2012 Ramazanda Hava Sıcaklıkları Artacak mı Azalacak mı?



Ramazan ayının uzun günlerden oluşması bir yana bir de üstüne kavurucu sıcaklıklar geliyor. Hava sıcaklıkları tüm Türkiye’de artışa doğru gidiyor. İnsanlar hava sıcaklıklarının azalmasını beklerken, daha rahat oruç tutmayı beklerken zorlu hava sıcaklıklarında oruç tutmak zorunda kalacaklar.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

Kavurucu sıcakların ardından ramazanın ilk günü nispeten serin geçti. Sonrası için ise yine sıcak hava alarmı var. Meteoroloji’nin tahminlerine göre önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları yurt genelinde 8 derece daha artacak.



Türkiye’yi henüz terkeden afrika sıcaklıkları tam da ramazanın ilk haftası geri geliyor. Oruç tutanlar endişeli.

Hava hafta başından itibaren kuzeyde 4, güney ve iç kesimlerde 8 derece daha ısınacak. Türkiye’nin her bölgesinde, hemen hemen her şehrinde termometreler yükselişe işaret edecek. Mersin, Adana ve Hatay’da sıcaklık 40 dereceye dayanacak.

Antalya, Edirne, Bolu, Karabük, Çankırı, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da da 40 dereceyi aşacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More