Yalan Dünya'da sürpriz konuk



Kanal D’nin başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay ve Gönül Ülkü’nün paylaştıkları sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya” bu akşam muhteşem bir sezon finali bölümü ile birlikte yeni yayın dönemine kadar ekrana veda ediyor.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Yeni sezonda yepyeni bölümleriyle yine Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin bu bölümünde; Nurhayat ile Rıza nikâh masasına otururken, Deniz de tatil için İzmir’e doğru yola koyuluyor. Nurhayat ile Rıza’nın düğün hazırlıkları tam gaz devam etmektedir. Ancak nikahın telaşına dalan Kocabaşlar ve Nurhayat, Rıza’nın doğum gününü unutmuştur. Bu duruma çok gücenen Rıza, beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalır.Yaz tatilinde bir sinema filmine evet diyen Emir, Açılay’ın aynı projede yer almasını sağlar. Fakat Açılay, filmde Emir’in İtalyan ve oldukça seksi bir yıldız ile hayli samimi sahnelerde boy göstereceğini öğrenince ikili arasında kıyamet kopar.


Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More