Survivor 2016 izle, Survivor TV8 Canlı, Sörvayvır 2016



SURVİVOR 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI SON BÖLÜM İZLE

9 Şubat Survivor Olta Takımı Ödül Oyunu: Ünlüler Kazandı
SURVİVOR 2016 9 ŞUBAT SALI ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI
9 Şubat Survivor Olta takımı Ödül Oyunu: Ünlüler Kazandı
Survivor 2016 4. bölüm fragmanı henüz yayında değildir. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşılacaktır. Yeni gelen aday akşam 23.30 dan sonra belli olacaktır. Takipte kalın..sörvayvır 2016, sörvayvır izle, sörvayvır 1.bölüm izle, Survivor 1.bölüm full izle, Survivor tv8 canlı 1.bölüm izle
survivor 1 bolum izle, survivor 7 subat 2016, sorvivor ilk bolum, survivor 1. bölüm 7 şubat, sorvayvır 1 bolum, survivor 7.02.2016 izle, survivor 1. bölüm tek parça, survivor 7 subat full izle

Survivor 2016 yılında çok eğlenceli ve nefesleri kesecek! Sörvayvır 2016 TV8 de yayınlanacak ve 7 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Yeni bölümlerini ve tüm bölümlerini survivor 2016 izle tv8sitemizden izleyebilirsiniz.


İlk bölüm, reytinglerde de zirveye oturdu.Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor ekranlara geldi.Yılmaz Morgül gibi renkli isimlerin olduğu yarışmada dokunulmaz ödülü için kıyasıya mücadele verildi.


Her iki takımda çok iyi performans gösterdi fakat kazanan takım ise ünlüler takımı oldu.

Yarışmada en iyi performansı gösteren isim ise Ünlüler'de Boksör Atakan oldu Avatar lakablı genç sporcu gösterdiği performans ile bu akşamın en iyilerindendi.Gönüllüler takımında ise Semih Öztürk hızlı ve çevikliği ile iyi performans gösterdi.Fakat ünlüler gönüllülerden bi tık daha iyidi daha ilk oyunda pek çok sakatlıklar oldu neyseki önemli sakatlıklar değildi.

Avatar Atakan ile Semih Öztürk karşı karşıya geldi iki yarışmacıda çok hızlıydı fakat Avatar Atakan Semih'i oyunda yenerek dokunulmazlık oyununu kazandı.
Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.






Survivor 1. Bölüm 7 Şubat 2016 Pazar akşamı Tv8 ekranlarında olacak.

Yeni sezona yeni yarışmacılar, oyunlar ve ödüllerle gelen Survivor 2016 Dominik Cumhuriyetinde çekilecek. Survivor 2016 1. Bölüm 7 Şubat akşamı yayınlandıktan hemen sonra burada olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More