ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE
Malzemeler :
- 1 kilo taze fasülye
- 2-3 adet domates
- 1 adet büyük soğan
- 1 çorba kaşığı salça
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- Kaynar Su
- Tuz
- Tencerede zeytinyağı ve soğanı kavurun. Küçük doğranmış domatesi biraz kavurduktan sonra salçayla birlikte kavurmaya devam edin. Doğranmış fasülyeleri ekleyip, üzerini 1-2 parmak aşacak kadar kaynar su ekleyip kısık ateşte pişirin.
- Afiyet olsun.
Posted in: TEMBEL İŞİ PRATİK YEMEKLER
Bu yazı;
TEMBEL İŞİ PRATİK YEMEKLER kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!
0 yorum:
Yorum Gönder