Balık Burcu Özellikleri



20 Şubat-20 Mart tarihleri arasında ay Balık burcundayken doğanlar duygusallığı, rahatına ve huzura düşkünlüğü ile anılırlar. İstekleri ve arzularına ulaşmak için çabalar. Bunları gerçekte elde edemezse kendine ait hayal aleminde gerçekleştirir. Sık sık gerçekle hayali karıştırır. Öte yandan mistik ve felsefi olaylara meraklıdır. Esnek kişiliği, kolay etki altında kalması, amaçlarına ulaşmasını engeller. Sadece üşendiği, bazen de kendine güvenmediği için susmayı tercih eder.


Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkekleri on iki burcun en hassas erkeği arasındadır. Hislerinin esiri olsalar da aklını fevkalade kullanabilen bir tiptir. Çift fikirli olduğu için karar vermekte zorlanırlar. Çok hayalperest oldukları için renkli kişilikleri vardır. Para konusunda cömert ve savurgandır. Başkalarını memnun etmek için parayı düşünmez.
Balık burcu erkeği iyi niyetlidir. Herkesi olduğu gibi kabul eder. Herkesin kendi bildiği gibi hareket etmesini normal karşılar. Kendisine de karışılmasından hoşlanmaz. Güzelliği çok sever. Yaşadığı ortamı süslemek için hiç bir masraftan kaçmaz. Evini peri masallarındaki saraylar gibi yapmak ister. Duygusal olduğu için sevmeyi ve sevilmeyi ister. Sevdiği zaman birden güçlenir. Cesaretle engelleri aşması, başarıya erişmesi daha kolay olur. Aradığı sevgiyi bulduktan sonra bağlanır ve evlenmek ister. Balık burcu erkeği romantiktir. Evlendikten sonra çapkınlık yapmaz. Çok hisli olduğu için sevdiğini kıskansa da ona hissettirmez.

Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadınlarının çoğu güzel ve cazibelidir. Hem çift kısmetli hem de çift karakterlidir. Ancak onu elde etmek kolay değildir. Balık burcu kadını iş hayatından hoşlanmaz, mecbur olmadıkça çalışmaz. Onun ideali ev kadını olmaktır. Balık kadını merhametli, iyi niyetlidir. Ailesine, dostlarına bağlıdır. Fakat asıl sevdiği erkeğe bağlanır ve bu erkek onun için üstün sayılır. Onun her sözüne, her fikrine inanır. Onun her dediğini yapar ve bütün arzularını yerine getirir. Sevilmediği zaman durgun ve karamsardır. Çünkü aşk için yaşar. Bu burcun kadını kıskançtır. Kendisinden üstün olan kimseleri kıskanır. En üstün kendini görür. Aşık olduğu zaman kıskançlığı daha da artar. İstediği erkeği elde etmesini de bilir. Birisini beğenirse kısa bir sürede kendisini sevdirir. Balık burcunda doğan kadın evinde huzuru, mutluluğu sağlamak için fedakarlıktan kaçınmaz. Çocukları varsa çok daha fedakar olur. Onları şımartır ve her istediklerini vermeye çalışır. Bu kadın, erkeği mutlu etmek için yaratılmıştır.

Balık Burcu Kimlik Kartı

20 Şubat-20 Mart
Sembol: Balık
Yönetici gezegen: Jüpiter/Neptün
Grubu: Su
Uğurlu Çiçekleri: Yasemin, Beyaz Gül
Uğurlu Kokuları: Zambak, İnci Çiçeği
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu Sayısı: 7
Uğurlu Taşı: İnci
Uğurlu Renkleri: Deniz Mavisi, Gümüş
En Belirgin Özelliği: Merhamet
Kader bağları: Yengeç, Akrep
Yükselmek için: İkizler, Yay
Hobi: Tiyatroya ve müzikallere gitmek

Balık Burcu 19 Şubat -20 Mart  , Günlük Burc Yorumları Oku , Balık Burcu Günlük Falını Oku..





                  

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More