Turkcell 11.000 Sms Paketi Nasıl İptal Edilir?



Özellikle gençlerin yoğun olarak kullandığı SMS Paketlerinin iptallari hakkında bir çok sıkıntı yaşanmakta. Turkcell 11.000 SMS paketini nasıl iptal edebileceğiniz ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz.

Çoğu kişi artık SMS paketi yapmaktan vazgeçiyor ve ileri ki günlerde telefonuna lira yüklediğinde Turkcell, daha önceden
yapılmış olan SMS paketi ücretini kesiyor ve tekrar SMS paketi yapıyor. Bu durum hayli can sıkıcı. Bunun önüne geçmek için kullanmaktan vazgeçtiğiniz servisleri iptal etmeniz gerekiyor. İptal etmek için hemen aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

Paketinizi iptal etmek için ​"IPTAL SUPER SMS" yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Aylık SMS ücretini ödemişseniz, SMS paketini bitene kadar abonelik iptal edilmez. Diğer aylar için aboneliği iptal edersiniz.Yani Abonelik bitiminde paket yenilenmemiş olur.

Turkcell 11.000 Sms paketinin İçeriği Nedir?

TAM 11.000 SMS! Ayda sadece 11 TL’ye yurt içi tüm Turkcell’lilerle 10.000 SMS ve Her Yöne 1.000 SMS içeren Hazır Kart Süper SMS Paketi'yle bol bol mesajlaşabilirsiniz.
Turkcell 11.000 Sms  Paketine nasıl Abone olabilirim? 
Turkcell'lilerle 10.000 SMS ve Her Yöne 1.000 SMS Paketi için SUPER SMS yazıp 2222'ye ücretsiz gönderebilirsiniz.
Kalan mesajlarımı nasıl öğrenebilirim?
Turkcell'lilerle kalan SMS ve paket bitiş tarihi bilgilerini *123*414#'i ; Her Yöne kalan SMS ve paket biriş tarihi bilgileri için *123*416#’i tuşlayarak ücretsiz öğrenebilirsiniz. Aylık paketinizin bitmesine 3 gün kala paketinizin yenileneceğine dair bilgilendirme mesajı gönderilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More