1-2 Haziran 2013 AÖF Final Sınav Giriş Yerleri Açıklanmıştır



AÖF'den Ders Muafiyeti Açıklaması1-2 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak olan AÖF bahar dönemi final, sınav giriş yerleri açıklanmıştır. Bu dönem sonu sınavlar için sınav giriş belgenizi aşağıdaki linkten çıkarabileceksiniz. Sınav giriş belgeniz olmadan sınavlara katılamazsınız.
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrenciler, 1-2 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavının sınava giriş belgelerini http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak alabilirler.

Sınav giriş belgeleri için: http://ogrenci.anadolu.edu.tr

aöf 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş
açıköğretim bölümü
aöf halkla ilişkiler dersleri
aöf 2 yıllık bölümler 2011
aöf 2 yıllık bölümler ve puanları
aöf 2 yıllık bölümler 2011 2012
aöf 2 yıllık bölümleri ve dersleri
ösym
Merhaba Arkadaşlar;

Anadolu üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2003 - 2010 yılları arası çıkmış ara sınav soruları ve cevaplarını sizler için orjinal PDf formatında, yıllara göre ayrılmış olarak düzenledik.

Bildiğiniz gibi açıköğretim sınav soruları her yıl ara-final ve bütünleme olarak yapılmaktadır. Açıköğretim soruları her sınavda hemen hemen aynı olarak çıkmaktadır. Sonuçta aöf sınav soruları bir havuzda toplanmakta ve tüm sınavlarda sorular bu havuzdan seçilerek sorulmaktadır. Dolayısı ile çıkmış aöf sorularına çalışarak sınavlarda daha iyi notlar alabilirsiniz. Ama şunu unutmayın ki her sınavda geçmiş yıllarda çıkan sınav soruları çıkmayabiliyor. Bu yüzden öncelikle aöf yardımcı kitaplardan veya üniversitenin vermiş olduğu kitaplardan çalışmanızı öneriyorum. Ondan sonra açık öğretim çıkmış sorulara çalışmalısınız. Bu tavsiyelerimizi kulak arkası etmemenizi rica ediyorum.

Şimdiden tüm sınavlarda siz değerli açıköğretim fakültesi öğrencilerine başarılar diliyoruz.

-------

Aşağıda yazılı olan bölümler için çıkmış aöf soruları download linki bulunmaktadır. Soruları nasıl indireceğinize dair olarak yazdığımız yönergeleri takip ederek aöf çıkmış soruları kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Unutmayın ki aöf çıkmış sınav soruları Anadolu Üniversitesi'nin sitesinden alınmış olup yanlızca sizlerin daha kolay ulaşabilmesi için paylaşılmaktadır.

Çıkmış aöf sorularını bilgisayarınıza indirmek için aşağıda yazılı olansıralamayı takip edin lütfen..

* Aşağıda Bulunan Linke Tıklayın.
* Tıkladıktan Sonra Açılan Sayfadan NORMAL INDIRME Yazısına Tıklayacaksınız.
* Sayfa Yenilenecek ve 15 den geri Saymaya Başlayacak.
* Bu Sürede Bekleyin ve Sayma Bittiğinde Yenilenen Sayfadaki Kırmızı Kutu İçindeki Yazıyı, Yine O Kutuda Bulunan Type the two words Yazısının Altındaki Boşluğa Yazın Yazdıktan Sonra Hemen o Kutunun Altındaki 'Download The File Yazısına Tıklayın.
* Yenilenen Pencerede Yüklemek İçin Tıklayınız Yazısına Tıklayın.
* Karşınıza Bir Dosya Kaydetme Uyarısı Çıkacaktır. Dosyayı Bilgisayarınıza Kaydetin.


İnternet bağlantınıza göre dosya 5-10 dakikada bilgisayarınıza download olur.

Aöf sınav sorularını bilgisayarınıza indirirken Download Ekranını Kapatmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More