2014 KYK Yurtkur Yurt Başvuru Sonuçları



Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait yurtlarda barınmak isteyen öğrenciler için yurt başvuru sonuçları açıklandı. Yurt başvuru sonuçları, KYK'nın "www.kyk.gov.tr" internet adresinden öğrenilebilir. KYK Yurt-Burs-Kredi Başvuru Sonucu Sorgulama Ekranı - KYK Yurtkur 2014 Başvuru Sonuçları, KYK Sonuçlarını Nasıl Öğrenirim? KYK Yurt Kayıt İçin Gerekli Belgeler Nelerdir? KYK Sonuçları Açıklandı mı? KYK Yurt Kayıtları Ne Zaman Yapılacak? KYK Yurt türleri ve ücretleri burada. KYK yurt ücretleri ne kadar, kyk yurt türleri nelerdir, kyk yurt fiyatları aylık ne kadar, kyk yemek fiyatları,kyk yurt ücretleri ve şartları, kyk yurt fiyatlar, kyk burs ve yurt fiyatları, Kredi Yurtlar Kurumu yurtları ile ilgili merak edilenlerin cevapları burada. KYK Yurtlarına Yeni Kayıtlar Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye gidecek öğrencilerin merakla bekledikleri yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile beraber tercih ettikleri okulları kazanan öğrenciler kayıt ile ilgili işlemler için hazırlıklara başlamıştır. Üniversiteyi kazanan öğrenciler kayıt işlemlerinin yanı sıra, kazandıkları üniversitenin olduğu illerde barınma, yurt, ev, pansiyon vb. olanakları şimdiden düşünüp araştırmaya başlamış durumdalar. 

KYK 2014-2015 Boş Kontenjanaları Nelerdir? KYK Yurt Depozito Miktarları Nedir? KYK Burs Miktarı 2014-2015 Yılı İçin Ne Kadar Olacak? KYK Başvuru Sonuç Saysanıa Nasıl Ulaşırım? KYK Burs Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? KYK Burs, kredi ve yurt başvuruları ne zaman açıklanacak? KYK Senuçları ve diğer herşey hurriyet.com.tr'de.
KYK Sonuçları dün açıklandı. Üniversite Kesin Kayıtlarının bugün başlaması nedeniyle dün KYK'nın sonuçları açıklaması bekleniyordu. KYK ise bekleneneni oldu ve KYK Yurt başvuru Sonuçları dün açıklandı. Öğrenciler Kayıt Sorgulama ekranında TC Kimlik Numarası, Baba Adı, Cilt No, Aile Sıra No, Sıra No gibi kimlik bilgilerini girerek KYK yurt Başvuru Sonuçlarına ulaşabilirler. KYK Kayıtları Üniversiteler ile aynı zamanda olup 1-5 Eylül Tarihleri arasında yapılmaktadır. Kayıt yapılmayan kontenjanlara ise yedek adaylar yerleşecektir. KYK-Yurtkur Yurt Başvuru Sonuçları
Kredi Yurtlar Kurumu yurt başvuruları başladı. Başvuruların başlaması ile birlikte öğrenciler KYK yurtlarını ve ücretlerini merak etmeye başladı. Resimli açıklamalar ve fiyatlar ile KYK Yurt türleri ve ücretleri burada. KYK yurt ücretleri ne kadar, kyk yurt türleri nelerdir, kyk yurt fiyatları aylık ne kadar, kyk yemek  fiyatları,kyk yurt ücretleri ve şartları, kyk yurt fiyatlar, kyk burs ve yurt fiyatları, Kredi Yurtlar Kurumu yurtları ile ilgili merak edilenlerin cevapları burada. KYK-Yurtkur Yurt Başvuru Sonuçları
2014-2015 ÖĞRENİM YILINDA YURTLARA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE
Kayıtlar 1 - 5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedeceklerdir.
YURTLARA KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER
Önceliği olanlar için öncelik belgesi
Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
Ebeveyni %40 ve üzeri engelli olanların tam teşekküllü hastaneden alacakları rapor
Kayıt, kimlik, yurt ücreti ve depozito ücreti makbuz/dekontu
18 yaşından küçükler için Aile İzin Onay Belgesi
Aynı öğrenim döneminde yüksek öğrenime başlayan kardeşe ait öğrenci belgesi(Kayıt tarihinden itibaren 1 ay içinde ibraz edilecektir.)

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More