2014 Torba Yasa Ne Zaman Çıkıyor?



2014 torba yasa ne gibi haklar getiriyor,taşeron işçilerine kadroçıkacak mı?Bağkur ssk prim borçları affedilecek mi?Torba yasada neler çıkacak?Emeklilere intibak yasası var mı?

TAŞERON İŞÇİLERİNE YENİ HAKLAR mı VERİLECEK?
Torba yasadan ciddi beklenti içinde olan taşeron işçileri için nasıl haklar getirilecek.Taşeron işçiler için hazırlanan yeni yasa taslağının son şeklinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.1 milyonunu üzerindeki taşeron işçisinin gözü kulağı bu gelecek haberde özlük haklarının ve en önemlisi kadro isteyen taşeron işçilerine kadro var mı?Özlük haklarında ne gibi iyileştirmeler yapılacak.Taslağı Cumhurbaşkanı onayladı,TBMM'de görüşülüyor.


Torba yasadan beklentisi olan kesim

SSK prim borcu olanlar affedilmeyi ve borçlarının yeniden yapılandırılmasını bekliyor.Trafik cezalıları af istiyor ve heyecanla bekliyor.4C VE 4B 'li işçiler kadroya geçmek diğer işçilerle aynı haklara sahip olamk istiyor.Emeklilerimiz yıllarca bu ülkeye emek verenler yeni intibak bekliyor.Taşeron işçiler kadro bekliyor.Üniversite mezunu olan, işçi kadrosundakiler memurluk bekliyor.yani Torba yasadan beklniler fazla hepsi karaman.org adresinde..


KİME Nasıl haklar getiriyor TORBA YASA!

10 milyon emekliye zam ve enflasyon farkı... 2.5 milyon memura zam ve enflasyon farkı... 4 milyon vatandaşa GSS affı ve yapılandırması... 3 milyon esnafa Bağ-Kur borcu affı ve yapılandırması... 1 milyon taşeronun haklarında iyileştirme... 

GENEL AF MI GETİRİYOR TORBA YASA!
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Başbakan Erdoğan'ın bugün Diyarbakır'da yaptığı konuşmayı açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da yaşanan tarihi günle ilgili "Diyarbakır Diyarbakır olalı böyle hoş bir gün yaşamamıştır" dedi. 

Diyarbakır halkının verdiği desteği gördükten sonra çözüm süreci ile ilgili bundan sonra daha güvenli olduklarını belirten Atalay, Başbakan Erdoğan'ın yaptığı konuşmada belirttiği "Yeni Türkiye" ifadesi için, "23 Nisan 1920 ruhuna dönmemiz gerekiyor" dedi. "Çözüm sürecinde İmralı'nın BDP'nin yeri var ama halkın yeri en büyük" diyen Atalay, "terör bitsin, silahlar teslim edilsin biz de üzerimize düşeni yapalım" şeklinde konuştu.

GENEL AF KANUNU MU ÇIKACAK!

"Başbakan'ın o konuşması hakkında çok çalıştık. Çözüm sürecinin özü şu; terör bitecek, silahlar teslim edilecek, ondan sonra da siyaset grubu gerekeni yapacak. Siyaset grubunun gerekeni yapması boyutunda; eve dönüşler, siyasete kaltılma, cezaevlerindekilerin durumu, daha doğrusu içeride ve dışarıdaki terörle ilgili unsurların, o insanların tekrar hayata kazandırılması, evlerine dönüşü, rehabilitasyonu her şey bunun içinde. Başbakanımız bugün bunu açıkça ifade etti aslında. Süreç yürüyor, daha iyi yürüsün. Terör 9 aydır yok, terör bitsin, silahlar teslim edilsin, biz de üzerimize düşeni yapacağız dedi. Bunu af olarak nitelemiyoruz ama dünyanın her yerinde çözüm süreçleri sonuçta silahların teslimin sonrasında o insanların geleceği ile ilgili kararları getirir. Çözüm sürecinin sonunda o kararlerin verilmesi tabiidir. Bugün Başbakan'ın söylediği odur."

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More