Survivor Irmak Atuk Kimdir?



Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Türkiye güzeli Irmak Atuk’un hayatı hakkında sizi bilgilendirelim.2002 yılında Türkiye’nin en güzel kadını ünvanını alan güzel Survivor adasında neler yapacak hep beraber görelim..

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışmasının 2013 sezonu başladı. Survivor 2013 ünlüleri arasında yer alan Irmak Atuk‘u yakından tanıyalım.
Irmak Atuk,doğum tarihi 24 Kasım 1985 senesinde İzmir’de dünyaya geldi.Irmak Atuk ailesiyle birlikte İstanbul’da ikamet ediyor.
Eğitim hayatını İzmir’de tamamladıktan sonra 2002 senesinde Türkiye Best Model Yarışması’nda birinci olan Irmak Atuk daha sonrasında katıldığı ‘Best Model Of The World Yarışması’nda da ikincilik elde etmiştir.
Böylece profesyonel modellik hayatına başlayan Irmak bir çok dizide rol almış ve kendi hazırladığı bir moda programını sunmuştur.
Daha sonra oyunculuk kariyerine başlayan Irmak Atuk, 2003 yılından başlayarak Gurbet Kadını, Lise Defteri, Ölümüne Sevdalar ve Doktorlar dizilerinde oynamıştır.
Irmak Atuk oyunculuğun yanı sıra, modellik yaşamını da sürdürmektedir.

2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması Irmak Atuk Biyografisi, Irmak Atuk Hangi Filmlerde ve Dizilerde Oynadı? Irmak Atuk Rol Aldığı Diziler ve Filmler Nelerdir? Irmak Atuk Resimleri Fotoğrafları.

24 Kasım 1985 senesinde İzmir’de dünyaya gelen Irmak Atuk, Türk dizi oyuncusu ve modeldir. Ailesiyle birlikte İstanbul’da ikamet ediyor.



Eğitim hayatını İzmir’de tamamladıktan sonra 2002 senesinde Türkiye Best Model Yarışması’nda birinci olan Irmak Atuk daha sonrasında katıldığı 'Best Model Of The World Yarışması’nda da ikincilik elde etmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More