istanbul Bağcılar’da Kaldırımda Doğum Yaptı Çocuğu Bırakıp Kaçtı



Kaldırımda doğum yaptı çocuğu bırakıp kaçtı 300x222 istanbul Bağcılarda Kaldırımda Doğum Yaptı Çocuğu Bırakıp Kaçtı kaldırımda doğuran kadın, kaldırımda doğum yaptı, doğumu kaldırımda yaptı, istanbul bağcılar kadın doğum, kanal d haber kaldırıma çocuğu bıraktı kaçtı, çocuğunu kaldırımda doğurdu kaçtı





CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..








Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

1 yorum:

SARSICI GÖRÜNTÜLER
Türkiye önceki gün yürürken doğum yapan 16 yaşındaki N.A.’nın bebeğinin kaldırıma düşüşü ve terk edilişini saniye saniye gösteren kamera görüntüleriyle sarsıldı. Mahmutbey Mahallesi Devekaldırımı Caddesi üzerindeki bir işyerinin güvenlik kameralarına geçtiğimiz salı gecesi saat 00.35 sıralarında takılan görüntülerde beraberinde anne ve babası olan 16 yaşındaki N.A. aniden başlayan doğumla bir kız bebek dünyaya getiriyor. Bebek hızla kaldırıma düşerken N.A., anne ve babasıyla yoluna devam ediyor. Polise terk edilmiş bebek ihbarıyla ortaya çıkan olayın ardından güvenlik kamera kayıtlarından kimliklerine ulaşılan 16 yaşındaki N.A. ile annesi F.A. ve babası Ö.A. gözaltına alındı. Ancak N.A.’nın çocuk polisine bir pedagog eşliğinde anlattıkları büyük dramını ortaya çıkardı.

İLK İLİŞKİ VE REDDEDİLİŞ
N.A.’nın hikâyesi, henüz 11 yaşındayken bir yaz tatilinde gittiği Giresun’da başladı. N.A. köyde 8 yaşındaki amcaoğlu ile oyun oynarken ilişkiye girdi. Çocukluk aklıyla yaşadığı ilk aşkından tam 4 yıl sonra ise o tarihte 17 yaşında olan tornacı M.A. ile tanıştı ve flört etmeye başladı. M., N.A.’yı temmuz ayında evine davet etti ve ikili burada cinsel ilişkiye girdi. Ancak N.A.’nın ifadesine yansıyan iddialarına göre; M., N.A.’ya “Kız değilmişsin seni istemiyorum” dedi. Bunun üzerine N.A. bir daha sevgilisiyle görüşmedi. Bir süre sonra ise M.’nin ağabeyi M.A., küçük kızı arayarak kardeşiyle ilişkiye girip girmediğini sordu. N. A. ise reddetti. Durumu cep telefonu mesajıyla M.’ye bildirmek istedi. Mesajı M. yerine yanlışlıkla ağabeyin cep telefonuna gönderdi. Ardından da şantaj dolu günler başladı.

ŞİKÂYETÇİ OLDU
M.A., N.A.’nın peşini bırakmadı. Sürekli ‘Seni rezil ederim. Annene, babana söylerim” şantajıyla kendisiyle beraber olmaya zorladı. Uzun süre tehdit ve şantajlara boyun eğmeyen N.A. eylülde M. A.’nın isteği üzerine evinde buluştu. M. A. burada N.A. ile zorla ilişkiye girdi. Bir süre sonra M.A.’nın M.Ç. adındaki arkadaşı eve gelerek kızı, aynı şantajla cinsel ilişkiye zorladı. Art arda şantajla ilişkiye zorlanan N.A. bu tarihten itibaren ne eski sevgilisi ne de iki şantajcı ile görüşmedi. N.A. bir süre sonra da hamile olduğunu anladı. N.A. savcılıktaki ifadesinde de olay gecesiyle ilgili şunları söyledi: “O gecesi çok karnım ağrıdı. Kanamam da vardı. Anneme söyledim. Beni hastaneye götürüyorlardı. Yürüdüğüm sırada birden sancım ve kanamam arttı. Ne olduğunu anlamadan benden bir parça yere düştü. Ben düşen parçanın kan pıhtısı olduğunu zannettim. Bebek olduğunu anlamadım. Üstüm başım kan içerisinde kalmıştı. Hemen eve döndük. Üzerimi değiştirdim. Evde benden iki parça daha düştü. Komşumun arabasıyla hastaneye gittik. Hastanede benden kalan parçaları temizlediler. M., ağabeyi M.A. ile arkadaşından şikâyetçiyim. Bebeğimin devlet yurduna verilmesini istiyorum” diye konuştu. Anne ile baba kızlarının hamileliğinden haberleri olmadığını, olayı salı akşamı öğrendiklerini, polikliniğe götürmek isterken ise doğumun gerçekleştiğini anlattı. Öte yandan N.A.’nın bebeği annesinin yardımıyla evde doğurduğu eteğinin altında taşıdığı ancak yürürken düşürdüğü iddia edildi.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More