Şelin Şekerci Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu, Fotoğrafları



Star Tv ekranlarında yeni başlayan  "Kaçak Gelinler" dizisi oyuncularından Sinem karakterini canlandıran Selin Şekerci kimdir?

Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesi anlatılan Kaçak Gelinler dizisinde Sinem rolünde izleyeceğimiz Selin Şekerci hakkında merak edilenleri derledik. Selin Şekerci kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu gibi merak edilen soruların cevabı yazımızın devamında...

Selin Şekerci Kimdir?
Kaçak Gelinler Sinem Kimdir?
Kaçak Gelinler dizisinde Şebnem adlı karaktere hayat verecek olan Selin
Şekerci, 1 Haziran 1988 İzmir doğumlu genç bir oyuncudur. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlar oynayan Şekerci, televizyonda ilk olarak Turkcell reklamlarında boy göstermiştir.

Selin Şekerci Yaşı: 26
Selin Şekerci Boyu: 1.67 m
Selin Şekerci Kilosu: 57 kg

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 İzmir Karşıyaka doğumludur. Küçük yaşta bale yapmaya başlayan oyuncu daha sonra Tiyatro eğitimi almıştır.İzmir'de özel bir tyatroda yer aldıktan sonra  ve Devlet Tiyatrosuna geçmiş daha sonra bir çok dizide boy göstermiştir. İşte Selin Şekerci'nin rol aldığı diziler...

Selin Şekerci Dizileri:

2007 - Kavak Yelleri dizisi Feyza
2008 - Melekler Korusun dizisi Özgür Çelikli
2011 - Leyla ile Mecnun dizisi Şekerpare
2011 - İzmir Çetesi dizisi Mira
2012 - Benim İçin Üzülme dizisi Irmak
2014 - Kaçak Gelinler Dizisi Sinem


                         Panda'dan yeni reklam Kadın karakterini   Selin Şekerci’nin canlandırdığı reklam filminde  onun eve gelen şaşkın eşini Batesmotelpro Yönetici Ortağı Tansu Tunçel yer alırken  reklam filminin parodisinde çekim aşamasındaki yönetmen koltuğunda da  Batesmotelpro’nun Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Volkan Öge oturuyor.
Reklam filminin içeriğinden kısaca bahsedecek olursak eğer;
Reklam filminde Panda soruyor: “Neyin peşindesiniz? Reklamların mı dondurmanın mı?” Magnum’un çekilişle verdiği hediyelere de atıfta bulunulan reklamda “Pahalı hediyeleri kazanmak için milyonda bir olan şansınızı da tepiverin. Çıksa da vergisini ödeyemezsiniz zaten” diyerek tüketicileri cezbetmeye çalışan hediyelere oldukça etkili  bir göndermede bulunuyor. Sosyal Medya’da ki yankılarını heyecanla bekliyoruz. Batesmotelrpo’dan Algida’ya KAPAK! Selin Şekerci’nin de oynadığı bu viral çalışma, tam anlamıyla 10 numara olmuş!! :)









Selin Şekerci Resimleri;






0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More