BUGÜNÜN SARAYLISI DİZİSİ



atv bugünün saraylısı dizisi, atv de yeni başlayacak dizi bugünün saraylısı, bugünün saraylısı dizisi konusu, bugünün saraylısı dizisi hakkında, bugünün saraylısı dizisi oyuncuları kimler, bugünün saraylısı dizisi oyuncu kadrosu, bugünün saraylısı dizisi ne zaman başlıyor,




Yeni yayın döneminin başlamasına az bir süre kalmışken yeni başlayacak olan diziler ardı ardına gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında bu sezon bir çok dizi başlayacak ve bunlara yeni eklenen ise Bugünün Saraylısı dizisi oldu.
Bugünün Saraylısı dizisi yeni yayın döneminde Eylül ayında Atv ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Yazımızın devamında Bugünün Saraylısı dizisi oyuncuları ve Bugünün Saraylısı dizisi konusunu bulabilirsiniz.

Atv de başlayacak olan yeni dizi Bugünün Saraylısı adlı romanın diziye uyarlanmasıdır. Dizinin yapımcıları romanın içinden biraz değişiklik yaparak diziye uyarladık ve izleyici tarafından beğenileceğini umuyoruz diyerek dizinin kısa sürede sevileceğinin altını çizdiler.


Bugünün Saraylısı Dizisi Oyuncuları Kimler...


- Selçuk Yöntem
- Nazan Kesal
- Cansu Tosun  (Cansu Tosun Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Onur Tuna   (Onur Tuna Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Ali Ersan Duru
- Serhat Teoman (Serhat Teoman Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Gözde Çığacı
- Derya Durmaz



Bugünün Saraylısı Dizisi Konusu

Kökleri saraya dayanan Katiboğlu ailesi maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Kuyumculuk mesleğini atalarından devralan "Saraylı Bey" lakaplı Ata Katiboğlu, ailenin iki asırdır ikamet ettiği yalıyı satışa çıkarmak durumunda kalır.
Statülerini kaybetmek üzere olan karısı Üftade ve kızı Feride bu durumdan oldukça hoşnutsuzdur. Yalıya beklenmedik, sürpriz bir alıcı çıkar. Hayatında Kayseri'deki bağ evinden başka bir yer görmemiş olan genç, güzel ve milyoner Ayşen, "Bugünün Saraylısı" olarak yalıya yerleşir. Yalının bu şekilde el değiştirmesiyle herkes şoke olurken, Ayşen'le beraber herkesin de hayatı değişecektir.





Bugünün Saraylısı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle



bugünün saraylısı dizisi hangi kanalda, bugünün saraylısı dizisi kimler başrol, bugünün saraylısı dizisi başrol oyuncuları, atv bugünün saraylısı konusu, selçuk yöntemin yeni dizisi bugünün saraylısı, bugünün saraylısı selçuk yöntem, bugünün saraylısı dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More