Kasım Ayı Memur Alımları 8.234 Kadro

Kasım Ayı Memur Alım Kılavuzu 8.243 Kadro Branş Sayıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kasım Ayı içerisinde 8243 memur alımı.

Merak Ettiniz Mi? Dünyada Kaçıncı Kişiniz?

Bilmem hiç merak edeniniz oldu mu? Ben doğduğumda dünyadaki kaçıncı kişi idim.Ya da benden önce kaç kişi dünyaya geldi. Bir başka soru ise ortalama kaç yaşında öleceğim?

En Güncel Memur Maaşları

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 2012 Memur Maaşları ve İmkanları

Türkiye ve Dünya Haritası 3 Boyutlu

Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme ve Dünyanın tüm ülkelerinin 3 Boyutlu Görüntülerine Hayran Olacaksınız

SEO Yarışması

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık kelimesinde Googlede ilk sırada çıkan kişi yarışmayı kazanacak

ÖSYM 2012 Sınav Takvimini Açıkladı

ÖSYM’nin açıkaldığı sınav takviminde 28 sınav yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav takviminin güncel gelişmelere göre değişebileceği

Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

22011 yılının 5. ve son ehliyet sınavı 10 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacak. Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı

Sümela' nın Şifresi İzle

Filmde, “halk kahramanı” Temel, az bilinen bir sır olan Sümela’nın sırrını çözmeye çalışacak.İşte Detaylar

2011-2012 Eğitim Yılında Burs Veren Kurumlar

2011-2012'de üniversite öğrencilerine burs verecek kurumlar. 2011-2012 Burs başvuruları. 2011-2012 Özel burslar ve iletişim.

Window 7, XP'nin Gerisinde Kaldı

Windows 7'nin satışa sunulmasının ardından geçen 18 ayda Microsoft, 350 milyon adet lisanslı Windows 7 satmayı başardı.

Türkiye'nin İlk 8 Çekirdekli Akıllı Telefonu Casper VIA V8

Casper'ın 8 çekirdekli akıllı telefonu VIA V8Casper'ın 8 çekirdekli akıllı telefonu VIA V8
Bilgisayar hızını akıllı telefonlara taşıyan modeliyle şaşırtan Casper VIA V8 selfie çekimi için mükemmel kalite sunuyor. 5 inç full HD ekran, 16 MB arka - 8 MP ön kamera, 7.3mm inceliğinde göz alıcı beyaz rengi, cam ve metal materyal birleşimiyle bir tasarım harikası olan VIA V8 ile kullanıcılar, benzeri görülmemiş performansla tanışıyor. Yüksek çözünürlüklü ekranı, hızı ve donanımıyla VIA V8 tek başına, pek çok cihazın yerini alacak. Casper VIA V8 taşıma kolaylığı ile bu yaz plajlarda en yakın arkadaşınız olacak.



Tasarım harikası
Titiz bir çalışmayla hazırlanan Casper VIA V8 modelinin tasarımında kullanım kolaylığı, sağlamlık ve lüks detaylar, mükemmel dengeyle birleştirildi. Beyazın çekiciliği ile yalın bir görünüm kazandırılan cam dizaynda, 5” geniş ekran, Gorilla Glass 2 ile, arka yüzeyse 0,02 mm çapında partiküllerle güçlendirildi, metal çerçeveyle de telefon maksimum dayanıklı hale getirildi. Dizayn 7,3 mm inceliğinde.

Net çekim, büyüleyici görüntü kalitesi
Görüntü kalitesi ile de iddialı olan VIA V8’in 16 MP kamerası, cep tipi fotoğraf makinası görevini de üstleniyor. 7,3 mm ince dizayna sığdırılan 6 adet lens sayesinde, ışığın sensörlere maksimum iletimi sağlanıyor. Optik güç 4160x3120 px çözünürlükle de birleşince, fotoğraf ve videolarınızda her nokta, neredeyse insan gözü kadar detaylı olarak ekrana yansıyor. 8 MP ön kamera da en net görüntülü konuşma ve selfie çekimi için ideal kaliteyi sunuyor.

Casper VIA V8, KDV dahil 1199 TL fiyatla, kullanıcılarını bekliyor.

Feyenoord 1-2 Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Maçı İzle 30.07.2014

 Feyenoord - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı Hangi Kanalda? Ne Zaman? 30.07.2014 Feyenoord - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı Hangi Kanalda? Ne Zaman? 30.07.2014
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçını 30 Temmuz'da Feyenoord ile deplasmanda oynuyor.




BEŞİKTAŞ'IN İLK MAÇI ŞİFRESİZ !

Beşiktaş'ın ilk maçı NTV Spor'dan yayınlanacak...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1. Maç :
30 Temmuz 2014 Çarşamba / 21:00
Feyenoord - BEŞİKTAŞ ( NTV SPOR ) Beşiktaş Feyenoord 30 Temmuz 2014 - Bu golden sonra Feyenoord, oyundaki dengeyi kurup beraberlik golü için Beşiktaş kalesinde baskı kurmak istese de Siyah-beyazlı oyuncular buna devrenin son bölümüne kadar izin vermedi. Buna karşılık Beşiktaş ise yakaladığı kontraatak fırsatlarını, son paslardaki hatalar nedeniyle cömertçe harcadı ve soyunma odasına temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda da oyunun temposu düşüktü. Ancak bu bölümde Beşiktaş, Feyenoord'un topa hakim olmasına izin vermedi ve yakaladığı kontraatak fırsatlarında daha etkili oldu. Maçın 59. dakikasında Siyah-beyazlıların Chelsea'den transferi Demba Ba, Oğuzhan'ın yerine oyuna girdi. Karşılaşmanın 70. dakikasında ise Beşiktaş'ın ikinci golü geldi. Kendi sahasından aldığı topla, harika bir deparla atağa kalkan Kerim Frei, ceza sahasına girer girmez yerden vurdu ve Feyenoord savunmasına da çarpan top ağlarla buluştu. Beşiktaş bu golle 2-0 öne geçerek, çok büyük bir moral kazandı.

İkinci golden sonra Feyenoord takımı, maç boyunca yaklaşamadığı kadar gole yaklaştı. Önce 76'da Feyenoordlu oyuncular karşı karşıya kalmak üzereyken araya Atiba girip kornere uzaklaştırdı. Kullanılan köşe vuruşunda ise Immers'in kafa vuruşunu kaleci Tolga Zengin parmaklarının doksandan ucuyla çıkardı. Karşılaşmanın duraklama anlarında ise Feyenoord'un tek golü geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Elvis Manu'yu düşüren Motta, penaltıya sebep oldu. Penaltıda topun başına geçen Vrede, farkı 1'e indirdi ve skoru 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan temsilcimiz, rövanş öncesi avantaj elde etti.

TTNet ULTRANET LİMİTSİZ 16 Mbps’ye Kadar 46 TL

TTNET LogoTTNET Logo
24 ay boyunca alternatifsiz fiyatlarla sınırsız internete sahip olma fırsatını kaçırmayın. Hemen Alternatifsiz Kampanya’dan yararlanın, internet keyfini doyasıya yaşayın.

Kampanyadan sadece mevcut müşteriler yararlanabilmektedir.



Tarife PaketiBağlantı HızıAylık kullanım KotasıKampanya İndirimli FiyatıAylık İndirim Tutarı
ULTRANET LİMİTSİZ16 Mbps’ye kadarLimitsizTL46TL23
ULTRANET616 Mbps'ye kadar6  GBTL27TL10


Kampanya Detayı:
Kampanya Paket ve Ücretlendirme tablolarında belirtilen NET/TTNET FİBERNET/TTNET HİPERNET/TTNET Yalın İnternet tarife paketleri için geçerlidir.
Kampanyadan bireysel taahhütsüz mevcut müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanan müşterilerin faturalarına, TTNET ADSL/TTNET HİPERNET aylık 15 TL, TTNET FİBERNET için aylık 18 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti, tabloda belirtilen ücretlere ek olarak yansıtılacaktır.
24 aylık taahhüt süresi boyunca kampanya başlangıcında mevcut ya da seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir.
Kampanya kapsamında ücretsiz modem verilmeyecektir.
Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere TTNET faturasına yansıtılır.
Kota aşım ücreti, abonenin kampanya dahilinde abone olduğu paketin kota aşım ücreti üzerinden faturasına yansıtılacaktır.
Abonenin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Abonenin kampanyaya giriş yaptığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone'den tahsil edilecektir. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
Müşteri, ULTRANET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 16 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
Müşterinin ay içerisindeki veri kullanımı (download) paketin adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip eden aya girildiğinde, müşteri internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Bim 1 Ağustos 2014 Aktüel Ürünler İndirimleri

Bim Logo
Bim Logo
Her hafta Cuma günü satışına başlanan ve kısa sürede tükenen "Aktüel Ürünler" de bu hafta Gitar, Mutfak Gereçleri, Oyuncaklar ve evtekstil ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

1 Ağustos 2014 Cuma gününden itibaren Bim Mağazalarından satışa sunulacak Aktüel ürünler aşağıdaki gibidir;
Gitar 36" (91 cm) 49,00 TL
Chefs Krep Tavası 26 cm 7,50 TL
Chefs 3'lü Sahan Seti 35,00 TL
Sinbo Koldan Ölçer Tansiyon Aleti 29,00 TL

Lisanslı Çocuk T-Shirt 6,50 TL
Çift Desenli Tek Kişilik Necresim Takımı 30,00 TL
Tek Kişilik Alez 80x200 cm 6,00 TL
Bayan Atlet Şort Pijama Takımı 8,50 TL
Lisanslı Bayan Gecelik 9,50 TL
2'li El Havlusu 50x90 cm 8 TL
Banyo Havlusu 70x140 cm 8,00 TL
Welsoft Kaymaz Paspas 50x70 cm 5,00 TL
Oyuncak Dev İş Makinesi 20,00 TL
Sürtmeli Figürler 9,00 TL
Suncook Bambu - Ahşap Mutfak Ürünleri her biri 3,50 TL

FENERBAHÇE-SEVILLA HAZIRLIK MAÇI İZLE 02.08.2014

Fenerbahçe - Sevilla Hazırlık Maçı Hangi Kanalda? Ne Zaman? 02.08.2014Fenerbahçe'nin üçncü 
hazırlık maçı Sevilla takımı ile. İşte Fenerbahçe Sevilla hazırlık maçı
bilgileri ve maçın detayları...

Fenerbahçe-Sevilla
Tarih:02.08.2014

Saat:21:30
Yayın: D Smart 77. Kanal
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kuruluş yılı: 1907
Kurulduğu Yer: Moda’da Beşbıyık Sokağı 3 numaralı evin alt katı.
1895 yılında Moda’da oturan İngilizlerin modern futbolu oynamaya başlamaları, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kurulmasının ilk adımları olacaktı.

Canlı Yayın: Smart Sport

Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçını İspanya'nın Sevilla takımı ile
yapacak. Maç 2 ağustos cumartesi akşamı saat 21.30 da başlayacak ve maçı
 DSmart Smart Sport şifreli canlı olarak yayınlayacak. Maçtan hemen
sonra maç ile ilgili detaylar sitemizde...

FENERBAHÇE-SEVILLA MAÇI KADROLAR
Fenerbahçe İlk 11: henüz bilgi yok.

FENERBAHÇE-SEVILLA MAÇI ÖZETİ 02.08.2014
henüz bilgi yok.

Sevilla takımı İspanya'nın La Liga'da mücadele ediyor. 1905 yılında
kurulan takım geçtiğimiz sezon ligi 5. tamamlamış. Sevilla iki kez üst
üste UEFA şampiyonu olmuştur. Toplamda 3 kez UEFA şampiyonluğu vardır. 1
 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu vardır.

2 Ağustos  2014  Fenerbahçe-Sevilla  saat kaçta?, 2 Ağustos   2014 Fenerbahçe-Sevilla  hangi kanalda?, Fenerbahçe-Sevilla  saat kaçta? 2 Ağustos   2014 Fenerbahçe-Sevilla  hangi kanalda?, Fenerbahçe-Sevilla  izle, Fenerbahçe-Sevilla  canlı izle,Fenerbahçe-Sevilla , Fenerbahçe-Sevilla canlı,Fenerbahçe-Sevilla ,.


Sony Xperia Z3 özellikleri ve fiyatı


Sony Xperia Z3 Özellikleri
- 4 Çekirdekli, 2.4 Ghz Snapdragon 801
- Adreno 330
- 5.15 inç Triluminos IPS Ekran
- 3 GB Ram
- 16 GB Hafıza
- 128 GB MicroSD desteği
- 20.7 MP G Sensor Ana ve 2.1 MP Selfie kamera
- Android 4.4.4 KitKat


Cihaz hakkında şimdiye kadar aldığımız en net bilgi bu oldu. İlerleyen dönemde daha ayrıntılı bilgilerin de ortaya çıkacağı kanaatindeyim. Xperia Z3 modelini takip edeceğim. Yeni bilgileri kısa sürede paylaşmayı hedefliyorum.

BURS VEREN KURUMLAR 2014 BURS BAŞVURUSU

burs başvurusu 2014Bir çok vakıf ve kurum 
öğrencilere burs veriyor. Aşağıdaki listede özellikle başarılı
öğrencilere burs veren kurumlar var. Ben öğrencilik hayatımda burs
aldığım için öncelikle kendi burs aldığım kurumlarda bahsedeceğim. Diğer
 kurumlar ise haberturk haber sitesinden alınmıştır.

Burs için başvuracağınız en yakın yer yaşadığınız il-ilçe
belediyeleri..

1- BELEDİYELER: Öğrencilik hayatımın 3 yılı yaşadığımı şehirdeki
belediyeden burs aldım. İlçe belediyeleri öğrencilere yeterli miktarda
burs hakkı tanıyor. Aylık 300 TL civarında burs veriliyor. Başvurmanızda
 fayda var.

2- ÜNİVERSİTE VAKIFLARI: Kazandığınız Üniversitenin vakfı da öğrencilere
 burs veriyor. Kendi öğrencilik hayatımda burs aldım. Aylık 200 TL
civarında burs veriliyor. Siz de araştırıp üniversitenin vakfına
başvurabilirsiniz.

3- KYK: Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilere öğrenim ve katkı kredisi
veriyor. Ama bu geri ödemeli. Öğrenci daha sonra bu krediyi taksit
taksit ödüyor. Öğrenim kredisi aylık 300 TL civarında.

4- TÜRK EĞİTİM VAKFI: LYS de ilk 5 bin e giren öğrenciler
başvurabiliyor. Aylık yaklaşık 400 TL burs veriliyor.

5- Çağdaş Eğitim Vakfı :www.cev.gov.tr adresinden başvuruluna burslarda
kültür sanat etkinliklerine katılan öğrencilere burs imkanı sağlıyor.
Aylık yaklaşık 150 TL

6- 21.YÜZYIL EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI : www.yekuv.org adresinden
başvurular yapılabiliyor. Özellikle kırsal kesimde yaşayıp İstanbulda
üniversite okuyan öğrencilere yönelik burslar veriliyor. Kız öğrenciler
öncelikli.

7- İSTANBUL SANAYİ ODASI: İSOV, Boğaziçi, İstanbul, İstanbul Teknik,
Galatasaray, Marmara, Yıldız Teknik, Namık Kemal, Kocaeli ve Gebze İleri
 Teknoloji Enstitüsü öğrencilerine burs veriyor. Adresi www.isov.org.tr

8- ALARKO EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI: istanbul Teknik, ODTÜ, Boğaziçi,
İstanbul, Ankara ve Galatasaray üniversiteleri öğrencilerine yönelik
yaklaşık aylık 300 TL burs veriyor.

9- SABANCI VAKFI: Ankara, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Ege, Gazi,
Hacettepe, İstanbul Teknik, İstanbul, Marmara, Orta Doğu Teknik, Yıldız
Teknik üniversiteleri öğrencilerine burs veriyor.

10- VEHBİ KOÇ VAKFI: Bir çok üniversite öğrencisine burs imkanı
sağlıyor. Adresi www.vkv.org.tr


Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünün Burs Veren Kurumların
Listelendiği Siteden arama yapmanızı öneririm TIKLA > bu siteden her
il için ayrı ayrı burs veren kurumları listeleyebilir, adres ve telefon
bilgileriniz alabilirsiniz... İstanbul'da sorgulama yaptığımızda 1097
vakıf listeleniyor.

Bunların dışında bir çok vakıf burs veriyor. Kendi memleketinizin,
köyünüzün dernekleri de burs veriyordur. Kendi köyünüzün derneklerine de
 başvurabilirsiniz.

Benim tavsiyem maddi durumu çok kötü olan başarılı öğrenciler okul
hayatlarında çalışmaları. Örneğin ben sabah derse girip öğleden sonra 5
saat çalışıp kiramı ve diğer giderlerimi karşılayabiliyordum. Bu da
üniversite hayatınızın hem sıkıcı geçmesini hem de maddi zorluk
çekmenizi önler. Hem de iş hayatına alışmanızı sağlar. Tabi ki işini iyi
 seçmeniz gerekiyor.

Sizinde bildiğiniz yukarıda belirtmediğimiz burs veren yerler varsa
YORUM bölümünden belirtirseniz öğrenci arkadaşlara yardımcı oluruz...

burs veren yerler, burs veren kurumlar, karşılıksız burs nereden alınır,
 burs nereden alınır, burs nasıl alınır, burs nasıl başvurulur, burs
başvurmak, bursa başvurmak istiyorum, burs almak için ne yapmalıyım,
maddi durumu iyi olmayanlar için burs, üniversite için burs, iki yıllık
üniversite bursları, 2 yıllık üniversite bursları, 4 yıllık üniversite
için burs, burs veren vakıflar, 2014 burslar, burs başvurusu, 2014 burs
başvurusu nereye yapılır


KADİR GECESİ NE ZAMAN? OKUNACAK DUALAR - NASIL İBADET ETMELİYİZ?

Kadir Gecesi ne zaman? Kadir Gecesi hangi gün? Kadir Gecesi önemi. Kadir Gecesi Yapılacak İbadetler Neler? Kadir Gecesi‘nin Kur’an’daki Yeri, Kadir Gecesi‘nin önemi, Kadir Gecesi Ne Zaman? Kadir Gecesi Nasıl İbadet edilir? Kadir Gecesi namazı, Kadir Gecesi Duaları

Kadir gecesi ne zaman? Kadir gecesi hangi gün?

Kadir Gecesi‘nin hangi gece olduğu kesin olarak bilinmemektedir. Kadir Gecesi, Ramazan ayının 27’nci gününün gecesi olarak kabul ediliyor.

2014 Yılı Kadir Gecesi hangi gün?
Yani bu sene 23 Temmuz Çarşamba gecesi Kadir gecesi olarak kabul ediliyor. İslam peygamberi Muhammed (s.a.v) Kadir gecesinin hangi gece olduğunu kesin şekilde belirtmemiş, ancak; “Siz Kadir gecesini Ramazan’ın son on günü içerisindeki tek rakamlı gecelerde arayınız” demiştir.

Kadir Gecesi’ni nasıl geçirmeliyiz?

1- Yatsı namazında zammı sure olarak Kadir suresini okumalı.
2- Bir iki sayfa Kur’an-ı kerim okumalı.
3- Az da olsa sadaka vermeli.
Kadir Gecesini nasıl ibadet etmeli?

Cenabı Hak Kadir Gecesi'ni Ramazan Ayı içine gizlemiştir. Bunun esrarı da müminlerin her geceyi kadir bilip çokca ibadet etmeleridir.Kuranı Kerimde:

Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla... Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Bilir misin nedir Kadir gecesi? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. O gece melekler ve ruh, rablerinin izniyle her bir iş için iner dururlar. O gece tan yeri ağarıncaya kadar esenlik doludur. (kadr suresi 1-5)

ayeti gibi çeşitli ayetlerle övülen bir gece olan kadir gecesi peygamber efendimizin hadislerinde de bolca yer almıştır:
 

- "Faziletine inanarak ve karşılığını Allah'tan bekleyerek Kadir gecesini değerlendiren kişinin geçmiş günahları bağışlanır." Buhari, Müslim, Ebu Davud, Tirmizi, Nesai, İbn Mace

- Aişe (r.a)'dan rivayete göre Resullullah (s.a.v) ramazan ayının son on gününde camiye kapanır, ibadete kapanır, ibadete soyunur ve şöyle buyururdu: "Kadir gecesini ramazanın son on günü içinde arayınız!" Buhari, Müslim, Tirmizi

Hadislerde de görüleceği üzere kadir gecesi ile ilgili bir gün tayin edilmemiştir. özellikle peygamber efendimizin hadislerine baktığımızda ramazan ayının son 10-15 gecesine odaklanıldığını görüyoruz. çeşitli ehli sünnet alimleri veya evliyaları bu yönergelere bakarak çeşitli kadir gecesini arama formülleri gerçekleştirmişlerdir. bunlardan en önemlisi de büyük ehli sünnet alimlerinden imamı şa'rani hazretlerinin geliştirdiği yöntemdir. Ramazanı şerifin giriş günlerine göre şöyle tespit etmiştir:
*Pazar günü girerse, 28'i 29'a bağlayan gece
*Pazartesi günü girerse 20'yi 21'e bağlayan gece
*Salı günü girerse 26'yı 27'ye bağlayan gece
*Çarşamba günü girerse, 18'i 19 'a bağlayan gece
* Perşembe  günü girerse, 24'ü 25'e bağlayan gece
*Cuma günü girerse, 16'yı 17'ye bağlayan gece
*Cumartesi günü girerse, 22'yi 23' e bağlayan gece
kadir gecesidir. birçok evliya bu usulle kadir gecesini bulmuşlardır. bu hesaba göre 2014 ramazan ayı cumartesi gün başladığına göre kadir gecesi 22'yi 23'e bağlayan gecedir. Bu tarz gecelerde havaa berrak ve güzel olur. varsa ay nuruyla insanın gözünü alır. allah şimdiden kadir gecesinde yapacağınız duaları kabul buyursun.
Kadir Gecesi Nasıl İbadet Etmeliyiz?

Kadir gecesini, namaz kilarak, Kur’an-i Kerim okuyarak, tövbe, istigfar ederek ve dua yaparak degerlendirmeliyiz.
Üzerinde namaz borcu olanlarin nafile namazi kilmadan önce hiç degilse bes vakit kaza namazi kilmalari daha faziletlidir. Kazasi yoksa nafile kilar.
Süfyan-i Sevri: “Kadir gecesi dua ve istigfar etmek namazdan sevimlidir. Kur’an okuyup sonra dua etmek daha güzeldir” demistir (Tecrid-i Sarih Tercemesi, VI, 313).

Hz. Aise (r.ah) söyle anlatiyor:
“Ey Allah’in Resulü! Kadir gecesine rastlarsam nasil dua edeyim? diye sordum.

Resulüllah (s.a.v):

“Allahümme inneke afüvvün tühibbü’l-afve fa’fu annî
(Allah’im sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet)” diye dua et, buyurdu (Tecrîd-i Sarih Tercemesi, VI, 314).

Kadir suresi arapça ve türkçe meali

inna enzelnahü fi leyletilkadr. Vema edrake ma leyletülkadr.Leyletülkadri hayrum min elfi şehr. Tenezzelülmelaiketü verrühu fiyha bi’izni rabbihim min külli emr. Selamün hiye hatta matla’ılfecr.

Manasi:
Şüphesiz biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik.Bildinmi nedir Kadir Gecesi. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gecede melekler ve Rüh (Cebrail) Rablarının izniyle her iş icin arka arkaya iner. O gece fecrin dogusuna kadar selamettir
.

Kadir Suresi
Kur’an-i Kerim’in doksan yedinci suresi olup bes ayet; otuz kelime ve yüz yirmi harften olusur. Fasilasi “râ” harfidir. Ismini ilk ayetinde geçen “kadr” kelimesinden alan bu surenin Mekke’de mi, yoksa Medine’de mi indigi konusunda ihtilaf vardir.
Sure, insanlara Kur’an’in degeri ve önemi hakkinda bilgi vermektedir. Allah Teala, Hicr Suresinde “Bunu biz indirdik” buyurur. Yani Hz. Peygamber (s.a.v)’in arzusu ile degil bizim dilememiz sonucu indirilen apaçik bir kitaptir

Kadir suresi neden indirilmiştir
Bu surenin inisi hakkinda degisik rivayetler vardir. Bunlardan biri söyledir:
Bir kere Resulüllah (s.a.v) Ashab-i Kirama Israilogullarindan birinin, silahini kusanarak Allah yolunda bin sene cihat ettigini bildirmisti. Ashabin buna hayret etmesi üzerine Cenabi Hak, Kadir suresini indirmistir (Tecrîd-Sarîh Tercemesi, VI, 313).
Kadir Gecesi Denilmesinin Sebebi
Bu geceye Kadir gecesi denilmesi seref ve kiymetinden dolayidir. Çünkü:
a) Kur’an-i Kerim bu gecede inmeye baslamistir.
b) Bu gecedeki ibadet, içerisinde Kadir gecesi bulunmayan bin ayda yapilan ibadetten daha faziletlidir.
c) Gelecek bir seneye kadar cereyan edecek olan her türlü hadiseler Allah Tesl’nin ezeli kaza ve takdiri ile ilgili meleklere bu gece bildirilir (Tecrîdi Sarih Tercemesi, VI, 312).
d) Bu gecede yeryüzüne Cebrail ve çok sayida melek iner.
e) Bu gece tanyerinin agarmasina kadar esenliktir, her türlü kötülükten uzaktir. Yeryüzüne inen melekler ugradiklari her mümine selam verirler.

Kadir Gecesinin Hangi Gece Olduğu Neden Bilinmemektedir?
Kadir gecesinin hangi gece oldugu kesin olarak bilinmemekle beraber genellikle Ramazan’in yirmi yedinci gecesinde oldugu tercih edilmistir. Hz. Peygamber (s.a.v) bunun kesinlikle hangi gece oldugunu belirtmemis, ancak; “Siz Kadir gecesini Ramazan’in son on günü içerisindeki tek rakamli gecelerde arayiniz” buyurmustur (Buhari, Müslim).
Baska bir hadiste ise Ibn Ömer (r.a) söyle nakletmistir:
Sahabelerden bazi kimselere, rüyalarinda, Kadir gecesinin, (Ramazan’in) son yedi günü içinde oldugu gösterildi. Resulüllah (s.a.v) onlara: “Görüyorum ki rüyalariniz Ramazanin son yedi günü hakkinda birbirine uygun düsmüstür. Artik kim Kadir gecesini aramaya kalkisirsa, onu Ramazan’in son yedisinde arasin, buyurmustur (Buhari, Müslim).

Kadir Gecesinin Gizli Olmasının Sebebi Nedir?
Islam kaynaklarinda belirtildigine göre Allah Teala bir takim hikmetlere dayanarak Kadir gecesini ve onun disinda daha bazi seyleri de gizli tutmustur. Bunlar:
Cuma günü içerisinde duanin kabul olacagi saat; bes vakit içerisinde Salât-i vusta; ilahi isimler içerisinde Ism-i Azam; bütün taatlar ve ibadetler içerisinde rizay-i ilahi; zaman içerisinde kiyamet ve hayat içerisinde ölümdür. Bunlarin gizli tutulmasindan maksat müminlerin uyanik, dikkatli ve devamli Allah’a ibadet ve taat içerisinde olmalarini saglamaktir. Müminler bu geceyi gaflet içerisinde geçirmemeli, ibadet ve taatle degerlendirmelidir. Ebu Hureyre (r.a)’in rivayet etmis oldugu hadisi serifte Peygamber Efendimiz (s.a.v) söyle buyurmustur

Kadir Gecesi’nin İslamiyet’teki önemi
Kadir Gecesi, Müslümanlara göre çok hayırlı ve mübarek sayılan bir gecedir. Kadir gecesi Kur’an’da şöyle tanımlanmıştır:
“Doğrusu biz Kur’an’ı Kadir Gecesi’nde indirmişizdir. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede Rablerinin izniyle her türlü iş için inerler. O gece, tanyerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.”
Kadir Gecesi Hadisleri
Allah Resulü (sas) bu geceyle ilgili olarak bizlere şunları söyler: “Kim inanarak ve sırf Allah rızası için Kadir Gecesi‘nde kalkarsa geçmiş günahları bağışlanır.” buyurur. Demek ki, bu geceyi değerlendirmenin birinci şartı kalkmak, yani gafletle geçirmemektir. Allah Resulü (sas) namaz kılmış, Kur’an okumuş, dua ve tefekkürde bulunmuştur. Yine Allah Resulü (sas): “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan ondan nasibini almıştır.” buyurur.
Bir ayet – O geceyi bilir misiniz? Biz onu (Kur’an’ı) Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi‘nin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. O gecede, Rabb’lerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Ta fecrin doğuşuna kadar. (Kadir, 1/5)
Bir hadis – Bir ömre bedel gece Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm)’e ümmetinin ömrü gösterilmiş. Resûlullah (aleyhisselâtu vesselâm), önceki ümmetlerin ömrüne nispetle kısa olduğu için, amelde onların uzun ömürde işlediklerine yetişemezler diye bu ömrü kısa bulmuş. Bunun üzerine Cenab-ı Hak bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi‘ni vermiştir. Muvatta, İ’tikaf 15, (1, 321).
Ramazan: Bereket ayı
Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayı on bir ayın sultanı ve ayların en faziletlisidir. Zira bu ayda Kur’an indirilmeye başlanmış ve ay boyunca oruç tutmak farz kılınmıştır.

Kadir Gecesi bu ayda: Kur’an’ın indirilmeye başlandığı bu ay içinde Kur’an-ı Kerim’deki ifadesiyle bin aydan daha hayırlı olan ” Kadir Gecesi ” vardır. Bu gece Allah’ın müminlere bahşettiği çok yüce bir ikramıdır. Ramazan’ın her gecesinin dolu dolu geçirilmesi için bu gecenin zamanı gizlenmiştir. Ancak Kadir gecesinin Ramazan’ın son on günü içinde olduğuna dair güçlü işaretler vardır.

Kaynaklar:
1-FAZİLET TAKVİMİ-FAZİLET NEŞRİYAT-18 TEMMUZ
2-)http://erdemgenc4.blogcu.com/kadir-gecesi-ile-ilgili-ayetler-ve-hadisler/8816975

En Güzel Kandil Mesajları

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcEiLKHp5cGeacc8XSnfpMN43qzavruXG2NidSMM4wGjEJSUZlvV0XTfNcPKAlmT8pJupby3HR8QJRMc3xPeBBNmO_zsJA-wYw62eFwoxJlJVxTgqNNse-dK0mbv0a-gy-yskGCDJm1vfT/s400/kandil.jpgKANDİL MESAJLARI (regaib kandili, miraç kandili, beraat kandili, kadir gecesi, mevlid kandili, ) kandil mesajları, kadir gecesi mesajları, regaip kandili mesajları, miraç gecesi mesajları, mevlid kandili mesajları, en güzel kandil mesajları, berat gecesi mesajları, Mevlid Kandili Kısa Mesajları , Mevlid Kandili İle İlgili Cep Telefonu Mesajları , Mevlid Kandili Hazır Mesajlar SMS , Kandil Mesajları Mevlit , Mevlid Kandili Özel Mesajlar  burada… Mevlid Kandili Mesajları


Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın
olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız
muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul
olsun, kandiliniz kutlu olsun.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu
gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp
huzura erince, şu fakiride an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.

Gül bahçesine girenler, gül olmasada gül gibi kokarlar. Kainatın en
güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece kandiliniz mübarek olsun

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz
bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri
okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle
 kandilinizi kutlarım.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan
gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda
birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve
huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine,
binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç
kandilin mübarek olsun...

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin
öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin.
Kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua
edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya
kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak..
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun
sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut,
huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun!

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç
 kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua
edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine
 vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle
Kandilinizi kutlarım.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru
 ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi
evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek
 olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan
olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün
Miraç kandili, kandilin mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar
bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim
olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.

Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun..

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?
Bu gece beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

Bu gece beraat kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim.. Temizlensin günah defterleri.. İyi kandiller..

Bu gece Cenab-ı Hakkın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun!

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Regaip kandiliniz hayırlı olsun!

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Miraç kandili, kandilin mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..

Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, Allah'ın gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü uzatır. Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.

Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller

Mübarek aylara selam olsun.. Selam olsun ey Regaip..

Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi'ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur.

Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir.

Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah?ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun..

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalb zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir. Tamaı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek
geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır.
Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır.
Kandiliniz mübarek olsun..

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa
gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı
kandiller..

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler
baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul,
kandilin mübarek olsun.

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek
 oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi.
Kandiliniz mübarek olsun..

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği
yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice
 kandillere...

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve
bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye
düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten
mutluluğa erer.

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek
akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller

Miraç kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı
 böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle
kandilin mübarek olsun.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede
dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç
kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalb
zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa
olsun yine fakirdir. Tamaı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında
hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin
nazarında muhteremdir.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!


 Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..


 Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.


 Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..


 Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.


 Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.


 Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!


 Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!


 Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.


 Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.


 Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.


 Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.


 Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..


 Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... İyi Kandiller..


 Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..


 Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..


 Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..


 Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller1

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..


 Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.


 Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.


 Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.


 Zâde duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kandiliniz mübarek olsun.


 Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun..


 Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.


 Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.


 Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.


 Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin,büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.


 Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.


 Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.


 Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek miraç kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.


 Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...


 Kalpler vardır ,sevgiyi yaşatmak için,İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için,Mubarek günler vardır, Beraberce kutlamak için..


 Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.


 En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukarın avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.


 Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.


 Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının percerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.


 Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.


 Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul kandilin mubarek olsun.


 Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, kandilin mubarek olsun.


 Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mubarek günde tum dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.


 Ne zaman ki iyiki'lerimiz keşke'lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki'lerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.


 Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun.


 Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara, gülücükler getirsin, öyle içten, öyle samimi olsun, gözyaşlarını bile tebessume çevirsin.


 Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın kandillerin hep kutlu olsun.


 Bir avuç alkış, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır tüm mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, bayramınız kutlu olsun.


Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, tüylerinde nur var. Senin de kalbin nurla dolsun kadir gecen mübarek olsun.


 Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer inananın, mutluluk bekleyenin, bunların tümü senin ve sevdiklerinin olsun.


 Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim..


 Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..


 Bu gece peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.. Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun..


 Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!


 ALLAH'ın daveti üzerine peygamberiz bir gece melekler tarafından mekkeden kudüse götürülmüştür. Burada cebrail ile birlikte bütün gökleri aşarak ''sidretül münteha'' denilen makama yükselmiş ve ALLAH ile görüşmüştür. Bu yolculuğun Mekke?den Kudüs?e kadar olan bölümüne isra Kudüs'ten ALLAH ile görüşmesine kadar ise Mirac denir. Bu görüşmede pegamber efendimize ümmet'i için vakit namaz ve Mirac hediye edilmiştir. Hayırlı Kandiller!


 Affımıza vesile olması dileklerimle miraç kandilinizi tebrik ederim.


 Allah Teâla Hazretleri Şaban ayının yarısında dünya semasına nüzul eder ve Kelb kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda günahı, o kadar çok sayıda insanı af ve mağfiret eder.


 Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.


 Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin de habercisidir. Bu sebepledir ki Regaip Kandili'nde manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır. Hayırlı kandiller..


 Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.


 Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.



 Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.


Kardeşliğin daimi
olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu,
umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...

    . ;*;,
   ;*;*;*;,
  .'*;Y/;*;,
       )(
    _,)(,__ Agactan Dökülen her Yaprak Duaciniz Kur-an-i Kerim
Yoldasiniz olsun.kandiliz
MÜBAREK
olsun AMIN

•  Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve
bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye
düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten
mutluluğa erer.

•  Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın
aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller

•  Mübarek aylara selam olsun.. Selam olsun ey Regaip..

•  Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir;
 diğeri de Rabbi'ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından
çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur.
 •  "Allah Teâla Hazretleri Şaban ayının yarısında dünya semasına nüzul
eder ve Kelb kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda
günahı, o kadar çok sayıda insanı af ve mağfiret eder." HADİS

•  Beş gece vardır ki onlarda yapılan dualar geri dönmez kabul olunur:
Recep'in gecesi, Şaban'ın yarısında bulunan gece, Cuma gecesi, Ramazan
ve Kurban bayramı geceleri." HADİS

•  Affımıza vesile olması dileklerimle miraç kandilinizi tebrik ederim.

•  Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim.
Kandiliniz mübarek olsun.

•  Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Miraç
kandiliniz mübarek olsun.

•  Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp
 huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller?

•  ALLAH'ın daveti üzerine peygamberiz bir gece melekler tarafından
mekkeden kudüse götürülmüştür. Burada cebrail ile birlikte bütün gökleri
 aşarak ''sidretül münteha'' denilen makama yükselmiş ve ALLAH ile
görüşmüştür. Bu yolculuğun Mekke?den Kudüs?e kadar olan bölümüne isra
Kudüs?ten ALLAH ile görüşmesine kadar ise Mirac denir. Bu görüşmede
pegamber efendimize ümmet'i için vakit namaz ve Mirac hediye edilmiştir.
 Hayırlı Kandiller!

•  Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan
edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı,
 ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza
çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz.
Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz
bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

•  Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç
solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs,
dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

•  Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri
okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle
 kandilinizi kutlarım.

•  Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri
okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek
dileğiyle kandilinizi kutlarım.

•  Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin
kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda
 birleşmek dileğiyle...

•  Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır
saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar,
dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

•  Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu
 ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

•  Beraatin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına vesile olması
dileğiyle..

•  Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan
kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I
gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

•  Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız
dileğiyle Miraç kandiliniz mübarek olsun..

•  Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız
dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun..

•  Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine,
binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun,
kandilin mübarek olsun...

•  Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine,
binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç
kandilin mübarek olsun...

•  Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin
 öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin.
Kandiliniz mübarek olsun.

•  Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua
edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya
kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak..
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?
Bu gece beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece,
günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

•  Bu gece beraat kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua
edelim.. Temizlensin günah defterleri.. İyi kandiller..

•  Bu gece Cenab-ı Hak?ın, kendisine yönelip af dileyen müminleri
bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı
olsun!

•  Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve
O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı
umut, huzur ve müjde gecesidir. Regaip kandiliniz hayırlı olsun!

•  Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç
 kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

•  Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller..

•  Tüm Müslüman dünyasının Mübarek Regaip Kandilini tebrik ederiz.

•  Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden
daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip
kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu
gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir
nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

•  Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat
gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa
vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

•  Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine
dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine
 vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

•  Bu gece peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V 'in dünyaya
şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır
tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi
 olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur,
rahmani bir şifa olmuştur.. Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz
 imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun..

•  Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize,
nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

•  Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize bereketi
evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Miraç kandiliniz
mübarek olsun.

•  Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi
evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek
 olsun.

•  Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan
olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün
Miraç kandili, kandilin mübarek olsun.

•  Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç. Bugün günahlardan
olabildiğince kaç. Bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün
kandil Kandilin mübarek olsun.

•  Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar
 bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

•  Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar
 bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Miraç kandiliniz mübarek
olsun.

•  Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim
olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

•  Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve
gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.

•  Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu
mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

•  Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır.
Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır.
Kandiliniz mübarek olsun..

•  Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en
güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... İyi
Kandiller..

•  Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden
kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e.
Hayırlı kandiller..

•  Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta,
melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların
kabul, kandilin mübarek olsun.

•  Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta,
melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların
kabul, Miraç kandilin mübarek olsun.

•  Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile
mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi.
Kandiliniz mübarek olsun..

•  Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, Allah'ın
gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü
uzatır. Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan
 kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli
olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce
girecek olan maruf ehli kimselerdir.

•  Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar
şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı.

•  Kadın, beş vakit namazını kılar, Ramazan Orucunu tutar, kendisini
yabancıdan korur ve kocasına itaat ederse, kendisine: Hangi kapısından
istersen Cennete gir denir.
Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak
 için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için Miraç kandiliniz
mübarek olsun.
Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak
 için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Kandiliniz mübarek
 olsun.

•  Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve
 cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir.

•  Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

•  Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece
Allah?ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk
kandil gecesidir. Hayırlı olsun..

•  Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak
yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi
dileğiyle kandilin mübarek olsun.

•  Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak
yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi
dileğiyle Miraç kandilin mübarek olsun.

•  Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin
tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua
eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..

•  Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini
başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne
kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

•  Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini
başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne
kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

•  Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu
gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek
olsun.

•  Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu
gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Miraç kandiliniz
mübarek olsun.

•  Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç
kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Recep İvedik 4 +35 Dakika Uzun Versiyonu Full HD izle

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran tiplemesi Recep İvedik, üç filmlik serisine bir film daha ekliyor. Serisinin sonuncusu Recep İvedik 4, 25 Temmuz'da vizyona giriyor. Recep İvedik, serinin son filminde +35 dakikalık uzun versiyonu ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.Recep İvedik 4 +35 dk Uzun Versiyon Fragmanı konumuz yayınlanmıştır. . Recep İvedik 4 +35 dk Fragmanı , Recep İvedik 4 +35 dk Uzun Versiyon Fragmanı , Recep İvedik 4 +35 Fragman izle Recep İvedik 4 +35 dk Fragmanı , Recep İvedik 4 +35 dk Uzun Versiyon Fragmanı , Recep İvedik 4 +35 Fragman
izle yeni bölümüyle ekranlara geliyor sakın kaçırmayın Recep İvedik 4 +35 dk Fragmanı , Recep İvedik 4 +35 dk Uzun Versiyon Fragmanı , Recep İvedik 4 +35 Fragman izle ekranlarda olmaya devam ediyor. Recep İvedik 4 +35 dk Uzun Versiyon Fragmanı konumuzun sonunu takip ediniz. Recep İvedik 4 +35 dk Fragmanı, Recep İvedik 4 +35 dk Uzun Versiyon Fragmanı, Recep İvedik 4 +35 Fragman izle


Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran tiplemesi Recep İvedik, üç filmlik serisine bir film daha ekliyor. Serisinin sonuncusu Recep İvedik 4, 25 Temmuz'da vizyona giriyor. Recep İvedik, serinin son filminde +35 dakikalık uzun versiyonu ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı agrasift, komlestli ama perdelerinin kaldırdığında kedi gibi bir insan olan Recep İvedik tiplemesi Recep İvedik serisinin Recep İvedik 4 filminin kullanılmayan sahneleri +35 uzun versiyonu 25 Temmuz'da vizyona giriyor. Gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı agrasift, komlestli ama perdelerinin kaldırdığında kedi gibi bir insan olan Recep İvedik tiplemesi Recep İvedik serisinin Recep İvedik 4 filminin kullanılmayan sahneleri +35 uzun versiyonu 25 Temmuz'da vizyona giriyor.


Uzun versiyon eklemeleri ile bu yıl yine karşılaşmıştık. Düğün Dernek +30 uzun versiyonu ile vizyona girdiğini hatırlıyoruz. Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik yeni uzun versiyonu ile tekrar vizyonlarda baş gösterecek. Yine bir gişe rekoru bahsi olur mu bilmiyoruz ama fragmanı izleyenler Recep İvedik 5 havasına girmiş bulunuyor.

Recep İvedik 4'de kullanılmayan sahneler film'e eklenirken fragman yayınlandı. Şahan Gökbakar resmi twitter hesabından youtube yüklediği video ile resmi olarak duyurdu. Recep İvedik 4'ü ilk gösteriminden hiç para alamadığını iddia eden Şahan Gökbakar için bakalım bu gösterim nasıl medyaya düşecek.

Gökbakar, 71 milyon 284 bin 958 TL hasılat elde eden filmden payına düşen 25 milyon lirayı vermediği için dağıtımcı Murat Akdilek hakkında icra takibi başlatmıştı. Filmin dağıtımını bu sefer Warner Bros’un yapacağı öğrenildi. Ekranların sevilen kahramanı Recep İvedik tekrar geliyor. Seyircinin büyük izlenimini toplayan Recep İvedik rolündeki Şahan Gökbakar bu filminde de seyirciyi sinema ekranlarına kitlemeyi ve güldürmeyi çok iyi başararak güzel bir adım daha atıyor.
Bu sene Sinema sektöründe Gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar Tiplemesi Recep İvedik yine seyircinin beğenisini topladı. ilk 3 filminde de rekorlar kıran Recep İvedik Serisi son filmiyle de gişe rekorlarını alt üst etti. Biz ise size bu haberimiz de Recep İvedik 4 Filminin detaylarını ve filmi paylaşacağız.
Recep İvedik 4 Film Full İzle Recep İvedik 4 film İzle Recep İvedik 4 izle Film İzle. Recep İvedik 4 izlenme rekorları kırıyıor. Recep İvedik 4 izle tıkla. Recep İvedik 4 Full izle. Recep İvedik 4 tek parça izle. Recep İvedik 4 full hd kesintisiz izle. Recep İvedik 4 tek part izle. Recep İvedik 4 full tek parça izle. Recep İvedik 4 720p izle. Recep İvedik 4 1080p izle. Recep İvedik 4 sinema çekimi izle. Recep İvedik 4 indir izle. Recep İvedik 4 full indir izle.
Recep İvedik filminin sonuncusu olan 4. filmde Issız Ada yarışması konu alınacak. Survivor yarışması konu alınan bu filmin fragmanı sizlerle. Şahan Gökbakar’ın sevile karakteri Recep İvedik yeniden sinemalarda. Sizleri 2014 yılının en iddialı filmlerinden olacak Recep İvedik 4 filminin fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.

O Ses Çocuklar Büyük Finali Kim Kazandı 15 Temmuz 2014


Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan O Ses Çocuklar 9. bölümü ile dün akşam muhteşem bir final yaptı. O Ses Çocuklar bu akşam büyük finali ile ekranlara geldi. O Ses Çocuklar'da şampiyon Şahin Kendirci oldu. İşte Şahin Kendirci'yi O Ses Çocuklar'da şampiyon yapan performansları.

O Ses Çocuklar Şarkı Yarışması 15 Temmuz 2014 Salı 9.bölüm Finali Star tv de.O Ses Çocuklar Finali geldi.15 Temmuz kim kazandı.O Ses Türkiye birincisi belli

oldu.Programın sunuculuğunu çocukların da sevdiği bir isim,Jess Molho’nun yaptığı sevilen yarışma programının artık sonuna gelindi.Yaz boyunca Cumartesi ve Pazar ekranlara gelen program salı günü final yapacak. O Ses Çocuklar Büyük Final başladı.O Ses Çocuklar 15 Temmuz 2014 Salı 9.Bölüm finali star tv yayınında Şahin Kendirci Gülüm Benim Şarkı Performansı ile final de Karşımıza Çıktı
O Ses Çocuklar Şahin Kendirci şampiyon oldu.15 Temmuz kim kazandı.O Ses Türkiye Çocuklar birincisi belli oldu.Hadise ilk biriciliğini kazandı.Şahin Kendirci O Ses Çocuklar yarışmasının da 100.000 Bin Tl Eğitim Ödülü kazandı.Kendisine Müzik ve Eğitim Hayatında başarılar dileriz.

Diğer 6 yarışmacı Fransa Paris Eurodisney ödülü kazandı.
star canlıStar TV Canlı İzle

ŞAHİN KENDİRCİ O SES ÇOCUKLAR FİNAL PERFORMANSLARI
ŞAHİN KENDİRCİ "KESKİN BIÇAK"

ŞAHİN KENDİRCİ "GÜLÜM BENİM"

O SES ÇOCUKLAR ŞAMPİYONU BÖYLE BELLİ OLDU!
O Ses Çocuklar Şarkı Yarışması 15 Temmuz 2014 Salı 9.bölüm Finali Star tv de.O Ses Çocuklar Finali geldi.Türkiye'de en çok izlenen O Ses Türkiye yarışması büyük sesleri ararken şimdi ise küçük sesleri arayacak.O Ses Çocuklar ismi ile küçüklere hitap eden yarışmanın jürisi Mustafa Ceceli,Murat Boz ve Hadise.
  • Part-1
  • Part-2
  • Part-3
  • Part-4
  • Part-5
  • Part-6
  • Part-7
  • Part-8
  • T-Part

O Ses Çocuklar Final Star Tv İzle (O Ses Çocuklar 9.Bölüm İzle) 15 Temmuz Star Tv İzle, O Ses Çocuklar İzle, O Ses Çocukar 15 Temmuz, 15 Temmuz O Ses Çocuklar İzle, Şahin Kendirci ve Alvi Moreno İzle, Star TV O Ses Çocuklar 9.Bölüm İzle - O Ses Çocuklar Son Bölüm İzle, O Ses Çocuklar yeni bölüm izle, O Ses Çocuklar Star TV son bölüm izle, O Ses Çocuklar Mustafa Ceceli yarışmacıları, O Ses Çocuklar Hadise yarışmacıları,O Ses Çocuklar Final İzle, O Ses Çocuklar Final Performansları, Star Tv İZle, Star Tvv Canlı İzle Star Tv Online İZle, O Ses Çocuklar Final Yarışmacıları, O Ses Çocuklar Final'den Kimler Çıktı, O Ses Çocuklar Finalistler, O Ses Çocuklar düellolar izle, O Ses Çocuklar 9.Bölüm özeti, O Ses Çocuklar Asya İzle, O Ses Çocuklar - Selim Yaşa 'Senden Benden Bizden' izle, İlayda Can 'Yağmurlar' izle, Şahin Kendirci "Hayatı Tesbih Yapmışım" izle, Alvi Moreno İzle, Alvi Moreno Yari Final, Şahin Kendirci Final, Alvi Moreno Happy İzle, O Ses Çocuklar Zeki İzle, O Ses Çocuklar Çişil İzle, O Ses Çocuklar Son bölüm İzle, O Ses Çocuklar Final, Ekranların en çok izlenen yarışmasında Hadise, Murat Boz ve Mustafa Ceceli’nin final için son tercihleri kimler olacak? O Ses Çocuklar son bölüme dair tüm detaylar bu haberde! O Ses Çocukarlda dün akşam Final yarışmacıları belli oldu. Finale Mustafa Ceceli'nin takımından Selim Yaşa ve Umutcan Türkeri Hadise'nin takımından Alvi Moreno ve Şahin Kendirci Murat Boz'un takımından ise Ogün Can Kaya ve Zehra Tuncer kaldı. Melis Gökçe Bodur 'Armağan' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Umutcan Türkeri 'Ötme Bülbül' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Asya Beyter 'Hit The Road Jack' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Ogün Can Kaya 'Kal Benim İçin - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Destan Karakaya ' Bir Gün Olacak - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle İlayda Can 'Yağmurlar' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Şahin Kendirci 'Hayatı Tesbih Yapmışım' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Zehra Tuncer 'Dynamite' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Alvi Moreno 'Happy' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Eylül Piyancı 'The Way You Make Me Feel' - O Ses ÇoçuklarFinal Performansı İzle Bayram Çetin 'Antep'in Hamamları' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Erol Erikçi 'Ummadığım Anda' - O Ses ÇoçuklarFinal Performansı İzle Cüneyt Yıldız 'Ankara'nın Bağları' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Selim Yaşa 'Senden Benden Bizden' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Destina Bilen 'O Mio Babbino Caro' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Zehra Toy 'Vur Yüreğim' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle Mustafa Haktan Dere 'Telefon' - O Ses Çoçuklar Final Performansı İzle

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More