“Cam” Tiyatro Oyunu 29 Temmuzda Çeşme Açıkhava Tiyatrosunda!



Bu Oyun Kadına Dair Çok Şey Sorgulatacak!

Levent Kazak’ın yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği, başarılı oyuncular Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer’in rol aldığı tiyatro oyunu “Cam” kadının sosyal konumuna özellikle dikkat çekerek kadına dair birçok şeyi sorgulatacak.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online


Alışılmadık kurgusuyla tiyatro severlere şaşırtıcı bir deneyim sunan “Cam”; kocasından boşanmak üzere olan bir resim öğretmeninin atölyesinde geçiyor. ‘Kadın’ın sosyal konumu, insan ilişkileri ve hayatın sürprizleri hakkında izleyiciyi derin sorgulamalara yönlendiren “Cam”; aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki farklı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.

“Cam”da; 9. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” seçilen Dolunay Soysert, “Nefes-Vatan Sağolsun” filminin yüzbaşısı, “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun “Dildo”su Mete Horozoğlu ile “Yaprak Dökümü” dizisindeki “Ferhunde” rolüyle tanınan Deniz Çakır’ın yanı sıra sevilen oyuncular Bülent Alkış ve Selen Uçer rol alıyor. İki perdeden oluşan “Cam”ın yardımcı yönetmenliğini Zeynep Ocak üstlenirken, dekorlarını Barış Dinçel hazırlıyor.


Cam

29 Temmuz 2012 21:30
Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, İzmir
Biletler Biletixde.
Bilet Fiyatları:
1. Kategori – 56.00 TL
2. Kategori – 45.00 TL
3. Kategori – 34.00 TL


cam tiyatro oyunu 21 temmuzda çeşmede, cam tiyatro oyunu izmir 2012 cam tiyatro oyunu çeşme 2012, cam tiyatro oyunu temmuz oyunları, cam tiyatro oyunu temmuzda izmirde

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More