HTC One Max Özellikleri ve Fiyatı



HTC'nin dev modeli One Max resmi olarak tanıtıldı.Parmak izi okuyucusu ile dikkat çeken One Max'ın özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz. HTC One Max fiyatı, HTC One Max özellikleri hakkında detaylı bir yazı hazırladık.

HTC One Max Tanıtıldı
5.9-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD3, 1.7GHz  dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemci, Adreno 320 grafik yongasının yer aldığı işlemci hatırlanacağı üzere One modelinde de yer almıştı.
3300 mAh bir batarya kullanmış. HTC bu telefonunda, 25 saate kadar konuşma süresi ve 585 saat bekleme süresi vaat ediliyor.
2GB RAM yer alıyor. Telefonun 16 ve 32GB seçenekleri sunulacak. Telefonda ayrıca 64GB'ye kadar destek sunan microSD kart desteği de yer almaktadır.
BoomSound hoparlörler yer alıyor. Ancak telefonda Beats Audio ses çıkışına yer verilmemiş.
HTC One Max'ın arka yüzeyinde kameranın tam altında bulunan parmak izi okuyucusu sayesinde, kullanıcılar artık parmak izleri ile şifre belirleyebilecek.
Arka bölümde 4 Ultrapiksel kamera konumlandırılan telefon, söz konusu kamera sayesinde 1080p@30fps ve 720p@60fps video kaydı gerçekleştirebiliyor. Ön bölümde yer alan 2.1MPçözünürlüklü kamera ise Full HD video kaydı sunmaktadır.
Android ile çalışan ve parmak izi tanıma özelliği bulunan akıllı telefon One Max, 5.9 inç boyutunda ekrana sahip. HTC"nin yeni modeli, 'phablet' kategorisinde. İngilizce 'phone' ve 'tablet' sözcüklerinin birleştirilmesiyle oluşturulan 'phablet' kelimesi, telefondan büyük tablet bilgisayardan küçük cihazları tanımlıyor.
Yeni modelin bir önceki versiyonu HTC One pazarda büyük ilgi görse de satışlarda Samsung"un Galaxy S4 modelinin gerisinde kalmıştı. HTC, Temmuz-Eylül aylarını kapsayan üçüncü çeyrekte zarar ettiğini ve yaklaşık 3 milyar Tayvan doları (100 milyon ABD doları) bütçe açığı olduğunu duyurmuştu. HTC"ye kıyasla Samsung Electronics ise üçüncü çeyrekte kara geçmişti.
HTC One Max; Full HD ekran çözünürlüğüne sahip cep, dört çekirdekli 1.7GHz Qualcomm Snapdragon 600 işlemciyle geliyor. HTC'nin neden daha hızlı Snapdragon 800'ü tercih etmediği, şimdilik bir soru işareti. 2GB RAM'e sahip cihazın 16GB'lık ve 32GB'lık depolama seçenekleri bulunuyor. HTC One'ın aksine, One Max'in arka kapağı açılabiliyor ve cihaza microSD kart eklenebiliyor. iPhone 5S'in izinde.

HTC One max'in SIM kilitsiz uluslararası fiyatı yaklaşık 833 dolar seviyesinde olacak. Bu fiyatı ülkemiz parasına çevirdiğimizde ise 1.660 TL'ye denk geliyor. Ancak bu fiyatta ülkemizde uygulanacak olan vergilerin dahil olmadığını da söyleyelim. Bu vergilerle birlikte cihazın ülkemizdeki fiyatı 2.000 TL seviyesini rahatlıkla aşacaktır.

Öte yandan belirtilene göre HTC bu cihazı öncelikli olarak Çin pazarında satışa çıkartacak. Bundan sonra da Avrupa pazarına gelmesi beklenen cihazın ülkemizde satışa çıkması Kasım ayını bulabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More