Vizyona Giren Yeni Filmler



12 mart vizyona giren filmler , bu hafta çıkan filmler , bu hafta vizyona giren filmler , bu hafta vizyonda ki film listesi , haftanın en iyi filmleri
Hem yerli hem de yabancı olarak birçok filmin bu hafta vizyona girmesiyle beraber, uzun zamandır beklenen “300: Bir İmparatorluğun Yükselişi” çıktı. Yerli filmler arasında ise, “Silsile” ile “Bizum Hoca” filmi izlenebilir. Animasyon film arayan dostlarımız için “Kuşlar Şehrinde Macera” adlı filmiyle çocukların bu komedi türünde ki filme karşı gülünç durumları salonu işgal edecektir diyebiliriz.
Haftanın en iyi filmleri olarak “Sınırsızlar Kulübü” ile “Ömer” çıktı diyebiliriz. Ayriyeten Altın Portakal alan ve gezindiği çeşitli festivallerle beraber ön plana çıkan “Mavi Dalga” filmi ise izleyicinin karşısına çıkıyor.
Aşağıda birbirinden farklı konu özetlerine sahip olan 7 Mart Vizyona Giren Filmlerin listesini paylaşıyoruz, Buyrun:
300: Bir İmparatorluğun Yükselişi / 300: Rise of an Empire


Yönetmen: Noam Murro
Oyuncular: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Callan Mulvey
Konu: Hikâye Yunan general Temistoklis’i Perslilerin istilâcı güçleriyle karşı karşıya getiriyor. Ölümlüyken tanrıya dönüşen Xerxes’in hükümdarlığındaki Perslilerin başında Pers donanmasının intikam peşindeki komutanı Artemisia bulunmaktadır. Sayıca çok üstün Pers armadasını yenmesinin tek yolunun tüm Yunanistan’ı birleştirmek olduğunu bilen Temistoklis, nihayetinde savaşın gidişatını değiştirecek taarruza liderlik eder.

İlk filmden gördüklerimizin aynen devam etmesi, aynı sanatsal dokunun sürmesi dolayısıyla konuya, olay örgüsüne falan bakmaya gerek yok… Kendine has dokusu yine göz zevkine hoş geliyor, gelişen teknolojiyle beklendiği gibi tatmin ediyor… Ciddiye almadan, eğlenme güdüsüyle izlenmeli ve tadı çıkarılmalı… Ne de olsa benzerleri pek gelmiyor…
Ömer / Omar


Yönetmen: Hany Abu-Assad
Oyuncular: Adam Bakri, Waleed Zuaiter, Leem Lubany, Samer Bisharat, Eyad Hourani
Konu: İşgal altındaki Filistin’i ayıran Tecrit Duvarı. Ömer, duvarın bu tarafında ailesiyle yaşayan ve bir özgürlük savaşçısı; diğer tarafına geçtiğinde ise sevgilisi için her türlü fedakârlığa hazır duygusal bir aşık. Duvarın bu tarafındaki Ömer, diğer taraftaki gizli aşkı Nadia’yı görmek için her türlü fedakârlığa katlanmaya ve atılan kurşunlardan kaçmaya alışıktır. Ancak işgal altındaki Filistin ne basit bir aşk hikâyesini ne de sert bir direnişi kaldıracak durumda değildir.

Filistin ve İsrail sıkışan hayatlara dair önemli, oscar adaylığını sonuna kadar hak etmiş bir film, her ne kadar bu kadar geç gösterime girmiş olsa da… tr-yenibilgi.blogspot.com.tr/ Geç vizyonla da kalmıyor iş, bir hafta önce digiturkte yayınlanmış olması, bu yayının internette dolaşıyor olması da işin artık komik yanlarından… Olsun ister sinemada, ister başka kaynakta farketmez, izleyin…
Silsile


Yönetmen: Ozan Açıktan
Oyuncular: Nehir Erdoğan, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin, Serkan Keskin
Konu: Üç karakterin etrafında dönen hikayede, büyük şehirlerde yaşanan hayatların ilişkiler bazındaki çarpıklığı, derin yaraların ve hayal kırıklıklarının sorgulanmasına tanık olacağız. Üç karakter olmadık bir mekanda beklenmedik şekilde bir araya gelecek ve olaylar silsilesi hepsini zor duruma düşürecektir.

Filmin benim için önemli yanı künyedeki Cem Akaş… Ne yazsa okuduğum yazarlardan birinin senarist olarak bir filmde adının geçmesi direkt olarak beklenti yaratıyor… Zira iyi bir yaratıcı ve anlatıcı Akaş… Tek gece ve neredeyse tek mekanda geçmesi bakımından sürükleyici, iyi yazılmış ve hesaplanmış ama dağınık, bu yüzden de inandırıcılıktan uzak bir film Silsile…   http://tr-yenibilgi.blogspot.com.tr/
Sınırsızlar Kulübü / Dallas Buyers Club


Yönetmen: Jean-Marc Vallée
Oyuncular: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, Steve Zahn, Denis O’Hare
Konu: Teksas’lı bir elektrikçi olan Ron Woodroof’un gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı filmde, 1986 yılında AIDS hastası olduğunu öğrenen ve 6 ay ömür biçilen Woodroof alternatif tedavi yöntemleri deneyerek 6 yıl daha yaşama mücadelesini konu ediliyor.

İzlemeyen kaldıysa iki oyuncusunu da oscarla taçlandıran filmi sinemada görme şansı… Haftanın en iyisi olduğunu falan belirtmeye gerek yok sanırım…
Mavi Dalga


Yönetmen: Zeynep Dadak, Merve Kayan
Oyuncular: Onur Saylak, Barış Hacıhan, Tülin Özen, Ayris Alptekin, Hazal Kaya
Konu: Yaz boyunca görüşemeyen Deniz ve arkadaşlarının birbirlerine anlatacakları çok şey vardır. Son sınıftaki erkeklerin boyu ansızın uzamış, Balıkesir’e doğalgaz gelmiştir. Ama aynı zamanda hiçbir şey değişmemiştir sanki. Anne babaları iş güç derdindeyken, Deniz ve arkadaşlarının üniversite tercihi konusunda kafaları hâlâ karışıktır. Günlük hayatın rutin telâşı içinde bir yandan gelecek plânları yapar bir yandan da ergenliklerinin en çetrefil dönemini yaşarlar.
Bizum Hoca


Yönetmenler: Serkan Acar, Yılmaz Okumuş
Oyuncular: Cezmi Baskın, Sabriye Kara, Seymen Aydın, Mehmet Usta, Şamil Kafkas
Konu: Trabzon’un bir köyüne tayini çıkan resmi imamın gelmesi gecikince, köylüler bir imam arayışını girerler. Köy halkının sevdiği ama resmi olarak imam olmayan Bizum Hoca’nın köyün imamı olmasına karar verilir. Bizum Hoca imamlığı kabul etmiştir ki, köyün ortasından geçen dereye bir HES inşaatı yapılacağı haberi köyün gündemine bomba gibi düşer. Köylü bu inşaatın yapılmasına karşıdır ve mücadele başlar. Eylemin başına ise Bizum Hoca geçer.
Kuşlar Şehrinde Macera / Zambezia 3D


Yönetmen: Wayne Thornley
Konu: Bir kartal olan Kai, Zambezia isimli kuşlar şehrine doğru yola çıkar. Burada hem kökenlerini bulmak hem de şehri savunanların parçası olmak ister. Sert bir adam olan babası Tendai ile uzaklarda yaşayan Kai, Zambezia’dan leylek Gogo ve onun co-pilotu çulha kuşu Tini hayatına girince orada daha canlı bir hayat olduğunu anlar.

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More