Kanal D Güneşin Kızları 4. Bölüm İzle



Güneşin Kızları 4. Bölüm Özeti: Güneşin kızları Yep Yeni Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor.Güneşin Kızları 4. Bölüm ile Fırtınalar Estirecek Bir Bölüm ile Reyting Rekorları Kırmaya devam Ediyor.9 Temmuz 2015'te Kanal D'de Sizlerle Kaldığı Yerden Devam Ediyor..

Güneşin Kızları 4. Bölüm izle,Güneşin Kızları 4. Bölüm Full Hd Online izle,Güneşin Kızları  Son
Bölüm izle,Güneşin Kızları 4. Bölüm Tek Parça izle,Güneşin Kızları Yeni Bölüm izle,Güneşin Kızları 9 Temmuz2015 izle

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, üç kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. istanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba benzeri düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır lakin; Mertoğlu Ailesi\`nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

30lu yaşların başında olan Güneş üç çocuk annesidir. 17 yaşlarında Selin ve Nazlı isminde çift yumurta ikizi bu kızlarından 2 yaş küçük peri isminde 3 kızı olan Güneş kızlarıyla beraber mesut mutlu yaşar. Haluk Mertoğlu isminde bir iş adamıyla tanışan ve bu adam aşık olan Güneş’in önündeki en büyük engel ise kızları olacaktır..

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More