Kardeş Payı Dizisi Oyuncuları Kim Kimdir?




Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın oynadığı Kardeş Payı dizisinde hangi oyuncu hangi karaktere can veriyor? İşte sizler için hazırladığımız özel haber:





Murat Cemcir : Ali Özdemir > Metin ve Feyyza'nın abisi. Su tesisatçısı ve mucit.Evliliğinin henüz ilk aylarında Şükriye'den boşanmış,başarısız bir koca.
Ahmet Kural: Metin Özdemir > Ali'nin kardeşi, Feyyza'nın abisi. Ali ile birlikte su tesisatçılığı yaparken bir de icat peşinde koşuyor. Eczacı Eda'ya aşık.
Seda Bakan : Feyyza Özdemir > Babalarının Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünü tamamlaması için yaptığı son hamle,başarısız olunca Feyyaz olmamış da Feyyza olmuş adı. Benzincide masa başı işte çalışır abilerinin eve para getirememesi durumunda evin tüm yükü kendi omuzlarındadır.

Rıza Akın : Tahsin Özdemir > Metin, Ali ve Feyyza'nın babası. Koyu Beşiktaş'lı. Yaşına göre gayet sportif ve biraz da gözü dışarda olan yaşlı kurt.
Ayşe Kökçü : Hamiyet Özdemir > Metin, Ali ve Feyyza'nın annesi : Geleneksel Türk annesine yakın seviyede bir anne. Otoriter ve çocuklarını zaman zaman beğenmez.
Ali İhsan Varol : Yiğit > Metin ve Ali'nin icatlarına patent çıkartmak için sık sık başını ağrıtacakları iş adamı. Öteki taraftan biraz da ön yargılı ve sorun çıkartıcı bir rol.
Şinasi Yurtsever : Hilmi > Sonradan görme, Metin ve Ali'nin mahalleden arkadaşları. Restorant sahibi ve çapkın bir karakter.


İpek Yaylacıoğlu : Eczacı Eda > Metin'in sevdiği kız. 
Berfu Öngören : Şükriye > Ali'nin boşandığı karısı.
Sadık Gürbüz : Şerif > Dizinin ilk bölümünde sarhoş, her şeyi boşvermiş, mahallenin ayyaşı gibi izlenim oluşturdu.

Korhan Herduran : Oğuzhan > Metin ve Ali'nin tesisatçı için para ödedikleri muhasebicisi. Başarısız bir muhsabecidir. Tesisatçıdan başka müşterisi yoktur, dolayısıyla paraya da hayli ihtiyacı vardır.
Ayhan Taş : Sezai > Mahalle esnafından bir karakter.
Cemil Şahin : Pompacı Kartal > Feyyza'nın çalıştığı benzincide Pompacıdır. Pratik zekası ve komik kişiliğiyle dikkat çeken bir karakter.
Tuncay Beyazıt : Turgut > Mahalle esnafından bir karakter.
Kadir Polatçı :   Pompacı Deniz > Kartal ve Feyyza'nın çalıştığı benzindeki yakışıklı,kaslı genç.
Barış Yıldız : Mafya > Mahallenin sevimli ve komik mafya grubunun lideri
Ahmet Dursun (Boomcu Onur) > Sezai Usta'nın oğlu
Demir Karahan : Yiğit'in babası, iş adamı
Nazlı Tosunoğlu : Şükriye'nin annesi
Fulden Akyürek : Derya
Ahmet Arslan : Sezai'nin Çırağı
Tarık Bayrak : Turgut'un Çırağı
Emrah Kaman : Emrah Eczacı Eda'nın mahalleden arkadaşı, Metin'in Eda'dan kıskandığı adam.
KARDEŞ PAYI DENİZ KİMDİR?

Star Tv'nin sevilen dizisi Kardeş Payı yakında sezon finali yapacak.

Dizinin yakışıklı oyuncu Deniz kızların yeni gözdesi. Peki bu sevilen dizinin yakışıklı oyuncusu Deniz kimdir.

Kadir Polatçı Kimdir?

30 Eylül 1988 İstanbul doğumludur.

Kardeş Payı dizisinde Feyza'nın aşık olduğu Deniz karakterini canlandırmaktadır.


Kadir Polatçı Fotoğrafları























KARDEŞ PAYI CAPSLERİ 

KARDEŞ PAYI DİZİSİ EMRAH KAMAN KİMDİR 

KARDEŞ PAYI ŞERİF ABİ GELME EY ECEL ŞARKISI 




kardeş payı dizisi deniz kimdir, kadir polatçı kimdir, kaç yaşında, boyu, biyografisi, fotoğrafları, kadir polatçı, kardeş payı dizisi, kardeş payı sezon finali, kadir polatçı nereli,kardeş payı dizisi deniz kimdir, kadir polatçı kimdir, kaç yaşında, boyu, biyografisi, fotoğrafları, kadir polatçı, kardeş payı dizisi, kardeş payı sezon finali, kadir polatçı nereli,kardeş payı deniz kimdir,kadir polatçı kimdir,kardeş payı deniz fotoğrafları,kardeş payı deniz caps,kardeş payı deniz sahneleri,kardeş payı deniz replikleri,kardeş payı deniz feyza aşkı,kardeş payı deniz feyza şarkı,kardeş yapı deniz vücudu,kadeş payı deniz nereli,kardeş payı deniz biyografi,kardeş payı deniz kadir polatçı hayatı,kardeş payı deniz hayatı,kardeş payı deniz kartal sahneleri,kardeş payı dizisi yeni sezon ilk bölüm,kardeş payı dizisi eni bölümleri ne zaman,kardeş payı deniz feyza aşkı,kadir polatçı hayatı,kadir polatçı biyografisi,kadir polatcı kimdir,kadir polatçi kimdir,kadir polatçı boyu, kadir polatcı boyu,kadir polatcı boy,kardeş payı deniz kim,kardeş payı sezon finali bipsiz,kardeş payı kadır polatcı,kadir polatçı boyu,kadir polatçı kaç kilo,kadir polatçı kasları,kadir polatçı vücud,kadir polatçı vücut,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More