BİR MİLYON KİMİN YARIŞMASI - SHOW TV BİR MİLYON YARIŞMASI BAŞVURU FORMU



bir milyon kimin yarışması ne zaman başlıyor, bir milyon kimin yarışması, bir milyon kimin yarışması katılım formu,  habertürk soru kitabı, habertürk bir milyon kimin yarışması soru kitabı, soruları önceden veren yarışma hangisi, çıkacak soruları veren yarışma hangisi,


Show TV ekranlarında yepyeni bir yarışma başlıyor. Büyük ödülü 1.000.000 TL olan yarışmanın konusu bilgi yarışması hemde soruları önceden bileceksiniz. İlk defa bir yarışma programında sorular verilecek ve aralarından sorulacak soruyu bilen kazanacak.

Her zaman denilen bir laf vardır, çalışmadığım yerden çıktı sorular denir. Bu defa sorular çalıştığınız yerden olacak. HaberTürk ve  Show Tv ortak projesi olan Bir Milyon Kimin yarışması diğer yarışma programlarına nazaran daha kola y gibi görünüyor. Habertürk gazetesinin 1 Eylül Pazar günü vereceği kitabı almanız yetecek ve sonrasında yarışma başvuru formunu doldurarak kazanmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Peki Bir Milyon Kimin yarışması nasıl olacak.

Bir Milyon Kimin yarışması Habertürk gazetesi ve Show Tv'nin ortak projesidir. Habertürk gazetesinin 1 Eylülde vereceği 10 000 soruluk kitabı alıp içindeki sorulara çalışmanız yetecek üstelik soruların cevapları da içinde yer alıyor.

13 hafta sürecek yarışma her hafta katılan yarışmacılar arasında birinci olan kişinin diğer hafta birincileri ile en son 31 Aralık 2013 günü yapılacak büyük finalde tekrar aynı kitap içindeki soruların sorulması ile o günün birincisi 1 000.000 TL'lik ödülü kazanacak ve 2014 yılına milyoner olarak girecektir.

Sizde kazanmak istiyor ve ezberim iyi diyorsanız mutlaka  Habertürk gazetesinin 1 Eylülde vereceği 10 000 soruluk kitabı almalı ve yarışmaya katılmalısınız.





BİR MİLYON KİMİN YARIŞMASI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ>>>





Yarışma Hakkında YORUM Yapabilirniz..









bir milyon kimin yarışması hangi kanalda, bir milyon kimin yarışmasına nasıl katılırım, bir milyon kimin yarışması soru kitabını nerden alırım,  bir milyon kimin yarışması sorularının olduğu kitap adı, bir milyon kimin yarışması soru kitapçığı, bir milyon kimin yarışma konusu, bir milyon kimin yarışmasının çıkacak soruları hangileri,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More