DELL ‘den Yeni Ultrabook



Dell’in geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu kenardan kenara “çerçevesiz” ekranı, gün boyu süren pil ömrü ve olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sağlayan yenilikçi teknolojisiyle dünyanın en kompakt 13,3 inçlik Ultrabook’u olan XPS 13 yaz aylarında da en büyük yardımcınız.

1,356 kg’dan başlayan ağırlığı ve 0,63 cm olan inceliği, Rapid Start ve Smart
Connect gibi en yeni Intel teknolojilerini üstün performans ve şık tasarım ile kusursuzca birleştiren Dell XPS 13 Ultrabook ister teknede isterse kumsalda olun her yerde zahmetsizce yanınızda.

Şıklığınızla Öne Geçin ve Hiçbir Anı Kaçırmayın
XPS 13 dizüstü bilgisayarlar
Sertleştirilmiş Gorilla Glass camı kullanılan kenardan kenara ekran, yüksek dış ışıkta bile kolayca görünen ekran kumsalda bile maillerinizi okumanıza olanak sağlıyor
    Çift parmak destekli geniş bir dokunma paneline sahip tam boyutlu ve arkadan aydınlatmalı klavye
    9 saate varan pil ömrü sayesinde tüm günü elektrik fişine ihtiyaç duymadan geçirebilirsiniz

Her zaman her yerde kesintisiz bağlantı – İster kumsalda isterse hava alanında


Ultrabook kullanırken bağlantıyı korumak ve hızlıca bağlantı kurmak artık Dell XPS 13 ile çok kolaylaşıyor. XPS 13, periyodik aralıklarla bilinen ağları tarayarak takvim ve e-postayı güncelleştiren Intel SmartConnect teknolojisine sahip ilk dizüstü bilgisayarlardan biridir. XPS 13 Intel Rapid Start teknolojisi sayesinde müşterilere akıllı telefonların sağladığı hız deneyimini ve dizüstü bilgisayarın performansını sunmaktadır.

Teknik Özellikleri :

Ekran: 13 inç, 1366×768 piksel, Gorilla Glass çizilmez cam
İşlemci: Intel Sandy Bridge Core i5 ya da i7 (2012 yılının sonunda Ivy Bridge’e güncellenecek)
Grafik işlemci: Intel HD3000 / HD 4000
Depolama: 128GB ya da 256GB SSD
Bellek: 4GB RAM
Giriş-çıkış: USB 2.0, USB 3.0, Mini Display Port, kulaklık girişi
Webcam: 1,3MP
Klavye: Geri aydınlatmalı çiklet
Batarya: 47Wh (8 saat 50 dakika batarya ömrü vaat ediyor)
Kablosuz: 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More