BABA PANİK YAPMA YARIŞMASI - ATV BABA PANİK YAPMA YARIŞMASI BAŞVURU FORMU



baba panik yapma yarışması ne zaman başlayacak, baba panik yapma yarışması katılma şartları, baba panik yapma yarışmasına nasıl katılırım, freeimle.blogspot.com, babalar ve çocukları yarışmasına nasıl katılırım, babalar ve çocukları nasıl katılıcam, babalar ve çocukları yarışması başvuru formu, baba panik yapma yarışma başvuru formu, atv baba panik yapma yarışması,



Yeni yayın döneminde ATV ekranlarında alışılmışın dışında bir yarışma ekranlarda olacak. Empati sözünün anlamını hepimiz biliriz, kısaca kendinizi başkasının yerine koymak işte Atv yeni sezonda bu sözü uygulamalı olarak gösterecek.

Çocuk bakmak işi kadınların görevi olarak bilinir, hanımlar hemen hayır demesin öyle bilinir dedim.  İşte Atv Baba Panik Yapma adlı yarışma programı ile çocuk bakmanın kimin işi olduğunu gösterecek.

Atv ekranlarında başlayacak olan yarışma Baba Panik Yapma her hafta 4 farklı babanın çocuğu ile katılıp 6 gün boyunca çocuğuyla gece gündüz beraber olarak çocuğun her şeyi ile ilgilenecek.

- Banyo yaptıracak
- Yemek yedirecek
- Uyutacak
- Gezdirecek
- Altını değiştirecek

Kısacası çocuğun tüm ihtiyaçlarını ile ilgilenecek anneler ise babaları sadece ekrandan izleyecek çocuğunu nasıl birine emanet ettiğini izleyecek.
Babalar 0 ile 6 yaş  arasındaki çocuklarına annelik yapacak. Babalar kendinize güveniyor ben bu işi yaparım diyorsanız yarışma başvuru formunu doldurarak başlayabilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon

BABA PANİK YAPMA YARIŞMASI BAŞVURU FORMU>>>






Konu Hakkında Yorum Yapabilirsiniz...



atv babalar ve çocukları yarışması, baba panik yapma kaç yaşında çocuk olması gerekiyor, baba panik yapma yarışmasına kaç yaşındaki çocuk katılabilir,  babalar ve çocukları yarışmasına kaçyaşına kadar çocuk katılabilir, babalar ve çocukları yarışmasına kaç yaşındaki çocuk katılır

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More