E Devlet Şifremi Unuttum



Türkiye cumhuriyetinin tüm kurumlarının olduğu sitede işlem yapabilmek için bu siteye üye olmak gerekmektedir. Bu site üzerinde herhangi bir kurumun memur alımlarının yanında ayrıca kurumların sitelerinden yapılması gereken işlemler de yapılabilmektedir. Belirtelim ki, bu site sayesinde gerekli olan işlemler hemen gerçekleşebilmekte ve hem ekonomik olarak hem de zaman olarak büyük tasarruf sağlanmaktadır.


Bu siteye üye olabilmek için posta telefon telgraf müdürlüğünden 1 Türk lirası vererek şifre almanız gerekmektedir. Bu şifre sayesinde gerektiğinde vergi borçlarınızı ödeyebilir ve eğer ki ceza aldıysanız cezalarınızı ödeyebilirsiniz.

Türk halkına büyük kolaylık sağlayan bu sitede eğer ki şifrenizi unutursanız, e devlet şifremi unuttum linkini tıklayarak şifrenizi rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca pttye giderek 10 tl karşılığında yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz.Bunun dışında yıllık vs. hiç bir ödemesi bulunmamaktadır. Siteye kayıt olurken verdiğiniz telefon numarasına gelen bu şifre ayrıca mail adresinize de isteyebilirsiniz. Ayrıca belirtelim ki, bu sitenin sizlere sunduğu başka yönergeler ile de şifrelerinizi öğrenebilirsiniz.E devlet şifremi unuttum linkini tıklayarak sizlerde şifrenizi öğrenebilir ve bu site üzerinden gerekli olan işlemleri yapabilirsiniz. Böylece her konuda büyük tasarruf sağlamış olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More