YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE JÜRİSİ DEĞİŞİYOR - YETENEK SİZSİNİZ YENİ JÜRİ İSMİ KİM OLACAK



tv, yetenek sizsiniz jüri üyesi değişiyor, yetenek sizsiniz jürisi kim olacak, yetenek sizsiniz kim gelecek, yetenek sizsiniz yeni jüri üyesi kim olacak, yetenek sizsinize yeni isim  kim,eser yenenler yetenek sizsinize geliyor,yetenek sizsiniz yeni jüri üyesi değişti mi,yetenek sizsiniz kim jüri oluyor,eser yenenler yetenek szisiniz jüri üyesi oldu,yetenek sizsinizde yeni jüri belli oldu,



Acun Ilıcalının programı olan ve Star TV ekranlarında izlediğimiz Yetenek Sizsiniz Türkiye bu sezonda kaldığı yerden Türkiye'nn yeteneklerini aramaya çalışacaklar. Acun Ilıcalının sunduğu yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasının jüri üyesi olan Hülya Avşar ve Sergen Yalcın 2 sezondur yetenek sizsiniz Türkiye jüri üyesi olarak karşımızdaydı. Geçenlerde Acun Ilıcanın açıklaması üzerine Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye yarışması jüri üyelerinin değişeceğini söylemişti.

O ses Türkiye Yarışması Jüri Üyeliğinde Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz yer alıyordu. Bu yeni sezonda ise kimlerin olacağı henüz belli değil, Hülya Avşar için o demirbaşımız diyerek yeni sezonda yine beraberiz dedi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması Jüri Üyeleri ise Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın yer alıyordu. Bu yeni Sezonda ise Sergen yalçının yerine gelecek isim Eser Yenenler olacak.
Adını Çok Güzel Hareketler Bunlar programından duyduğumuz ve kısa zamanda bir çok projede yer alıp adından söz ettiren Eser Yenenler bakalım Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasında nasıl bir Jüri üyesi olacak.
Sizce Eser Yenenler Doğru İsim mi?
Eser Yenenler Jüri Üyesi İçin Uygun mu?
Sizce Eser Yenenler Olmalı mı, olmamalı mı?
Eser Yenenler Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Eser Yenenler'in Jüri Üyeliği hakkında Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More