Kasım Ayı Memur Alımları 8.234 Kadro

Kasım Ayı Memur Alım Kılavuzu 8.243 Kadro Branş Sayıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kasım Ayı içerisinde 8243 memur alımı.

Merak Ettiniz Mi? Dünyada Kaçıncı Kişiniz?

Bilmem hiç merak edeniniz oldu mu? Ben doğduğumda dünyadaki kaçıncı kişi idim.Ya da benden önce kaç kişi dünyaya geldi. Bir başka soru ise ortalama kaç yaşında öleceğim?

En Güncel Memur Maaşları

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 2012 Memur Maaşları ve İmkanları

Türkiye ve Dünya Haritası 3 Boyutlu

Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme ve Dünyanın tüm ülkelerinin 3 Boyutlu Görüntülerine Hayran Olacaksınız

SEO Yarışması

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık kelimesinde Googlede ilk sırada çıkan kişi yarışmayı kazanacak

ÖSYM 2012 Sınav Takvimini Açıkladı

ÖSYM’nin açıkaldığı sınav takviminde 28 sınav yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav takviminin güncel gelişmelere göre değişebileceği

Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

22011 yılının 5. ve son ehliyet sınavı 10 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacak. Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı

Sümela' nın Şifresi İzle

Filmde, “halk kahramanı” Temel, az bilinen bir sır olan Sümela’nın sırrını çözmeye çalışacak.İşte Detaylar

2011-2012 Eğitim Yılında Burs Veren Kurumlar

2011-2012'de üniversite öğrencilerine burs verecek kurumlar. 2011-2012 Burs başvuruları. 2011-2012 Özel burslar ve iletişim.

Window 7, XP'nin Gerisinde Kaldı

Windows 7'nin satışa sunulmasının ardından geçen 18 ayda Microsoft, 350 milyon adet lisanslı Windows 7 satmayı başardı.

2014 Ağustos 40 bin öğretmen Ataması Branşlara Göre Dağılım

Temmuz'da yapılacak olan KPSS'den sonra Ağustos'ta 40 bin öğretmen ataması yapılacağı açıklandı, hangi Branştan kaç tane öğretmen atanacak, branşlara göre atama sayıları ne zaman belli olacak
Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI 2014 Ağustos ayında 40 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Atama bekleyen on binlerce öğretmen adayı 40 bin kontenjanın branşlara göre dağılımını merak ediyor

"Bugüne kadar eğitimde neyin sözünü verdiysek, Allahuteala'ın izniyle yaptık, hazırlamaya çalışıyoruz. Şartlar bakımından gücümüzün yetmeyeceği mevzularda da söz vermiyoruz" diyen Avcı, şubat ayında 10 bin muallim ataması uygulandığını anımsattı. Bakan Avcı, "İnşallah ağustos ayında, yeni KPSS neticeleri üstünden 40 bin belirleme daha da yapacağız" diye konuştu.
Ağustos ayının son haftasında gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarında aslan payını İngilizce Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Fen Teknoloji, Türkçe ve Matematik Öğretmenliği alacak.
Ağustos atamalarında şubat atamasında olduğu gibi sadece doğu bölgeleri değil, batı bölgelerine de ciddi sayıda  yapılacak. Özellikle batı bölgelerinde bulunduğu halde, çeşitli sebeplerden ötürü norm kadro sıkıntısı çeken okullara atamalar yapılacak. Bu kararın temel sebebi ise bakanlığın, Merkezi Ortak Sınavlara katılan öğrencilerin okullarında yaşanan öğretmen yetersizliği sıkıntılarının 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren minimum seviyeye çekmek istemesi.

Avcı, gerçekleştirdikleri muallim atamalarını hatırlatarak, "Cumhuriyet senesinde bitirecek 11 senede atanan muallim adedi kadar asla muallim atanmadı. Şu andaki muallim sayısının yarısı bitirecek 10 senede tayin edildi. İnşallah daha fazla da iyisi meydana gelecek. Zamanla bunların da üstüne çıkacağız. Diğer mevzularda da zaman içinde, şartlar olgunlaştıkça bir hayli ileri adımlar atıldı, atılacak" dedi. 40 000 Öğretmen Atanacak

En Çok Atama Yapılacak 10 Branş!

2013 Ağustos öğretmen atamasında 87 branşa atamalar yapılmıştı. Son iki atama verilerine bakarak en çok atama yapılacak 10 branş şöyle oluşmuştur:


2013-Eylül Ataması

2014 Şubat Ataması

İngilizce

5034

Sınıf  Öğretmenliği

1050

Din  Kültürü

3953

İngilizce

1000

İlköğretim Matematik

3582

İlköğretim Matematik

751

Türkçe

3089

Türkçe

675

Fen ve  Teknoloji

2736

Fen ve  Teknoloji

597

Rehber Öğretmen

2628

Sosyal Bilgiler

529

Türk Dili ve Edebiyatı

2470

Türk Dili ve Edebiyatı

503

Matematik

1979

Beden  Eğitimi

422

Sınıf  Öğretmenliği

1835

Matematik

415

Okul Öncesi Öğretmenliği

1809

Okul Öncesi Öğretmenliği

402



“Rehberlik” Alanına Atamalar İlk Kez Yapılacak!

Rehber Öğretmenlerinin adı “Rehberlik” olarak değiştirildi. 2014 Ağustos’ta ilk defa “Rehberlik” olarak atamalar yapılacak. Bu alana 3 bin civarında kontenjan ayrılacağı belirtiliyor.


Alan Sınavı 20 Temmuz 2014 Tarihinde Yapılacak

2013 KPSS ile birlikte ilk defa öğretmen adaylarına alan sınavı getirilmişti. Geçen sene alan sınavına 15 branş katılmıştı. MEB, her sene kademeli olarak alan sınavına girecek branşlara arttıracak. 2014 Öğretmenlik Alan Sınavına Rehberlik ve Sınıf Öğretmenliği mezunları da ilk defa girecek. Fransızca bölümü mezunları ise bu sene alan sınavına girmeyecektir.

MEB  Ağustos Ayı Öğretmen  Ataması
25-29 Ağustos tarihinde 40 bin öğretmen ataması için başvurular alınacak ve  01-03 Eylül tarihinde ise atamalar sonuçlanacaktır.

***Okullar 15 Eylülde açılacağından dolayı muhtemelen atanan öğretmenler Eylül ayının ilk haftası görev başı yapacaklardır. 
..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Lise tercihi nasıl yapılır? 2014 TEOG puanına göre lise tercihi

Lise tercihi nasıl yapılır? TEOG puanına göre lise tercihi

Binlerce Lise öğrencisi merakla TEOG sınav sonuçlarının yayınlanmasını bekliyor. 2014 TEOG sonuçları. TEOG lise yerleştirmeleri ne zaman? TEOG lise tercih kılavuzu. 2014 TEOG sınav sonuçları. 2014 TEOG lise tercihleri ne zaman yapılacak? Lise yerleştirmelerinde kullanılacak TEOG puanları.  

Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) değişim devam ediyor. Bakanlığın, 4+4+4 olarak bilinen zorunlu kademeli eğitim, liselere girişte Seviye
Belirleme Sınavları’nın (SBS) kaldırılıp yerine Temel Eğitimden Ortaöğretime Geciş (TEOG) sistemi kapsamında merkezi yazılıları getirmesi ile Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı 22 okul türünü Anadolu’ya dönüştürmesinin ardından yerleştirme sisteminde de bazı değişikliklere gittiği öğrenildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ilk defa uygulamaya giren TEOG sınav sistemi ile lise tercihlerinin nasıl yapılacağını açıkladı. Buna göre Lise tercih işlemleri tek bir liste halinde yapılacak.

B Grubu yedek tercihler olacak

TEOG yerleştirme kılavuzuna göre A ve B olmak üzere 2 tercih seçeneği olacak. A grubu tercihlerine yerleşemeyenler okul türlerini içeren B grubu seçenekleri, adresleri, puanları ve okul kontenjanları dikkate alınarak yerleştirilecek.

MEB tarafından Lise yerleştirme kılavuzları hazırlanıyor
Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, liselere yerleştirme uygulama esasları ve buna ilişkin yerleştirme kılavuzu çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yerleştirme işlemlerine ilişkin esaslar, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın başkanlığında önümüzdeki hafta İstanbul’da yapılacak toplantıyla kamuoyuna duyurulacak.

Hazırlanan taslak çalışmaya göre, yerleştirme işlemleri öncesi liselere ilişkin bazı değişiklikler yapılması öngörülüyor. Bu kapsamda, Anadolu öğretmen liseleri, “sosyal bilimler”, “fen” ya da “Anadolu liselerine” dönüştürülecek. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı bütün okullar, “mesleki ve teknik Anadolu lisesi” ve “Anadolu imam hatip lisesine” dönüştürülecek. Böylece bütün okul türleri bu sene itibarıyla Yerleştirmeye Esas Puan ile öğrenci alacak.

TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler lise tercihi yaparken, son üç tercihine evine en yakın liseleri yazacak. Eğer sınav puanıyla tercih ettiği liselerden birine yerleşemezse, son üç tercihindeki evine en yakın okullardan, taban puanı öğrencinin puanına en yakın olan meslek, imam hatip ya da çok programlı liselerden birine girebilecek. Daha net bir ifadeyle, öğrenciye 20 tercih hakkı verilmesi durumunda, ilk 17 tercihine sınavla girmek istediği, son üç tercihine de evine en yakın liseleri yazacak. Eğer ilk 17 tercihinden birine yerleşemezse evine en yakın olan mesleki ve teknik Anadolu, Anadolu imam hatip ya da çok programlı Anadolu liselerinden birine yerleşecek. Bu okullara yerleştirmede öğrencinin sınavdan aldığı puanla, evine en yakın okulların taban puanlarına bakılacak. Öğrencinin puanı, hangi okulun taban puanına yakınsa oraya yerleşecek. Bakanlık bu çalışmayla, sınavla öğrenci alan okullarda her yıl oluşan ve tartışmalara neden olan kontenjan açıkları sorununu çözmeyi planlıyor. 
..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Google Arama Motorunda Unutulma Hakkı ve İçerik Kaldırma Başvuru Formu Doldur 2014

Google, Avrupa Adalet Divanı, AB vatandaşlarına internette ‘unutulma hakkı’ tanıyınca bu hakkı tüketmek arzu eden Avrupalılara yönelik yeni bir sayfa açtı…
Google Judgment of the Court (Grand Chamber) Google beni sil uygulaması hakkında bilgiler sunmak istedik. Google kendi hakkımda açılan sayfaları sildirmek istiyorum? Google hakaret içeren sayfa sildirme index kaldırma uygulaması. Google beni unut sayfasını nereden bulabilirim? Avrupa Birliği
Google Tarafından yapılan duyuru aynen şu şekilde "
Avrupa Birliği Adalet Divanı kısa bir süre önce verdiği bir kararda, bazı kullanıcıların kendi adlarını içeren sorgulara ait sonuçları, bu sonuçların yetersiz, alakasız veya artık alakalı olmayan ya da aramaların işlenme amacını aştığıdurumlarda arama motorlarından kaldırmalarını isteyebileceklerine karar verdi.
Bu kararın uygulanmasında, her bir isteği tek tek değerlendirip bireyin gizlilik hakları ile kamuoyunun bilgi edinme ve dağıtma hakkını dengelemeye çalışacağız. İsteğinizi değerlendirirken sonuçların sizin hakkınızda güncelliğini yitirmiş bilgiler içerip içermediğine bakacağız. Aynı zamanda, bu bilgilerin, örneğin mali dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, adli suç kayıtları veya hükümet görevlilerinin etik davranışlarıyla ilgili olup olmadığına da bakacağız.
Bir kaldırma isteğiniz varsa lütfen aşağıdaki formu doldurun. Bu formun, söz konusu karara uyum için yapılan ilk çalışma olduğunu lütfen unutmayın. Nasıl bir yaklaşım sergileyeceğimiz daha da netleştiğinde, önümüzdeki aylarda veri koruma yetkili makamları ve diğerleri ile daha yakın çalışma içine girmeyi umuyoruz."


Söz mevzusu sayfada, Avrupa’da hayatta olan web kullanıcılarının, Google’da kendileri ile alakalı çıkan web linklerini sildirebilmelerini öngören bir biçim yer alıyor. Firma biçimde kullanıcının ismi, soyadı, elektronik posta adresi benzer detayları sorduktan sonrasında fotoğraflı bir hüviyet belgesinin kopyasını istek ediyor, fazlaca sonraysa talepte yer alan fert veya onu delegasyon eden ferdin, Avrupa Veri Koruma Yasası’nın olabilirli olduğu 32 ülkeden hangisinde yaşadığını seçmesini istiyor.
Formda bunların hemen sonra, kaldırılmasını arzu ettiğiniz bağlantıları yazacağınız bir kısım yer ediniyor. Google, ilk olarak kaldırılması istek edilen linkteki verilerin, talepte yer alan fert hakkındaki külüstür ve alakasız malumatlar barındırıp barındırmadığına bakacak, amma velakin aslolan mühim detay kaldırılacak bilginin amme yararına marjinal bir vaziyet teşkil etmemesi.
‘O sayfaları sil’
Her şey bir İspanya vatandaşının Google’ın araştırma neticelerinden istemediği sayfaları kaldırtma talebi başvurusunda bulunmasıyla başladı. Google bu talebi reddetti. Avrupa Adalet Divanı ‘İnsanların geçmişlerindeki olumsuzlukları silme ve unutulma hakları mevcuttur’ diye konuştu. Google’a ‘O sayfaları sil’ talimatı verdi.
Başvuru yağdı
Avrupa’nın dört bir yanından müracaat yağdı. Google da dermanı müracaat web sayfası kurmakta buldu. Dün oluşturulan web adresi Avrupa vatandaşlarına istemedikleri linklerin kaldırılması için olanak veriyor. Ancak ancak Avrupa Adalet Divanı’na mensup
30 devlet için aleni, Türkiye kapsam haricinde
Para cezası yapılabilir
Bu vaziyete sözgelişi rolü istismar, yanlış iyileştirme, kabahat kaydı, yolsuzluk benzer olaylar gösteriliyor. Kriterlere müsait linklerin kaldırılmaması niteliğinde Google’ın ücret cezalarıyla yüz yüze kalacağı açıklayamıyor.
Baskıcı rejimlere fayda
Google Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page, şirket olarak Avrupa Adalet Divanı’nın kararını uygulayacaklarını amma velakin tatbikin baskıcı diyetleri ve onların web üstündeki kontrollerini artıracağı yorumunu yapmış oldu. Google’ın data sildirme sayfasına şu adresten ulaşılabiliyor:
Başvuru için alttaki linki ziyaret edip formu doldurun
https://support.google.com/legal/contact/lr_eudpa?product=websearch&hl=tr


..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Dilekçe ve Mektup nasıl yazılır?

6100 Sayılı HMK'ya Göre Dava Dilekçesi ve Gider Avansı Dilekçe Nedir Doğru Dilekçe Nasıl Yazılır  Yazılı Dilekçe Örnekleri
Özel  şahısların  tüzel  kişiliklere  (resmi  daire  veya  firmalar)  talebini  yazılı  olarak iletmek için yazılan yazılara dilekçe denir.Özellikle devlet dairelerinde yaptığımız işlemlerde sıkça karşımıza çıkan dilekçe yazma işi özel sektörlerden konsolosluklara kadar her yerde çıkıyor karşımıza. Halini arzetmek, talepte bulunmak, gereğinin yapılmasını istemek üzere hazırlanan bu dilekçelerin belli bir planı ve yazma biçimi vardır. Bu yazma biçimlerine, üsluba uymak dilekçenin ciddiye alınması ve işlemin daha hızlı olmasına katkıda bulunabilir. Gelelim dilekçe nasıl yazılır konusuna.
Pek çok dilekçe örneği vardır bunlardan başlıcaları aşağıdaki dilekçelerdir.
İş Başvuru Dilekçesi
Velayet Dilekçesi
Temyiz Dilekçesi
Tapu Tescil Dilekçesi
Öğrenci Dilekçesi
Banka Dilekçesi
Okul Dilekçesi
Şikayet Dilekçesi
İstek Dilekçesi

Genel olarak bir dilekçede 6 temel öğe vardır:
1) Tarih
2) Makam adı (ve gerekirse ili veya açık adresi.)
3) Konu metni
4) İmza
5) Dilekçeyi yazan kişinin adı
6) Dilekçeyi yazan kişinin adresi
Bu öğeler kenar boşlukları belirlendikten sonra içeride kalan alanda, hayali dış çerçeveye yaslanacak şekilde yerleştirilir.
İç bölgenin sağ üst kısmına dilekçenin tarihi GG.AA.YYYY biçiminde yazılır.
Sol alt bölgeye de dilekçeyi yazan kişinin adresi yazılır. Adres yazarken posta kodu biliniyorsa mahalle yazmaya gerek yoktur. Adres açık olmalıdır.
Konu metni kağıdın tam ortasına gelecek şekilde (belki biraz üst tarafta kalabilir) yazılır. Paragraflar girinti ile başlar.
Makam adı da konu metninin üst kısmına, arada normal paragraf boşluğundan biraz daha fazla boşluk kalacak şekilde yazılır ve hitap sonrasına virgül getirilir.
Konu metninin sağ alt tarafına, kenara çok yaklaşmayacak ve metinle arasında bir miktar boşluk kalacak şekilde imza atılır.
İmzanın hemen altına isim yazılır. İsim, soyadı büyük harflerle olacak şekilde yazılır.
Öğe aralarında bırakılacak boşluk miktarı, sayfanın görünümü bozulmayacak biçimde ayarlanabilir.
Bunların dışında ek belgelerin bir listesi yer alabilir. Dilekçe ile birlikte ek belgeler de veriliyorsa adres kısmının hemen üstünde bunlar belirtilmelidir.
Ek 1: 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi
Ek 2: 1 adet adli sicil kaydı



Aşağıda dilekçe genel olarak nasıl yazılır planı bulunmaktadır.



Eğer devlet kurumuna yazıyorsanız dilekçeyi, kurum adına örneğin "... başkanlığı'na" veya " ..... şube müdürlüğü'ne" şeklinde başlık atabilirsiniz. Ya da özel bir kurum için kurumun tam adını yazdıktan sonra "genel müdürlüğü'ne" şeklinde yazabilirsiniz başlığı. Kurum adının sağ altına şehir yazınız. Sonra planda belirtilen şekilde dilekçenizi uygun kelime-cümlelerle yazınız. Yazınız okunaklı olmalıdır. Bilgisayardan dilekçe yazarak da çıktı işleminden sonra imza atarak dilekçenizi hazırlayabilirsiniz. Dilekçenin sonuna arz ederim yazmanız dilekçelerin genel kabul edilmiş yazım tarzıdır. Sol tarafa adresinizi sağ tarafa ise tarih, ad soyad yazdıktan sonra imza atarak dilekçenizi sonlandırın. Dilekçenin kağıdında hangi yazı nereye gelecek planını yapmanız dilekçenin göze görünürlüğü açısından önemlidir. Dilekçe yazarken konuyu net cümlelerle, dolandırmadan ifade etmeye gayret ediniz

Dilekçe Örneği - 1 :

Dilekçe Örneği - 2 :

Dilekçe Örneği - 3 :


Mektup; internet ve cep telefonu kullanımının yaygınlaşmadan önce kullanılan en popüler iletişim yöntemlerinden bir tanesi olmaktaydı.Fakat son zamanlarda iletişim yönünde kullanılma payı oldukça fazla daralmıştır. İnternet ortamında mektup (e-posta) olarak kullanılmaya devam edilse de kâğıda kalemle yazılan o samimi duyguları artık barındırmıyor diyebiliriz. Fakat yine de bazı yörelerde veya olumsuz şartların olmasından dolayı az sıklıkta da olsa mektup kullanımı devam etmiyor da değil yani. Bu nedenle sizlere bir mektubun nasıl yazılması gerektiğinden kısaca bahsedelim.


Yabancı dilde yazılmış mektup örneği
Öncelikle kâğıdın üst kısmından başlayarak aşağıya doğru ilerleyelim. Sağ üst kısımdatarihi belirtmek ve sol üst kısımda veya üst orta kısımda gönderileceği yerinbelirtilmesi veyahut başlığın atılması gerekli görülmektedir.
Akabinde hitap bölümünü kılıfına göre yerleştirmemiz gerekir. Örnek verecek olursak, “sevgili arkadaşım”, ”değerli, sayın, canım öğretmenim” vb. sesleniş (hitap etme) kelimelerini iyi bir biçimde seçelim.

Ardından giriş bölümüne başlangıç yaparak mektubu hangi amaçla yazdığımızı cümlelerle ifade edelim ki bu mektubun çok önemli cümleleri olmaktadır.
Gelişmebölümünde mektubu hangi amaçla yazmayı giriş bölümünde belirttiysek, bunları kısa veya uzun bir şekilde açıklamayı tercih edelim. Burada olayları akışına göre kelimelerle anlatmak karşımızdakinin kolaylıkla anlamasına olanak tanımaktadır.
Son olarak sonuç bölümünde de aktarmaya çalıştığımız olayı sonuçlandıracak veyaözetlendirecek şekilde mektubumuzu bitirmeye çalışmalıyız. Buradaki cümleler kısa ve öz olmalıdır. Ardından dilek, istek ve arzularımızı veya selamlarımızı güzel bir ifadeyle iletmemiz gerekir. Ve sağ alt tarafa da isim ve soy isim ile birlikte altına da imzanızı atmanızı önermekteyiz.
Bu şekilde basit bir anlatımla mektup nasıl yazılır sizlere kolayca anlatmış oluyoruz.


..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Güzel Köylü Dizisi İzle

Güzel Köylü DizisiGizem Karaca yeni dizisi Güzel Köylü Dizisi...
Benim Hala Umudum Var dizisinin sevilen oyuncusu Gizem Karaca  yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor.
Benim Hala Umudum Var dizisinin final yapmasının ardından Gizem Karaca Güzel Köylü dizisi ile yeniden ekranlarda olacak.
Güzel Köylü dizisinin çekimleri Muğla'da yapılacak ve dizi haziran ayında ekranlarda olacak.
Star Tv ekranlarında başlayacak olan "Güzel Köylü" konusunu ve oyuncu kadrosunu sizler için hazırladık.
Güzel Köylü" dizisinin çekimleri başlanmıştır. Çekimler Muğla'da yapılmaktadır.
Güzel Köylü Dizisi


Konu Sık sık kontrol edin en kısa zamanda güncellenecek ...


güzel köylü, güzel köylü dizisi, güzel köylü  fragmanı, güzel köylü dizisi fragmanı, güzel köylü 1.bölüm fragmanı, güzel köylü 2.bölüm  fragmanı
Güzel Köylü Dizisi Oyuncuları:
Dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Başrol oyuncusu Gizem Karaca'nın rol arkadaşı bakalım kim olacak.

Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan
Dizinin Senaristi ise Baykut Badem.
bu yazı www.sanalguncel.blogspot.com'a aittir
Sizlere bu yazımızda Star Tv de yeni başlayacak olan Güzel Köylü dizisinin oyuncuları kimler konusu nedir ve Güzel Köylü dizisi karakter isimleri nelerdir gibi dizi hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik.
bu yazı www.sanalguncel.blogspot.com'a aittir

Güzel Köylü Dizisi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Güzel Köylü Dizisi Gül – Gizem Karaca
Güzel Köylü Dizisi Cemal – Berk Cankat
Güzel Köylü Dizisi Nihal – Simge Selçuk,
Güzel Köylü Dizisi Celal – Tolga Ortancıl
Güzel Köylü Dizisi Ayten – Zeynep Eylül Demirpehlivan
Güzel Köylü Dizisi Sude – Su Kutlu
Güzel Köylü Dizisi Zafer – Ali Erkazan
Güzel Köylü Dizisi Yusuf – Ali İpin,
Güzel Köylü Dizisi Ahmet Mümtaz Taylan,
Güzel Köylü Dizisi Zerrin Sümer,
Güzel Köylü Dizisi Özlem Tokaslan,
Güzel Köylü Dizisi Mehmet Ali Nuroğlu,
Güzel Köylü Dizisi Esin Civangil,
Güzel Köylü Dizisi Deniz Baytaş,
Güzel Köylü Dizisi Erkan Sever,
Güzel Köylü Dizisi Toygan Avanoğlu
Güzel Köylü Dizisi Uğur Biçer
Güzel Köylü Dizisi Ömür Özdemir


Star Tv Güzel Köylü Dizisi Konusu Nedir

Star Tv ekranlarında başlayacak olan Güzel Köylü dizisi şehir hayatından sıkılan ve yorulan güzel bir kız olan Gül, şehirden sıkılıp köye gitmeye karar vermesi ve yerleşmesi ile başlayan macera Gül'ün köye yerleştikten sonra kendi gibi köye yerleşen bir yakışıklı ile tanışması sonucu ortaya çıkan komik ve duygusal bir hikaye ile izleyici karşısında olacak.bu yazı www.sanalguncel.blogspot.com'a aittir



..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,


2014 DÜNYA KUPASI MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARINI CANLI İZLE

2014 Dünya Futbol Şampiyonası’nın Brezilyada oynanmıyacağını bilmeyen yoktur sanırım. Şimdi asıl konu bu maçları nasıl izleyecez sorusunun cevabını bulmaya geldi. Dört yılda bir düzenlenen ve Türkiye'nin en son 2002 yılında katıldığı ve dünya üçüncüsü olduğu dünya kupası 2014 bu sene Brezilya da düzenlenecek. 2014 dünya kupası maçları Brezilya'nın 12 farklı şehrinde oynanacak. Bu sene ki Dünya Kupasında toplamda 64 maç yapılacak. Tüm dünyanın merakla ve heyecanla beklediği 2014 Dünya Kupası Maçları Ne Zaman başlayacağı oldu.
FIFA 2014 Dünya Kupası 12 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’nın 12 ayrı şehrinde
düzenlenecektir. Söz konusu kupa kapsamında oynanacak toplam 64 karşılaşmanın 49 adedi TRT 1 kanalından, kalan 15 karşılaşma ise TRT Spor ve TRT HD kanallarından ortak canlı yayınlanacaktır. Ayrıca canlı yayınlanan karşılaşmalar daha sonra bu kanallarda tekrar yayını ile de ekrana taşınacaktır. TRT, 45 kişilik bir ekip ile bütün maçları yerinden anlatacak, yerinden haber ve programlara 1 ay boyunca dünya kupası heyecanını izleyicilerimize yaşatacaktır.”
 trt 1 TRT1 CANLI İZLE


2014 Dünya Kupası Maçları 12 Haziran ve 13 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliği yapan Brezilya'nın 12 faklı şehrinde yapılacak. 2014 Dünya Kupası maçları Brezilya ve Hırvatistan maçı ile açılış yapılacak.
Finale kalacak iki takım arasındaki maç ise Rio De Janeiro da 13 temmuz günü oynanacak.Tabii ekonomik kriz içinde olan Brezilya da halkın dünya kupasına olan tepkileri bu futbol festivaline gölge düşürmezse...Herşeye rağmen fikstür ve maç programları ;
2014 world cup match fixtures

12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2014 Dünya Kupası boyunca oynanacak 64 maçın yayın programı belli oldu.
Brezilya’nın ev sahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası 64 maça sahne olacak. 12 farklı şehirde oynanacak karşılaşmalar, Türkiye Saati ile 19.00, 22.00, 23.00, 01.00 ve 04.00′te başlayacak. Tüm maçlar TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Dev kupanın açılış maçı, 12 Haziran saat 23:00′te ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında Sao Paulo kentinde oynanacak. Final karşılaşması ise 13 Temmuz saat 22.00′de Rio de Janeiro’da yapılacak.

A Grubu: Brezilya, Hırvatistan, Meksika, Kamerun

B Grubu: İspanya, Hollanda, Şili, Avustralya

C Grubu: Kolombiya, Yunanistan, Fildişi Sahili, Japonya

D Grubu: Uruguay, Kosta Rika, İngiltere, İtalya

E Grubu: İsviçre, Ekvador, Fransa, Honduras

F Grubu: Arjantin, Bosna-Hersek, İran, Nijerya

G Grubu: Almanya, Portekiz, Gana, ABD

H Grubu: Belçika, Cezayir, Rusya, Güney Kore

Dünya Kupası Maçları Ne Zaman Başlayacak
Dünya Kupası Maçlarını Hangi Kanal Yayınlayacak
Dünya Kupası İlk Maçı Hangi Takımlar Yapacak



DÜNYA KUPASI TV YAYINI PROGRAMI

Maç Programı ;

  • Brezilya vs Hırvatistan :         12 Haziran Perşembe                   23 : 00
  • Şişi vs Avustralya :               13 Haziran Cuma                         01 : 00
  • Meksika vs Kamerun            13 Haziran Cuma                         19 : 00
  • İspanya vs Hollanda             13 Haziran Cuma                          22 : 00
  • Kolombiya vs Yunanistan      14 Haziran Cumartesi                   19 : 00
  • Uruguay vs Kosta Rika         14 Haziran Cumartesi                    22 : 00
  • İngiltere vs İtalya                 14 Haziran cumartesi                    01 : 00
  • Fil Dişi Sahili vs Japonya      14 Haziran cumartesi                     04 : 00
  • İsviçre vs Ekvador               15 Haziran Pazar                          19 : 00
  • Fransa vs Honduras             15 Haziran Pazar                           22 : 00
  • Arjantin vs Bosna Hersek      16 Haziran Pazartesi                      01 : 00
  • İran vs Nijerya                    16 Haziran Pazartesi                       22 : 00
  • Gana vs ABD                      16 Haziran Pazartesi                       01 : 00
  • Almanya vs Portekiz            16 Haziran Pazartesi                       19 : 00
  • Belçika vs Cezayir                17 Haziran Salı                              19 : 00
  • Rusya vs Güney Kore           17 Haziran Salı                              01 : 00
  • Brezilya vs Meksika              17 Haziran Salı                              22 : 00
  • İspanya vs Şili                     18 Haziran Çarşamba                     22 : 00
  • Kamerun vs Hırvatistan         18 Haziran Çarşamba                     01 : 00
  • Avustralya vs Hırvatistan       18 Haziran Çarşamba                     18 : 00
  • Uruguay vs İngiltere             19 Haziran Perşembe                      22 : 00
  • Kolombiya vs Fildişi Sahili     19 Haziran Perşembe                     19 : 00
  • Japonya vs Yunanistan          19 Haziran Perşembe                     01 : 00
  • Honduras vs Ekvador            20 Haziran Cuma                          01 : 00
  • İtalya vs Kosta Rika              20 Haziran Cuma                          19 : 00
  • İsviçre vs Fransa                  20 Haziran Cuma                          22 : 00
  • Arjantin vs İran                     21 Haziran Cumartesi                   19 : 00
  • Nijerya vs Bosna Hersek         21 Haziran Cumartesi                   01 : 00
  • Almanya vs Gana                   21 Haziran Cumartesi                   22 : 00
  • Belçika vs Rusya                    22 Haziran Pazar                          19 : 00
  • ABD vs Portekiz                    22 Haziran Pazar                           01 : 00
  • Hollanda vs Şili                       23 Haziran Pazartesi                     19 : 00
  • Kamerun vs Brezilya                23 Haziran Pazartesi                    23 : 00
  • Avustralya vs İspanya              23 Haziran Pazartesi                    19 : 00
  • Hırvatistan vs Meksika             23 Haziran Pazartesi                    23 : 00
  • Kosta Rika vs İngiltere             24 Haziran Salı                            19 : 00
  • Japonya vs Kolombiya              24 Haziran Salı                            23 : 00
  • Yunanistan vs Fildişi Sahili         24 Haziran Salı                            23 : 00
  • İtalya vs Uruguay                     24 Haziran Salı                             19 : 00
  • Honduras vs İsviçre                  25 Haziran Çarşamba                   23 : 00
  • Nijerya vs Arjantin                    25 Haziran Çarşamba                    19 : 00
  • Bosna Hersek vs İran                25 Haziran Çarşamba                     19 : 00
  • Güney Kore vs Belçika              26 Haziran Perşembe                     23 : 00
  • Portekiz vs Gana                      26 Haziran Perşembe                      19 : 00
  • Cezayir vs Rusya                      26 Haziran Perşembe                      23 : 00
  • Almanya vs ABD                      26 Haziran Perşembe                     19 : 00

12 Haziran Perşembe
23:00 Brezilya-Hırvatistan TRT 1

13 Haziran Cuma
19.00: Meksika-Kamerun TRT 1
22:00 İspanya-Hollanda TRT 1
01:00 Şili-Avustralya (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) TRT 1

14 Haziran Cumartesi
19:00 Kolombiya-Yunanistan TRT 1
22:00 Uruguay-Kostarika TRT 1
01:00 İngiltere-İtalya (Cumartesiyi pazara bağlayan gece) TRT 1
04:00 Fildişi Sahili-Japonya (Cumartesiyi pazara bağlayan gece) TRT 1

15 Haziran Pazar
19:00 İsviçre-Ekvador TRT 1
22:00 Fransa Hondras TRT 1
01:00 Arjantin Bosna Hersek TRT 1

16 Haziran Pazartesi
19:00 Almanya-Portekiz TRT 1
22:00 İran-Nijerya TRT 1
01:00 Gana-ABD TRT 1

17 Haziran Salı
19:00 Belçika-Cezayir TRT 1
22:00 Brezilya-Meksika TRT 1
01:00 Rusya-Güney Kore TRT 1

18 Haziran Çarşamba
19:00 Avustrulya-Hollanda TRT 1
22:00 İspanya-Şili TRT 1
01:00 Kamerun-Hırvatistan TRT 1

19 Haziran Perşembe
19:00. Kolombiya-Fildişi Sahili TRT 1
22:00 Uruguay-İngiltere TRT 1
01:00 Japonya-Yunanistan TRT 1

20 Haziran Cuma
19:00 İtalya-Kostarika TRT 1
22:00 İsviçre-Fransa TRT 1
01:00 Honduras-Ekvador TRT 1

21 Haziran Cumartesi
19:00 Arjantin-İran TRT 1
22:00 Almanya-Gana TRT 1
01:00 Nijerya-Bosna Hersek TRT 1

22 Haziran Pazar
19:00 Belçika-Rusya TRT 1
22:00 Güney Kore-Cezayir TRT 1ve
01:00 ABD-Portekiz TRT 1

23 Haziran Pazartesi
19:00 Hollanda-Şili TRT SPOR,TRT HD
19:00 Avusturalya-İspanya TRT 1
23:00 Kamerun-Brezilya TRT 1
23:00 Yunanistan-Meksika TRT SPOR, TRT HD

24 Haziran Salı
19:00 İtalya-Uruguay TRT 1
19:00 Kostarika-İngiltere TRT SPOR, TRT HD
23:00 Japonya-Kolombiya TRT 1
23:00 Yunanistan-Fildişi Sahili TRT SPOR, TRT HD

25 Haziran Çarşamba
19:00 Nijerya-Arjantin TRT 1
19:00 Bosna Hersek-İran TRT SPOR, TRT HD
23:00 Ekvator-Fransa TRT 1 ve
23:00 Honduras-İsviçre TRT SPOR, TRT HD

26 Haziran Perşembe
19:00 ABD Almanya TRT 1
19:00 Portekiz Gana TRT SPOR, TRT HD
23:00 Cezayir-Rusya TRT 1
23:00 Güney Kore-Belçika TRT SPOR, TRT HD

İKİNCİ TUR

28. Haziran Cumartesi
19:00 A1-B2 TRT SPOR, TRT HD
23:00 C1-D2 TRT 1

29 Haziran Pazar
19:00 B1-A2 TRT SPOR, TRT HD
23:00 D1-C2 TRT 1

30 Haziran Pazartesi
19:00 E1-F2 TRT SPOR, TRT HD
23:00 G1-H2 TRT 1

1 Temmuz Salı
19:00 F1-E2 TRT SPOR, TRT HD
23:00 H1-G2 TRT 1

ÇEYREK FİNAL
4 Temmuz Cuma 19:00 TRT SPOR, TRT HD
4 Temmuz Cuma 23:00 TRT 1
5 Temmuz Cumartesi 19:00 TRT SPOR, TRT HD
5 Temmuz Cumartesi 23:00 TRT 1

YARI FİNAL
8 Temmuz Salı 23.00 TRT 1
9 Temmuz Çarşamba 23:00 TRT 1

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI
12 Temmuz Cumartesi 23:00 TRT 1

FİNAL MAÇI
13 Temmuz Pazar 22:00 TRT1


2014 dünya kupası, dünya kupası maçları ne zaman başlıyor, dünya kupası maç tarihleri ne zaman, dünya kupası kim kimle eşleşti, dünya kupası maçları başlangıcı ne zaman, dünya kupası nerde oynanacak, dünya kupası maç programları, dünya kupası maç günleri ne zaman, 2014 dünya kupası maçları ne zaman oynanmaya başlanacak, dünya kupası maçları, 2014 dünya kupası tarihleri, 2014 maçlar dünya kupası, 2014 dünya kupasında brezilya kimlerle oynayacak, dünya kupasında kim kimle oynayacak, 2014 dünya kupası finali ne zaman, 2014 dünya kupası yarı finale kimler yükseldi, 2014 dünya kupasında yarı finale kimler çıktı, dünya kupası maçlarını hangi kanal verecek, 2014 dünya kupasını hangi kanal yayınlanacak, 


..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Vay Arkadaş Yarışması Son Bölüm İzle ve Başvuru Formu

Vay Arkadaş'a nasıl katılabilirim?
Vay Arkadaş yarışmasında yarışmak istiyorum?
VAY ARKADAŞ'ta yarışmak istermisiniz?
İşte Vay Arkadaş Yarışma Başvuru Formu
Yaz sezonunu zirvede geçirmek isteyen Star TV ailesi Vay Arkadaş yarışmasını yayın akışlarına dahil etmiş durumda. Oktay Kaynarca Beyin sunumu ile ekranlara gelecek olan yarışmaya katılmak isterseniz Vay Arkadaş başvuru formu bağlantılarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Vay Arkadaş yarışmasının başvuru formu sayfasına Başvuru İçin TIKLAYINIZ bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz. Yarışmaya katılacak olan herkese şimdiden başarılar dileriz.

STAR TV VAY ARKADAŞ YARIŞMASI HAKKINDA BİLGİ:

Vay Arkadaş yarışması hakkında bilgiyi yakında burada bulabilirsiniz. Yarışma kuralları, yarışmaya kimler katılabilir, yarışma ne zaman başlayacak, yarışmanın kuralları gibi soruların yanıtlarını buradan bulabilirsiniz...

Başvuru formunda basitçe doldurmanız gereken bilgiler isteniyor. Adınız soy adınız sevdikleriniz sevmedikleriniz gibi gibi standart yarışma programı formu işte. Bir kaç dakikada yarılma formunu doldurarak sizde vay arkadaş yarışmasına başvurup oktay kaynarca ile yarışabilirsiniz.
Oktay KAYNARCA kimdir ?
Oktay Kaynarca (d. 27 Ocak 1965, Malatya), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan’da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır.
Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Üsküdar doğumludur.Çocukluğunun bir dönemi Berlin’de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu’nda Turgut Özak’ın “Duvarların Ötesi”nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için “Gençler Dizisi”nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik’le bir çocuk oyununda yaptı ve ilk parasını kazandı. İlk oyunu bir müzikal idi. Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu’nda “Kan Kardeşleri” (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı. Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda “Derin Bir Soluk Al” oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı.
Bu oyunla Avni Dilligil “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü”nü aldı. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ününe ün kattı. Karşısına çıkan Halit adlı karakterin sıktığı kurşunla ölmüştür. 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisindeki “Adanalı Yavuz” rolüyle izleyici tarafından çok sevilmiştir. 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır. 2012 yılında Melek Angun ile dünya evine girmiştir.Ayrıca 2012 yılında Ustura Kemal dizisine başlamış fakat gereken reytingleri yakalayamadığı için diziye son vermek zorunda kalmıştır.

Oktay Kaynarca’nın Oynadığı Filmler


1989 Gençler
1990 Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni
1995 Bir kadının anatomisi
1994 Yengeç sepeti
1999 Köstebek (TV Dizisi)
2000 Yarın Geç Olmayacak (tv dizisi)
2001 Yeditepe İstanbul (TV Dizisi)
2001 Deli Yürek: Bumerang cehennemi – Cemal
2001 Tek Celse (tv dizisi)
2002 Bayanlar baylar (TV Dizisi)
2002 Lahmacun ve pizza (TV Dizisi)
2003 Esir şehrin insanları (TV Dizisi)
2003-2004 Kurtlar Vadisi (TV Dizisi)- Süleyman Çakır
2004 Aşkımızda ölüm var (TV Dizisi)
2004 Avrupa Yakası (TV Dizisi)
2004 Kalbin zamanı
2004 Adı Aşk Olsun (Yapımcı)
2006 İlk Aşkım (TV Dizisi)
2007 Geniş Zamanlar (TV Dizisi)
2007 Beynelmilel
2007 Sıfır Dediğimde
2007-2008 Kuzey Rüzgarı (TV Dizisi)
2008 Alia
2008-2010 Adanalı (dizi) (Tv dizisi) – Yavuz Dikkaya(Adanalı)
2008 Hoşçakal Güzin (TV Filmi)
2008 Kardelen (TV Dizisi)
2010 Yahşi Cazibe (TV dizisi) – Komiser (Konuk Oyuncu)
2010 Seyyal 3 (Kısa Film)
2011 Nuri (TV Dizisi) – Nuri
2011-2012 Sakarya Fırat (TV Dizisi)
2011 Çanakkale Ruhu
2012 Ustura Kemal (TV Dizisi) – Kemal
2012 Nalet Oyun
2013 İnadına Yaşamak (TV Dizisi) – Emir Atasoylu
vay arkadaş yarışması, 2014 vay arkadaş, star tv vay arkadaş, vay arkadaş başvuru formu, vay arkadaş başvurusu, vay arkadaş yarışmasına nasıl başvurulur, vay arkadaş kayıt, vay arkadaş yarışması kayıtları, vay arkadaş yarışması ne zaman, vay arkadaş yarışma kuralları, vay arkadaş yarışmasına kimler başvurabilir, vay arkadaş yarışması nasıl, vay arkadaş yarışması tanıtım, vay arkadaş yarışması hakkında bilgi,star tv 2014

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Bim aktüel ürün katalogları 30 Mayıs 2014

Bluelight benzinli ağaç kesme maklinesi 169 TL Uzaktan kumandalı şarj edilebilir lamba 9.90 TL Takım çantası 19.90 TL Toolmaxx akülü vidalama 59 TL Bluelight kırıcı-delici matkap 99 TL 6 parça tornavida seti 7.50 TL Basınçlı su püskürtücü 5.50 tL Metal zımba tabancası 19.90 TL Lehim tabancası 19.90 TL Akım korumalı priz 19.90 TL 4+1 basamaklı merdiven 29 TL Boya püskürtme makinesi 39 tL Genç tavan boyası 17.50
kg 29 TL Genç silikonlu iç cephe boyası 20kg 50 TL PVC paspası 10 TL Bay bayan sauna eşofman 32 tL





































































..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Malefiz Maleficent Filmi İzle

Vizyon Tarihi: 30 Mayıs 2014
Yapımı :2014 - ABD 
Tür : Aksiyon , Dram , Macera Süre: 135 Dak. 
Yönetmen : Robert Stromberg 
Oyuncular : Angelina Jolie , Elle Fanning , Juno Temple 
,Sharlto Copley , Imelda Staunton 
Senaryo : Paul Dini , Linda Woolverton 
Yapımcı : Walt Disney Pictures
Küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz, insanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetler. Fakat Aurora
büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. En son moda bu oldu demek: Bilinen masalları alıp, versiyonlayarak gişe filmine çevirmek...Görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadın olan Malefiz, barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahiptir. Ta ki bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar... Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür. İntikam hırsıyla dolan Malefiz, insanların kralıyla destansı bir savaş verir ve kralın yenidoğan çocuğu Aurora’yı lanetler. Çocuk büyüdükçe Malefiz, Aurora’nın krallığa başarı getirecek ve Malefiz’in gerçek mutluluğunu sağlayacak olan anahtar olduğunu fark eder. Bakacağız, göreceğiz ama ön yargılarımı yıkmakta zorlanıyorum.




..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,Malefiz Maleficent Full izle 1080P Full HD Tek Parça Şimdi izle

Bugünün Saraylısı Sezon Finali 2014

Bugunun Saraylisi 29. Bolum tek part full izleBugunun Saraylisi yeni bolum izle - son bolum seyretBugunun Saraylisi 7 Haziran 2014 izle 07.06.2014 seyretBugünün Saraylısı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak 2014Bugünün Saraylısı ne zaman sezon finali yapacak bitecek?Bugünün Saraylısı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak 2014 Bugünün Saraylısı ne zaman sezon finali yapacak bitecek?
Bugünün Saraylısı dizisi bu sezon da sevilen dizilerden olmayı başardı. Bugünün Saraylısı dizisi her cumartesi akşamı Atv ekranlarında… Bugünün Saraylısı dizisi bu sezon da sevilen dizilerden olmayı başardı. Bugünün Saraylısı dizisi her cumartesi akşamı Atv ekranlarında…
daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.
 atv canlıATV Canlı İzlemek İçin TIKLAYINIZ


Bugünün Saraylısı final tarihi , Bugünün Saraylısı ne zaman bitecek? , Bugünün Saraylısı ne zaman sezon finali yapacak , Bugünün Saraylısı sezon finali fragmanı , Bugünün Saraylısı sezon finali tarihi , Bugünün Saraylısı sezon finalimi yoksa finalmi yapacak , Bugünün Saraylısı yeni sezonda devam edecekmi Bugünün Saraylısı 28. Bölüm Full Hd izle,Bugünün Saraylısı 28. Bölüm Full Hd izle,Bugünün Saraylısı 28. Bölüm Full Hd seyret,Bugünün Saraylısı son bölüm izle,Bugünün Saraylısı 28. Bölüm izle
Bugünün Saraylısı Son Bölüm heyecan dolu bir bölümle yine bizlerle olacak.Katipoğlu ailesi ile Ataman ailesi arasında gerilim artarak devam ederken birde işin içine Fatih girer.Bugünün Saraylısı Son Bölüm  de iyice yakınlaşan Fatih ve Süreyya ayrı bir gerilime yol açar.Ayşen Bugünün Saraylısı Son Bölüm  de aldığı darbeyi Fatih kozunu kullanarak Savaş'tan çıkarmak amacında.Bugünün Saraylısı İzle Fan Sayfası ziyaretçilerinin en istemediği senaryo hayata geçer ve Ayşen Fatih'e yakınlaşır.Onun sevgisini koz olarak kullanmak isteyen Ayşen Fatih'i sevmiyor ama yinede onu intikam aracı olarak kullanmak amacında.
Bugünün Saraylısı Son Bölüm  ile birlikte gerilimde artarak devam edecek.Süreyya ile Fatih ilişkilerini bir adım daha ileri getirirler.Zaten gergin olan Savaş Ayşen ile yakınlaşan Fatih'in birde Süreyya ile olan ilişki üzerine iyice çileden çıkar.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de yine silah çekilir.Savaş namluyu Fatih'e çevirir ama neden çevirir Ayşen için mi Süreyya için mi ? Bugünün Saraylısı Son Bölüm de en çok merak edilen konu bu olacak.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de fatih artık bir seçim yapmak zorundadır.Ya koşulsuz Süreyyayı sevecek yada Ayşen'de ısrar edecek.Ama bu tercihi Fatih yapabilir mi ? İzleyip hep beraber göreceğiz.Bugünün saraylısı 28.Bölüm ile yine bomba gibi geliyor.Bugünün Saraylısı  Yeni Bölüm de Atıf yine sahne alır ve her zaman ve en iyi yaptığı işi yapar.Kendini kurtarmak için Ayşen'in onun kardeşi olduğunu Feride'ye söyler.Ama hesaba katmadığı bir şey var ki Atıf'ın koz olarak kullandığı çocuk hayatını yitirebilir.Buda Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Atıf için iyi haber olmaz.Bugünün Saraylısı 28.Bölüm 31 Mayıs Cumartesi günü bizlerle olacak.Dizi yayında olduğu zaman Bugünün Saraylısı Canlı İzle seçeneği ve sonrasında Bölümün tamamı ayrıca Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Yorumları ile sizlerle olacağız.
..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More