Ehliyet sınav soruları 2014 Çıkmış Ehliyet Soruları ve Cevapları



2013 ehliyet sınav soruları ve cevapları bu sayfamızda sizler için yer almaktadır. Adayların geçmiş dönem çıkmış ehliyet sınav sorularını çözerek piratik yapmaları onlar için faydalı olacaktır. 12 ocak ehliyet sınavına hazırlanın





2013 geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları bu sayfamızda sizler için yer almaktadır. Adayların geçmiş dönem geçmiş ehliyet sınav sorularını çözerek piratik yapmaları onlar için faydalı olacaktır. En son sorular ve cevaplara aşağıda yer alan linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz.
Bu yıl yani 2013 geçmiş ehliyet sınav soruları sizler için hazırlandı. Bu yılın dördüncü sınavı olan 29 Haziran 2013 tarihli sınavında soruları bu sayfada yer alıyor.

Geçmiş ehliyet sınav sorularına ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayarak indirmek istediğiniz geçmiş ehliyet sınav soruları linkine tıklayınız. geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevaplarını görüntüleyebilmek için PDF programınız olmak zorundadır. Geçmiş ehliyet sınav soruları yayınlandıktan sonra sürücü adayları tahmini olarak kaç puan alacaklarını hesaplayacaklardır. 2013 Ehliyet sınav sonuçları resmi olarak açıklamadan rahat edilmeyecek.

Ehliyet sınavında başarılı olabilmeniz için önceki sınavlarda geçmiş sorular hakkında bilgi sahibi olmanız büyük önem taşıyor. Yılda 7 kez yapılan ehliyet sınavı için önceki yıllarda yapılmış sınavlara ait MTSK geçmiş dönem ehliyet sorularını sitemizde bulabilirsiniz. Motorlu taşıt geçmiş ehliyet sınav soruları yapıldıkları tarihlere ve yıllara göre ayrı ayrı verilmiştir. Geçmiş ehliyet sınav soruları cevapları meb.gov.tr ‘den yayınlanmıştır. Milli Eğitim bakanlığı normal şartlarda sınavın yapıldığı ilk salı günü geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevaplarını yayınlardı. Fakat bu sefer perşembe günü yayınlandı.

2013 geçmiş ehliyet sınav soruları için aşağıdaki linklere tıklayınız.
29/06/2013 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınav Soruları ve Cevapları


13 Nisan 2013 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Geçmiş Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevapları
A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
16 Mart 2013 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Geçmiş Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevapları
A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
02 Şubat 2013 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Geçmiş Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevapları
A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
2013 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavına ait geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevaplarına buradan ulaşabileceksiniz.
Ehliyet sınav sonuçları için MEB ‘in belirlediği tarih bekleniyor. 29 Haziran ehliyet sınav sonuçları 9 Temmuz 2013 salı günü ehliyet sınav sonuçlarını açıklayacak. Geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları ‘nın yayınlanmasından sonra azda olsa herkes kaç puan aldığını biliyor. Bu sene ehliyet sınavına girenler çok şanslı. Çünkü artık stajyer dönemi başlıyor ve ehliyet almak daha zorlaşacak.
Ehliyet sınavına giren sürücü adaylarının ehliyet almaya hak kazanmaları için bu sınavda sorulan soruların Trafik, İlk yardım ve Motor derslerinden en az 70 puan barajını aşmaları ve bu 3 sınavdan geçtikleri taktirde direksiyon sınavını geçmeleri gerekiyor. Adaylar direksiyon sınavından da en az 70 puan aldıkları durumunda ehliyeti almaya hak kazanacaklar.
Sürücü adaylarının ehliyet sınavları için 5 sınav hakkı bulunuyor. Adaylar 5 kere teorik 5 kere de uygulama sınavına girme haklarını bitirdiğinde ise yeniden başvuru yapmaları gerekiyor. Teorik sınav yazılı, uygulamalı sınav ise direksiyon sınavı anlamına gelmektedir. Sürücü adayları ise teorik sınavda uygulanan Motor, İlkyardım, Trafik ve Çevre bilgisi testlerinden 70 puanın altında aldıkları testin sınavına girecekler. Yani başarılı oldukları bölümden tekrar teste tabi tutulmayacaklar.

Daha önce geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları sitemizde yer alıyor. 2013 geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları bu sayfamızda sizler için yer almaktadır. Adayların geçmiş dönem geçmiş ehliyet sınav sorularını çözerek piratik yapmaları onlar için faydalı olacaktır. En son sorular ve cevaplara aşağıda yer alan linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz.
Bu yıl yani 2013 geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları sizler için hazırlandı. Bu yılın dördüncü sınavı olan 29 Haziran 2013 tarihli sınavında soruları bu sayfada yer alıyor.

Geçmiş ehliyet sınav sorularına ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayarak indirmek istediğiniz geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları linkine tıklayınız. Geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevaplarını görüntüleyebilmek için PDF programınız olmak zorundadır. Geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları yayınlandıktan sonra sürücü adayları tahmini olarak kaç puan alacaklarını hesaplayacaklardır. 2013 Ehliyet sınav sonuçları resmi olarak açıklamadan rahat edilmeyecek.

Ehliyet sınavında başarılı olabilmeniz için önceki sınavlarda geçmiş sorular hakkında bilgi sahibi olmanız büyük önem taşıyor. Yılda 7 kez yapılan ehliyet sınavı için önceki yıllarda yapılmış sınavlara ait MTSK geçmiş dönem ehliyet sorularını sitemizde bulabilirsiniz. Motorlu taşıt geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları yapıldıkları tarihlere ve yıllara göre ayrı ayrı verilmiştir. Geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları meb.gov.tr ‘den yayınlanmıştır. Milli Eğitim bakanlığı normal şartlarda sınavın yapıldığı ilk salı günü geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevaplarını yayınlardı. Fakat bu sefer perşembe günü yayınlandı.

geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla öğren, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları oku, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları öğren, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları çalış, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla oku, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla öğren, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla çalış, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları buguntvhaber.blogspot.com'da...

24 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak ehliyet sınav sonuçlarının açıklanma tarihi 03 Eylül 2013 tarihidir.  24 Ağustos 2013 ehliyet sınavından bir sonraki ehliyet sınavı 02 Kasım 2013 tarihinde yapılacak.
24 AĞUSTOS 2013 TARİHLİ EHLİYET SINAVINDA SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVINDA
UYGULANAN KURALLAR;
1. Test kitapçıklarını kontrol ederek; eksik veya baskı hatası olanların değiştirilmesini isteyiniz. Cevap kağıdı üzerine yazacağınız yazı ve işaretlemelerde KURŞUN KALEMDEN başka kalem kullanılmaz. Size verilen cevap kağıdında yazılı olan T.C kimlik No’ su Adı, Soyadı, gibi bilgilerin size ait olup olmadığını kontrol ediniz. Adınıza yazılı cevap kağıdı bulunmuyorsa veya cevap kağıdınız kullanılmayacak şekilde bozuksa, size verilecek olan yedek cevap kağıdına, kimliğinizle ilgili bilgileri ve sertifika türünü salon başkanının açıklamalarına göre yazınız. 2. Yanınızda karalama kâğıdı, cep telefonu, çağrı cihazı, radyo vb. araçlar varsa salon başkanına sınav bitinceye kadar teslim edin.
3. CEVAPLARINIZ test kitapçığının kapağında belirtilen örnekte olduğu gibi yuvarlağın dışına taşırmadan cevap kağıdındaki ilgili bölümü bularak işaretleyiniz. Hangi dersin sorularını cevaplandırıyorsanız cevap kağıdında bu derse ait kolonu işaretleyiniz. Yanlış karamalarınızı düzeltirken yuvarlağın içini temizce siliniz. 4. SORU SAYISI : Trafik ve Çevre Bilgisi: Sınavda 50 soru vardır. 35 soruya doğru yanıt vermeniz halinde 70 puan alarak sınavda başarılı olmuş sayılırsınız.
Motor ve Araç Tekniği Bilgisi : Sınavda 40 soru vardır. 28 soruya doğru yanıt vermeniz halinde 70 puan alarak sınavda başarılı olmuş sayılırsınız. İlk yardım ve Sağlık Bilgisi: Sınavda 30 soru vardır. 21 soruya doğru yanıt vermeniz halinde 70 puan alarak sınavda başarılı olmuş sayılırsınız
Baraj her ders için ayrı ayrı 70 puan olup YANLIŞ cevap DOĞRU cevabı etkilemez. SINAV SÜRESİ: Her Ders İçin 50 Dakika TOPLAM SÜRE: 150 DAKİKADIR (2,5 Saat)
5. Sınav süresince cevap kağıdınızın başkalarınca görülmesine izin vermeyiniz. Başkasının kağıdına bakmayınız. Bilgisayar ortamında KOPYA analizi yapılacağından bireysel ve toplu kopya çekildiği anlaşılan adayların sınavı geçersiz sayılır. ÖNEMLİ NOT: Cep Telefonu İle Okula Gitmeyiniz. Sınav Esnasında Üzerinden Kapalı Dahi Olsa Cep Telefonu Çıkan Kursiyerlerin Sınavları İptal Edilmektedir. Mağdur Olmamanız İçin Sınava Cep Telefonu İle Gitmeyiniz.
Sınav 24 Ağustos Cumartesi Günü Saat 11.00’de başlayacak. ÖNEMLİ UYARI : EN GEÇ 10:30’ DA OKULDA OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.SAAT 11:00’ DA OKULUN KAPILARI KAPATILIYOR VE GEÇ KALANLAR KESİNLİKLE SINAVA ALINMIYOR
geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla öğren, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları oku, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları öğren, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları çalış, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla oku, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla öğren, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları tıkla çalış, geçmiş ehliyet sınav soruları ve cevapları

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More