AKILLI TELEFONLAR İÇİN İNDİRİLMESİ GEREKEN UYGULAMALAR - AKILI TELEFONLARDA OLMASI GEREKENLER



güncel,akıllı telefonlarda olması gerekenler,akıllı telefonlar için neler indirilmelidir,akıllı ve android telefonlar için indirilmesi gereken uygulamalar,telefona hangi uygulamalar indirilmelidir,telefonunuza indirilmesi gereken en popüler uygulamalar,telefonlar için olmassa olmaz uygulamalr neler,hangi uygulamalar indirilmelidir



Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza hızlı giriş yapan ve neredeyse elimizden hiç düşmeyen genç yaşlı her kesimden, yaştan insanların ellerinde olan akıllı telefonlar neredeyse tüm işlerimizi oradan yapmamıza olanak sağlıyor.
Ayrıca akıllı telefonlarda zaman geçirmekte çok eğlenceli oluyor, bunlar oyunlar, sosyal paylaşım sitelerine girişler, internette dolaşmak, yardımcı uygulamalar yüklemek ve kullanmak müzik dinlemek vs. gibi bir çok seçeneğin bulunduğu akıllı telefonlarda gündem neredeyse hemen hemen her gün değişiyor.

Her gün bir yenisi eklenen ve çıkan akılı telefonlar daha elinizdekine alışmadan hemen gözümüzü yeni çıkana dikmekten vazgeciremiyor bizleri, Akıllı telefonlarla internet kullanımı da hızlanırken kullanıcıların çoğunda internet kesin var. Hal bu olurken internet üzerinden uygulama indirmekten keyif alanlarda var.

Peki Akıllı telefonlar için hangi uygulamalar indirilmelidir?
Akıllı telefonlar için hangi uygulamaları indirmek gerekiyor.
Akıllı tefonlarda en çok tercih edilen uygulamalar neler?
Akıllı telefonlar için hangi uygulamalar faydalı olur?

Sizlere bu yazımızda Akıllı telefonlar ve Android telefonlar için en çok indirilen ve indirilmesi gereken telefon için olmazsa olmaz uygulamaların hangileri olduğunu paylaşmaya çalışacğız


İşte Akıllı Telefon ve Android Telefonlarınız Varsa En çok İndirilen ve İndirilmesi Gereken Uygulamalar..

Twitter - Öncelikle telefonunuzun olmassa olmazı olan bir uygulama Twitter hesabınız olmasa bile mutlaka alınıp indirilmesi gereken bir uygulama haberler müzikler sevdiğiniz sanatçı,futbolcu,oyuncu,dizi,kanal,spor vs. gibi bir çok ismi ve konuyu takip etmenize bilgi almanıza olanak sağlayacaktır.

Facebook - Telefonlar için bir başka olunması gereken ve hemen hemen her telefonda var olan Facebook uygulaması olmalıdır. Facebook Messenger ile arkadaslarınız ile anında mesajlaşabilirsiniz.

İnstagram - evet hızla gelişebn ve kullanıcısı hızla artan instagram bir fotograf paylaşma uygulamasıdır kullanıcılar o anki fotografını ve sevdiği bir seyin fotografını çkerek instagram üzerinden paylaşabilir. ayrıca yeni gelecek güncelleme ile instagramda video paylaşımı da olacak.

EverNote - adından da anlaşıldığı gibi bir not uygulması olan Evernote yanlızca not olmamakla beraber mesaj müzik ses kaydı ve fotograflarınız için adeta bir dolaptır. kadettikten sonra başka bir internet bağlantısı olan cihazdan bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

SnapChat - Snapchat çektiğiniz fotoğrafları ve kısa videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya yarayan bir uygulamadır. Ayrıca fotoğraflar üzerinde not almanıza ve çizim yapmanıza olanak sağlar.

Pandora - Pandora favori radyo istasyonlarınızı dinlemenizi sağlar Pandora üzerinde kendi listenizi olusturabilirsiniz

GroupMe - Bu uygulama kendi grubunuzu olusturarak arkadaslarınz ile fotograf müzik vs. bilğler paylaşmanızı sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More