Tekese Şenliği 2012 / 9 - 10 Haziran




6' ncısı 9 - 10 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan ve gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen “TEKESE ŞENLİĞİ” için hazırlıkların birçoğu tamamlanmış olup geri sayım başlamıştır.

“TEKESE ŞENLİĞİ” adı altında Bulgoc tarafından düzenlenen kır pikniği geçmiş yıllardanda bilindiği gibi zengin, eğlenceli ve coşkulu birçok organizasyon halkasından sadece birtanesidir.



Her yıl olduğu gibi 7’den 77’ye “TEKESE ŞENLİĞİ”ne katılan tüm Bulgaristan Göçmenlerinin kültürel paylaşımlarını kardeşlik ve dostluk çerçevesinde bir arada geçirmek Bulgoc Yönetiminin en büyük temennisidir.

Bu seneki “TEKESE ŞENLİĞİ”ni Panayır havasında kutlamayı hedefleyen Bulgoc Ekibi Şenlik süresini 9 Haziran cumartesi akşamından başlayarak 10 Haziran pazar akşamına kadar 1 gün 1 gece olarak belirlemiştir.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Şenlik yeri “İhsaniye Piknik Alanı”dır.

İhsaniye Piknik Alanı; 2008, 2009 ve 2010 yıllarında “TEKESE ŞENLİĞİ” için Bulgoc’e ev sahipliği yapmış olan mesire alanıdır.

Piknik Alanına giriş ücreti, araç başı 15 TL olup ilk girişte görevliler tarafından toplanacaktır.

TEKESE ŞENLİĞİ’nde stand açacak olan işletmeler;

· Kamina Cafe (24 saat hizmet) (Soğuk ve sıcak içecek, dondurma vs.)
· Ardasan Restaurant (24 saat hizmet) (Çiğ ve Pişmiş kebapçe, köfte vs.)
· Afacan Oyun Parkuru
· Çorbacı Sezai Usta (sadece pazar sabahı)

TEKESE ŞENLİĞİ’nde canlı performanslarını izlecekelerimiz;

Ork.Kardeşler (Pazar)
Grup 89 (Pazar)
Ork.Balkanika (Cumartesi - Pazar)
Dj Ceki (Cumartesi - Pazar)

6. Tekese Şenliğinde, ilgili diğer derneklerimizide aramızda görme isteklerimizi yineler şimdiden tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More