YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR - GÜNEŞİ BEKLERKEN DİZİSİ MELİS BİYOĞRAFİSİ



Etiket:yağmur tanrısevsin kimdir,güneşi beklerken dizisi melis,melis kimdir,güneşi beklerken dizisindeki melis lkimdir,güneşi beklerken dizisi melis kaç yaşında,güneşi beklerken dizisi oyuncuları melis,yağmur tanrısevsin biyografisi,yağmur tanrısevsin kimdir,güneşi beklerken dizisindeki melisin ismi,yağmur tanrısevsin resimleri, yağmur ta
nrısevsin güneşi beklerken dizisi,güneşi beklerken dizi oyuncuları melis kim,melis resimleri




Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan ve yayınlandığı ilk bölümden beri ilgi ile izlenen ve kısa sürede sevilen dizisi Güneşi Beklerken tüm hızıyla devam ediyor. Bir gençlik dizisi olarak anılan ve genç oyuncuların çok olduğu dizide oyuncular yetenekleri ile dikkat çekiyorlar. Bunlardan birisi olan Yağmur Tanrısevsin.

Genç ve güzel oyuncu dizideki Melis karakteri ile hemen adından söz ettirerek dizi içerisinde en çok konuşulan isimler arasına girdi, güzelliği ile öne çıkan ve sergilediği oyunculuk ile beğenilen genç oyuncu hayran kitlesini genişletiyor.

Peki Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır.

Sizlere bu yazımızda Güneşi Beklerken dizisi oyuncularından Melis karakteri yani Yağmur Tanrısevsin hakkında bilgiler vererek biyografisini paylaşacağız.

Yağmur Tanrısevsin Kimdir...

Kanal D ekranlarında başlayan Güneşi Beklerken dizisinde Melis karakteri Cihan'ın kızı olarak tanıdığımız,
Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. Craft Oyunculuk Atöylesinde eğitim almaktadır. Yağmur Tanrısevsin bir çok dizi ve filmlerde rol almıştır.

İşte Yağmur Tanrısevsin'in Oynadığı Dizi ve Filmler

Adını Feriha Koydum
Pis Yedili
Rüya Gibi Geçti
The Tragedy

Güneşi Beklerken Melis Resimleri
Yağmur Tanrısevsin Resimleri



0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More