Cinsel İlişki, Mastürbasyon Orucu Bozar mı?



Ramazan ayında orucu bozan, bozmayan şeyler en çok merak edilenler arasında. Bazı temel ihtiyaçlarımız var, beslenmek, cinsel ilişki gibi… Bunlar genel olarak orucu bozuyor.

Basit olarak cevabımızı verecek olursak oruçluyken cinsel ilişkiden, mastürbasyondan ve cinsel haz verici her türlü davranıştan kaçınmak gerekiyor. Cinsel ilişki veya mastürbasyon sonucu boşalmak kesinlikle orucu bozan davranışlardandır.




CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online


Merak edilen bir diğer konuda sahurdan sonra uyurken istem dışı rüya sebebiyle yaşanan boşalmalar orucu bozar mı? Hayır, bu durumda oruç bozulmaz ve sonucunda gusül abdesti alınınca da oruç bozulmaz. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta gusül abdesti alırken ağızdan ve burundan su kaçırarak yutmamak gerekiyor.

Bu bahsettiğimiz konu sebebiyle Ramazan ayında cinsel ilişki tamamen yasak anlamına mı geliyor? Elbette ki hayır. Oruçlu olmadığımız zamanlar, yani iftar ve sahur vakti arasında cinsel ilişkide herhangi bir yasak yoktur.

Gelen Aramalar: cinsel ilişki orucu bozar mı,masturbasyon orucu bozar mı,masturbasyon orucu bozarmi,bosalmak orucu bozar mi,cinsel iliski orucu bozarmi,31 orucu bozar mı,ilişki orucu bozar mı,mastürbasyon oruç bozar mı,masturbasyon oruç bozarmı,oruçluyken cinsel ilişki orucu bozar mı

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More