DABBE 5 : ZEHR-İ CİN FiLMİ İZLE 10.000 DOLAR KAZAN



Yine korku ve gerilim dolu bir film sizleri bekliyor.Son derece korkunç sahnelere sahip olan film tüylerinizi diken diken yapacaktır.

12 eylül 2014 tarihinde vizyona girecek film.

Filmin Konusu: Yönetmen Hasan Karacadağ kendi çabalarıyla, kendi imkanlarıyla film çekiyor. Gerçekten büyük bir emek sarfederek, gecesini gündüzünü izleyiciyi tatmin etmek için harcıyor. Alnının teriyle bileğinin gücüyle çalışıp ekmeğini kazanıyor. Hasan Karacadağ eğer milyonlarca insan tarafından bu kadar çok seviliyorsa, filmleri büyük ilgi görüyorsa ve beğeni ile izleniyorsa, bu çok iyi bir yönetmen olmasından ileri geliyor. Bu Hasan Karacadağ'ın başarısıdır.

Onun başarısının en büyük sırrı Allah vergisi bir ışık enerjisidir. Siz bunu kabul etsenizde, etmesenizde bu bir gerçektir. Gerçekleri de göz ardı etmemek gerekir. Bi söz vardır ya meyve veren ağaç taşlanır diye, işte O söze haceten söylüyorum, kimse haset, çekememezlik ve kıskançlık gibi bi gafletin peşine düşmesin. Kim ne derse desin, biz Hasan Karacadağ'ı çok seviyoruz ve filimlerini büyük bir beğeni ile izliyoruz. Hasan Karacadağ'ın hep arkasındayız, sonuna kadar yanındayız. Türk korku filmleri dünyasında, sinema yolunda adam gibi adam olarak ilerleyen abimizi canı gönülden tebrik ediyoruz ve destekliyoruz. Ayrıca kendisini daima sinemada görmek istiyoruz. Semum, D@bbe: Bir Cin Vakası, el-CİN ve Dabbe: Cin Çarpması filmleriyle “Cin ve kıyamet” temalarını Türk korku sinemasına kazandırarak, korku sinemamızın dünya çapında tanınmasını sağlayan dahi bir yönetmensin. Şunun altını çizerek söylüyorum, çok güzel konulara değiniyorsun, ibret alınacak filmler yaptınız. Bana göre bütün filmlriniz çok güzeldi, tek kelimeyle harikaydı. Filmlerinizin devamını bekliyoruz

Dabbe :Zehr-i Cin'i korkmadan izleyene 10 bin dolar vereceğini ileri sürdü

Cinli filmlerin çok konuşulan yönetmeni Hasan Karacadağ, yeni filminin en korkunç sahnesi için izleyiciyle iddiaya girdi. Hasan Karacadağ´ın yazıp yönettiği, J plan ve Taff Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Türk sinemasının en uzun soluklu serisi Dabbe’nin beşinci filmi, Dabbe :Zehr-i Cin'i korkmadan izleyene 10 bin dolar vereceğini ileri sürdü . Film, 12 Eylül’de 250 kopya olarak vizyona giriyor. YARIŞMA BAŞLATTI Hasan Karacadağ, Facebook ve Twitter üzerinden ´dünya çapında´ olduğu önemli vurgulanan fantastik bir yarışma başlatıyor. Filmde ana karakterin cinlerle karşılaştığı sahnenin, sinema tarihinde yapılmış en korkutucu sahnelerden biri olduğunu iddia eden Karacadağ, izleyiciler arasından kesinlikle korkmayacağını iddia eden 10 kişiyi sosyal medya üzerinden yapılan müracaatlarla belirleyecek ve Fono Film stüdyolarında özel bir ortamda filmi izletecek. Yabancılara da açık olan bu yarışma, İngilizce altyazılı olarak gösterilecek. Yarışmanın dünya promosyonu ise Mainstreet AD tarafından yapılacak. CESUR İZLEYİCİLERE "MEYDAN OKUM A " Hasan Karacadağ, ‘korku’ duygusunun beynin geçirdiği düşük frekanslı nöbet anlarından oluştuğunu ve bir insanın korku duygusunu yüz mimikleriyle ve sözleriyle gizlemeyi başarmasına rağmen, kalp atışlarının ve beyin dalgalarının değişmesini asla kontrol edemeyeceğini belirtti. MÜRACATLAR 10 EYLÜL'DE BAŞLIYOR Hasan Karacadağ, cesur izleyicilerinin korkusunu da bilimsel yöntemlerle tespit edecek. Filmi izleyecek iddia sahibi kişiler nörotransmitter aygıtına bağlanarak, kalp atışları ve beyin dalgalarının değişimi takip edilecek. Filmin sonunda sonuçlar birer çıktıyla karşılaştırılacak. Film boyunca beynin korku bölgesi amigdala’da herhangi bir değişim gözlenmemesi halinde, o kişiye 10 bin dolar ödül verilecek. Buna katılmak isteyenler için ise, müraccatlar 10 Eylül’den itibaren başlayacak.
  

D@bbe 5 full izle dabbe 5 full izle tek part,dabbe 5 zehri cin full izle , dabbe 5 full izle tek parça Dabbe 5: Zehr-i Cin izle, Dabbe 5: Zehr-i Cin full izle, Dabbe 5: Zehr-i Cin hd izle, Dabbe 5: Zehr-i Cin 2014 izle, Dabbe 5: Zehr-i Cin yerli filmi izleDabbe 5 : Zehr-i Cin |Full Online İzle Dabbe 5: Zehr-i Cin izle ,Dabbe 5: Zehr-i cin filmini izle,Dabbe 5: Zehr-i Cin Yerli Film izle,Dabbe 5: Zehr-i Cin Sinema Çekimi izle,Dabbe 5: Zehr-i Cin Bazı sırların hiç açığa çıkmaması gerekir. Bunu keşfeden ... Sinema izle, Hd film izle, Online film izle, Vizyon filmleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More