Tülin Şahin Makyaj Önerileri



Katılımcılarla makyaj sırlarını paylaşan Tülin Şahin, sezon makyajı hakkında tüyolar verirken, sezon renklerine yönelik birçok bilgi de paylaştı.

Türk kadınlarının yaptığı makyaj hataları ve doğru makyaj konusunda birbirinden farklı ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Tülin Şahin, bu sezon göz makyajında metalik renklerden mat renklere kadar tüm renklerin bir arada kullanılacağını vurguladı. 2010’a girerken yılbaşı makyajı konusunda da konuklara tüyolar verdi.


Katılımcıların kişisel zevklerine göre önerilerde bulunurken, gelen soruları da yanıtladı. Etkinliğe katılan kadınlar, Tülin Şahin’in önerilerini Flormar mağazasında yer alan ürünlerle deneme imkanı yakaladılar. Flormar’ın yeni yıl kampanyaları ve birbirinden farklı süprizleri de katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.








Kıyafetle makyaj renkleri aynı yapılıyor. Bu yanlış. Makyaj renkleri kıyafetle aynı olmamalı. Tüm Türk kadınlarının kıyafetine göre makyaj yapması yanlış, size yakışan makyajı deneyerek öğrenirsiniz. Kendinize yakışan makyajı bulduktan sonra buna yakın tonlarda makyaj yapabilirsiniz. Kaş, saç ve ten renginize göre makyaj yapmalısınız. Var olan güzelliğinizi destekleyici makyaj yapmalısınız. Gözleriniz güzelse bu bölgenizi ön plana çıkartın. Dudaklarınız inceyse ancak kırmızı ruj seviyorsanız daima içten gülümsemeye özen gösterin. Kendinizle barışık olun. Kendinize en fazla güvendiğiniz zamanlarda kırmızı giyin. Güzellik çok göreceli bir kavram. Jennifer Lopez, Beyonce’den önce büyük popolar çok kötü karşılanırdı. Onlar bunu iyi şekilde kullandı. İnsan sahip olduklarını kabul etmeli, bu mutlu olmak için yeterli.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More