Yeni Nesil Dizüstü bilgisayarlar




Dünyamızda birçok olay olmaktadır. Bu olaylar içinde en etkili olan teknolojik olarak ortaya çıkan olaylardır. İnsanların hayatını etkileyen bu teknolojik olaylar, insanın olumlu şekilde iyi bir yaşam sürmesine yardımcı oluyor. Bu olumlu şekilde hayat için gerekli olan teknolojik gelişmeler ile birlikte insan, eğlenceli vakit geçirebiliyor. Ayrıca sadece eğlence olarak değil, iş imkânlarını da kolaylıkla sunuyor. İnsanlık için en etkili olan teknolojilerden bilgisayarlar ve
 Dizüstü Bilgisayarlar Hızlı ve Pratik Kullanım
 İle hayatı kolaylaştırıyor. Dizüstü bilgisayar, her evde bulunması gereken en iyi teknolojilerden birisi olmakla beraber oldukça pratik bir kullanım sunuyor. Bilgisayarlar ile insanlar internet ağına bağlanabiliyor ve sınırsız bilgiye kavuşabiliyor. Ama bilgisayar yerine dizüstü bilgisayar kullanımı daha pratik bir hal alıyor. Bilgiye dizüstü bilgisayar aracılığı ile her yerde erişebiliyor ve kullanışlı olmasının avantajını yaşıyorsunuz. Bireylerin sahip olduğu dizüstü bilgisayar sayesinde internet ağını her yerden ulaşabiliyor ve internette bağlı kalabiliyorsunuz. Dünyamızda internetin erişimi oldukça fazla kullanılmaktadır. Evlerdeki bilgisayarlar kısıtlı olarak bağlanmamıza sebep oluyor. Ama dizüstü bilgisayar aracılığı ile her yerde internete bağlanabiliyor ve bilgiye ulaşabiliyoruz. Bu bilgiye ulaşmak için kullandığımız dizüstü bilgisayar, kaliteli olarak hizmet verebiliyor ve bizim huzurlu bir şekilde işlerimizin hallolmasına yardımcı oluyor.

Dizüstü piyasası çok yakında büyük yeniliklere sahne olacak. Computex ile başlayan yeni model tanıtımları daha birkaç ay boyunca hız kesmeyecek gibi görünüyor.
Apple'ın haftaya başlayacak olan WWDC'de yepyeni modellerini tanıtması bekleniyor. Sabit disklerde SSD'ye, işlemcilerde Ivy Bridge'e geçmesi beklenen şirket, bu sayede hem daha hızlı, hem pil ömrü daha uzun, hem de grafik entegrasyonu daha güçlü bilgisayarlar üretebilecek. Bunların yanında bilgisayarlarda sadece USB, Thunderbolt ve SD okuyucunun yer alacağı, bu sayede de çok daha ince bilgisayarlar elde edileceği söylentiler arasında. Yeni bilgisayarların Mountain Lion yüklü olarak geleceği de düşünüldüğünde, iOS ile daha iyi bir entegrasyon elde edilmesi ihtimali de yüksek.
Windows bilgisayarları sözkonusu olduğunda elimizde daha fazla bilgi var. Computex'te Lenovo, Fujitsu, Dell, Asus, Acer ve HP, diğer bir deyişle kaydadeğer bütün üreticiler yeni modellerini tanıttı. Bunların yanında Intel'in bildirdiğine göre Ivy Bridge kullanan tam 110 ultrabook, çeşitli üreticiler tarafından piyasaya sürülmeyi bekliyor. Zaten hareketlenmeye başlayan ultrabook piyasasında, önümüzdeki günlerde çok çarpıcı bilgisayarlarla karşılaşabiliriz.
 Son zamanlarda ortaya çıkan dizüstü bilgisayar modelleri ile birlikte, dizüstü bilgisayarlar oyun oynamak için ideal bir ürün hale gelmiş durumda. Oyun oynayarak güzel zaman geçirmek isteyen bireyler, dizüstü bilgisayarlarına desteklediği oyunları yükleyebilir ve zevkli bir şekilde oyunlarını oynayabilirler. İnternet üzerinde sörf yaparken dizüstü bilgisayarınızı kullanabilir ve onu yanınızda götürebilirsiniz. Evinizin sabit bir köşesinde bulunan bilgisayar yerine, her odaya taşıyabileceğiniz, küçük aparatlara sahip olan dizüstü bilgisayar her eve gerekli bir teknolojik üründür. Bu küçük aparatlara sahip olan dizüstü bilgisayar, küçük yani dizüstü bilgisayar ebatlarında bir çanta ile taşıyabilir ve her yere götürebilirsiniz. Bu sayede her yerden internete bağlanabiliyor ve işlemleri yapabiliyorsunuz. Bu kaliteli hizmeti sağlayan dizüstü bilgisayara sahip olmak için http://www.beko.com.tr/dizustu-bilgisayar.html adresinden ürün seçebilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Kısacası, önümüzdeki günler, onlarca yeni nesil laptop'un raflara çıkacağı günler olacak. Tabii ki fiyatları ilk aşamada biraz yüksek olacaktır ama fiyat önemli değil diyorsanız, yeni bir laptop almak için fazla acele etmeyin deriz...
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

1 yorum:

Bu paylaşım için teşekkürler Laptop hakkında güzel blog.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More