Kasım Ayı Memur Alımları 8.234 Kadro

Kasım Ayı Memur Alım Kılavuzu 8.243 Kadro Branş Sayıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kasım Ayı içerisinde 8243 memur alımı.

Merak Ettiniz Mi? Dünyada Kaçıncı Kişiniz?

Bilmem hiç merak edeniniz oldu mu? Ben doğduğumda dünyadaki kaçıncı kişi idim.Ya da benden önce kaç kişi dünyaya geldi. Bir başka soru ise ortalama kaç yaşında öleceğim?

En Güncel Memur Maaşları

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 2012 Memur Maaşları ve İmkanları

Türkiye ve Dünya Haritası 3 Boyutlu

Tam Ekran / Google Map Haritası, Türkiye ilçe Haritaları ve Cadde Sokak sorgulama imkânı, Mesafe - Alan ölçümü, Yol Tarifi, Rakım ve koordinat belirleme ve Dünyanın tüm ülkelerinin 3 Boyutlu Görüntülerine Hayran Olacaksınız

SEO Yarışması

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık kelimesinde Googlede ilk sırada çıkan kişi yarışmayı kazanacak

ÖSYM 2012 Sınav Takvimini Açıkladı

ÖSYM’nin açıkaldığı sınav takviminde 28 sınav yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav takviminin güncel gelişmelere göre değişebileceği

Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

22011 yılının 5. ve son ehliyet sınavı 10 Aralık 2011 Cumartesi günü yapılacak. Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı

Sümela' nın Şifresi İzle

Filmde, “halk kahramanı” Temel, az bilinen bir sır olan Sümela’nın sırrını çözmeye çalışacak.İşte Detaylar

2011-2012 Eğitim Yılında Burs Veren Kurumlar

2011-2012'de üniversite öğrencilerine burs verecek kurumlar. 2011-2012 Burs başvuruları. 2011-2012 Özel burslar ve iletişim.

Window 7, XP'nin Gerisinde Kaldı

Windows 7'nin satışa sunulmasının ardından geçen 18 ayda Microsoft, 350 milyon adet lisanslı Windows 7 satmayı başardı.

Piyasalarda düzeltme kapıda Borsa-Altın-Döviz Yorumları

CNBC kanalına katılan bir ekonomist, gelecek yıl ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artışı gerçekleştirmesiyle birlikte, yatırımcıların ucuz parasının piyasalardan çekilişinin etkisini hissedeceğini ve küresel borsalarda yüzde 20 düzeltme yaşanacağına işaret etti. Finansal danışmanlık şirketi IdeaGlobal’ın araştırma birimi başkanlarından Michael Gallagher, 2015’in ilk çeyreğinde küresel borsalarda yüzde 20 düzeltme beklediğini söyledi. Gallagher, “Gelecek hafta Yellen’dan alıştığımız güvercin tavrı devam ettirdiğini görebiliriz ve bu piyasalara destek sağlamayı sürdürebilir. Ben asıl sorunun Fed’in parasal sıkılaştırmaya başlamasıyla patlak vereceğini düşünüyorum. Bu
durumda ABD ekonomisindeki gerçekler daha fazla takip edilecek ve Wall Street başta olmak üzere küresel borsalarda büyük bir düzeltme görülecek. Bunun 2015’in ilk çeyreğinde gerçekleşmesini bekliyorum” dedi.

VERİLER İYİYE İŞARET ETMİYOR

Bazı uzmanlar ekonomik verilerin Fed’den gelecek faiz artırımını kaldıramayacağı görüşünde. ABD ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 4 büyüyerek beklentileri aşmadı ve Temmuz’da işsizlik rakamları isteneni vermedi.

VARLIK ALIMI EKİM’DE BİTİYOR

Fed, düzenli olarak azalttığı varlık alım programını Ekim ayında tamamen sonlandıracak. Fed’in 2009’daki kriz sürecinde piyasalara destek için aldığı bu karar, son yıllarda borsaları temelsiz yükselttiği için bazılarınca eleştirildi. Analistler, Ekim ayında biten varlık alımının ardından, 2015’in başlarında faiz artışının da gelmesini bekliyor. Fed, bunu yaparsa 2006’dan bu yana ilk kez faiz artırmış olacak.

GÖZLER YELLEN’DA

Bu beklentiler arasında gözler gelecek hafta Jackson Hole’da diğer ülkelerden gelecek merkez bankası başkanlarına sunum yapacak Fed Başkanı Janet Yellen’da olacak. Uzmanların genelinde Yellen’ın göreve geldiği günden bugüne kadar takındığı güvercin tavrını sürdüreceği beklentisi var.

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'ye yönelik açıklaması sonrasında dolar yükselişe geçti. Bankalararası piyasada açıklama öncesi 2,1530 seviyesinde olan dolar 2,1656'ya kadar çıktı. Dolar şu sıralarda 2,16'nın üzerine çıktı. Moody's, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye'nin zorluklarını gidermeyeceğini, politik gerginliğin 2015 seçimlerine kadar devam edeceğini açıkladı

Arka arkaya açıklanan ABD ÜFE ve sanayi üretimi verilerinin ardından dolar 2,1670 TL sevyesine kadar yükseldi. Borsa İstanbul'da ise hafta başından bugüne kadar geçen sürede görülen işlem hacmi yerini sakinliğe bırakırken satış eğilimi de devam etti. Endeks 4. kez 77.000 sınırına kadar geriledi. 16:30 itibarıyla BİST100 endeksi en düşük 77.120 seviyesini gördü. Son işlemlerde piyasa yüzde 0,45 düşüşle 77.218 düzeyinde bulunuyor.

16:15 ABD'de sanayi üretimi beklentileri aştı

ABD'de sanayi üretiminde beklentilerin üzerinde bir artış yaşandı. ABD Merkez Bankası(FED) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayi üretimi Haziran ayında yüzde 0,4 artış gösterdi. Beklentiler, sanayi üretiminin yüzde 0,2 artacağı yönündeydi.

15:30 ABD'de Temmuz ayında üretici fiyatları beklentilerin altında birartış gösterdi
 
ABD Çalışma Bakanlığı verilerine göre, üretici fiyatları yüzde 0,1arttı. Piyasada beklentiler yüzde 0,2 artış olacağı yönündeydi.

2. seans Moody's ile gelen düşük açılış

Borsa İstanbul 1. seansı yatay kapattıktan sonra Moody's'den gelen açıklamaların etkisiyle 2. seansa 300 puanlık düşüşle 77.304 puandan başladı. Moody's Investors Service'den yapılan açıklamada, Türkiye'de 10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarının, devam eden yurtiçi politik gerilim ve 2015 Haziran'da yapılacak parlamento seçimlerine kadar devam edecek belirsizlik nedeniyle Türkiye'nin kredi notunun önündeki önemli ekonomik ve kurumsal zorlukları (yavaş büyüme, yüksek enflasyon, kayda değer dış kırılganlıklar ve TCMB gibi önemli kurumların bağımsızlıklarında zayıflama) çözmeyeceğini savundu. Açıklamaların ilk dakikalarında dolarTL 2,1650'ye doğru hareketlendi ancak açıklamların malumun ilanı olduğu şeklindeki yorumlar tekrar gerilemeye neden oldu. DolarTL'de 2,1607'den işlemlere devam ediliyor.

1. seans kapanış

Borsa İstanbul 100 endeksi 1. seansta 77.541 ile 78.211 aralığında hareket ettikten sonra, düne göre 40 puanlık artışla 77.610 puandan kapandı. Bankacılık sektör endeksi  147 puan düştü, holding endeksi 194 puan, sınai endeks 88 puan artışla kapandı. İşlem hacmi 1,2 milyar TL olurken Garanti, Halkbank, Vakıfbank, İş C ve Akbank en çok işlem gören hisseler oldu. 144 hissenin değeri arttı, 150 hissenin fiyatı düşüşle kapandı. En çok yükselen BİST100 hisseleri Hürriyet, İhlas, Ford otosan, Anadolu Efes, Ve doğuş otomotiv oldu. En çok düşenler ise Menderes, Saf GYO, Ege Endüstri, İttifak Holding ve Soda Sanayi oldu.

Dolar bankalararası piyasada 2,1504 TL ile 2,1630 TL aralığında hareket etti. Euro 2,8918 TL'den işlem görüyor.

2 yıllık aktif tahvil faizi yüzde 9,15 ile 9,27 aralığında hareket etti.

Altın fiyatları yatay seyrini korudu. Ons altın 1.313 dolardan işlem görüyor.

İşsizlik rakamları açıklandı

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2014 yılı Mayıs döneminde 2 milyon 551 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise %8,8 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranı erkeklerde %8, kadınlarda ise %10,5 oldu. Aynı dönemde  tarım dışı işsizlik oranı %10,7 olarak tahmin edildi. 15-24 yaş grubunu içeren genç işsizlik oranı %15,8 iken,15-64 yaş grubunda bu oran %8,9 olarak gerçekleşti.
 
TÜİK'ten yapılan açıklamaya göre, Mayıs 2014 döneminde 15 ve daha yukarı yaştaki istihdam edilenlerin sayısı, 26 milyon 538 bin kişi, istihdam oranı ise %46,7 oldu. Bu oran erkeklerde %66,1, kadınlarda ise %27,7 olarak gerçekleşti.
 
Bu dönemde, tarım sektöründe çalışan sayısı 5 milyon 820 bin kişi, tarım dışı sektörlerde çalışan sayısı ise 20 milyon 718 bin kişi olarak gerçekleşti. İstihdam edilenlerin %21,9’u tarım, %20,2’si sanayi, %7,4’ü inşaat, %50,5’i ise hizmetler sektöründe yer aldı.

1. seans açılış

Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, güne önceki kapanışa göre 361 puanlık yükselişle 77.931 puandan başladı.

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri dünkü kapanışa göre ortalama yüzde 0,47 değer kazanırken, bankacılık endeksi yüzde 0,48, holding endeksi yüzde 0,38 yükseliş kaydetti.

Analistler, bugün yurt içinde mayıs dönemi işsizlik oranı, merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ağustos ayı beklenti anketi, yurt dışında ise İngiltere'de 2. çeyrek büyüme, ABD ÜFE, sanayi üretimi ve New York Fed İmalat Sanayi endeksi verilerinin BIST 100'ün yönü üzerinde etkili olacağını ifade ediyor.

Teknik olarak BIST 100 endeksinde 78.500 seviyesinin direnç konumunda olduğunu belirten analistler, yukarı yönlü hareketlerin devam etmesi halinde 80.000 puanın gündeme gelebileceğini ifade ediyor. Analistler, aşağı yönlü hareketlerde ise 76.500 puanın önemli destek konumunda olduğunu belirtiyor.

ALTIN
Hedge fon Paulson & Co ikinci çeyrekte dünyanın en büyük altın destekli borsa yatırım fonu SPDR Gold Trust’taki payını korumaya devam ederken, Soros Fund Management LLC altın madenciliği hisselerindeki yatırımını keskin bir şekilde artırdı.

Efsanevi yatırımcı George Soros’un bir ABD altın madenciliği şirketleri BYF’sindeki yatırımını neredeyse iki katına çıkarması hedge fonlardaki büyük isimlerin sarı metale olan güvenlerinin devam ettiğini gösteriyor.

Yatırımcılar, akıllı paranın enflasyon ve ekonomik belirsizliğe karşı bir koruma olarak altına olan algısının değişip değişmediği konusunda önemli ipuçları vermesi nedeniyle önemli fon yöneticilerinin çeyrek dönem raporlarını dikkatle izliyor.

New York’ta yerleşik Paulson & Co’nun SEC’e verdiği rapora göre fonun SPDR Gold Trust’ta 1,31 milyar dolar değerinde 10,2 milyon hissesi var.

Bu da altın fiyatında ikinci çeyrekte meydana gelen yaklaşık yüzde 3,5’luk artış göz önüne alındığında 45,3 milyon dolar civarında bir kazanç anlamına geliyor.

Soros Fund Management da Market Vectors Gold Miners ETF’deki payını ikinci çeyrekte 54 milyon dolar seviyesinde değerlenen 2,05 hisseye çıkardı. Şirketin ilk çeyrekteki hisse sayısı ise 1.16 milyondu.

Görünümün önemli yatırımcıların altına olan inançlarını koruduklarını gösterdiğini söyleyen New Jerseyli emtia yatırımları şirketi LOGIC Advisors’ın ortağı Bill O´Neill, “Altın madeni hisseleri nispeten ucuz olarak görülüyor. Soros altın fiyatlarının fiyat aralığının dip kısmına yakın olduğunu düşünüyor olabilir,” dedi.


Altın, yatırıcıların küresel ekonomik görünüm, jeopolitik gerilimler ve gevşeyen talebe ilişkin işaretleri değerlendirmeleri ile birlikte, ikinci haftayı da kazançla geçmeye yönlendi. Gümüş değer kaybederken, palladyum yükselişini sekizinci güne taşıdı.

Spot altın, dünkü seviyesi olan ons başına 1,313.52 dolardan bugün Singapur saati ile 11:58'de 1,312.08 dolara geldi. Metal bu hafta yüzde 0.2 yükseldi. Dünyanın en büyük altın destekli exchange traded fonu (ETF) SPDR Gold Trust'ın en büyük yatırımcısı Paulson & Co., dün açıklanan resmi dosyalara göre, ikinci çeyrekte de bu fondaki payını koruyarak 10.23 milyon adet hissede tuttu. Böylelikle Paulson & Co., dört çeyrek üst üste SPDR'daki varlıklarının miktarını değiştirmedi.

Bu hafta açıklanan veriler, Euro Bölgesi'nde ikinci çeyrek büyümesinin sıfır seviyesinde gerçekleştiğini, ABD'de işsizlik başvurularının geçen hafta beklenenden fazla arttığını ve Çin'de yeni kredilerin beklenmedik bir şekilde düştüğünü gösterdi. Bu durum, küresel politika yapıcıların büyümeyi desteklemek için karekete geçeceği beklentilerini güçlendirdi. Rusya, Ukrayna'nın Rusya yanlısı ayrılıkçıların elinde tuttuğu bölgelerine yardım sağlayabilmek için ateşkes önerisinde bulunurken, Gazze'de ateşkes ikinci gününe girdi.

New York'ta INTL FCStone Inc. analisti Edward Meir, "Altın yukarıda tutunmak için elinden geleni yaptı," dedi ve "Altın fiyatlarının, özellikle ikiz alım motorları olan mücevher ve yatırımcı talebindeki azalma ile birlikte, ne kadar yukarıda tutunabileceğini görmek zor" şeklinde görüş bildirdi.

Dünya Altın Konseyi'nin Hindistan'dan sorumlu idari direktörü Somasundaram P.R., Çin'den sonra dünyanın en büyük altın kullancısı Hindistan'da altın talebinin bu yıl 850 ila 950 ton olabileceği tahmininde bulundu. Önceki tahmin 900 ila 1000 tondu. Uzak Doğu'dan sorumlu idari direktör Albert Cheng, Çin'de altın kullanımının 900 ila 1000 ton olabileceğini belirtti. Cheng, Şubat ayında, Çin'in tüketiminin muhtemelen 1000 tonun üzerinde kalacağı tahmininde bulunmuştu.

Aralık vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 0.2 düşüşle ons başına 1,313.30 dolara geriledi ve bu haftaki kazancını yüzde 0.2'ye daralttı.

Spot gümüş yüzde 0.1 düşüşle ons başına 19.8687 dolara çekildi ve beşinci haftayı da düşüşle geçerek Nisan 2013'ten bu yana en uzun haftalık kayıp dönemini gerçekleştirmeye yöneldi.

Spot palladyum yüzde 0.3 yükselerek ons başına 885.76 dolara çıktı ve üç haftalık kayıpla Eylül ayından bu yana en uzun süreli haftalık düşüş serisini gerçekleştrdikten sonra bu hafta yüzde 3 değer kazabdı. Fiyatlar yükselişini sekizinci güne taşıyarak, bir ayın en uzun süreli günlük çıkış serisini daha da genişletti.

Platin fazla değişmeyerek ons başına 1,465.69 dolarda kaldı ve haftalık düşüşe yöneldi.

Kaynak: http://www.borsagundem.com/haber/piyasalarda-duzeltme-kapida/614440

Transformers 4 Kayıp Çağ filmini İzle

Transformers, 1984-1987 arasında yayınlanan kült bir çizgi filmdir. Amerikan-Japon ortak yapımıdır. Çizgi filmin ana karakterleri robotlardır ve iki robot grubu arasındaki mücadele konu alınır. İyi robotlar Autobot'lar, kötü robot grubu ise Decepticon'lardır. İyi Autobot'ların lideri tıra dönüşen Optimus Prime'dır. Kötü Decepticon'ların lideri ise çeşitli savaş araçlarına dönüşebilen Megatron'dur.

İlk Jenerasyon Transformers
Birinci Jenerasyon (G1) 1984 ve 1992 yılları arasındaki Transformers karakterleri için kullanılan bir terimdir. Transformers 1970lerde Japonya'da bir oyuncak serisi olan Microman ve
Diaclone'dan meydana geldi. Önceleri insan şeklinde değişik özellikli robotlarken sonradan her gün gördüğümüz araçlara, elektronik aletlere veya silahlara dönüşebilen robotlar olarak gösterildiler. Hasbro,Microman teknolojisiyle yakaladığı G.I. Joe: A Real American Hero oyuncak serisi başarısını, Takara firmasıyla iş birliği yaparak Diaclone oyuncaklarına da uyguladı.[1] Ardından Hasbro Jim Shooter veDennis O'Neil ile anlaşarak , onlardan Transformers geçmişini anlatan bir hikâye yazmalarını istedi. Sonraları yazar Bob Budiansky Transformers karakterlerinin çoğunu yaratarak ve hepsine uygun birer hikâye yazarak birçok Diaclone oyuncağına karakter kazandırmıştır.[2] G1'in ana konsepti Optimus Prime'ın ,baş düşmanı Megatron'un ve en iyi askerlerinin kendilerine ait Ark ve Nemesis adlı uzay gemileiyle tarih öncesi Dünyaya düşmeleriyle oluşturuldu.
Transformers'ın televizyon kariyerinin başlaması da aynı tarihlere rastlar. Sunbow Productions tarafından TV serisi Budiansky'nin yarattığı hikâyelerle çelişiyordu, Sunbow'a göre Autobotlar yeni enerji kaynakları ararlarken kötü Decepticon'ların saldırısı sonucu dünyaya zorunlu iniş yapmak zorunda kalırlar.[3] Marvel Autobotların Cybertron'a yaklaşan dev bir başıboş göktaşını yok ettiği şeklinde bir hikâye yarattı. Shockwave TV serilerinde Megatrona tamamen sadık, onun yokluğunda Cybertron'da kalarak onu stabil bir halde tutmakla görevli olarak gösterildi ama çizgi roman serilerinde Shockwave'in Decepticonlar'ın liderliğini ele geçirmeye çalıştığı anlatıldı.[4] TV serisinin ikinci sezonunda iki bölüm halinde yayınlanan The Key to Vector Sigma bölümünde, kadim Vector Sigma bilgisayarı ile birlikte Yaradılış Matrix'ini (Transformers'a hayat veren yaşam kaynağı) ve onun koruyucusu Alpha Trion da izleyiciye tanıtıldı.Vıt vıt vıt sesi ise 2004 yılında çıkmıştır.

Filmin Konusu
Autobot ve Decepticon'lar arasında yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer. Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. 
İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile arasındaki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA'de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas'ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager, eline geçen hasarlı bir kamyoneti, parçalarını satma umuduyla kabul eder.
Transformers 4 Kayıp Çağ filmini İzle Cade Yeager (Mark Wahlberg) kızı Tessa ile (Nicola Peltz) birlikte yaşayarak geçimlerini araba tamiriyle geçirmektedir. Cade araba tamiri üzerinde de bir mucittir. Bir gün Optimus Prime' ı yapmayı başardığında daha farklı sonuçlar meydana gelecektir. Transformers: Age of Extinction - Transformers: Kayıp Çağ (2014) 720p HD kalitesinde türkçe altyazılı izlemeniz için sizlerle..
Ne var ki bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime'dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime'dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime'ı Chicago'ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. 
Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır...
Yönetmen: Michael Bay
Oyuncular: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Bingbing Li, Kelsey Grammer, Titus Welliver, Thomas Lennon
Film Süresi: 2 sa 45 dk
Film Türü: Aksiyon-Bilim Kurgu
09.08.2014 12:33
 Transformers serisinin dördüncü filmi olsa da bir anlamda yeni bir üçlemenin ilk filmi olan Transformers: Age of Extinction’ın gişedeki başarısı yapımcıların yüzünü güldürüyor. Hatta güldürmekle kalmıyor, devam filmleri için de kolların sıvanmasına sebep oluyor diyebiliriz.
210 milyon dolar gibi yüksek bir bütçeyle çekilen ve sitemiz dahil birçok mecradan ortalamanın altında puan alan Transformers: Age of Extinction, yine de genel izleyici kitlesi tarafından beğenilmiş, daha doğrusu ilgi görmüşe benziyor. Çünkü film, 1 milyar dolarlık hasılat barajını aşmayı başararak önemli bir işe imza atmış durumda.


Yalnız gişedeki bu başarının, filmi genel anlamda tek başına başarılı göstermeye yetmeyeceğinin altını çizelim. Çünkü serinin en kötü filmi olarak lanse edilen üçüncü film, Transformers: Dark of the Moon filmi de 1 milyar 120 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti.



Transformers 4 izle, Transformers 4 full izle, Transformers 4 hd izle, Transformers 4 takılmadan izle, Transformers 4 fullfilmizle, Transformers 4 full izle, Transformers 4 film izle, Transformers 4 film izle full, Transformers 4  film izle türkçe, Transformers 4 altyazılı izle, Transformers 4 türkçe dublaj izle, Transformers 4 animasyon izle, Transformers 4 izle, Transformers 4 hd film izle, Transformers 4 full hd film izle detayları haberimizin içeriğinde...

2014 yılı bir efsanenin geri dönüşüne sahne olacak. Transformers efsanesi sinema perdelerine geri dönüyor. Dünyada milyonların takip ettiği Transformers en yeni filmi ile tekrar beyaz perdede izleyicilerin beğenisine sunulacak. Transformers serisinin 2014 yapılı filmini izlemek için haberimizin içeriğindeki en kaliteli  film izle siteleri üzerinden izleyebilir arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Transformers efsanesini merakla bekleyenler için derlediğimiz bu haber içerisinde Transformers oyun kadrosu ve Transformers detayları hakkında bilgi alabilirsiniz... 

Kadın İşi Banka Soygunu Film İzle


Yönetmenliğini A. Taner Elhan'ın yaptığı ve başrollerinde Meltem Cumbul, Özge Ulusoy, Esra Dermancıoğlu ve Filiz Ahmet'in yer aldığı "Kadın İşi" filmi çok yakında vizyona giriyor. Kalbi kırılmış dört çaresiz kadının her şeyi göze alarak atıldıkları bir serüven ve neticesindeki banka soygununu anlatan yapım; gerçek dostlara daha sıkı sarılmanın önemini anlatırken, en zor şartlarda bile gülünecek bir şey bularak hayata tutunmanın önemli olduğunu eğlenceli bir üslupla anlatıyor. - See more at: Erkek topluluğundan oluşan birçok film izledik. Sıra kadınların

hikayesini anlatan, onların maceralarından bahseden bir film izlemekte. Tam da şuanda vizyonda.
Kadın İşi: Banka Soygunu
“Acı Aşk” filmini biliyorsunuzdur. O filmin yönetmeni olan A.Taner Elhan “Kadın İşi Banka Soygunu” filminde de yönetmen koltuğuna oturdu. Film, 4 yakın arkadaşın yaşamda bazı
şeylerin canlarına tak ettikleri bir anda ve hem de sarhoşken bir banka soymayı planlamalarından bahsediyor.
Bu dört kadınında ayrı ayrı sıkıntıları mevcut. Biri borç içinde yüzüyor, birinde sağlık problemleri, diğerini kocası terk etmiş ama dimdik ayakta durmaya çalışan bir kadın.
Terk edilen kadını Meltem Cumbul oynuyor. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddesi canlandıran Esra Dermancıoğlu, bu filmde sanki Mukaddes rolü ile gelmiş filme girmiş gibi.
Muhteşem Yüzyıldaki Nigar Kalfayı bilmeyeniniz yoktur. Filiz Ahmet, o meşhur şivesiyle bu filmin güldüren tek insanı diyebiliriz.
Filmde çalan şarkılar gayet uyumlu olmuş. Bazı sahneler de Gezi Parkı eylemlerine göndermelerde bulunulmuş. İyi mi olmuş, orasına izleyici karar verecek. Ama bu filmi izleyen ve gezi eylemlerine karşı biriyse, kendi gibi başka insanları filme gitmesine engel olabilir. Bu açıdan film düşüş yaşayabilir.
Kısaca film hakkında söylenmesi gereken şudur ki; Türk komedi filmlerinin ülkemizdeki hali belli. Komik bir şive, argo kelimeler ve küfür içerikli diyaloglar içeren filmlerden sıkıldıysanız, Kadın İşi Banka Soygunu filmini izlemeyi düşünebilirsiniz.
Fragmanını izlemeyenler varsa buyurun buradan izleyebilirsiniz.


..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

Real Madrid 2-0 Sevilla UEFA Süper Kupa Maçın Geniş Özeti ve Golleri

UEFA Süper Kupa'nın sahibi Real Madrid oldu. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'yı Cristiano Ronaldo'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Brezilya'daki Dünya Kupası'nda yıldızları parlayan James Rodriguez ve Toni Kroos gibi yeni yıldızlarıyla ve ideal kadrosuyla sahaya çıkan Real Madrid'de sahanın yıldızı Dünya Kupası'nda Portekiz ile umduğunu bulamayan Ronaldo oldu.
REAL MADRİD (4-2-3-1): Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao - Kroos, Modric - Bale, J.Rodriguez, Ronaldo - Benzema
SEVILLA (4-2-3-1): Beto - Coke, Pareja, Fazio, Navarro - Carrico, Krychowiak - Vidal, D. Suarez, Vitolo - Bacca


UEFA Süper Kupa kaptan Casillas'ın ellerinde yükseldi...


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
- 68'de Bale sol çaprazdaki J.Rodriguez'i gördü, bu oyuncunun şık vuruşunu kaleci aynı güzellikte kornere çeldi.
- GOOLLL... 49'da Ronaldo bir kez daha sahnede. Benzema'nın pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Ronaldo sert vurdu ve golü buldu.- Karşılaşmada 2. yarı başladı.
- İlk yarıdaki son düdük geliyor.
- GOLLL... 30'da iki süper yıldız sahneye çıktı ve Süper Kupa'da ilk golü Real Madrid buldu. Bale soldan kesti Ronaldo tamamladı ve golü buldu...- 27'de Benzema'nın pasında topla penaltı noktasında buluşan Ronaldo şutunu çekti kaleci Beto topu kornere çeldi.
- 18'de Real çok tehlikeli geldi. Sol kanattan paslaşmalarla yüklenen Real'de James Rodriguez arka direğe kesti, bu noktada Bale ayağını koydu ancak kaleci başarılıydı.
- Karşılaşmada ilk 10 dakika geride kaldı. İki takımda tehlikeli bir atak üretemezken maç orta saha mücadelesi şeklinde gelişiyor.
- Final mücadelesine Real Madrid başlıyor.


Dünya Kupası'nın yıldızı James Rodriguez...


Dünya Kupası'nda aradığını bulamayan Ronaldo, Süper Kupa finaline etkili başladı.



Sevilla taraftarları heyecanla maçın başlamasını bekliyor...




KARŞILAŞMA ÖNCESİ...
şampiyonlar ligi finali sonrasında UEFA Süper Kupa Finali'nde de İspanyol damgası var. Şampiyonlar Ligi finalinde ezeli rakibi Atletico Madrid'i normal süresi 1-1 biten maçında uzatmalarında 4-1 mağlup eden Real Madrid şampiyon olmuştu. UEFA Avrupa Ligi finalinde ise İspanyol Sevilla, Portekiz temsilcisi Benfica'yı normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren maçta penaltı atışalrı sonrasında 4-2 yenerek kupayı kaldırmıştı.
Bu önemli final öncesinde Real Madrid'in Dünya Kupası'na damga vuran yeni transferleri Kolombiyalı James Rodriguez ve Alman Toni Kroos ilk 11'de yer alıyor. Bir diğer yeni transfer ve Kupa'nın yıldızı Kosta Rikalı kaleci keylor Navas ise ilk 11'de yer almıyor. Teknik direktör Capello bu durumu, Casillas'ın Şampiyonlar Ligi finalinde kalede olduğunu ve bu final maçında da kalede olmayı hak ettiğini belirterek açıklamıştı.
Sevilla'da ise yıldız oyuncu, Hırvat orta saha Ivan Rakitic Barcelona'ya transfer oldu. Kaleci Barbosa, Alejandro Arribas, Grzegorz Krychowiak, Denis Suarez, Aleix Vidal ve Iago Aspas ise kadroya yeni katılan isimler.HÜRRİYET-AJANSLAR
SÜPER KUPA REAL MADRİD'İN

Real Madrid Süper kupa finalinde Sevilla'yı Ronaldo'nun attığı 2 gol ile yenerek UEFA süper kupa şampiyonu oldu.

Maç: Real Madrid - Sevilla
Tarih: 12.08.2014
Saat: 21:45
Yayın: Star TV
Hakem: Mark Clattenburg

İspanya'nın Real Madrid ve Sevilla takımlarının karşılaştığı UEFA Süper Kupa maçında rakibini 2-0 yenen Madrid ekibi kupanın sahibi oldu.

Galler'in başkenti Cardiff'te oynanan UEFA Süper Kupa maçının ilk dakikalarına iki takım da birbirini tartarak başladı. Madrid ekibinin 10 numarası Rodriguez'in pek etkili olamadığı 15 dakikalık bölümde Real Madrid Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale'in uzaktan şutlarıyla kaleyi yokladı. 

20. dakikada Carvajal'ın hatalı pasında topla buluşan ve sol taraftan ceza alanına giren Vitolo'nun açısının daralmasına rağmen çektiği sert şutta, kaleci Casillas topu kornere çeldi. Kullanılan korner atışında, karambolde kalan topu Madrid savunma elemanları uzaklaştırdı. 

Karşılaşmanın en etkili pozisyonu 26. dakikada Real Madrid'den geldi. Ceza alanında Benzema'nın pasıyla buluşan Ronaldo, rakibinden şık bir vücut çalımıyla sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı ancak kaleci Beto gole izin vermedi.

Real Madrid aradığı golü 30. dakikada buldu. Bale'in sol taraftan ortaladığı topa ceza alanı içinde ayak koyan Ronaldo, takımını 1-0 öne geçirdi. Sevilla'ya karşı 12. maçına çıkan Portekizli yıldız, Endülüs ekibine 17. golünü attı.

35. dakikada Real Madrid savunmasının uzaklaştıramadığı top Carriço'nun önünde kaldı. Bu futbolcunun sert vuruşunda kaleci Casillas kritik bir kurtarışa imza attı.

40. dakikada sağ kanattan gelişen Real Madrid atağında, Bale'in ceza alanı çizgisi önünden kaleye attığı şutta, kaptan Fazio topu kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Madrid temsilcisinin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Real Madrid, farkı 49. dakikada ikiye çıkardı. Benzema'nın pasıyla hareketlenen Ronaldo'nun sol taraftan ceza alanına girer girmez çektiği şutta, kaleci Beto'nun müdahalesine rağmen top ağlara gitti: 2-0

64. dakikada Ronaldo'nun pasıyla buluşan Benzema bekletmeden vurdu, kaleci Beto farkın üçe çıkmasını engelledi.

67. dakikada Rodriguez gole çok yaklaştı. Ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Kolombiyalı futbolcunun sert şutunda, kaleci Beto topu kornere çeldi.

88. dakikada kaleyi karşıdan gören pozisyonda Krychowiak'ın şutunda kaleci Casillas topu kornere çeldi. Köşe atışından gelen topu önünde bulan Figueiras kaleyi bir kez daha yokladı, savunma elemanları meşin yuvarlağı bir kez daha kornere gönderdi.

Bu arada, 89. dakikada sahaya Filistin bayrağıyla giren bir taraftar güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırıldı.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Real Madrid, UEFA Süper Kupa'yı ikinci kez kazandı.

Real Madrid ve Sevilla Süper Kupa için 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, UEFA Süper Kupa maçında yarın Galler'in başkenti Cardiff'te karşı karşıya gelecek.Cardiff Şehir Stadı'nda oynanacak ve iki İspanyol takımını karşı karşıya getirecek maç TSİ 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Simon Beck ve Stuart Burt yapacak. Darren England ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Real Madrid, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalde kendi ülkesinden Atletico Madrid'i 4-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Portekiz temsilcisi Benfica'yı normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 4-2 yenerek, kupayı müzesine götürmüştü.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi'nde zirveye çıkan Sevilla, 39'uncu UEFA Süper Kupası'nı müzesine götürmek için Galler'in başkenti Cardiff'te kozlarını paylaşıyor... İki İspanyol ekibinin düellosuna Cardiff Şehir Stadı ev sahipliği yapacak. TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi, Star Tv yayınlıyor. Türkiye'den sadece Galatasaray'ın havaya kaldırdığı UEFA Süper Kupası'nı en çok (5 kez) müzesine götüren ise İtalya temsilcisi Milan.

Real Madrid mi, Sevilla mı? Avrupa'nın devi bugün belli oluyor

UEFA Süper Kupa maçında geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla bugün karşılaşacak.

UEFA Süper Kupa maçında geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, Galler'in başkenti Cardiff'te bugün karşı karşıya gelecek. TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek.Real Madrid, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalde ezeli rakibi Atletico Madrid'i 4-1 yenerek şampiyonluğu kazanmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Portekiz temsilcisi Benfica'yı normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 4-2 yenerek, UEFA Kupasını 3. kez müzesine götürmüştü.

REAL MADRİD'İN YENİ YILDIZLARI SAHADA OLACAK

Real Madrid, yeni sezon öncesi kadrosunu 3 yıldız transferle takviye yaptı. Fransa'nın Monaco takımından 80 milyon euro bonservis bedeli karşılığı Kolombiyalı James Rodriguez'i transfer eden Real Madrid ayrıca Almanya'nın Bayern Münih takımından Toni Kroos ve İspanya'nın Levante takımından Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas'ı transfer ederek 2014 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan 3 oyuncuyu kadrosuna katmış oldu.
Yeni transferlerin bu akşam ki maçta kadroda olması beklenirken, Real Madrid'de tek eksik cezalı olan Xabi Alonso olacak.

SEVİLLA'DA RAKITIC BARCELONA'YA GİTTİ YERİNE 6 YENİ TRANSFER YAPILDI

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla yeni sezon için kadrosuna 6 yeni oyuncu kattı. Takımın yıldızı konumunda ki isim olan Hırvat Ivan Rakitic'i 20 milyon euro karşılığı Barcelona'ya veren Sevilla , Las Palmas'tan kaleci Mariano Barbosa, Osasuna'dan Alejandro Arribas, Fransız ekibi Rennes'den Grzegorz Krychowiak, Barcelona'dan Denis Suarez, Almeria'dan Aleix Vidal ve Liverpool'dan Iago Aspas'ı transfer etti.

"Evde olmak harika" 
Real Madrid'in Tottenham Hotspur'dan renklerine bağladığı Galli futbolcu Gareth Bale de ülkesinde final maçı oynayacak olmasıyla ilgili, "Evde olmak harika. Ancak daha önemlisi maçı kazanmamız. Umuyorum kupayı alacağız" dedi. Sevilla maçı için çok çalıştıklarını dile getiren Bale, "Üzerimde bir baskı yok, sadece önümüzde kazanmamız gereken bir maç ve almamız gereken bir kupa var. Ben de yarın elimden geleni yapacağım. Kondisyonum ve fiziğim çok daha iyi, dolayısıyla gelecek sezona daha iyi başlayacağımı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu. 30' Cristiano Ronaldo 1-0 // 49' Cristiano Ronaldo 2-0 



Real Madrid starting lineup vs Sevilla Super Cup 2014:- Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao, Kroos, Modric, James, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Sevilla starting XI vs Real Madrid 2014 Super Copa:- Beto, Fazio, Navarro, Pareja, Coke, Krychowiak, Carriço, Suarez, Vitolo, Parreu, Bacca.

Memur olmak için bekaret testi gerekiyor

iş kadınları iş yemeğinde ve yemek davetlerinde nasıl giyinmeliDevlet memuriyeti için başvuruda bulunan yaşı 25 yaşından küçük kadınlara bekaret testi yapılması, Brezilya’da tartışmaları da beraberinde getirdi. AP’nin ulaştığı bilgilere göre 2012 yılından beri süregelen uygulama hakkında kadın hakları savunucuları sert eleştiriler getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kadın hakları savunucusu Anna Paula, bu uygulamanın kadın haklarını ve mahremiyeti ihlal ettiği yorumunda bulundu. Uygulamanın maksadını aştığını dile getiren hükümet yetkilileri, kadınlardan böyle bir test istenmesinin anayasaya aykırı olduğunun altını çizdi. Yerel bir gazetede çıkan ilgili haberin
ardından bir anda ülkenin gündemine oturan bekaret testi nedeniyle sorumlu kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Robin Williams hayatını kaybetti (R.I.P. Robin Williams)

Robin Williams hayatını kaybetti Robin Williams Öldü! Robin Williams Kimdir? Robin Williams Neden Öldü?

Ünlü ABD'li aktör Robin Williams , California'daki evinde ölü bulundu. Ünlü aktörün intihar etmiş olabileceği belirtiliyor. Robin Williams'ın ölüm nedeni kesin incelemenin sonunda belli olacak.Williams, Ölü Ozanlar Derneği ve Günaydın Vietnam gibi filmleriyle ün kazanmıştı.R.I.P. Robin Williams: Oscar-Winning Actor And Comedian Passes Away At The Age Of 63 (Apparent Suicide)
Robin McLaurin Williams (21 Temmuz 1951, Illinois – 11 Ağustos 2014, Tiburon), Amerikalı oyuncu ve komedyen.

Robin Williams Chicago, Illinois'te doğdu. Annesi Laura McLaurin, (1920-2001) babası da Robert Fitzgerald Williams'di. Üniversitede Siyaset Bilimi okuyan Williams, mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösteriler yaptı. Buradan da sinema sektörüne geçti.

1987'de çevirdiği Günaydın Vietnam filminde bir ordu radyo muhabirini canlandırdığı rolüyle ün kazandı.

Yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı. Entertainment Weekly tarafından yaşayan en komik adam seçildi. Williams sahne hayatı boyunca bir Oscar, iki Emmy, altı Altın Küre, altı Grammy ve iki Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görülmüştür.

Sanatçı San Fransisco'da bulunan Rubicon Restaurant'ı, Robert de Niro ile birlikte işletmekteydi. Hobileri arasında bisiklet sürmek ve Rugby oynamak bulunmaktaydı.

İlk eşi Valerie Velardi'den bir, ikinci eşi Marsha Garces Williams'den ise iki çocuğu bulunan Williams, 2011'den beri Susan Schneider ile evliydi.

11 Ağustos 2014 tarihinde Kaliforniya'daki evinde ölü bulunmuştur. Emniyet güçleri Robin Williams'ın intihar ettiğinden şüpheleniyor.
I wonder what kind of tribute Robin Williams himself would want. I bet he’d want it to be funny. He’d say, “downplay the genius!  What would a funeral on Ork be like"? At this point he would riff, going off in fifteen different directions. Instead of grieving, Orkians would go door to door selling vacuum cleaners. They would recite the Lord’s Prayer in a Scottish accent. Mourners would sing the hits of Gary Lewis and the Playboys.

If Robin delivered his own eulogy he would do it as Kate Hepburn on helium posing as a rapper.

Yes, he won an Oscar but he’d remind you that CBS cancelled him while renewing THE MILLERS.

He’d launch into the auctioneer at his estate sale.

He’d say the title of this piece should be “Good Mourning, Viet Nam.”

He’d announce an upcoming wrestling match between himself and Andy Kaufman.

He’d report back that hell was having to sit through the Emmys. And then he would sing and dance a production number as Heidi Klum.

He would wow you with his fertile and facile mind and distract you from the intense feelings of sadness you felt for the loss of this truly original, truly brilliant comic genius.

He wouldn’t want you to dwell on the darkness he experienced; darkness so black and debilitating that it eventually engulfed him. He fought demons all his life – alcoholism, drug addiction, major depression, Fruit Punch Oreos (okay, he would want me to add that so there was at least one joke on the list) – but the laughter always won out.
Image
Oscar-winner Robin Williams, whose free-form comedy and adept impressions dazzled audiences for decades, has died in an apparent suicide. He was 63. Via CNN.

Yıl Film Rol Notlar
1977 Can I Do It 'Till I Need Glasses?
1980 Popeye Popeye
1982 The World According to Garp T.S. Garp
1983 The Survivors Donald Quinelle
1984 Moscow on the Hudson Vladimir Ivanov
1986 Seize the Day Tommy Wilhelm
Club Paradise Jack Moniker
The Best of Times Jack Dundee
1987 Günaydın Vietnam Adrian Cronauer Oscar ödülü adaylığı.
1988 The Adventures of Baron Munchausen King of the Moon
Portrait of a White Marriage Air Conditioning Salesman Cameo
1989 Ölü Ozanlar Derneği John Keating Williams Oscar adayı oldu. Film en iyi senaryo Oscar'ını aldı.
1990 Awakenings Dr. Malcolm Sayer
Cadillac Man Joey O'Brien
1991 Hook (Kanca) Peter Pan
The Fisher King Parry
Dead Again Doktor Cozy Carlisle
1992 Toys Leslie Zevo
Aladdin Genie Seslendirme, Golden Globe ödülünü kazandı.
From Time to Time
(veya The Timekeeper) Timekeeper
FernGully: The Last Rainforest Batty Koda Seslendirme
Shakes the Clown Pantomim Jerry Cameo
I'm From Hollywood Belgesel
1993 Mrs. Doubtfire Daniel Hillard / Bayan Doubtfire Aynı zamanda yapımcı
Being Human Hector
1994 In Search of Dr. Seuss Baba
1995 Aladdin and the King of Thieves Genie Seslendirme
Jumanji Alan Parrish
To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar John Jacob Jingleheimer Schmidt Cameo
Nine Months Dr. Kosevich
1996 Hamlet Osric
The Secret Agent Profesor
Jack Jack Powell
The Birdcage Armand Goldman
1997 Good Will Hunting Sean Maguire En iyi yardımcı erkek oyuncu Oscarı
Flubber Profesor Philip Brainard
Deconstructing Harry Mel/Harry'nin karakteri
Fathers' Day Dale Putley
1998 Patch Adams Hunter "Patch" Adams
Junket Whore Belgesel
What Dreams May Come Chris Nielsen
1999 Bicentennial Man Andrew Martin
Jakob the Liar Jakob Heym/Narrator Aynı zamanda yapımcı
Get Bruce Belgesel
2001 Yapay Zeka (film) Dr. Bilen Seslendirme
2002 The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch Cameo
Insomnia Walter Finch
Death to Smoochy 'Rainbow' Randolph Smiley
One Hour Photo Sy Parrish
2004 Noel Charlie Boyd/The Priest
House of D Pappass
The Final Cut Alan W. Hakman
2005 In Search of Ted Demme
The Big White Paul Barnell
Robots Fender Seslendirme
The Aristocrats Belgesel
2006
Night at the Museum Teddy Roosevelt
Man of the Year Tom Dobbs
Happy Feet Ramon/Lovelace Seslendirme
Everyone's Hero Napoleon Cross Seslendirme
RV Bob Munro
The Night Listener Gabriel Noone
2007 License to Wed Father Frank
August Rush Wizard
2009 Old Dogs Lead
Shrink TBA
World's Greatest Dad Lance Clayton
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian Theodore Roosevelt
2011 Happy Feet Two Ramon / Lovelace Seslendirme
Stage Left: A Story of Theater in the Bay Area Kendisi Belgesel
2013 The Big Wedding Father Monighan
The Face of Love Roger
The Butler Dwight D. Eisenhower
The Zero Theorem Street Commercial
2014 The Angriest Man in Brooklyn[2] Henry Altmann
Boulevard Nolan Mack
A Friggin' Christmas Miracle Mitch
Night at the Museum 3 Theodore Roosevelt





TTNET Limitsiz Fibernet Ayda 49,90 TL’den Başlayan Fiyatlarla

TTNET Logo
TTNET Logo
Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt veren yeni müşteriler, 24 Mbps hızında Limitsiz Fibernet’e, ilk 12 ay 49,90 TL, sonraki 12 ay ise 61,90 TL ödeyerek sahip olabilecek.

Bireysel ve kurumsal müşterilerin yararlanabileceği kampanyada, modem ücretsiz sunulurken, yalın internet erişim ücreti ya da TTNET Alo Konuştukça Öde paketi de ücrete dahil.


30 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyenler, Türk Telekom Ofislerinden, Türk Telekom Bayilerinden ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden başvuru yapabilecekler.

Samsung Galaxy Tab S Fiyat ve Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S 10,5 inch
Samsung Galaxy Tab S 10,5 inch
Samsung Electronics, bugüne kadarki en ince ve hafif tableti olan Galaxy Tab S'i, 5 Ağustos itibarıyla Türkiye pazarına sundu. Çok zengin ve özel içeriklerle donatılan Samsung’un Super AMOLED tableti, en gelişmiş ekran teknolojisini sunuyor. 10,5 ve 8,4 inç modelleri ile kullanıcılarla buluşan Galaxy Tab S, Titanyum Bronz ve Parlak Beyaz renk seçeneklerine sahip.


Samsung Galaxy Tab S 10,5 inch
Samsung Galaxy Tab S 10,5 inch

Samsung Electronics Türkiye IT & Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, Galaxy Tab S’in Türkiye pazarına sunulmasıyla ilgili şunları söyledi: “Sunduğu görüntüleme deneyimiyle birlikte şıklığına ve rahat taşınabilirliğine de son derecede önem verdiğimiz yeni Galaxy Tab S, tablet pazarına yeni bir boyut kazandıracak. Süper ince ve hafif tasarımı ile kullanıcıların yanlarından ayırmak istemeyeceği bir tablet. Diğer taraftan Super AMOLED ekranın farkını ortaya koyan bu cihaz, benzersiz bir görüntüleme deneyimi sunarak kullanıcıların beklentilerini aşmak üzere tasarlandı. Bunlarla birlikte sunduğumuz zengin içerik dünyası ve tablet deneyimini daha da keyifli hale getiren aksesuarlarıyla Galaxy Tab S, tablette beklentilerin çok üzerinde bir deneyim sunarak pazarda ciddi bir farklılık yaratacak.”

Super AMOLED'le renkleri canlandırın
Samsung, Galaxy Tab S ile mobil ekran teknolojisinde devrim yaratarak, gerçek hayattaki renklere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor. Cihazın sektör lideri WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının % 90'ından fazlasını içeriyor. Samsung Galaxy Tab S 100.000:1 gibi çarpıcı bir kontrast oranına sahip ve bu oran siyahları daha koyu ve beyazları daha parlak yaparak daha derin ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.

Tabletin uyarlanabilir ekranı ortamının renk sıcaklığına ve ortam aydınlatmasına bağlı olarak her yerde ve her zaman en iyi görsel deneyimi sağlıyor.

Önceden ayarlanmış profesyonel modları
–AMOLED Sinema ve AMOLED Fotoğraf– kullanıcıların ekran ayarlarında manuel uyarlamalar yaparak, hem video hem de fotoğraf içeriği için parlak ve dinamik sonuçlara ulaşmalarını mümkün kılıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Tab S’in, geliştirilmiş açık havada görünürlük teknolojisi de ekran üzerindeki içeriğin parlak, doğal ve kolayca görüntülenir olmasını sağlıyor.

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm'lik inceliği ile zarif bir profile sahip cihazlar, 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç) ağırlıkları ile hafif ve kolay taşınabilir olmaları açısından da dikkat çekiyor. Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan uzun süre kullanabilmelerini sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab S’in 8,4 inç’lik modeli 999 TL, 10,5 inç’lik modeli ise 1.199 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

Vodafone Freezone Konserleri Hediye Bilet Kampanyası

Vodafone Freezone
Vodafone Freezone
Freezone’lu! 6 Ağustos 2014 tarihinden itibaren gözünü Vodafone Freezone Facebook ve Twitter hesaplarından ayırma! Çünkü 14 serilik dev Freezone Konserileri senin de şehrine geliyor olabilir! Konserleri takip senden, hediye biletın Freezone'dan...


Katılmak istediğin konserler iiçin «BİLET İL» yaz 1001’e SMS at, seçtiğin ildeki Freezone Konseri’ne ÜCRETSİZ konser biletini anında kazan! Unutma, hedye biletler, elini çabuk tutan kazanıyor!



Konser Serisi
Tarih
Şehir - Mekan
Sanatçılar
Nasıl katılırım?
Teoman ile Yavaş Yavaş
15 Ağustos CUMA
İZMİR DİKİLİ– Baby Beach Club
Teoman
BILET IZMIR DIKILI yaz, 1001e SMS gönder
Teoman ile Yavaş Yavaş
16 Ağustos CUMARTESİ
İZMİR ALAÇATI– Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu
Teoman
BILET IZMIR ALACATI yaz, 1001e SMS gönder
Teoman ile Yavaş Yavaş
17 Ağustos PAZAR
İZMİR SIĞACIK- Seferihisar Sığacık Kale İçi Açıkhava Tiyatrosu
Teoman
BILET IZMIR SIGACIK yaz, 1001e SMS gönder
Teoman ile Yavaş Yavaş
18 Ağustos PAZARTESİ
İZMİR KARŞIYAKA- Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu
Teoman
BILET IZMIR KARSIYAKA yaz, 1001e SMS gönder
Teoman ile Yavaş Yavaş
21 Ağustos PERŞEMBE
BALIKESİR AYVALIK- Ayvalık Amfitiyatrosu
Teoman
BILET BALIKESIR AYVALIK yaz, 1001e SMS gönder
Teoman ile Yavaş Yavaş
22 Ağustos CUMA
BALIKESİR ALTINOLUK- Altınoluk Amfitiyatro
Teoman
BILET BALIKESIR ALTINOLUK  yaz, 1001e SMS gönder
Freezone Konserleri
10 Ekim Cuma
İzmir - İzmir Arena
Teoman - Athena
BILET IZMIR yaz, 1001e SMS gönder
Freezone Konserleri
12 Ekim Pazar
İstanbul - Küçükçiftlik Park
Teoman - Athena - Duman - Selami Şahin
BILET ISTANBUL yaz, 1001e SMS gönder
Freezone Konserleri
24 Ekim Eskişehir
Eskişehir - Osmangazi Üniversitesi Kapalı Spor Salonu
Teoman
BILET ESKISEHIR yaz, 1001e SMS gönder
Freezone Konserleri
Çok Yakında
Bursa  - Bursa Açıkhava Tiyatrosu
Teoman - Athena
BILET BURSA yaz, 1001e SMS gönder
Freezone Konserleri
Çok Yakında
Ankara - Ankara Kentpark AVM Konser Alanı
Teoman - Athena
BILET  ANKARA yaz, 1001e SMS gönder


Kampanya katılım süresinde en hızlı gönderen ve kampanya koşullarını sağlayan FreeZone’lu olanlar konser bileti kazanıyorlar. Yukarıdaki tabloda hangi konsere için nasıl bir SMS atman gerektiği bilgisini bulabilirsin.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More