk faaliyete geçiren ülke ünvanını da elinde bulunduruyor.

İstanbul kar yağışı, meteroloji hava durumu

25,26 ocak 2014 meteroloji hava durumu İstanbul kar yağışı okullar tatil edilecek mi..
Türkiye, Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Pazar ve pazartesi günleri İstanbul’a kar düşecek.Bahar havasının hakim olduğu şu günlerde, Meteoroloji’den gelen kar ve yağış uyarısı barajlarlardaki doluluk oranını yükseltecek.

Cumartesi gece yarısından itibaren Marmara ve Ege bölgelerinde yağış bekleniyor. Yağmur şeklindeki yağışların pazar gününden itibaren Trakya’dan başlayarak kara dönüşeceği, kar yağışının pazartesi günü İstanbul’a ulaşması tahmin ediliyor.
SICAKLIKLAR DÜŞECEK
İstanbul’da pazartesi günü hava sıcaklığı 4 dereceye kadar düşecek. Marmara, Ege ve Batı Karadeniz bölgesinin tamamı dün gece yağış aldı. Son 24 saatte İstanbul’da 11.4, Bursa’da 25.4, İzmir’de 13.4 kilogram yağış ölçüldü.
RÜZGARLAR YÖN DEĞİŞTİRECEK
Ancak asıl yağış beklentisi haftasonu için var. Meteoroloji istasyonlarından derlenen tahminlere göre, cumartesi gece yarısından itibaren Marmara ve Ege bölgelerinde yağmur var. Cumartesi günkü yağışların Aydın, İzmir, günün ilerleyen saatlerinde de Çanakkale ve çevresinde diğer bölgelere göre daha etkili olması bekleniyor. Uzun süredir gözlenen güney yönlü rüzgarlar pazar günü yön değiştirecek, kuzeyden esecek ve giderek sertleşecek.
PAZAR GÜNÜ KAR GELİYOR
Yağmur şeklindeki yağışların Pazar gününden itibaren Trakya’dan başlayarak kara dönüşeceği öngörülüyor. Uzun süreli olan, bu nedenle de isabetli gerçekleşme ihtimali daha düşük olan tahminlere göre kar yağışı Pazartesi günü İstanbul’a ulaşacak. Ülkenin Avrupa kıtasında kalan bölümünün tamamındaki yağış, kar şeklinde gerçekleşecek.
24 SAATTE DÜŞEN YAĞIŞ MİKTARI
Meteorolojik ölçüm istasyonlarından alınan bilgilere göre son 24 saatte Ege ve Marmara bölgesindeki merkezler ve bu merkezlerde metrekareye düşen yağış miktarları şöyle;
İstanbul (florya) 11.4 kg
Muğla (Köyceğiz) 26.8 kg
Bursa (Uludağ) 25.4 kg
Kocaeli (Gölcük) 16.8 kg
Yalova (Çınarcık) 13.8 kg
İzmir (A.M.havalimanı) 13.4 kg
Balıkesir (Erdek) 12.4 kg
Çanakkale (merkez) 10.8 kg
Güncelleme 26 Ocak 2014 saat:12:50
Ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Trakya’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Yağışların; Ege Kıyıları, Akdeniz, Trakya, Malatya, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Adıyaman, G.Antep, Kilis ve Ankara çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Muğla, Antalya ve Isparta çevrelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) ve yer yer şiddetli (76-100 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor. Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı güney kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar, genellikle güney ve batı, kuzey kesimlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu’nun güneyinde kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Çok bulutlu ve yağmurlu, sabah saatlerinde yüksekler karla karışık yağmurlu (Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor) 6
İstanbul: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 12
İzmir: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların; sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor) 14
Adana: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı (Yağışların; akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor) 15
Antalya: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların; kuvvetli ve çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor) 14
Samsun: Çok bulutlu, bu akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 18
Trabzon: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 16
Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3
Diyarbakır: Çok bulutlu ve yağmurlu 6

3 Adam’ın Yeni Tv Dizisi Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman?


Star Tvdeki show programları sona eren 3 Adam Eser Yenenler Oğuzhan Koç ve İbrahim’in yeni dizisinin adı konusu oyuncu kadrosu,yayın kanalı-günü-saati,Fragmanı. .3 Adam’a büyük bir sürpriz yaparak programa katılan Acun Ilıcalı, izleyenlere muhteşem bir haber verdi. 3 Adam ve Murat Boz yeni sezonda yepyeni bir dizi projesiyle TV8′de izleyenlerle birlikte olacak….
25 ocakta Star Tvde son kez yayınlanan ve yeni bölümlerinin Tv 8′de yayinlanacağı bildirilen 3 Adam’dan bir başka sürpriz de yeni başlayacakları dizi projesi..
Bu diziyle ilgili net bir bilgi yok ancak Acun’un kanatları altında olacakları ve Tv 8′de yer alacak olması kesin gibi.
Dizinin başlama tarihi,yayın kanalı,günü ve saati,formatı diğer oyuncularıyla ilgili detaylı bilgileri netleştikçe sayfamızda bulabilirsiniz. .
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Pearl Harbor KOMPLOSU

Pearl Harbor'a Japon saldırısı biliniyordu. Nedeni basit aslında; ABD bütün Japon şifrelerini çözebiliyordu. Sürekli olarak yapılan bir tarihi propaganda vardır: Japonlar Pearl Harbor'a ani bir baskın düzenlemişler ve ABD savaşa girmek zorunda kalmışlardır.7 Aralık 1941'deki Pearl Harbor baskını, böyle bir baskın ihtimalini bilen ama bile isteye gerekli önlemleri almayarak Dünya Savaşı'na Amerika'yı etkin bir biçimde sokmak isteyen Roosevelt ile adamlarının nefis bir planıdır. İşsizlikle ve dengesiz ekonomisiyle uğraşan ABD, savaş ekonomisinin hayli yararı olacağını hesap
etmiş ve sonuçta da zaten hem yurtiçi planlamasıyla hem de Almanya'nın ve Japonya'nın işgaliyle bundan azami ölçüde faydalanmıştır.

ABD bugünkü durumunu dünya savaşına etkin olarak girmesine borçludur açıkçası. Amiral Richmond Turner'ın 22 Haziran 1941 tarihli raporu ayrıca ABD'nin Avrupa'daki savaşı yönlendirmeye yönelik petrol oyunları hakkında bilgi de vermektedir. Hitler'in ilk atışı yapmayacağını bilen Roosevelt, Pearl Harbor'ı açık bir hedef olarak bırakmıştır.

Böyle bir baskında ölen 2 000 Amerikalı olmasaydı halk nasıl ikna olurdu? 1932'de Amiral Yarnell komutasında düzenlenen bir donanma tatbikatında 152 uçakla sürpriz bir Pearl Harbor baskını canlandırılmıştır. Aynı tatbikat 1938 yılında Amiral Ernst King tarafından gerçekleştirilmiştir. Roosevelt, 1940'ta Hawaii'deki Pearl Harbor üssüne donanmanın gönderilmesini bizzat emretmiş, "uçak akını ve torpido saldırısına karşı korunmasız" olduğu gerekçesiyle buna iki kere karşı çıkan Amiral Richardson'u alıp yerine Amiral Kimmel'i geçirmiştir.

JAPONYA TESLİM olMAYA HAZIRLANIYORDU

Oysa Japonya 11 Haziran'dan itibaren, yani bombalamadan iki ay kadar önce diplomatik girişimlere başlamıştır. Bu diplomatik girişimlerin Japonya tarafındaki şifreli yazışmaları da ABD'nin elinde mevcuttur (NSA'nın Magic lakaplı diplomatik Japon şifrelerinin çözümü: İşte bir tanesi: 7/18/1945 tarihle NSA'da kayıtlı Japon diplomatik şifresi; Magic RG 457, Box 18). Bu diplomatik girişimler iki nokta üzerinde durmaktadır; Japonya kayıtsız şartsız teslim olacaktır ancak tek bir şartla; monarşik hükümranlığı devam edecektir.

ayrıca; Amerika 1945 yılının Temmuzunda yeni bir bomba geliştirdi. Nazi Almanya’sı 1945’in Mayısında savaştan çekilerek bu dehşetli bombanın şerrinden kurtuldu. Bu arada Japon savaşçıları, Amerikan üssü Pörl Harbır (Pearl Harbor)’a uçaklarla, intihar saldırısı da diyebileceğimiz ‘kamikaze’ saldırılarında bulundular. Buna karşılık olarak Amerika, Güney Pasifik’teki Tinian Adası’ndan Albay Paul Tibbets yönetimindeki Enola Gay isimli B-29 uçağı, 6 Ağustos 1945 sabahı “Little Boy – Küçük Çocuk” isimli çok gizli bir yükle havalandırdı. Bu gizli yük atom bombası idi ve ilk kez kullanılacaktı.

Tarkan,Gülşen,Sezen Aksu ve Yalın Youtube Savaş Açtı

Youtube, bildiğiniz üzere bir çok platformda ücretsiz izlenebilir video bulmak mümkün. Müzik gurupları da dahil olmak üzere bir çok sanatçıya ait esere tek tıkla erişebiliyoruz. Ancak iş bundan sonra bu kadar kolay olmayacak. Zira Tarkan, Gülşen, Sezen Aksu, Yalın gibi birçok ünlü sanatçının üyesi olduğu MSG, korsan yayın yapan Youtube'da Türkçe video klipleri kaldırtma kararı aldı. Bu sanatçılarımız ve MSG'a üye olan bir çok sanatçının video klipleri Youtube'da yer almayacak.
Youtube'un kurulduğu 2007 yılından beri Türkiye'de faaliyette olmasına rağmen, müzik eser sahiplerine herhangi bir bedel ödemediğini belirten MSG (Müzik Eseri Sahipleri Meslek Birliği Grubu) "Youtube korsan olarak yayınlarını sürdürmektedir." dedi   İşte MSG'nin açıklaması: "MÜZİK SEKTÖRÜ 36 MİLYON TL ZARARDA"   Son bir yılda MSG'nin girişimleriyle, Youtube'la müzakereler başlatılmış ancak aradan 1 yıl geçmesine rağmen Youtube'un uzlaşmaz tutumu ve bedava kullanmaya devam etmesi nedeniyle MSG hukuki yollara başvurmak zorunda kalmıştır. Youtube'un resmi kanallarında 4 milyardan fazla izlenen eserler tıklanmış ve herhangi bir gelir elde edilememiştir. Eser Sahibi Meslek Birlikleri tarifesine göre bir dinlenmenin bedeli 0,009tl'dir.Bunun totaldeki eser sahiplerine zararı 36 Milyon TL'dir.
Youtube ise yaptığı açıklamalarda ''Biz Türkiye'de müzik eserlerini izletiyorum ama reklamalmadığım için telif ödemem'' diyor. Diğer ülkelerde telif hakkı ödemesine rağmen Türkiye'de telif ödemeleri gözardı edilmiş ve korsan yayına devam etmiştir. Yapılan görüşmelerde eser sahibi meslek Birliği MSG 01.01.2013'ü bir milat kabul edip, bundan sonraki dönem için telif talep etmiş, Youtube ise bunu bile ödemekten kaçınmıştır denildi. 11.000 üyesi olan MSG ve Youtube arasında ki Hukuksal süreç sürmektedir ve kaçınılmazdır. Tarkan, Sezen Aksu, Gripin, Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı, Kenan Doğulu, Gülşen gibi birçok ünlü sanatçının üyesi olduğu MSG'nin 145 bin videosu Youtube'dan kaldırılamaya başlanmıştır.

Galatasaray Chelsea Maçı izle

Galatasaray Chelsea Maçı Ne Zaman26 Şubat 2014 Çarşamba Günü Galatasaray ile Chelsea Arasında Oynanacak Olan Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Oynanacak Haberi Olan var mı, Galatasaray – Chelsea Maçını Bende İzlemek İstiyorum Canlı Yayını Kim Veriyor, Tam Olarak Saat Kaçta Başlıyor Bilen Biri Söylesin..
Galatasaray ile Chelsea Takımları Arasındaki 2013-2014 Sezonu Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Karşılaşması Türk Telekom Arena’da, 26 Şubat Tarihinde Oynanacak.


UEFA Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil eden Galatasaray, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Grup aşamasında Real Madrid, Kopenhag ve Juventus ile mücadele eden sarı-kırmızılı ekip grubu Real Madrid'in arkasında ikinci tamamlayarak son 16'ya katılma hakkı kazandı. Hatırlayacağınız üzere Galatasaray, grubun son maçında ikincilik mücadelesi verdiği rakibi Juventus ile İstanbul'da karşılaşmış ve Sneijder'in attığı gol ile 1-0 galip gelerek gruptan çıkmaya hak kazanmıştı..

Grupta başarılı bir performans sergileyen Galatasaray, iki sezon üst üste UEFA Şampiyonlar Liginde son 16'ya kalma başarısını göstermiş oldu. Ayrıca bu başarı Galatasaray'a Şampiyonlar Liginde üst üste 2 sezon son 16'ya kalan ilk Türk takımı olma unvanını da getirdi. Grup aşamasının ardından sarı-kırmızılı temsilcimizin Şampiyonlar Ligindeki rakibi İngiliz temsilcisi Chelsea oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea ile karşılaşacak olan Galatasaray bir kez daha Mourinho karşısında mücadele edecek.

Galatasaray Chelsea maçı 26 Şubat 2014 tarihinde oynanacak. İlk maçta iki takım Türk Telekom Arena'da rövanş maçı için avantajlı bir skor yakalamak için sahaya çıkarken, rövanş maçı ise 18 Mart 2014 tarihinde Stamford Brigde'de oynanacak. Galatasaray ile Chelsea arasında oynanacak ilk maç D-Smart ekranlarından yayınlanırken, rövanş maçını Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligindeki diğer eşleşmeler ise şu şekilde;

Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund 
Maçı Saat 21:45 den İtibaren D Smart – Smart Sport Tarafından Canlı Olarak Yayınlanacaktır. Ayrıca Maçı Saat 21:45 den İtibaren Radyo 1 den Naklen Dinleyebilirsiniz.
Galatasaray, İngiliz Takımlarıyla Daha Önce 17 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 3 Galibiyet 7 Beraberlik ve 7 de Mağlubiyet Aldı. Sarı – Kırmızılı Ekibimiz Geçen Sezon (Şampiyonlar Ligi Gruplarda) İngiliz Manchester United İle 2 Maç Yapmıştı, İngiltere’de 1-0 Yenilmiş, İstanbul’da 1-0 Galip Gelmişti.
Chelsea ise Türk Takımlarıyla Daha Önce 6 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 4 Galibiyet ve 2 de Mağlubiyet Aldı.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Eyvah Eyvah 3 Filmi İzle


Eyvah Eyvah 3 Filminin Oyuncuları Kimlerdir, Eyvah Eyvah 3 Türk Filmi Kaç Dakika Sürüyor, Filmin Konusu (Kısa Özeti) Oku, Türü Nedir? Ne Zaman Gösterime Girecek (Gösterim Tarihi)..31 Ocak 2014 Cuma Tarihinde Gösterime Giren Eyvah Eyvah 3 Filmi; Komedi Kategorisine Giren Bir Türk Filmidir. Filmin Süresi 90 Dakikadır (1 Saat 30 Dakika).

Eyvah Eyvah 3 Filmi Oyuncu Kadrosunda Şu Oyuncular Yer Almaktadır; Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Serra Yılmaz, Tarık Ünlüoğlu, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Cengiz
Bozkurt, Teoman Kumbaracıbaşı, Meray Ülgen, Şener Kökkaya, Caner Alkaya, Şehsuvar Aktaş, Hazım Körmükçü, Onur Buldu, Ali Meriç, Simge Defne, Hande Dane, Neslihan Aka, Uğur Biçer, Aziz Aslan, Özkan Çınarlı, Beyti Engin, Murat Serezli, Ergun Kuyucu, Ayşe Nil Şamlıoğlu.
Filmin Konusu (Kısa Özeti); Eyvah Eyvah 1 ve 2 ile toplamda 6-7 milyon izleyici tarafından izlenen ve beğenilen filmde serinin 3. sü çekildi.
Hüseyim Badem, babasını bulduktan sonra çok sevdiği hayatının aşkı Müjgan ile en sonunda evlenmişti. Çok mutlu olan çift Müjgan’ın hamilelik haberiyle sevinçleri daha da artmıştır.
Hüseyim Badem hayatına Zabıta olarak devam etmekte, yol arkadaşı Firuzan ise; ünlü bir şarkıcı olmuş, şöhretine şöhret katmaktadır. Bu noktadan sonra macera Geyikli’de başlıyor
Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak‘ın başrolleri paylaşacağı yapımın senaristi ise tüm seri de olduğu gibi yine Ata Demirer. Türkiye’nin en başarılı komedi serilerinden olan yapım ilk filmiyle yaklaşık 2 buçuk milyon kişiye, ikinci filmiyle yaklaşık 4 milyon seyirciye kendini izletmeyi başarmıştı. Eyvah Eyvah 3′ün de serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yılın en çok izlenenlerinden olması bekleniyor.
BKM Film’in yapımını üstlendiği Eyvah Eyvah serisinin son filmi olan Eyvah Eyvah 3, 31 Ocak 2014 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

SİTEMİZDE YASADIŞI FİLM PAYLAŞIMI YAPILMAMAKTADIR.
FİLMİN FRAGMANINI İZLEYEBİLİRSİNİZ.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle Eyvah Eyvah 3 Fragman

Juventus Trabzonspor Maçı izle

20 Şubat 2014 Perşembe Günü Juventus ile Trabzon Arasında Oynanacak Olan UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Oynanacak Haberi Olan var mı, Juventus – Trabzon Maçını Bende İzlemek İstiyorum Canlı Yayını Kim Veriyor, Tam Olarak Saat Kaçta Başlıyor Bilen Biri Söylesin..
Trabzonspor ilk maçında 20 şubatta İtalyan ekibine konuk olacak; 2. maç ise 27 şubatta Trabzonda.
20 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE
JUVENTUS – TRABZONSPOR UEFA AVRUPA LİGİ 2.TUR
Canlı Yayın : STAR TV
Saat : 20.00
….
27 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE
TRABZONSPOR – JUVENTUS UEFA AVRUPA LİGİ 2.TUR
Canlı Yayın : STAR TV
Saat : 22.05


Juventus ile Trabzonspor Takımları Arasındaki 2013-2014 Sezonu UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Karşılaşması Juventus Stadium’da, 20 Şubat Tarihinde Oynanacak.
Maçı Saat 20:00 dan İtibaren Ntv Tarafından Canlı Olarak Yayınlanacaktır. Ayrıca Maçı Saat 20:00 dan İtibaren Radyo 1 den Naklen Dinleyebilirsiniz.
Trabzonspor İtalyan Takımlarıyla Daha Önce 12 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 3 Galibiyet 5 Beraberlik ve 4 de Mağlubiyet Aldı. Ekibimiz Bundan Önceki Turda (Gruplarda) İtalyan Lazio İle 2 Maç Yapmıştı, İkiside Berabere Sonuçlanmıştı.
Juventus ise Türk Takımlarıyla Daha Önce 8 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 3 Galibiyet 3 Beraberlik ve 2 de Mağlubiyet Aldı. Önceki Turda (Şampiyonlar Ligi Gruplarda) Galatasaray İle 2 Maç Yapmıştı. İtalya’da Berabere Kalmış, İstanbul’da Mağlup Olmuştu.
 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle v

H3N2 Virüsü Nedir, Belirtileri ve Korunma Yolları Nelerdir?

Sağlık bakanlığı son zamanlardaki grip salgınıyla alakalı izah yaptı; “Bu Domuz gribi (H1N1) değil, H3N2 virüsüdür”. Genel olarak Ekim ve Kasım ayılarından Mart ayı sonu Nisan ortasına kadar, mevsimsel grip salgını olabiliyor. Bu dönemlerde hastanelerde yoğunluk artıyor.
Grip oldunuz hekime gittiğiniz, ilaç aldınız 2-3 günde düzeldiniz ilacı bıraktınız. İşte bu tür yaklaşım yanlıştır. Gribin bir haftalık bir
dönemi mevcuttur. Bu dönemi çok dikkatli ve iyi sıhhatli şekilde atlatmanız gerekir.
H3N2 gribine yakalandıysanız netlikle antibiyotik kullanılmayınız. Antiviral ilaçlar gribin başlangıcındaki ilk 48 saatte tesirli olur. Bu tür ilaçları kendi başınıza kullanmayınız, netlikle doktorunuz tarafından önerilmeli. Ailenizden bir ferde, komşunuza veya arkadaşınıza iyi gelmiş, o vakit ben de kullanmalıyım diye bir düşünceye kapılmayınız. Her bünye farklıdır ve hastalığı yakalanma şiddeti ile atlatma aşaması farklıdır. Bu yüzden, size en uygun ilacı doktorunuz vermelidir. Hekiminiz tarafından verilen antibiyotikler, netlikle ihtiyaç duyulan dozda ve vaktinde kullanılmalıdır.
İlk olarak virüsten savunmak için kesinlikle ellerinizi sık sık sabunla yıkamanız gerekiyor. Aksırırken ve öksürürken ağzın temiz bir mendille; mendil yoksa kol ile kesinlikle kapatınız.
Nezleyle grip birbirinden aynı hastalıklar değildir. Nezleye yakalandığınızda; burun tıkanıklığı, hapşurma ve burun akıntısı gibi durumlar olurken; Gripte de bu belirtilerin yanında ateş, adale ağrısı gibi belirtilerde olmaktadır. Daha sıhhatli net bir netice almak için kesinlikle hastaneye gidiniz.
Gribe yakalandıysanız kalabalık ortamlara girmeyiniz. Bu yüzden hastalığa yakalanan; çocuklar okula, çalışanlar ise iş yerine gitmemelidir. Hanenizde iyi bir istirahat yapmanız gerekli. Hanenizi sık sık havalandırınız ve bol miktarda sıvı tüketiniz.
Genelde Ekim ayında; Kanser olanlara, kronik hastalığı olanlara ve de kalp hastalarına grip aşısı önerilir. Ama o vakit aşı yaptırmadıysanız bu vakitlerde da doktorunuza müracaat ederek grip aşısı yaptırabilirsiniz.

KORUNMAK İÇİN

Leblebicioğlu, öncelikle virüsten korunmak için mutlaka ellerin sık sık sabunla yıkanması gerektiğini, hapşırırken ve öksürürken ağzın temiz bir mendille; mendil yoksa kol ile kapatılması gerektiğini belirtti.

Nezleyle gribin birbirinden ayrılması gereğine dikkat çeken Berberoğlu, "Nezlede burun akıntısı, burun tıkanıklığı ve hapşırık olur. Gripte de bu belirtiler olabilir ama ateş, kas ağrısı asıl belirtileridir. Yine de vatandaşın bir sağlık kuruluşuna giderek bu ayrımı hekimin yapması gerekir" dedi.

ANTİBİYOTİK KULLANMAYIN!

Prof. Dr. Leblebicioğlu, grip durumunda kesinlikle antibiyotik kullanılmaması gerektiğini anımsatırken, antiviral ilaçların ise gribin başlangıcındaki ilk 48 saatte etkili olduğuna dikkat çekerek, "Bu ilaçların da mutlaka doktor tarafından verilmesi gerekir. Komşuma, eşime, anneme iyi gelmiş, ben de kullanayım, denilmemeli. Size uygun ilacı hekim yazmalı. Özellikle antibiyotikler, mutlaka gerekli dozda ve sürede kullanılmalı" diye konuştu.

OKULA, İŞE GİTMEYİN

EKMUD Başkanı Leblebicioğlu, gribe yakalanmış kişilerin kalabalıklardan uzak olması gerektiğini bunun için, çocukların okula, çalışanların işe gitmemeleri gerektiğini anımsattı. Dinlenmeyi, evin sık sık havalandırılmasını ve bol sıvı tüketilmesini önerdi.

AŞI ZAMANI GEÇMEDİ

Kalp, kanser, kronik hastalığı olanlara grip aşısı önerildiğini ve bunun zamanının genelde Ekim olduğunu belirten Leblebicioğlu, "Ancak aşı yaptırmak için hala geç değil. Bu aylarda da grip aşısı yaptırılabilir" dedi.

"OLAĞANÜSTÜ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Grip salgını haberleri üzerine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, mevsimsel grip salgınlarının arttığı dönemlerin her sene yaşandığını belirterek, "Herhangi bir olağanüstü sıkıntı söz konusu değil. Vatandaşlarımızın panik yapmamasını arzu ediyoruz" dedi.
Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

HER YIL KIŞ AYLARINDA ARTIYOR
    
Esnafın sıkıntı ve şikayetlerini dinleyen Müezzinoğlu, bir gazetecinin, "Türkiye'de yeni bir grip salgını iddiaları var. Bu konuda bilgi verir misiniz?" sorusu üzerine, Türkiye'de herhangi bir sağlık sorununun söz konusu olmadığını söyledi.
    
Her yıl hastanelerdeki yoğunluğun kış aylarında arttığını vurgulayan Müezzinoğlu, "Toplumsal duyarlılık arttığında yoğunluk daha da artıyor. Gripken hekime gittiğimizde, 'aldın ilacı yarın düzeldin' değil. Gribin bir haftalık bir dönemi vardır. Bu dönemi olabildiğince dikkatli atlatmamız lazım. Genelde ekim ve kasım ayından mart sonuna kadar, mevsimsel grip salgınlarının arttığı dönemleri her sene yaşıyoruz. Herhangi bir olağanüstü sıkıntı söz konusu değil. Vatandaşlarımızın panik yapmamasını arzu ediyoruz" diye konuştu.
    
Müezzinoğlu, vatandaşlara, bu mevsimde bol bol sulu gıda almaları, üşütmemeleri ve kalabalık ortamlarda dikkatli olmaları önerisinde bulundu.

"OKULA GİTMEYİN DİYECEK BİR DURUMDA DEĞİLİZ"
    
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Öğrencilerimize 'okula gitmeyin', çalışanlarımıza 'iş yerinize sakın gitmeyin' diye bir cümleyi şu an söyleyecek durum söz konusu değil. Öğrencilerimiz de okullarına devam edecek, çalışanlarımız da işlerine devam edecek. Ama rahatsızlığı olan vatandaşımızın da 2-3 gün süresinde hem istirahat etmesi hem bol sulu gıdalar alması hem de hekimin tavsiyelerine uymasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
    
Konuşmasının ardından bazı vatandaşların cebinden sigara paketlerini de alan Bakan Müezzinoğlu, sigarayı bırakma sözü veren bir kişiye de takım elbise sözü verdi.

Elektromanyetik Silah Uyarısı


Elektromanyetik silahlarla sadece uçakları değil, uyduların bile düşürülebileceğini söyleyen Prof. Dr. Şeker, özellikle ABD'nin son yıllarda elektromanyetik silahlarla ilgili çalışmalarına hız verdiğini belirtiyor: "Sadece uçakları değil, uzaydaki uyduları bile düşürebilirsiniz. Size ilginç bir olay anlatayım. Bundan üç yıl önce Bursa'daki bir yerel radyonun anteni, Fransa'nın uzaydaki uydusunu son derece kötü etkiliyordu. Ve bu durum iki ülke arasinda diplomatik bir krize neden oldu. Özellikle ABD son yıllarda elektromanyetik silahlarla ilgili çalışmalarına hız verdi. ABD bu silah sistemi vasıtasıyla dünyanın her hangi bir
yerinden, dünyanın herhangi bir yerindeki bir uçağı hiç iz bırakmadan, uçağın elektronik aksamını bozarak düşürebilir. Elektronik sistemler faaliyetlerini yaparken kaçınılmaz olarak radyasyon yayarlar. Uçakları düşürmek için elektromanyetik pals (elektromanyetik sinyal) gönderilir. Uyduyu düşürmek için yerin altına post-jeneratörler yerleştirmek gerekir. Elektromanyetik pals göndericilerle, bu palslarin şiddetini artırarak etkinizi artırabilirsiniz. Bu bir elektromanyetik bombardımandır. Örneğin şu gördüğünüz kablodan bir amper geçerse bir şey olmaz, ama yüz amper geçerse, bu kablo yanar. Bunun şiddetinin arttığını ve bir uçağa yönlendirildiğini düşünün. ABD ordusu bu konuda çok ileride."

"İngiltere Savunma Bakanlığı için Maltra BAE Dynamics şirketinin üzerinde çalıştığı yeni bir silah sayesinde insanlar ölmeden savaş kazanılacak. Geleceğin silahı olarak adlandırılan mermi, bünyesindeki milyarlarca vatlık elektrik enerjisini radyo dalgaları sayesinde yayarak menzildeki tüm düşman tank ve uçaklarının bilgisayar sistemini, radarlarını kullanılmaz hale getiriyor, 115 mm'lik havan veya roketle yerden firlatılan yeni silah, ayrica geçtiği yerlerdeki telefon, televizyon, radyo ağları ile enerji hatlarını da etkisiz hale sokuyor. Yeni silahın etkilediği tüm sistemler bir daha kullanılamaz hale geliyor ve yenileri ile değiştirilmesi gerekiyor. NATO yetkilileri de insan hayatına mal olmadan düşmanı etkisiz hale getiren bu silaha sıcak bakıyor."

CASA tipi uçakların düşmesiyle ilgili olarak gözardı edilmemesi gereken son derece önemli bir ayrıntı bu. Zira silah teknolojilerinin seyrini takip edenler, eğilimin yukarıda anlatıldığı gibi, elektromanyetik silah sistemlerine doğru olduğunu çok iyi biliyorlar.

Aslinda Genelkurmay Başkanlığı da bunu çok iyi biliyor. Özellikle Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Teknolojik Daire Baskanlığı ve Genel Prensipler Dairesi Baskanlığı bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Prof. Dr. Selim Şeker, Amerika'da bu tür dış etkilerden ötürü birçok uçağın düştügünü söylüyor. Örneğin; 1996'da New York'un JFK Hava Limani'ndan kalkan TWA 800 sayılı uçağın, Long Island açıklarında aniden havada infilak etmesi ve denize çakılmasını bu konuyla ilişkilendiriyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Serdar Turgut, 5 Eylül 2000 tarihinde bu konuyu yazdığını hatirlatiyor:

"Askerlerin yaptığı açıklama dikkatle okunursa, o gece TWA 800'ün kalktığı saatlerde, sivil uçuşlara izin verilen bölgenin hemen yanında bulunan ve askeri bölge olarak nitelendirilen uçuş alanında yüksek teknolojiye sahip askeri uçakların 'elektronik savaş oyunu' uçuşu varmış.

Bu teori, Elaine Scarry tarafından The New York Review of Books Dergisi'nin internet sitesinde çok kapsamlı bir yazıda dile getirildi. Yazıda özetle şu deniliyor: O gece hava kuvvetlerinin uçakları kendi alanlarında 'elektronik savaş oyunu' oynamaktaydılar. Bunlardan gelen sinyal TWA 800'ün uçus sistemlerini bir anda çökertti ve hiç beklenmeyen facia oldu.

Ancak bu olayı ilginç kılan 2 Eylül 1998 tarihinde Swissair'in 111 sayılı uçağı uçuş kontrolörlerinden aldığı talimata göre TWA 800'ün uçuş rotasını takip etmeye başlamasından bir süre sonra düşmesiydi.

Uçakların geçtiği rota hava haritalarinda şöyle geçiyordu:

Warning: National Defense Operations Area, Operations hazardous to the flight of aircraft within this area. Yani, Uyarı: Ulusal Savunma Operasyonları Bölgesi. Bu bölgede uçacak uçaklara ölümcül tehlike yaratabilecek operasyonların yapıldığı alan."

Prof. Selim Şeker, bu uçakların bir dış etkiyle düşmüş olabileceğini hatırlatarak, ülkemizde yaşanan son uçak kazalarının da bir dış etkiyle düsürülmüs olabilecegini ifade ediyor.

Akçadağ'da düşen uçağın NATO üssüne olan yakınlığına dikkat çeken Şeker, üssün bütün iletişimini uydu ile yaptığını hatırlatıyor.

Selim Şeker Kimdir?

Selim Şeker kimdir? Master ve doktorasını ABD'de George Washington Üniversitesi'nde yaptı. Uzun yıllar NASA'da çalışan Şeker, 1982 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yapıyor. Savunma Bakanlığı, TÜBİTAK'ta önemli projelerde görev alan Prof. Dr. Selim Şeker'in bu konularda yazdığı üç kitabı bulunuyor.

Zemzem suyu hakkında bilinmeyenler

Kuran-ı Kerim ve ezan okunurken daha bir berrak olan zemzem suyu bu yönüyle farklılık gösteriyor. Zemzem suyunun içerisindeki kristallerin çan sesiyle de karardığı belirlenmiştir. Zemzem suyu çevredeki değişikliklerin farkına varıyor ve bu şekilde değişim gösteriyor. 
Zemzem suyu çok değişik şekilde kullanılabiliyor. Tüketilince insanda rahatlatıcı bir etki yaratıyor. Bunun yanında pis suyu temizleyebildiğini ve mayalama özelliğinin olduğunu biliyor muydunuz? Peki ya zemzem suyunun sadece 1,5 metre derinlikteki kuyudan çıktığından ve hiç tükenmediğinden haberiniz var mı? 
Zemzem suyu Allah’ın İbrahim (A.S)’e ikramıdır. Hz Muhammet bir hadisinde ‘’O, Zemzem’i kendi haline bıraksaydı ve ya avuçlamasaydı, muhakkak Zemzem akar, ırmak olurdu. ‘’ demiştir. Zemzem yeryüzündeki bütün sulardan farklılık gösterir, yeryüzünün en hayırlı suyudur. Aç bir insanı doyurabilir, hastalıklara şifa olabilir, vücuda kuvvet veriri, direnci arttırır. Zemzem tükenmek bilmeyen, sonu gelmez bir sudur. 
Zemzem suyunun kalsiyum ve magnezyum oranı yüksektir. Diğer sulara oranla bünyesinde daha az kükürt bulundurmaktadır. Zemzem mineraller bakımından da oldukça zengindir. İncelemelere göre içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmamaktadır. Bu özelliği zemzem suyunu dünya üzerinde tek yapmaktadır. 
Hastalıklara da iyi gelen zemzem baş ağrısını giderir, özellikle sıtmaya iyi gelir, gözleri kuvvetlendirir, ne niyetle içilirse ona iyi gelir. Zemzem suyuna bakmak dahi ibadettir ve içilmesi sünnettir.

1-) Avrupa`da labaratuarlarda yapilan arastirmaya gore Zemzem suyu diger sulara gore cok daha az kükürt tasimaktadir.


2-) Yine ayni arastirmaya gore diger sulara gore cok daha besleyicidir ve cok daha fazla mineral barindirmaktadir.


3-) Açligini gidermek için içen kisinin açligini, susuzlugunu gidermek için içenin susuzlugunu giderir.


4-) Sadece 1,5 metre derinligindeki ufacik bir kuyudan cikan su,hac mevsimi boyunca milyonlarca hacinin tum su ihtiyacini gostermemektedir.


5-) Dunya Saglik Orgutu (WHO)`nun raporlarina gore Dunya`daki en icilebilir ve saglikli sulardan biri.


6-) Amerika`da yapılan test sonuçlarına göre Dunya`da icinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan TEK su zemzem suyu.


Ayrıca zemzem hiçbir zaman belden aşağı inmez ve idrar yoluyla atılmaz yani sadece ter ile vücuttan atılır bunların hepsi bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır..

İmza 2015'te yollarda olacak. Jet Fadıl 12 yıl sonra bir kez daha babayiğitliğe soyundu

Gündemin ilk sıralarına oturan yerli otomobil tartışmalarına geçmişten tanıdık bir isim de katıldı... 12 yıl önceki İmza projesi yarıda kalan Jet Fadıl 'Yerli otomobilin nasıl olması gerektiğini 12 yıl önce İmza ile söyledim. İmza'yı üretmekte kararlıyım. 2015'te 6 bin euro fiyatla satacağım' diye konuştu
Sümer Demirciler
Bundan 12 yıl önce, Cenevre Otomobil Fuarı sıra dışı bir tanıtıma
sahne oldu. Aylar öncesinden tartışmaları başlayan, üzerinde çok yazılıp konuşulan, ismi için yarışmalar düzenlenen 'Türk Malı' otomobil İmza, fuarda görkemli bir gösteriyle tanıtıldı. Astronomik yayın bedelleri ödenen ulusal televizyon kanalları, Cenevre'den canlı bağlantıyla saatlerce tanıtımı yayınladı. İmza, daha yola bile çıkmamasına rağmen Devrim'den sonra en çok konuşulan otomobil projesi oldu. Kamuoyunda Jet Fadıl olarak tanınan, Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, geçtiğimiz günlerde İmza projesinden hiç vazgeçmediğini, Siirt'te yarım kalan fabrikayı tamamlayıp, İmza'yı en geç 2015 yılında yollara çıkartacağını açıkladı. Son zamanlarda gündeme oturan Türk malı otomobil, yerli otomobil tartışmalarına da katılan Akgündüz; 'Önümü kesmeselerdi, bugün tartışılan Türk malı otomobil hayata geçmiş, 12 yıl boyunca önemli bir yol almış olacaktı' dedi.
ŞİMDİ ORTAM YERLİ OTO İÇİN ÇOK DAHA UYGUNYerli otomobil tartışmalarında, daha kendisinin 12 yıl önce başlattığı aşamaya bile gelinemediğini savunan Akgündüz şu açıklamaları yaptı; 'Tartışmaları ilgiyle izliyorum. Üretime hazır prototipim, tasarımım, markanın ismi ve hepsinden önemlisi müşterilerim hazır. İmza'yı üretmekten bir an bile vazgeçmedim. Siirt'te yarım kalan fabrikayı tamamlayacağım, en geç 2015 yılında İmza yollarda olacak. Türkiye'nin koşulları 2000'li yıllara kıyasla artık yerli otomobil için çok daha uygun' İmza için, tasarım, geliştirme ve tanıtım olarak yaklaşık 200 milyon dolar para harcadığını iddia eden Akgündüz; 'O yıllarda yerli otomobil üretimi çok iddialı bir söylemdi. Çin'in dünyanın en büyük otomobil pazarı olacağı, Hintlilerin otomotivde bu kadar gelişeceğini kimse beklemiyordu. İmza için ben 200 milyon dolar harcarken, Türkiye'de 50 milyon dolara otomobil montaj fabrikası kuruluyordu. Sadece 400-500 milyon dolar daha yatırıp, fabrikayı tamamlayabilirdim' dedi.
MARKAM DA HAZIR MÜŞTERİLERİM DEOtomotivde en önemli konunun marka ve müşteri olduğunu savunan Akgündüz; 'Eğer kendine ait bir markan ve pazarlayabileceğin müşterilerin varsa, geri kalan konu teferruattır. Bu gün dünyanın en büyük markalarından Mercedes, bazı motorlarını Nissan'a yaptırıyor, BMW, Fransız Peugeot'dan motor satın alıyor. Tümüyle Bursa'da üretilen araçlar, Opel, Citroen, Peugeot markasıyla satılıyor. Kimse aracı kimin ürettiğine, parçalarının, motorunun nereden geldiğine bakmıyor. Marka kendininse dünyanın en iyi tasarım, mühendislik büroları emrinde. En büyük avantajım müşterilerim hazır. İmza'yı sadece Türkiye değil, İslam dünyası da merakla bekliyor' açıklamasını yaptı.
VERGİ HARİÇ 6 BİN EURODAN SATACAĞIM
SİİRT'teki fabrikanın bütün izinleri ÇED raporları tamam diyen Akgündüz; 'Yarım kalan inşaatı, Caprise Gold'dan sağlanacak öz kaynaklar sayesinde rahatlıkla tamamlayacağım. İlk etapta 200-300 milyon euroluk yatırım öngörüyorum. Bu rakam bir fabrika için fazlasıyla yeterli. Bir otomobilin neredeyse yüzde 70'lik kısmı yan sanayi tarafından üretilen parçalardan oluşuyor. İrtibatta olduğumuz yan sanayiciler, fabrikanın yakınında depo alanları kurmaya hazır. Bir kısmıysa, yer verin orada da üretime hazırız diyorlar. 2015'te ilk çıkan İmza'yı, vergiler ve nakliye hariç 6 bin euro fiyatla satmayı planlıyorum. Jetpa tekrar faaliyete geçecek. Araçların pazarlamasını bu kanalla yapıp, maliyetleri en aza indireceğiz. Yılda 150 bin adetten başlayan satışlar İmza için hayal değil' açıklaması yaptı.
Caprice Gold bittiğinde malvarlığı 1.5-2 milyar euroya ulaşacak!Dini ve milli duyguları sömürerek, nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği gerekçesiyle Fadıl Akgündüz, 10 Ekim 2002 tarihinde tutuklandı. 4 yıl 2 ay hapse mahkum edilen Akgündüz'ün hakkındaki suçlamalar, zamanaşımı nedeniyle düştü. El koyulan malvarlığı ve İsviçre bankalarındaki hesapları serbest bırakılan Akgündüz, yatırdığı 150 bin liralık kefaleti de geri aldı. Şu anda Caprice Gold otelini inşa eden Akgündüz, 9 bin 500'ün devre mülkün büyük kısmını 233 milyon liraya  sattığını, proje tamamlanınca malvarlığının 1.5-2 milyar euroya ulaşacağını açıkladı.

Telefon Numarasından Adres Sorgulama, Bulma Nasıl Yapılır?


Cep telefonu numarasından adres bulunabilinir mi? Ev telefon numarası ile adres bulmak mümkün mü?ncelikle şunu söyleyeyim cep telefonu numarasından adres bulamazsınız.


Kaç kez size birinin telefon numarasını biliyordum ama adres bilmiyordum keşfettiler? Size, size Noel kartı liste veya sizi her gece arama prank tutar bile rahatsız edici bir kişi eklemek istediğiniz eski bir arkadaşınıza veya aile bireyine izini istediğiniz bir eski ortağı olabilir. Eğer nereye bakılacağını bilmek olursa olsun neden, telefon numarası ile insanlar bulabilirsiniz adresi istiyorum.Orada hizmetler birçok sunan telefon numarasını aramaları. Ters telefon
numarası arama kolayca kendi telefon numarası ile kimse bulabilirsiniz. Yapmanız ve yedi basamaklı sayı alan kodunu, hizmet ile veritabanı üzerinden birkaç saniye içinde tam eşleme, sonra ne maç sonuçları için ekranda görüntülenen bulunursa aramaya çalışır. Bu sonuçları ve kişinin adını içermelidir telefon numarası ile ilişkili bir adres.Eğer telefon numarası insanları bulmak istiyorsanız ve sonuç garanti istiyorsanız, ReversePhoneDetective.com kullanmanız gerekir. Bu hizmet ile, bilgi cep telefonu numaraları dahil telefon numarası, herhangi bir türünü kullanarak bulabilirsiniz. ReversePhoneDetective.com veritabanı daha fazla kayıt hemen her hizmet çevresinde yoğun sizin lehinize başarılı bir arama çalışan ölçekler devrilme daha mevcut bulunmaktadır.

En iyi haber bile son numarası gerekmez olduğunu Bu daha iyi haber, ama. Eğer önemli değil bir kaç yıl içinde kişi olarak değil. A üye olarak, amacıyla kişinin en son adresini izlemek için genişletilmiş kişi arama araçları kullanarak yapabileceksiniz Telefon Dedektif Ters. It doesn't matter Eğer bu sayıyı beş ya da on yıl önce - telefon numaraları insanları bulmak için sürekli yapabileceksiniz Telefon Dedektif veritabanları Ters çağırdı son kez.

Üyelik diğer arka plan bilgileri erişim gibi hizmetler eklendi diğer değer içeren, genişletilmiş veritabanları, ve hatta aile üyeleri. 

Bulunabildiğine dair programlar var diye söyleniyor ama yok. Kaldı ki olsa bile böyle bir şey yasal değil. Bu sistem polislerde vardır. İlgili numaranın sinyal takibini yaparak yerini, adresini bulabilir.
Sadece cep telefonu numarasından kime ait olduğunu ilgili GSM operatöründen bulabilirsiniz.
Bizim bulabileceğimiz adres ev telefonu numarasından olacak. Bunun için ilgili kişinin en azından; Adı, soyadı, oturduğu ili ve ilçeyi bilmektir.
Türk Telekom’un “Beyaz Sayfalar” linkine şuradan gidiyoruz; http://www.ttrehber.turktelekom.com.tr/trk-wp/IDA2
Açılan sayfada en alta geliyoruz. Bu kısımda “Basit Ara” ve “Kapsamlı Ara” bölümleri mevcut.
“Basit Ara” kısmında arama yapmak için ilgili kişinin; soyadı, adı, il ve semt bilgilerini giriniz. Daha sonra doğrulama kodunu da yazdıktan sonra bul deyiniz. Tabi bu yöntemle aradığınız il ve ilçede duruma göre çok sonuç çıkabilir.
Bu durumda “Kapsamlı Ara” kısmını seçerek daha detaylı bilgiler verip (Servis Tipi, Mahalle, Cadde, Sokak, Posta Kodu vs.) arama yapabilirsiniz.
Son olarak şunu söyleyeyim; Arama yaptıktan sonra “Abone bulunamadı.” yazısıyla karşılaşırsanız ya aradığınız yerde ilgili kişi yok ya da bazı bilgileri yanlış girdiniz. Ayrıca Türk Telekom’un “Beyaz Sayfalar” bölümünde bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen abonelerin kayıtları da gösterilmez.

PTT 1. Lig Maç Yayını Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman

kartal manisa maçını canlı seyret 27.01.20132013 – 2014 Sezonu PTT 1. Ligi 22. Hafta Maçları Hangi Kanalda Veriliyor? 25 Ocak 2014 Cumartesi – 26 Ocak 2014 Pazar, – 27 Ocak 2014 Pazartesi Günü Maçların Trt 1, Trt 3 Spor, Trt Hd Yayın Akışı Programı Nedir? Bu Hafta PTT 1. Lig Tüm Maçları Hangi Maç Ne Zaman Saat Kaçta Canlı Yayını Var? Hangi Maç Kaçta Oynanacak?
• 25 Ocak 2014 Saat 14:00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor –
Ankaraspor (Trt 1 Canlı Yayın)
• 25 Ocak 2014 Saat 19:00 Karşıyaka – Mersin İdmanyurdu (Trt 3 Spor Canlı Yayın)
• 26 Ocak 2014 Saat 13:30 Kahramanmaraşspor – Şanlıurfaspor (Trt 3 Spor ve Trt Hd Canlı Yayın)
• 26 Ocak 2014 Saat 13:30 Boluspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Trt Web Tv İnternetten Canlı Yayın)
• 26 Ocak 2014 Saat 13:30 Tki Tavşanlı Linyitspor – Bucaspor (Trt Web Tv İnternetten Canlı Yayın)
• 26 Ocak 2014 Saat 15:00 Manisaspor – Adanaspor (Trt Web Tv İnternetten Canlı Yayın)
• 26 Ocak 2014 Saat 19:00 Adana Demirspor – 1461 Trabzon (Trt Web Tv İnternetten Canlı Yayın)
• 26 Ocak 2014 Saat 19:00 Fethiyespor – Samsunspor (Trt 3 Spor Canlı Yayın)
• 27 Ocak 2014 Saat 20:00 Tekden Denizlispor – Balıkesirspor (Trt 3 Spor ve Trt Hd Canlı Yayın)
Not : Orduspor, Ptt 1. Lig 22. Haftayı Maç Yapmadan Geçirecek. CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Eş Sesli (Sesteş) Kelimeler Konu Anlatımı ve Örnek Cümleler

Öncelikle konumuza “eş sesli” diğer bir adıyla “sesteş” nedir, onu anlatarak başlayalım. Eşsesli demek söylenişleri yani telaffuzları aynı olan fakat anlamları birbirinden çok farklı olan kelimeler başka bir deyişle sözcüklerdir.
Bazı eş sesli kelimelerin iki anlamı olurken, bazılarının ise ikiden çok anlamı olabilir. Örneğin; Aç, yaş, yüz vs..

Eş sesli (sesteş) Kelimeler Listesi;

Aç, al, altı, arı, at, asma, ay, bağ, baş, bel, ben, bez, bin, boz, çal, çay, çöz, dal, dil, diz, dolu, düş, el, ekmek, gül, güç, iç, it, kan, kara, kat, kaz, kır, kız, koy, ocak, sağ, saç, sal, saz, sür, uç, var, yağ, yan, yar, yaş, yat, yaz, yedi, yol, yüz..

Eş sesli (sesteş) Kelimeler ile ilgili örnek cümleler;

Karnım şu an da çok aç, birşeyler olsada yesek. (Aç- Acıkma)
Aç bakalım şu televizyonu da ne var ne yok bakalım. (Aç – Açmak anlamında)
Ben diyorum ki; bugün hiç oraya gitmeyelim. (Ben- Tekil 1. şahıs)
Sen kolumdaki büyük beni gördün mü? (Ben- Tende bulunan leke)
Hele bir çay koyda sıcak sıcak içelim. (Çay- Bir içeçek türü)
Karşıya geçmek için şu çayın etrafını dolanman gerekiyor. (Çay- Dereden büyük, ırmaktan küçük akarsu)
Sana verdiğim kitapları şu raflara güzelce diz. (Diz- Dizmek anlamında)
Off çok kötü düştüm dizim kanıyor. (Diz- Vücudumuzun bir bölümü)
Gül bakalım ama unutma son gülen iyi gülermiş. (Gül- Gülmek anlamında)
Kırmızı bir demet gül aldım, anneme vereceğim. (Gül- Bir tür çiçek)
Sen onun her dediğine kanıyorsun. (Kan- Kanmak anlamında)
Hasta çok kan kaybediyor, birşeyler yapmamız lazım. (Kan- Hayati sıvı)
Bu yaz kır düğünü yapacağım. (Kır- Yerleşim yeri dışında kalan dağ bayır, boş ve geniş arazi)
Annem bulaşık yıkarken kazara bir bardak kırdı. (Kır- Kırmak anlamında)
Kışın Ocak ayı baya soğuk geçer buradalarda. (Ocak- Yılın 31 gün süren 1. ayı)
Ocakta çay vardı, bak bakalım kaynamış mı. (Ocak- Ateş yakılan yer)
Ehliyet için yaş sınırı 18′dir. (Yaş- Doğumdan bu yana geçen yıl, süre)
Yerler hep yaş olmuş, bez getirde silelim. (Yaş – Nemli, ıslak anlamında)
Sende hiç yüz yok mu, hala geliyorsun yanıma. (Yüz- Utanma anlamında)
Yüzüme bakma öyle utanıyorum. (Yüz- Sima, çehre, surat)

Sportoto Süperlig Haftanın maçları ve puan durumu Canlı İzle

Sportoto Süperlig'e verilen arayla futbolseverler maç izlemeye hasret kaldı. 3 haftalık izinde futbolcular tatile çıktılar. Önümüzdeki hafta tüm futbolcular toplanarak antremanlara başlayacaklar. Lig 24 Ocak 2014'te Kasımpaşaspor Karabükspor maçıyla başlayacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ise transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. İlk 17 haftalık periyotta Fenerbahçe

liderliği kaparken Galatasaray son dakikada ikinci, Beşiktaş ise üçüncü oldu. Ligde ikinci devre çok heyecanlı geçeceğe benziyor. İşte Sportoto Süperlig 18. hafta maçları:


24.01.2014 20:00  KASIMPAŞA A.Ş. - KARDEMİR KARABÜKSPOR

25.01.2014 13:30  GENÇLERBİRLİĞİ - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
25.01.2014 16:00  BURSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
25.01.2014 19:00  TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
26.01.2014 13:30  SİVASSPOR - KAYSERİSPOR 
26.01.2014 15:30  SANİCA BORU ELAZIĞSPOR - AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR
26.01.2014 16:00  ERCİYESSPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
26.01.2014 19:00  GAZİANTEPSPOR  - GALATASARAY A.Ş.
27.01.2014 20:00  FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR 
Lig Tv Bedava Gibi İzle
Lig Tv dev kampanya ile internet ortamında süper lig maçlarını hd kalitesi ile izlemenin ayrıcalığını sizlere sunmaktadır. Hafta sonları bundan böyle evinizde bilgisayarınız ile lig maçlarını canlı izlemenin keyfini kesintisiz donmadan internet lig tv de izleyebileceksiniz.

İnternette ligtv izlemek için hiçbir programa gerek yok sadece 1 bilgisayar ve internet bağlantınız olması yeterlidir. Tek tıklama ile lig tv canlı olarak hd kalitesinde izleme keyfini sizlere kesintisiz olarak sunacaktır.

Bundan böyle kahve buna benzer yerlere gitmenize gerek kalmadan fanatiği olduğunuz takımınızın tüm sezon boyu malarını evinizi stadyuma çevirmeniz için işte size kaçırılmayacak bir fırsat diyoruz.

'e verilen arayla futbolseverler maç izlemeye hasret kaldı. 3 haftalık izinde futbolcular tatile çıktılar. Önümüzdeki hafta tüm futbolcular toplanarak antremanlara başlayacaklar. Lig 24 Ocak 2014'te Kasımpaşaspor Karabükspor maçıyla başlayacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ise transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. İlk 17 haftalık periyotta Fenerbahçe liderliği kaparken Galatasaray son dakikada ikinci, Beşiktaş ise üçüncü oldu. Ligde ikinci devre çok heyecanlı geçeceğe benziyor. İşte Sportoto Süperlig 18. hafta maçları:


24.01.2014 20:00  KASIMPAŞA A.Ş. - KARDEMİR KARABÜKSPOR

25.01.2014 13:30  GENÇLERBİRLİĞİ - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
25.01.2014 16:00  BURSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
25.01.2014 19:00  TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
26.01.2014 13:30  SİVASSPOR - KAYSERİSPOR 
26.01.2014 15:30  SANİCA BORU ELAZIĞSPOR - AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR
26.01.2014 16:00  ERCİYESSPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
26.01.2014 19:00  GAZİANTEPSPOR  - GALATASARAY A.Ş.
27.01.2014 20:00  FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR 
27.01.2014 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR Maçını Canlı İzle

AŞAĞIDAKİ REKLAMI MAÇ SAATİNDEN 5 DK ÖNCE TIKLAYIN. TIKLADIĞINIZDA ALTTAKİ LİNK AKTİF OLACAK.



YUKARDA Kİ REKLAMI TIKLADIYSANIZ! LİNKİ TIKLAYIN (tıklamadan aktif olmaz) : 

"MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLA"


Hepsi bu kadar :)
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

E-Bordro - E-Bordro Tıkla Maaşını Öğren - MEB E Bordro Sorgulama

E-Bordro devlet memurlarının aylık maaşlarını öğrenebilmeleri için geliştirilmiş elektronik sistemdir. E bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterlidir. Fakat genellikle memuriyet sicil numaraları sisteme tanıtılmadığı için eğer girişte sorun yaşarsanız memuriyet sicil no alanına 1 veya 0 girerek deneyiniz.



Nejat İşler Hastalığı Son Durumu Nedir?

Dizi ve film oyuncusu Nejat İşler'in, gelişen septik şok sonucunda akciğerlerinin ciddi şekilde etkilendiği bildirildi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, oyuncu Nejat İşler'in, 17 Ocak'ta saat 00.15 sıralarında hastanemizin acil polikiliğine geldiğini belirtti.

Acil poliklinikte yapılan muayene ve tetkikler sonucunda İşler'in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmesine karar verildiğini aktaran Aksoy, şunları kaydetti:


"Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız, göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."

Yüksek Seçim Kurulu Seçmen Sorgulama

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde kullanılacak olan seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı.

30 Mart 2014 günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle ilgili Muhtarlık Bölgesi Askı Listeleri bugünden (10 Ocak 2014 günü saat 08:00'den) itibaren başlayarak 23 Ocak günü saat 17:00'a kadar tüm mahalle ve köy muhtarlıklarında askıya çıkartılacak.








Konu ile ilgili olarak bilgi veren Yüksek Seçim Kurulu yetkilileri, belirtilen süre içerisinde seçmen niteliğine sahip olduğu halde muhtarlık bölgesi askı listesinde ismi bulunmayanlar, 30.03.1996 tarihinde ve daha önce doğanlar, başka bir muhtarlık bölgesi askı listesinde yazılı olup da sürekli olarak oturmak amacıyla listenin askıya çıkartıldığı muhtarlık bölgesine gelenler, öğrenci olup seçmen niteliğini taşıyan ve öğrenim gördükleri yerleşim birimlerinde oylarını kullanmak isteyenler, muhtarlık bölgesi askı listesinde kendisine ait kimlik veya adres bilgilerinde yanlışlık veya eksiklik bulunanlar, nüfus bilgisi değişenler, askerlikte terhis olan, yada asteğmenliğe nasbedilen ancak silah altında bulunmaları nedeniyle askı listelerinde kaydı bulunmayanlar ve yine aynı nedenle kayıtları dondurulmuş bulunanların listedeki durumu değiştirmeleri istendi.

Aöf Sınavları Ne Zaman ve Aöf Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi bünyesinde yer alan Açık Öğretim Fakültesinde (AÖF) yaklaşık 500 bin öğrenci eğitim almakta. AÖF öğrencilerinin merak ettiği konuların başında ise AÖF sınavlarının ne zaman (AÖF sınav takvimi) olduğu sorusu gelmektedir. AÖF 2013-2014 sınav takvimi AÖF tarafından açıklandı. AÖF ye dair tüm detaylar haberimizde.
AÖF 2013-2014 Bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı. İşte AÖF sınavlarının tarihlerine ait detaylar... 2013-2014 AÖF bahar dönemi sınav takvimi ve AÖF
2013-2014 bahar dönemi sınav tarihleri haberimizde... AÖF Bahar dönemi sınav tarihleri detayları AÖF resmi web sayfasından alınmıştır.


2013-2014 ÖĞRETİM YILI AÖF; İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİ SINAV TARİHLERİAra Sınav 14 - 15 Aralık 2013
Dönem Sonu Sınavı 25 - 26 Ocak 2014
BAHAR DÖNEMİ Ara Sınav 26 - 27 Nisan 2014
Dönem Sonu Sınavı 07 - 08 Haziran 2014

2013-2014 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri


AÖF Nedir? 1982- 1983 öğretim yılında, Anadolu Üniversitesi’ne bağlı olarak başlamıştır. Daha önce 70’li yıllarda Mektupla Öğretim adı altında uygulanmak istenen bu tip eğitim sistemi, bazı nedenlerden dolayı başarısız olmuştur. 1982 yılında başlayıp günümüze kadar ulaşan AÖF sistem, ilk dönemlerdeki aksaklıklarını gidererek, günümüzde 500 bin öğrenciye eğitim veren, başarılı bir kurumdur.

1982- 1983 öğretim yılında, Anadolu Üniversitesi’ne bağlı olarak başlamıştır. Daha önce 70’li yıllarda “Mektupla Öğretim” adı altında uygulanmak istenen bu tip eğitim sistemi, bazı nedenlerden dolayı başarısız olmuştur. 1982 yılında başlayıp günümüze kadar ulaşan AÖF sistem, ilk dönemlerdeki aksaklıklarını gidererek, günümüzde 500 bin öğrenciye eğitim veren, başarılı bir kurumdur. Anadolu Üniversitesi bünyesinde halen 3 fakültede AÖF sistemi ile eğitim verilmektedir. Bunlar İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Önlisans öğrencilerinin eğitimini veren Açık Öğretim Fakültesidir.

AÖF’ de hangi bölümler var? Anadolu Üniversitesi bünyesinde toplam 3 fakülte ve 20 bölümle AÖF sistemi ile eğitim vermektedir. Önlisans ve Lisans programları olarak ikiye ayırırsak;


Anadolu Üniversitesi bünyesinde toplam 3 fakülte ve 20 bölümle AÖF sistemi ile eğitim vermektedir. Önlisans ve Lisans programları olarak ikiye ayırırsak; Anadolu üniversitesi bünyesinde toplam 3 fakülte ve 20 bölümle AÖF sistemi ile eğitim vermektedir. Önlisans ve Lisans programlarının tam listesi aşağıdadır.

AÖF ÖNLİSANS PROGRAMLARI Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sosyal Bilimler Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Ev İdaresi Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Halkla İlişkiler Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Yerel Yönetimler Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Dış Ticaret Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Muhasebe Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bankacılık ve Sigortacılık Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İlahiyat Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Tarım Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bilgi Yönetimi Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı AÖF LİSANS PROGRAMLARI Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat Fakültesi Maliye Bölümü Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat Fakültesi İktisat Bölümü Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Sibel Kekilli Hırs Yaptı Hollywood'a Soyunarak Girdi

TÜM dünyanın izlediği Gaome Of Thrones dizisinin 4. sezonu 6 Nisan’da başlayacak. Sibel Kekilli de dizinin 4. sezonunda yer alacak. Dizide Shae karakterini canlandıran Sibel Kekilli aksanı yüzünden Hollywood’da alay konusu olmuştu. İlerlemiş İngilizce kurslarına giden ve İngilizce’ye çok çalışan Kekilli yeni sezon öncesi İngilizce’yi anadili kıvamına getirdiği söylendi Dizideki diğer oyuncuların kendisine “Artık senin yanında İngilizce şakalar yapamayacağız, her şeyi anlıyorsun” diye takılmaya başlamışlar.



Daha önceki sezonlarda senaryo Sibel Kekilli için Almanca’ya çevriliyordu Rolüne Almanca hazırlanan daha sonra yine İngilizce konuşan Sibel Kekilli, çeviriden kaynaklanan hatalar yüzünden hırs yapmış ve İngilizce’ye çok çalışmış Oyuncu yeni sezonda senaryoyu direkt İngilizce okuyacak.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Serenay Aktaş Kimdir? Serenay Aktaş Survivor Fotoğrafları

Bu sene Survivor'da yarışacak isimler bir bir belirleniyor. Acun Ilıcalı'nun son sürprizi Serenay Aktaş oldu. Peki kimdir bu Serenay Aktaş. Survivor'a katılacak olan Serenay Aktaş hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik. İşte Serenay Aktaş hakkındaki detaylı bilgi

Serenay Aktaş Kimdir?


Güzel ve yetenekli oyuncu Serenay Aktaş 1 Ekim 1993 yılında İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. Serenay Aktaş oyunculuğun dışında aynı zamanda bir bayan futbolcu olmaktadır. Serenay Aktaş bir çok futbol takımında oynamış ve şuan futbola devam etmektedir.

Serenay Aktaş küçük yaşlarından itibaren tiyatroya büyük bir ilgisi olup günümüzde bir çok dizi projesinde yer almıştır. Serenay Aktaş bazı oynamış olduğu dizilere bakacak olursak Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe,Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler rol almıştır. Serenay Aktaş 2014 Yılı Acun Ilıcalının yapmış olduğu dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan Survivor'a katılmıştır.

Serenay Aktaş Fotoğrafları





CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Süper Star Life 26 Ocak 2014 izle

Süper Star Life 26 Ocak 2014 izle, Süper Star Life 26 Ocak 2014 magazin, Süper Star Life 26 Ocak 2014 ne oldu, Süper Star Life 26 Ocak 2014 star tv izle, Süper Star Life 26 Ocak 2014 magazin gündemi, Süper Star Life 26 Ocak 2014 seyret, Süper Star Life 26 Ocak 2014 hd, Süper Star Life 26 Ocak 2014 full, 26 Ocak 2014 tv yayın akışı, 26 Ocak 2014 star tv yayın akışı

Süper Star Life


Saat : 12:00 - 14:00 (120 dakika)
Tür : Eğlence (Magazin)

Yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü Tayfun Topal'ın üstlendiği Süper Star Life, güncel konu ve görüntülerle her hafta dopdolu...

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 izle

Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 izle, Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 full, Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 show tv, Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 ne oldu, Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 hakkında, Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 seyret, 26 Ocak 2014 show tv, 26 Ocak 2014 tv yayın akışı, Pazar Sürprizi 26 Ocak 2014 magazin

Saat : 10:00 - 13:00 (180 dakika)
Tür : Eğlence (Magazin)


Magazin ve eğlence dünyasının ünlü isimleri ile ilgili en yeni gelişmeler, dizi sektöründe olan biten her şey Pazar Sürprizi'nde...

Gamze Karaman'ın sunduğu programa Oben Budak ve Birsen Altuntaş da yorumlarıyla katkıda bulunuyor.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 izle, Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 full, Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 hd, Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 star tv izle, Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 canlı, Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014 ne oldu, Yetenek Sizsiniz Türkiye 26 Ocak 2014, Yetenek Sizsiniz Türkiye izle, Yetenek Sizsiniz Türkiye son bölüm izle



Yetenek Sizsiniz Türkiye

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in jüri üyeliğinde Türkiye'nin her yerinden seçilmiş binlerce yarışmacı, yeteneklerini sergileyip, büyük finale kalabilmek için her hafta diğer yarışmacılar ile kıran kırana mücadele ediyor. Yarışmacıları sahne öncesi karşılayıp, onların bazen heyecanını dindiren, bazense daha da heyecanlandıran Alp Kırşan'ın sahne arkası sunumuyla ekrana geliyor.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More