KIZKALESİ ULAŞIM-KONAKLAMA-GEZİ HAKKINDA HERŞEY



Kızkalesi Mersin ilinin en önemli turistik mekanlarından birisidir. Kızkalesi Özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turist akınına uğramaktadır. Doğal ve tarihi mekanların oldukça fazla olduğu Kızkalesi, tarihi ve doğal güzellikler bakımından turistik cazibe merkezi haline gelmiştir. Doğal güzelliği, tarihi dokusu ve gece hayatıylada ön plana çıkan Kızkalesi gerek günübirlik gerekse uzun süreli tatil yapmak için oldukça uygun bir yer.

Birçok tarihi dokunun bulunduğu bölgede beldeye adını veren "Kızkalesi","Kanlı divane" ve "cennet Cehennem" en önemli dokulardır. Ayrıca Kızkalesinin bir çok yerinde kaleler, kiliseler, sarnıçlar, su kemerleri, kaya mezarları ve lahitlere rastlamanız mümkündür. Bu kadar tarihi mekanın olmasını da zamanında bu bölgede yaşamış birçok medeniyetin kalıntılarından anlıyoruz. Zamanında bu bölgeyi yerleşim yeri olarak tutmuş, bu bölgede günümüze kadar gelen tarihi eserler bırakmış medeniyetler şöyle sıralanabilir; Selevkoslar, Romalılar, Bizanslılar, Selçuklular, Ermeniler, Fransızların, Karamanlılar ve en son Osmanlılar'ın idaresinde günümüz Türkiyesine kadar gelmiş bir yerleşim birimidir.
kızkalesi,kızkalesi tarihi,kızkalesi turizm,kızkalesi tarihi yerler,kızkalesi doğal güzellikleri,
Kızkalesi rehberi sayfası çok yakında hizmetinizde olacak. Alt yapı çalışmaları tamamlanan sayfaya www.kizkalesirehberi.com adresinden ulaşabileceksiniz. Bu sayfanın yayına başlanamasından sonra en kısa zamanda çalışmaları süren www.kizkalesitatilrehberi.com sayfamızda hizmete girecektirkızkalesi otel,kızkalesi konaklama,
kızkalesi,kizkalesi,kizkaelsi history,kızkalesi scenic beauty,kızkalesi turizm,kızkalesi tarihi,kızkalesi turizm,kızkalesi tarihi yerler,kızkalesi doğal güzellikleri,kızkalesi otel,kızkalesi konaklama

KIZKALESİ ULAŞIM NASILDIR?
Kızkalesine ulaşım Mersinden ve silifke'den bölgenin dolmuş kooperatifleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Mersinden ve Silifken'den günün her saatinde ulaşım imkanı bulmak mümkündür. Ayrıca bir çok şehirler arası otobüsünde uğrak noktasında olması hasebiyle ulaşım konusunda ciddi sıkıntılar yaşanan bir belde değildir. Heran Mersin Silifke yönüne gidecek araç bulabileceğinizden dolayı otogarlardan kalkan ve yurdun her noktasına giden otobüs firmaları mevcuttur. Hava ulaşımı için en yakın hava limanı Adanada bulunmaktadır.Adana havaalanına ulaşım veren hava yolları Pegasus , Onur Air, Sun Express, Anadolu Jet, Atlas Jet ve Türk Hava Yolları dır. En son yazımız hazırlandığında mevcut hava yolu şirketleri belirttiğimiz hava yolu şirketleridir değişiklik gösterebilir.. Adana-Kızkalesi arası yaklaşık 144 km dir.Adana havaalanından adana otogarına giderseniz Kızkalesi yönüne giden araclardan faydalanarak kızkalesine ulaşabilirsiniz. Kızkalesinden Adanaya gitmek için otobüslerle veya dolmuşlarla Mersin aktarmalı olarak da Adana hava limanına ulaşmanız mümkündür.

kizkalesi





kızkalesi,kızkalesi ulaşım,kızkalesi ulaşım nasıl,kızkalesi havaalanı,kızkalesi uçak,kız kalesi otobüs,kızkalesi dolmuş,kızkalesi mersin,kızkalesi adana,kız kalesi silifke,kızkalesi otel,kızkalesi konaklama













Akdeniz ikliminin hâkim olduğu Kızkalesi'nde yaz aylarında yapılan birçok kültürel ve sosyal aktivite tatilcilerin hoşça vakit geçirmesini sağlamaktadır.

Mersin'e bağlı Kızkalesi, il merkezine 60, Erdemli'ye 23 km. mesafede bulunmaktadır. Mersin'in simgesi haline gelen Kızkalesi, denizdeki kayalık üzerine kurulmuştur. Kızkalesi'nin çevre uzunluğu yüz doksan iki metredir. Mersin Kızkalesi'ne ulaşım balıkçı motorları ile mümkündür. Mersin Kızkalesi'nin başlıca geçim kaynağı turizmdir. Nüfusu 8139 olan Kızkalesi'nin yaz aylarında nüfusu 30 - 40 binlere ulaşmaktadır. Mersin Kızkalesi'nin yatak kapasitesi 15 000 olup, dört mevsim konaklama hizmeti bulunmaktadır.
İki plajı olan Kızkalesi hem yerli hem de yabancı turistler için gerek doğası gerek de içinde barındırdığı tarihi ile turizm merkezi haline gelmiştir. Kızkalesi Otelleri - Online Rezervasyon hakkında bilgi edinin.
Mersin Kızkalesi'nin üçte biri sit alanıdır. İsmini Korikos harabelerinden almıştır. Her yerin tarihi doku ile kaplı olduğu Mersin Kızkalesi'nin tarihi, M.Ö. 3000 yıllarına uzanmakta, günümüzde hala geçmişin izlerini taşıyan yapılar kentte varlığını sürdürmektedir. Kızkalesi kıyıdan 200 metre açıkta, denizdedir. Kızkalesi sekiz kule ile güçlendirilmiştir.
Mersin Kızkalesi efsanesinden bahsedelim biraz. Kralın bir kızı olmuş, kız büyüdükçe güzelliği ve iyi kalpliliği ile babasının da halkın da sevgisini kazanmış. Bir gün oralardan geçen bir falcı kralın falına baktıktan sonra kızının da falına bakmak istemiş. Kızın elini tutunca birden eli titremeye başlamış. Kral endişe ile sormuş falcıya ne gördüğünü. Falcı tereddüt etmiş ama kral ısrar etmiş gördüğünü söylemesi için. Falcı çaresiz söylemiş: Bu güzel ve iyi kalpli kızı bir gün yılan sokacak ve genç yaşta ölecektir. Kral çok endişelenmiş. Bir çare aramış bu kötü kaderi yenecek. Kendince bulmuş da. Denizin ortasına bir kale yaptırmış ve kızını oraya yerleştirmiş. Yılanlar ulaşamayacağı için kızı bu kötü kaderden korumayı düşünmüş. Günler gelip geçmiş ve bir gün kıza götürülen bir üzüm sepeti içine gizlenen yılan denizin ortasındaki kalede kızı ısırıp zehrini akıtmış. Kral da halk da anlamışlar ki kral kızı da olsa kimse kaderinden kaçamıyor.
Mersin Kızkalesi günümüzde bölgenin en önemli turizm merkezlerindendir. Kızkalesi'nde tarihi süsleyen doğa çok şey vaad ediyor. Mersin Kızkalesi'nin ince kumlu uzun plajı, temiz denizi, en azından ekim sonuna kadar rahatça denize girme olanağı sunan iklimi her gün biraz daha fazla turisti çekiyor.
  • Kızkalesi Otelleri - Mersin Kızkalesi Otel - Kızkalesi güzel yurdumuzun güzel şehri Mersin sınırları içinde, birçok Akdeniz sayfiye yerinden daha çok özelliklere sahip güzel bir tatil beldesi.
  • Kızkalesi Otel Fiyatları - 2012 - Büyük bir kısmı sağlam olan ve karaya 200 metre uzaklıkta bulunan Mersin Kızkalesi, beldeye ismini verecek kadar etkileyicidir.
  • Kızkalesi Butik Otelleri - Butik Otel Fiyatları - Kızkalesi, Mersin'in altın kumsallarında denizin, güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin akın akın gittiği Akdeniz'in en önemli kumsallarına sahip tatil beldelerinden biridir.
  • Kızkalesi Pansiyonları - Pansiyon Fiyatları - Kızkalesi, Mersin ilinin turizm adına sembolü haline gelmiştir. Kızkalesi, Akdeniz'in en güzel sahiline sahip noktalardan biridir.
  • Kızkalesi Apartları - Apart Otel Fiyatları - Akdeniz'de ki saklı cennet Mersin Kızkalesi gidilip görülesi, yaşanılası bir yer.

Kızkalesi, Mersin ilinin turizm adına sembolü haline gelmiştir. Kızkalesi, Akdeniz'in en güzel sahiline sahip noktalardan biridir.

Mersin Kızkalesi efsanesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Kızkalesi, dönemin kralı tarafından dillere destan güzelliğe sahip kızlarını korumak için yaptırılmış, kıyıdan 200 m. mesafede 8 kuleli bir kaledir. Kral yıllar sonra dileği gerçekleşip kızı dünyaya gelince, dönemin ünlü falcılarından kızının geleceği hakkında bilgi vermesini ister. Falcı kızın avuç içine bakıp susar. Bunu fark eden kral falcıya baskı yapıp, kızının genç bir kız olduğunda öleceği bilgisini alır. Günlerce düşünen kral kızını denizin ortasına yapacağı bir kale içinde korumayı planlar. Denizin ortasına günümüze kadar gelmiş olan Kızkalesi inşa edilir. Kralın güzel kızı 19 yaşlarına geldiğinde şehirde yapılan festival kapsamında kralın kızına hediye olarak gönderilen üzüm sepeti içine kimseye görünmeden bir yılan girer. Akşam kralın kızı yatmak için odasına gider ve odasının bir köşesinde kendisi için odaya getirilmiş üzümden tatmak isteyince yılan kızı sokar ve kız hayatını kaybeder. Mersin Kızkalesi efsanesi bu şekildedir.
Mersin Kızkalesi günümüzde yerli ve yabancı turistlerin büyük bir ilgisi ile karşılaşmaktadır. Daha önceleri göçebe hayat yaşayan Türkmenlerin yerli halk olarak yaşadığı Kızkalesi'nde geçim kaynakları turizm ve çiftçiliktir. Yaz aylarında Kızkalesi'nde yaşayan halk yaylalara çıkmaktadır. Kızkalesi tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Kızkalesi'ne gelen turistler denizin ve güneşin tadını çıkartırken aynı zamanda Mersin Kızkalesi'nde geçmişin izlerini de canlı olarak inceleme fırsatı bulmaktadırlar.
Kızkalesi'nin en cezbedici tarafı kuşkusuz denizi ve sahilidir. Uzun ve geniş bir sahile sahip olan Kızkalesi'nde sahilde rahat rahat güneşlenmek ve dinlenmek için oldukça geniş bir alan vardır. Kızkalesi denizi Akdeniz'in temiz kısımlarından biridir. Kızkalesi'ni ziyaret etmek isterseniz küçük teknelerle Kızkalesi'ne ulaşmanız mümkündür. Mersin Kızkalesi'nin başka bir güzelliği ise mevsimin burada oldukça uzun olmasıdır. Nisan ayından Kasım ayına kadar Kızkalesi'nde rahatça denize girmek mümkündür.
Kızkalesi özellikle Mersin ve çevre illerden misafirlerini yaz aylarında yoğun bir şekilde ağırlamaktadır. 10.000 civarında olan nüfus yaz aylarında bunun üç katına çıkmaktadır. Kızkalesi'nde turizm oldukça gelişmiş, Mersin ili sınırları içinde turistik aktivitelerin en yoğun yapıldığı yer Kızkalesi olmuştur. 15.000 civarında yatak kapasitesi ile Kızkalesi misafirlerine çok geniş seçenekte konaklama imkânı sunmaktadır. Kızkalesi tutkunları Kızkalesi pansiyonlarını inceleyip ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre en uygun Mersin Kızkalesi pansiyonlarında konaklamaktadırlar.
Mersin Kızkalesi pansiyonlarını tercih edenler, daha çok kısa süreli konaklama hatta günübirlik Mersin Kızkalesi ziyaretlerinde Kızkalesi pansiyonlarını tercih etmektedirler. Kızkalesi pansiyon fiyatları, Kızkalesi butik otellerine nazaran daha uygun olmaktadır. Tabi ki Kızkalesi pansiyonlarında, Kızkalesi otelleri konforunu bulmak çok mümkün değildir...

Kizkalesi holidays, accommodation Kizkalesi, Kizkalesi hotel, Kizkalesi meals, transportation Kizkalesi, Kizkalesi plane, bus Kizkalesi, Kizkalesi beds 
Kizkalesi Ferien, Unterkunft Kizkalesi, Kizkalesi Hotel Kizkalesi Mahlzeiten, Transport Kizkalesi, Kizkalesi Flugzeug, Bus Kizkalesi, Kizkalesi Betten 
العطل [كيزكلس]، والسكن [كيزكلس]، [كيزكلس] الفندق، وجبات الطعام [كيزكلس]، [كيزكلس] والنقل، وطائرة [كيزكلس]، [كيزكلس] حافلة، وأسرة [كيزكلس] 
Vacances Kizkalesi, hébergement Kizkalesi, Kizkalesi hôtel, les repas Kizkalesi, le transport Kizkalesi, Kizkalesi avion, bus Kizkalesi, lits Kizkalesi 
Días de fiesta, alojamiento Kizkalesi Kizkalesi Kizkalesi, hotel, comidas Kizkalesi, Kizkalesi de transporte, avión Kizkalesi, Kizkalesi autobús, Kizkalesi camas 
Kizkalesi праздники, размещение Kizkalesi, Kizkalesi отеля, Kizkalesi питание, транспорт Kizkalesi, Kizkalesi самолет, автобус Kizkalesi, Kizkalesi кровати 
Kizkalesi holidays, accommodation Kizkalesi, Kizkalesi hotel, Kizkalesi meals, transportation Kizkalesi, Kizkalesi plane, bus Kizkalesi, Kizkalesi beds 
Kizkalesi Ferien, Unterkunft Kizkalesi, Kizkalesi Hotel Kizkalesi Mahlzeiten, Transport Kizkalesi, Kizkalesi Flugzeug, Bus Kizkalesi, Kizkalesi Betten 
العطل [كيزكلس]، والسكن [كيزكلس]، [كيزكلس] الفندق، وجبات الطعام [كيزكلس]، [كيزكلس] والنقل، وطائرة [كيزكلس]، [كيزكلس] حافلة، وأسرة [كيزكلس] 
Vacances Kizkalesi, hébergement Kizkalesi, Kizkalesi hôtel, les repas Kizkalesi, le transport Kizkalesi, Kizkalesi avion, bus Kizkalesi, lits Kizkalesi 
Días de fiesta, alojamiento Kizkalesi Kizkalesi Kizkalesi, hotel, comidas Kizkalesi, Kizkalesi de transporte, avión Kizkalesi, Kizkalesi autobús, Kizkalesi camas 
Kizkalesi праздники, размещение Kizkalesi, Kizkalesi отеля, Kizkalesi питание, транспорт Kizkalesi, Kizkalesi самолет, автобус Kizkalesi, Kizkalesi кровати 

 Kızkalesi Etap Otel Kızkalesi Etap Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Motel İnanç turizmiyle tarih turizminin kesiştiği nokta. Bir tarafta Ashab-ı Kefh bir tarafta Sempaul, ...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Harvest Suites Otel Harvest Suites Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Apart Otel Otelimiz `Kızkalesi`'nin tam karşısında yer almaktadır. 9 apartımızla 12 ay hizmet vermekteyiz. Apar...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Delfin Otel Delfin Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Belediye Belgeli Delfin Otel'e Hoş Geldiniz... Tüm yılın yorguluğunu üzerinizden atmanız ve sunmuş olduğumuz aktiv...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Ufuk Otel Ufuk Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Motel Ufuk Motel Güzel Yurdumuz Türkiye'nin `Mersin` ilinde `Erdemli` ilçesine bağlı `Kızkalesi` Kasabasın...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Korykos Otel Korykos Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Tatil Oteli Hotelimiz 2007 yılının mayıs ayında yaptıgı çok geniş kapsamlı tadilatla, baştan aşağıya kadar yeni...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Kızkalesi Peri Motel Kızkalesi Peri Motel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Motel Kızkalesi Peri Motel Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi tatil beldesinde yer almaktadır. ...  

























Best Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Otel Best Motel `Mersin`'in `Erdemli` ilçesine bağlı `Kızkalesi` tatil beldesinde yer almaktadır. Deni...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Kızkalesi Sahil Motel Kızkalesi Sahil Motel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Motel Kızkalesi Sahil Motel, `Mersin`'in en popüler tatil merkezi `Kızkalesi`'nde yer almaktadır. İki yapı...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Rain Hotel Rain Hotel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Otel Hotelimiz 1997 yılında işletmeye açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana siz değerli misafirlerimize en...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Paşa Hotel Paşa Hotel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Otel Paşa Hotel, `Kızkalesi` beldesinde tarih, doğa ve denizin bütünleştiği bir noktada bulunan otelimiz,...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Holiday Otel Holiday Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Motel İşimiz insanlara hizmet ise biz yıllardır varız. Kaliteli temiz ve ekonomik işletmeciliği misyon edi...      İncele     Galeri     Fiyatlar        Almir Otel Almir Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi  Otel Almir Otel, Akdeniz'in en güzel ve tarih ile iç içe olan `Mersin` Kızkalesi sahilindedir. Mavi deniz...      İncele     Galeri     Fiyatlar    Best Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Otel Best Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Best Motel Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi tatil beldesinde yer almaktadır. Denize en yakın mesafedeki tesislerden biri olan Best Otel, aynı zamanda Kızkalesi'nin hareketli alanına da hakim konumdadır. Hemen yanında yer... Tesis Özellikleri Internet Otopark Restaurant Klima   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 50,00 TL   Tüm Fiyatlar   Holiday Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Motel Holiday Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (1) oy    İşimiz insanlara hizmet ise biz yıllardır varız. Kaliteli temiz ve ekonomik işletmeciliği misyon edindik. Ailenizle tatilinizi rahatlıkla geçirebileceğiniz HOLİDAY OTEL yıllardır siz değerli müşterilerimize gururla hizmet vermektedir. Bundan sonra yıllarca size hizmet... Tesis Özellikleri Emanet Kasa Hayvan Serbest Internet Plaj   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 35,00 TL   Tüm Fiyatlar   Korykos Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Tatil Oteli Korykos Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Hotelimiz 2007 yılının mayıs ayında yaptıgı çok geniş kapsamlı tadilatla, baştan aşağıya kadar yenilenerek, yeniden Türk turizmine hizmet etmeye başladı. Kurulduğu günden beri siz değerli misafirlerimizin ve değerli acentalarımızın... Tesis Özellikleri Bar Cafe Emanet Kasa Internet Otopark   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 60,00 TL   Tüm Fiyatlar   Paşa Hotel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Otel Paşa Hotel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Paşa Hotel, Kızkalesi beldesinde tarih, doğa ve denizin bütünleştiği bir noktada bulunan otelimiz, Mersin şehir merkezine 60 km, Adana Havalimanı'na 120 km, Silifke'ye 23 km. mesafededir. Tarihi ve turistik merkezlere... Tesis Özellikleri Bar Cafe Internet Otopark Plaj   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 80,00 TL   Tüm Fiyatlar   Ufuk Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Motel Ufuk Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (14) oy    Ufuk Motel Güzel Yurdumuz Türkiye'nin Mersin ilinde Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi Kasabasındadır. Mersin'e 65 km., Erdemli ilçesine 26 km. ve Adana Hava Limanına 110 km. uzaklıktadır. Şehir gürültüsünden uzak, deniz manzaralı,... Tesis Özellikleri Bar Cafe Emanet Kasa Hayvan Serbest Internet   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 70,00 TL   Tüm Fiyatlar   Harvest Suites Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Apart Otel Harvest Suites Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (9) oy    Otelimiz Kızkalesi'nin tam karşısında yer almaktadır. 9 apartımızla 12 ay hizmet vermekteyiz. Apartlarımız 75 m2 2 oda 1 salondan oluşmaktadır. Denize mesafemiz 50 metredir. Akdeniz’in incisine hepinizi bekliyoruz.Kızkalesi Efsanesi...Korikos'ta yaşayan... Tesis Özellikleri Berber Kuaför Bar Cafe Emanet Kasa Hayvan Serbest   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 200,00 TL   Tüm Fiyatlar   Kızkalesi Sahil Motel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Motel Kızkalesi Sahil Motel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Kızkalesi Sahil Motel, Mersin'in en popüler tatil merkezi Kızkalesi'nde yer almaktadır. İki yapıdan oluşan motelin isterseniz denize sıfır apart tarzı odalarında, isterseniz motel kısmında konaklama yapabilirsiniz. Keyifli güzel bir tatil dileriz.... Tesis Özellikleri Berber Kuaför Bar Cafe Internet Otopark   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster    Tüm Fiyatlar   Delfin Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Belediye Belgeli Delfin Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Delfin Otel'e Hoş Geldiniz... Tüm yılın yorguluğunu üzerinizden atmanız ve sunmuş olduğumuz aktivitelerimizle keyifli günler geçirmeniz için hizmetinizdeyiz. Delfin Otel, siz değerli misafirlerimizin konforu için her şeyi düşündü... Tarıh,Doğa Deniz ve Kum... Tesis Özellikleri Berber Kuaför Bar Cafe Emanet Kasa Internet   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 80,00 TL   Tüm Fiyatlar   Rain Hotel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Otel Rain Hotel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Hotelimiz 1997 yılında işletmeye açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana siz değerli misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaktadır. Hotelimizde kendinizi evinizde hissedeceğiniz konforlu bir ortam mevcuttur. Yılın 12 ayı açık olan hotelimizde kendinize rüya... Tesis Özellikleri Bar Cafe Emanet Kasa Internet Otopark   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster En düşük fiyat 110,00 TL   Tüm Fiyatlar   Almir Otel Mersin / Erdemli / Kızkalesi - Otel Almir Otel      Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     Dolu Oy     toplam (0) oy    Almir Otel, Akdeniz'in en güzel ve tarih ile iç içe olan Mersin Kızkalesi sahilindedir. Mavi denizinde ve tarihi mekanları ile sizi bekleyen Almir Otel'de yorucu bir iş hayatının stresini atarak... Tesis Özellikleri Bar Cafe Emanet Kasa Internet Kuru Temizleme   İncele l Galeri l Haritada yerini göster l Özelliklerini göster    Tüm Fiyatlar  

1 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More