Ekmek Tatlısı
Ekmek Tatlısı |
Malzemeler
Kızartmak İçin
- 1 su bardağı sıvıyağ
- Şerbeti İçin
- 3 su bardağı şeker
- 2.5 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı limonsuyu
- Kaymak
- Ceviz
Hazırlanışı
Bayat ekmekleri incecik dilimleyelim.Yumurtalarla suyu çırpalım.Ekmekleri önce yumurtaya bulayıp kızgın yağda her iki tarafınıda kızartalım.Önceden hazırladığımız şerbeti sıcak sıcak kızarttığımız ekmeklerin üzerine dökelim.Tatlımız şerbetini çekince servise hazırdır. Kaymak,şanti ve cevizle süsleyerek servise sunalım.
Posted in: TATLILAR
Bu yazı;
TATLILAR kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!
0 yorum:
Yorum Gönder