Crysis 3 oyun tanıtımı ve sistem gereksinimleri



Crysis yapımcısı Crytek EA’le birlikte yeni bir yapım üzerinde çalışıyor. EA tarafından verilen bir iş ilanında, Crytek için bir video yönetmeni arandığı ortaya çıktı.
GÜNCEL PREMİUM HESAPLARINA ULAŞMAK İÇİN REKLAMA TIKLAYINIZ 10 SANİYE BEKLEYİNİZ
Makalenin Tamamını Görmek İçin Reklama Tıklayınız 10 saniye bekleyiniz.






Almanya merkezli Crytek’in Türk patronlarından Cevat Yerli Ocak ayında yaptığı açıklamada Crysis 3′ü geliştirmeyi çok istediklerini ve hatta Crysis 3′ün senaryosunun ana hatlarının bile belli olduğunu söylemiş, ancak üçüncü oyun için Crysis 2′nin başarılı olmasının şart olduğunu belirtmişti.
En büyük yenilik CE3´ün oyun konsollarına destek vermesidir. 3 yepyeni bir motordur ve fizik, 3 boyutlu grafik, yapay zeka veya seslendirme için toptan bir çözümdür! Motorumuzun en büyük özelliği Crysis´den bilinen 3 boyutlu grafik kalitesini ve andığım diğer kaliteleri oyun konsollarına taşımasıdır. Ayrıca CE3 Time-of-the-Day yöntemini içerir ve 3 boyutlu su´yu daha gerçekçi yapar. Su´ya rüzgarın ve dalgaların etkisini daha gerçekçi yansıtır.


Geçen Mayıs ayında ise EA Partners patronu David DeMartini gelecekte Crysis 3, 4 hatta 5′i yayınlamak istediklerini belirtmişti. EA’in bu istekli tavrını ve Crysis 2′nin de gösterdiği satış başarısını göz önüne alacak olursak, bu oyunun serinin üçüncü yapımı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
RESİMLER VE VİDEO İÇİN YAZININ DEVAMINA BAKINIZ
ce301 CryEngine 3 Resimleri   Videoları CRYSIS 3 Oyun
ce302 CryEngine 3 Resimleri   Videoları CRYSIS 3 Oyun
ce303 CryEngine 3 Resimleri   Videoları CRYSIS 3 Oyun
ce306 CryEngine 3 Resimleri   Videoları CRYSIS 3 Oyun
ce307 CryEngine 3 Resimleri   Videoları CRYSIS 3 Oyun



Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

2 dak. önce – Oyun İndir, Film indir, Müzik İndir, Güncel Premium Şifreleri, 2012 Cfg indir, ... Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi Sinema Çekimi Full izle (Orj.Dil) ... çok istediklerini ve hatta Crysis 3′ün senaryosunun ana hatlarının bile belli ... 24 Mar 2011 – Oyun Adı : Crysis 2 Oyunun Sürüm Adı : FLT Oyunun Çıkış Tarihi : 25 Mart ... 3: The Clone Wars İndir,Download (Full) Crysis 2 Hileleri (Trainer) ... 11 Kas 2008 – Crysis - Full - Oyun indir - Oyun Download Fps (First Person Shooter) ... 2004 yılına gelindiğinde Half Life ve Doom 3 gibi oyun piyasasının göz bebekleri .... Öncelikle Crysis'teki hile yapmanız için belli oyun dosylarında değişiklik yapacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More