Meizu PRO 5 Ubuntu Edition Tanıtıldı



Meizu'nun bir süredir beklenen yeni üst seviye akıllı telefonu Meizu PRO 5 Ubuntu Edition tanıtıldı. İşte Meizu PRO 5 Ubuntu Edition hakkında her şey.Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu ile Ubuntu geliştiricisi Canonicalarasındaki işbirliği neticesinde yeni bir Ubuntu akıllı telefon daha sektöre kazandırıldı. Meizu üst seviye amiral gemi modeli PRO 5 modelinin Ubuntusürümünü resmen tanıttı.

Ubuntu’ya en çok destek olan firmalardan birisi olan Meizu, iki nesildir amiral gemi modellerinin Ubuntu sürümlerini tanıtıyor. Canonical’ın yaptığı açıklamaya göreyse son on iki ayda gerçekleştirile 5 Ubuntu telefondan en iyisi Meizu PRO 5 Ubuntu Edition.


Meizu PRO 5 Ubuntu Edition teknik özellikleri


Meizu PRO 5 Ubuntu Edition modelinin teknik özelliklerine baktığımızda ise Android ile çalışan sürümden herhangi bir farklılık göze çarpmıyor.

5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip AMOLED ekran kullananMeizu PRO 5 Ubuntu Edition, sekiz çekirdekli 2.1 GHz saat hızında çalışanExynos 7420 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama kapasitesi, 21 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip.
3.050 mAh kapasitesindeki bataryadan gücünü alan Meizu PRO 5 Ubuntu Edition aynı zamanda çift SIM kart ve LTE destekliyor.
İlk olarak MWC 2016 kapsamında sergilenecek olan Meizu PRO 5 Ubuntu Editon, MWC 2016 sonrasında satışa sunulacak.
Kaynak: Shiftdelete.Net

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More